Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 3 - 22.10.-25.10. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@furyshaa, @ante16, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @soyer567, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sestincan, @Ipoje4, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @bruno34, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @vjekos, @unkdy, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Leedsfan, @Clutch, @Vido992, @Marko15, @jansavc, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, @nutrija, @Mile5, @fic, @noja57, @Rome, @tome1993 

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šansa da postave svoje prognoze za period od petka do ponedjeljka.

Prognoze za period od petka do ponedjeljka mogu se postaviti najkasnije do petka u 13:00 CET. Tipovi postavljeni nakon ovog vremena se neće priznavati. 

Pravila možete pročitati na: 

Tablica se ažurira i možete je pogledati u bilo koje vrijeme.

POSLJEDNJA ŠANSA - TABLICA 2021/2022

Chelsea - Norwich, pobjeda Chelsea po tečaju od 1.21

Chelsea prvi, 8 kola, 6 pobjeda, poraz i nerješeno sa impresivnom gol razlikom od 16:3. Sa druge strane Norwich zakucan za samo dno, 6 poraza i dva nerješena koja su došla u posljednja dva kola protiv Burnleya i Brightona a oba su završena rezultatom 0:0. Gol razlika 2:16 i definitivno su glavni kandidat za ispadanje ove sezone. Mislim da Chelsea ovdje ide lagano i u hendikepu i bez primljenog gola ali evo, ipak sam se odlučio samo za opciju pobjeda. Mislim da je Chelsea suviše jak za ovaj Norwich, posebno kući i uz to za nastavak boravka na prvom mjestu ako uzmemo u obzir da Liverpool u nedjelju igra protiv Uniteda u gostima a City gostuje kod ni malo naivne ekipe Brightona koje su po meni jedno od najvećih iznenađenja. 

Ukoliko je zabranjen edit i izmjena parova, mogu vratiti Chelsea i više od 1.5 gola (ni ovaj ni predhodni tip niko nije odigrao)

Screenshot_20211022-083132.jpg

Sevilla- Levante    1    1,45 (SuperSport)

Ovaj par će vjerojatno svi imati na tiketima za vikend jer apsolutno sve govori da ovo Sevilla mora dobiti rutinski, s lakoćom... Levante je iz godine u godinu sve bliži dnu i ove godine bi mogli imati gadnu borbu za opstanak s obzirom da nisu u stanju dobiti momčadi koje su glavni konkurenti za ispadanje... Iako su u prošlo kolo ušli s novim trenerom, nije to izgledalo ništa bolje, a glavni igrači su im u krizi... Bila bi prava seznacija da ovo Sevilla ne riješi s nekim rezervnim igračima nakon utakmice u LP !

Liga prvaka 5.kolo Rukomet 21.10.

VESZPREM-FLENSBURG 1,  1.22

5. kolo rukometne lige prvaka gdje se sastaju odlicni VESZPREM i FLENSBURG koji nije bas u dobrom ritmu. Veszprem doma rijetko gubi a treba dodati da su ove godine u LP pobjedili uvijek jaku Barcelonu i PSG, pa zasto ne bi i Flensburga. Moj tip je pobjeda VESZPREM-a.

Lp

Screenshot_20211020-085458_Rezultati.jpg

Evo od mene par za 3.kolo Posljednje Šanse, utakmica Belgijske Jupiler lige tekma izmedju Anderlecht - Beerschot VA.

249DCFC4-CD46-4E53-80A0-1EBFAAFD5DC1.jpeg.5b90bd806ddeab643994259a9f265401.jpeg

Anderlecht u posljednji 5 utakmica ima jednu pobjedu i čak četiri nerjesene utakmice.

U nedjelju im dolazi najlosija momčad lige Beerschot, momčad koja je u 11 kola uspjela skupit samo dva boda. Momčad koja ima najmanje zabijenih golova u ligi i druga momčad koja ima najviše primljenih golova. Trenutno su medju glavnim kandidatima koji bi mogli napustit 1.Belgijsku Jupiler ligu.

Ovo je idealna prilika za Anderlecht u nedjelju da uzme pobjedu i time se približe gornjoj tablici.

Ovo mi je jedan od glavnih tipova vikenda, i ako nije nešto pretjerano veliki koef. mislim da ima vrijednost. 

Pozdrav. 

Osasuna - Granada 1X  1.23 unibet

Osasuna trenutno 5. sa 17 bodova i samo 3 manje od prvoplasiranog Sociedada. Gol razlika je 13/12.

Moglo bi se reci sezona trenutno iz snova za njih.

Granada 17. sa samo jednom pobjednom i gol razlikom od 6/14.

Ovaj tip ide po formi. Osasuna trenutno u proteklih 5 utakmica ima samo jednu izgubljenu i cak 4 pobjede! Zadnja je dobivena u gostima protiv Villareala sa 1:2.

S toga, uzimamo duplu šansu i sigurniju varijantu.

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use