Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 21.10.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Q9wSjaA.png5Rjwf5l.pngRrS3EIn.pngJsvygON.pngb5q938p.pngjGrNnRE.pngilro9f4.pngttHt8qS.pnglaumqMz.png00tneBP.png5fAB1lP.png
RSzl6nm.png6fbgSrk.pngIxxYaLO.pngnsczgXI.png9utwFJf.png
0OTv4fY.pngljgYkNr.png
WQTcAm3.pngnbH66XN.png2yhsYGj.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

X6njYBC.pngyLEIHE5.png
U31MdI5.pngK6P7BtV.pngCC7NzOJ.pngVxSZrXc.pngAGdB63y.png9dloztb.pngF9M4GPz.pngzyKjrPn.pngwXEBM1i.pngUKrsdSl.pngkNLQaED.pngOfLUsaK.pngTp13Z6F.pngCCKQbgV.pngMgsCrmm.pngkyw0oKS.pngZYIqxgf.png

XICOUKL.pngK2EsJvp.pngPQzXmm0.png

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 18.10. u 20:42 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

HJK Helsinki – Maccabi Tel Aviv
Referee: Pavel Orel (CZE)

Alashkert FC – LASK
Referee: Jens Maae (DEN)

Anorthosis Famagusta – Flora Tallinn
Referee: Istvan Vad (HUN)

Bodo Glimt – AS Roma
Referee: Ali Palabiyik (TUR)

Feyenoord – Union Berlin
Referee: Giorgi Kruashvili (GEO)

Maccabi Haifa – Slavia Praha
Referee: Adam Farkas (HUN)

FC Copenhagen – PAOK FC
Referee: Erik Lambrechts (BEL)

Vitesse – Tottenham Hotspur
Referee: Harm Osmers (GER)

NS Mura – Stade Rennais
Referee: Volen Chinkov (BUL)

Qarabag Agdam – Kairat Almaty
Referee: Yevhenii Aranovskyi (UKR)

FK Partizan – KAA Gent
Referee: Robert Madden (SCO)

CSKA Sofia – Zorya Luhansk
Referee: Manuel Schuttengruber (AUT)

CFR Cluj – AZ Alkmaar
Referee: Halis Ozkahya (TUR)

FK Jablonec – Randers FC
Referee: Aliyar Aghayev (AZE)

Slovan Bratislava – Lincoln Red Imps
Referee: Vilhjalmur Thorarinsson (ISL)

FC Basel – Omonia FC 

Referee: Stepanie Frappart (FRA)

Fenerbahçe SK – Royal Antwerp
Referee: Sergei Ivanov (RUS)

Lazio – Olympique de Marseille
Referee: Deniz Aytekin (GER)

FC Midtjylland – Crvena Zvezda
Referee: Roi Reinshreiber (ISR)

PFC Ludogorets – SC Braga
Referee: Kristo Tohver (EST)

Real Betis – Bayer Leverkusen
Referee: Bartosz Frankowski (POL)

Rapid Wien – GNK Dinamo
Referee: Kateryna Monzul (UKR)

Rangers FC – Brondby IF
Referee: Fran Jovic (CRO)

Sparta Praha – Olympique Lyonnais
Referee: Matej Jug (SVN)

PSV Eindhoven – AS Monaco
Referee: Davide Massa (ITA)

Sturm Graz – Real Sociedad
Referee: Tobias Stieler (GER)

SSC Napoli – Legia Warszawa
Referee: Carlos Del Cerro Grande (ESP)

Eintracht Frankfurt – Olympiacos FC
Referee: Tiago Martins (POR)

Lokomotiv Moskva – Galatasaray AS
Referee: Harald Lechner (AUT)

West Ham United – KRC Genk
Referee: Donatas Rumšas (LTU)

(Strpljivo) cekanje pada u igri primitivnih juznjaka, pocev od danas, kao i (strpljivo) i disciplinovano cekanje neresenog ishoda na utakmicama ekipe Napoli

Samo danas, i samo za vas, kolege sa Foruma, ucinicu veliki napor da ne lupetam u postu kao sto znam. Danas cu se drzati iskljucivo cinjenica koje su lako proverljive. Dakle, nema vredjanja, nema pljuvanja, nema onoga sto ja mislim, samo cinjenice i nista vise.

