Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 27.11.2009. (Listic dana)

Goksim

Recommended Posts

Jučer je bila slaba ponuda pa sam pauzirao, a danas ćiu odigrati više rekreativno. Sutra mislim odigrati malo ozbiljnije, ali o tome više popodne/sutra ujutro. Sutra je stvarno odlična ponuda a najviše me veseli što će se intenzivirati zbivanja u zimskim sportovima, pogotovo u ženskom skijanju i skijaškim skokovima. Vjerujem da se neki još sjecaju prošle sezone...

Danas:

SpartaRot-PSV Eindhoven 27.11. 20:45

briöi par 739 2 1,45

Medvescak(5,5)-EHC BW Linz 27.11. 17:30

briöi par 12594 više 1,50                      HRT2

GServet-SC Langnau Tig. 27.11. 19:45

briöi par 1385 1 1,45

HC Lugano-EHC Biel 27.11. 19:45

briöi par 1386 1 1,60 (Biel ima većih izostanaka u ekipi)

ulog: rekreativan...

+ možda dodam i Atlantu u NBA-u

NBA analize na http://svijetkladjenja.com/forum/index.php/topic,1127.msg6122.html#new

Autor analiza je Mrakar

Ja danas igram single...kud puklo da puklo...

Švicarska 2. liga hokej:

Sierre - Visp   X   4,30

- jučer isto tako u Forutni jedan par imao veliki pad kvote na X (češka prva liga hokej) i tekma zavšila sa 2:2...za ovu tekmu koef je u fortuni opet pao sa 4 i nešto na 2 i nešto (isto kao i jučer za onu tekmu českog prvenstva)....a ja ovo naravno idem odigrat u HL gdje koef još nije pao

...Sretno svima...

Švicarska 2. liga hokej:

Sierre - Visp   X   4,30

- jučer isto tako u Forutni jedan par imao veliki pad kvote na X (češka prva liga hokej) i tekma zavšila sa 2:2...za ovu tekmu koef je u fortuni opet pao sa 4 i nešto na 2 i nešto (isto kao i jučer za onu tekmu českog prvenstva)....a ja ovo naravno idem odigrat u HL gdje koef još nije pao

...Sretno svima...

bwin daje 4,60 za X, iako na netu od fortune i dalje stoji 4 i nešto za X, valjda nisu update-ali... Baš me zanima kako će završiti...

Pozdrav svima, evo moj 1. listić nadam se da će bit uspješan ;D

SpartaRot-PSV Eindhoven  2  1,45

Zicer dana, Sparta u zadnje vrijeme igra jako loše, PSV veliki favorit...

05B.Bystrica-Lip.Mikulaš  1  1,50

Bystrica 2. najbolji domaćin lige, u odličnoj formi 6 utakmica 6 pobjeda, nije ni Mikulaš u lošoj formi ali su jako loši  u gostima, 3. od nazad, teška utakmica ali vjerujem u pobjedu domaćina...

Bursaspor(2,5)-Galatasaray  2  1,65

Meni danas najdraži par, Bursaspor odličan ove sezone, igraju napadački nogomet, 4. su na tablici i u odličnoj formi. Galatasaray isto dobar, 2. su i također igraju napadački nogomet sa puno golova, mislim da večeras pred sigurno punim tribinama ne bi trebali doči u pitanje golovi...

DresdnEis-Wölfe Freiburg  1  1,50

Par odigran samo zbog statistike, Freiburg najgori gost lige, omjer 0-11, naravno morat će jednom i dobiti utakmicu ali nadam se da neće večeras ;D , na drugoj strani Dresden 3. domaćin lige, omjer 9-2 i u solidnoj formi, sve ukazuje na čistu 1...

Tečaj: 5,38

Sretno svima danas ;)

Pozdrav svima, evo moj 1. listić nadam se da će bit uspješan ;D

SpartaRot-PSV Eindhoven  2  1,45 2:3

Zicer dana, Sparta u zadnje vrijeme igra jako loše, PSV veliki favorit...

05B.Bystrica-Lip.Mikulaš  1  1,50 4:3

Bystrica 2. najbolji domaćin lige, u odličnoj formi 6 utakmica 6 pobjeda, nije ni Mikulaš u lošoj formi ali su jako loši  u gostima, 3. od nazad, teška utakmica ali vjerujem u pobjedu domaćina...

Bursaspor(2,5)-Galatasaray  2  1,65 1:0

Meni danas najdraži par, Bursaspor odličan ove sezone, igraju napadački nogomet, 4. su na tablici i u odličnoj formi. Galatasaray isto dobar, 2. su i također igraju napadački nogomet sa puno golova, mislim da večeras pred sigurno punim tribinama ne bi trebali doči u pitanje golovi...

DresdnEis-Wölfe Freiburg  1  1,50 7:1

Par odigran samo zbog statistike, Freiburg najgori gost lige, omjer 0-11, naravno morat će jednom i dobiti utakmicu ali nadam se da neće večeras ;D , na drugoj strani Dresden 3. domaćin lige, omjer 9-2 i u solidnoj formi, sve ukazuje na čistu 1...

Tečaj: 5,38

Sretno svima danas ;)

Šteta 1 par, bila je odlična utakmica ali jednostavno lopta nije htjela u gol  :'(

Švicarska 2. liga hokej:

Sierre - Visp   X   4,30

...Sretno svima...

Ah kakva šteta gol za 3:2 pao možda 5 min prije kraja....uglavnom nije prošlo...iako je vrlo lako moglo i proći...ne treba ici sa velikim ulozima na ovakve stvari (da se netko nebi zaletio)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use