Cinjenica broj jedan. Serie A, kao najvece takmicenje u Italiji se igra vec 133 godine. Od svih tih sezona, ekipe koje dolaze iz gradova juzno od Rima su bile prvaci samo tri puta, dva puta Napoli i jednom Cagliari. Da bude jasnija cinjenica, ponovicu, od 133 sezone, 130 scudetta su osvojili severnjaci, a svega tri, primitivni juznjaci.

Cinjenica broj dva. Slicno je i u Hrvatskoj. Od trideset sezona u Hrvatskoj, ekipe juzno od Zagreba su osvojile titulu samo sest puta, dok su ekipe iz Zagreba ili severnije, titule osvajale cak 24 puta.

Cinjenica broj tri. Mnoge zemlje, poput Usa ili Madjarske su izgradile betonske zidove na svojim juznim granicama, a jos uvek nestrpljivo cekamo i da uvedu u te zidove visokonaponsku struju koja bi ubila i slona, a kamoli coveka

Cinjenica broj cetiri. Ni jedna zemlja na svetu jos nije napravila zid ka severu, niko jos nije imao nameru da napravi zid ka skandinavskim zemljama, na primer prema Svedskoj.

Cinjenica broj pet. Od svih zemalja, bivse zajednicke drzave, ex Jugoslavije, Slovenija je prva zemlja koja se odvojila od zemalja koje su u odnosu na nju juzne.

Cinjenica broj sest. Sve napisano iz cinjenica broj jedan, dva, tri, cetiri i pet, verovatno ima i svoje razloge zasto je to tako.

Danas Napoli zauzima ubedljivo prvo mesto na tabeli Serie A sa cak deset bodova vise od velikog Juventusa, sedam boda vise od Intera i igraju kao dopingovani. Cak su doziveli da ih je i veliki bet365 postavio (trenutno) kao najveceg kandidata za scudetto po kvoti od 3,25. Pa, ipak cini se da veliki bet365 ne veruje bas toliko da je moguce da primitivni juznjaci mogu do titule. Iako imaju velikih deset bodova vise od Juventusa, razlika izmedju kvota da osvajaju scudetto je samo 1,25, a u odnosu na Inter tek 0,75. U ostalim zemljama poput Nemacke ili Holandije, da jedna ekipa ima deset bodova prednosti, igra “pobednik takmicenja” vise ne bi ni postojala.

Ono sto je sigurno, jeste da i u ekipi Napoli niko ne veruje da mogu do titule. Druga stvar je u gradu, medju ruljom, ali to je vec druga prica, prica o juznjackom mentalitetu, a gore sam obecao da danas necu lupetati.

Cinjenica je i da Napoli ima gotovo isti roster kao i onaj iz prosle sezone, kada su bili peti, a svi znamo i na koji nacin. Napoli je do sada odigrao deset zvanicnih utakmica, osam u nacionalnom prvenstvu i dve u Ligi Evrope. U Seriji A imaju sve pobede, dobili su cak i Juventus kod kuce, a lepa pobeda je bila i ona u gostima protiv Fiorentine. U Ligi Evrope su igrali nereseno sa Leicesterom, a izgubili su kod kuce od Spartaka iz Moskve.

Napoli ima relativno dobru ekipu, ako gledamo prvih jedanaest ili trinaest igraca, sto znaci da imaju relativno tanak roster za dugu i tesku sezonu, pogotovo uz igru na dva ili tri fronta (scudetto, Liga Evrope i nacionalni cup). Ako zaboravimo odakle dolaze, i kakav mentalitet imaju, ovako tanak roster bi tesko takmicenje poput Serie A, veoma tesko izdrzala cak i ekipa germanskog mentaliteta, a kamoli juznjaci.

Posto ocekujem da ce juznjaci poceti da padaju, i da ovo svakako nije njihov realni domet, kao i da tesko mogu jos bolje, a pogotovo da jos dugo drze dobru formu, mislim da je najbolje vreme da pocnem da ih cekam. Danasnja utakmica svakako nije najbolja za pocetak, ali uvek mora od necega da se pocne. Pocinjem istovremno i cekanje neresenog ishoda na njihovim ishodima. Ako sam cekao tacan rezultat od 1:0 na utakmicama Juventusa vise od godinu dana, sta je jedan obican nereseni ishod, ili pad u formi juznajaka naspram toga.. Podizanje novcanog iznosa uplate, nakon pada se podrazumeva. Danas igraju sa Legijom, pa idu Romi, dolazi im Bologna, idu Salernitani, a nadam se i da ce Spalletti poceti da uvodi igrace sa klupe u ionako tankom rosteru.

Dakle, danas dupla sansa X2 po kvoti od 5,00 gde cu verovatno pasti, pa odvojeno X i jedinicu na Romu, gde je takodje moguce da cu pasti, pa dupla sansa protiv juznjaka na utakmici sa Bolognom od 3,25. Podizanje uloga se podrazumeva, kao sto se podrazumeva i odvojeno strpljivo i disciplinovano cekanje neresenog ishoda na utakmicama primitvnih juznjaka. Da mi se ne bi desila pocetnicka greska kao sa Juventusom gde je bilo cetiri uzastopnih 1:0 za Juventus, a ja sam igrao samo dva puta, verovatno cu morati da imam vise “cojones” na utakmicama Napolija.

prije 4 sati, LeonardoDrugi said:

(Strpljivo) cekanje pada u igri primitivnih juznjaka, pocev od danas, kao i (strpljivo) i disciplinovano cekanje neresenog ishoda na utakmicama ekipe Napoli

Samo danas, i samo za vas, kolege sa Foruma, ucinicu veliki napor da ne lupetam u postu kao sto znam. Danas cu se drzati iskljucivo cinjenica koje su lako proverljive. Dakle, nema vredjanja, nema pljuvanja, nema onoga sto ja mislim, samo cinjenice i nista vise.

Cinjenica broj jedan. Serie A, kao najvece takmicenje u Italiji se igra vec 133 godine. Od svih tih sezona, ekipe koje dolaze iz gradova juzno od Rima su bile prvaci samo tri puta, dva puta Napoli i jednom Cagliari. Da bude jasnija cinjenica, ponovicu, od 133 sezone, 130 scudetta su osvojili severnjaci, a svega tri, primitivni juznjaci.

Cinjenica broj dva. Slicno je i u Hrvatskoj. Od trideset sezona u Hrvatskoj, ekipe juzno od Zagreba su osvojile titulu samo sest puta, dok su ekipe iz Zagreba ili severnije, titule osvajale cak 24 puta.

Cinjenica broj tri. Mnoge zemlje, poput Usa ili Madjarske su izgradile betonske zidove na svojim juznim granicama, a jos uvek nestrpljivo cekamo i da uvedu u te zidove visokonaponsku struju koja bi ubila i slona, a kamoli coveka

Cinjenica broj cetiri. Ni jedna zemlja na svetu jos nije napravila zid ka severu, niko jos nije imao nameru da napravi zid ka skandinavskim zemljama, na primer prema Svedskoj.

Cinjenica broj pet. Od svih zemalja, bivse zajednicke drzave, ex Jugoslavije, Slovenija je prva zemlja koja se odvojila od zemalja koje su u odnosu na nju juzne.

Cinjenica broj sest. Sve napisano iz cinjenica broj jedan, dva, tri, cetiri i pet, verovatno ima i svoje razloge zasto je to tako.

Danas Napoli zauzima ubedljivo prvo mesto na tabeli Serie A sa cak deset bodova vise od velikog Juventusa, sedam boda vise od Intera i igraju kao dopingovani. Cak su doziveli da ih je i veliki bet365 online kladionica" rel="">bet365 postavio (trenutno) kao najveceg kandidata za scudetto po kvoti od 3,25. Pa, ipak cini se da veliki bet365 online kladionica" rel="">bet365 ne veruje bas toliko da je moguce da primitivni juznjaci mogu do titule. Iako imaju velikih deset bodova vise od Juventusa, razlika izmedju kvota da osvajaju scudetto je samo 1,25, a u odnosu na Inter tek 0,75. U ostalim zemljama poput Nemacke ili Holandije, da jedna ekipa ima deset bodova prednosti, igra “pobednik takmicenja” vise ne bi ni postojala.

Ono sto je sigurno, jeste da i u ekipi Napoli niko ne veruje da mogu do titule. Druga stvar je u gradu, medju ruljom, ali to je vec druga prica, prica o juznjackom mentalitetu, a gore sam obecao da danas necu lupetati.

Cinjenica je i da Napoli ima gotovo isti roster kao i onaj iz prosle sezone, kada su bili peti, a svi znamo i na koji nacin. Napoli je do sada odigrao deset zvanicnih utakmica, osam u nacionalnom prvenstvu i dve u Ligi Evrope. U Seriji A imaju sve pobede, dobili su cak i Juventus kod kuce, a lepa pobeda je bila i ona u gostima protiv Fiorentine. U Ligi Evrope su igrali nereseno sa Leicesterom, a izgubili su kod kuce od Spartaka iz Moskve.

Napoli ima relativno dobru ekipu, ako gledamo prvih jedanaest ili trinaest igraca, sto znaci da imaju relativno tanak roster za dugu i tesku sezonu, pogotovo uz igru na dva ili tri fronta (scudetto, Liga Evrope i nacionalni cup). Ako zaboravimo odakle dolaze, i kakav mentalitet imaju, ovako tanak roster bi tesko takmicenje poput Serie A, veoma tesko izdrzala cak i ekipa germanskog mentaliteta, a kamoli juznjaci.

Posto ocekujem da ce juznjaci poceti da padaju, i da ovo svakako nije njihov realni domet, kao i da tesko mogu jos bolje, a pogotovo da jos dugo drze dobru formu, mislim da je najbolje vreme da pocnem da ih cekam. Danasnja utakmica svakako nije najbolja za pocetak, ali uvek mora od necega da se pocne. Pocinjem istovremno i cekanje neresenog ishoda na njihovim ishodima. Ako sam cekao tacan rezultat od 1:0 na utakmicama Juventusa vise od godinu dana, sta je jedan obican nereseni ishod, ili pad u formi juznajaka naspram toga.. Podizanje novcanog iznosa uplate, nakon pada se podrazumeva. Danas igraju sa Legijom, pa idu Romi, dolazi im Bologna, idu Salernitani, a nadam se i da ce Spalletti poceti da uvodi igrace sa klupe u ionako tankom rosteru.

Dakle, danas dupla sansa X2 po kvoti od 5,00 gde cu verovatno pasti, pa odvojeno X i jedinicu na Romu, gde je takodje moguce da cu pasti, pa dupla sansa protiv juznjaka na utakmici sa Bolognom od 3,25. Podizanje uloga se podrazumeva, kao sto se podrazumeva i odvojeno strpljivo i disciplinovano cekanje neresenog ishoda na utakmicama primitvnih juznjaka. Da mi se ne bi desila pocetnicka greska kao sa Juventusom gde je bilo cetiri uzastopnih 1:0 za Juventus, a ja sam igrao samo dva puta, verovatno cu morati da imam vise “cojones” na utakmicama Napolija.

Ovo je moj prvi post, al covjece uzivanje je citat tvoja objasnjenja, opaske, izlaganje,. Svaka cast!!!

Rapid Vienna - Dinamo Zagreb 2 (2.30) ili X2 (1.36) bet365

Dinamo Zagreb je do sada ove sezone bio mnogo impresivniji od Rapida u ofanzivnom i defanzivnom dijelu igre. Hrvatski prvak je prošle sezone igrao četvrtfinale Europske lige, eliminirajući pritom velikog Tottenhama. Ovdje ih vidim kao favorite za pobjedu. Zagrebački Dinamo je u drugom kolu Europske lige ostvario fantastičnu pobjedu od 3-0 protiv Genka.

Oni će tako putovati u glavni grad Austrije sa dobrim raspoloženjem i sa namjerom da nastave sa impresivnim nastupima koji će im pomoći da naprave korak ka osiguranju plasmana u nokaut fazu sa potencijalnom pobjedom protiv Rapida večeras. Hrvatski prvak je izgubio prvu utakmicu na domaćem terenu protiv West Hama, ali je u posljednjoj uništio Belgijance. Drugi su na tabeli nakon dva kola i imaju isti broj bodova kao i trećeplasirani Genk.

Što se tiče Rapida, oni su u prvoj utakmici izgubili protiv Genka, dok su u prošlom susretu također poraženi u Londonu od West Hama. Do sada nisu uspjeli postići niti jedan gol i nalaze se na samom dnu tabele. Ne ide im baš ni u domaćoj ligi, gdje je momčad predvođena Dietmarom Kuhbauerom pobijedila samo tri od dosadašnjih 11 utakmica ove sezone. Pridodamo li tome impresivne nastupe Dinamo Zagreba u europskim natjecanjima u posljednjih nekoliko godina, onda definitivno možemo očekivati pobjedu po kvoti 2.30 u bet365 kladionici. Early Payout se računa u bet365 kladionici, tako da ako Dinamo povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna. Za one koji žele nešto sigurniju okladu, možete odigrati i X2 po kvoti 1.36!

Pored toga Rapid ima problema sa ozljedama, a za ovaj susret će im nedostajati Schuster, Strebinger i Sulzbacher, dok su Dibon i Petrović pod upitnikom. Na drugoj strani za Dinamo nema samo Ademija. Sretno!

Rapid Vienna: Gartler; Ullmann, Hofmann, Greiml, Stojkovic; Petrovic, Ljubicic; Grull, Fountas, Ballo; Kara

Dinamo Zagreb: Livakovic; Ristovski, Leovac, Theophile-Catherine, Lauritsen; Orsic, Franjic, Misic, Ivanusec; Petkovic; Cop

Screenshot_9.png

Screenshot_10.png

prije 5 sati, LeonardoDrugi said:

Danas Napoli zauzima ubedljivo prvo mesto na tabeli Serie A sa cak deset bodova vise od velikog Juventusa, sedam boda vise od Intera i igraju kao dopingovani. Cak su doziveli da ih je i veliki bet365 online kladionica">bet365 postavio (trenutno) kao najveceg kandidata za scudetto po kvoti od 3,25. Pa, ipak cini se da veliki bet365 online kladionica">bet365 ne veruje bas toliko da je moguce da primitivni juznjaci mogu do titule. Iako imaju velikih deset bodova vise od Juventusa, razlika izmedju kvota da osvajaju scudetto je samo 1,25, a u odnosu na Inter tek 0,75. U ostalim zemljama poput Nemacke ili Holandije, da jedna ekipa ima deset bodova prednosti, igra “pobednik takmicenja” vise ne bi ni postojala.

Prijatelju, činjenice ti stoje, to definitivno i slažem se sa tim da će Napoli u jednom trenutku potonuti kao titanik, čak i gore od Milana prošle sezone. Glavni razlog zašto ja mislim da je to tako je baš kao što si naveo, ultra tanka rotacija. Ali ali ali, mišljenja sam da se to neće dogoditi danas protiv Legije, u utakmici gdje mislim da će ući sa punim fokusom i ganjati samo pobjedu. Legia trenutno prva u grupi sa dvije, moglo bi se reći neočekivane pobjede protiv Leicestera kući i Sp. Moscow u gostima, obe rezultatima od 1:0. Sa druge strane Napoli zadnji, poraz od Sp. Moscow i nerješeno sa Leicesterom i mislim da sigurno neće tek tako predati ovo takmičenje a u tom slučaju ovo je slamka spasa da ostanu u igri.

Da se vratimo na Legiju, u zadnjih 5 utakmica, 2 pobjede i 3 poraza. U ligi se trenutno nalaze na 15. mjestu sa 3 pobjede i čak 6 poraza, samo jedno mjesto iznad zone za ispadanje. Sa druge strane Napoli dominantan u ovom trenutku i da se nije desio crveni karton protiv Sp. Moscow, u hendikepu bi ih dobili. Čak i sa crvenim kartonom u drugom poluvremenu imali su izgledne šanse. Mislim da će Napoli potonuti ali ne u ovom trenutku. Barem se nadam da neće u ovom trenutku. 

Pobjeda Napolia uz više od 1.5 gola po tečaju od 1.30 meni izgleda veoma ok.

West Ham - Genk 1 (1.33) bet365

Genk se u posljednje vrijeme mučio sa svojom formom. Ne samo da su izgubili 0-3 kod kuće od Dinamo Zagreba u prošlom kolu Europske lige, već su u posljednje četiri utakmice u domaćoj ligi doživjeli i tri poraza. Posljednji je bio u nedelju kada su izgubili na gostovanju protiv Charleroija (2-0).

West Ham je potvrdio oznaku favorita odmah na početku kada su pobijedili Dinamo Zagreba i Rapid Viennu sa identičnim rezultatom od 2-0 u prve dvije utakmice. Oni će nastojati zapečatiti prvo mjesto u skupini H pobjedom protiv Genka.

Gosti dijele drugo mjesto u skupini sa Dinamo Zagrebom, ali su u vrlo teškoj poziciji nakon što su ih hrvatski prvaci pobijedili prošlom kolu. Jedino im nadu daje ta pobjeda protiv Rapid Vienne u prvom kolu. Bit će ovo težak period za Genk, s obzirom da i sljedeće kolo igraju protiv West Hama na domaćem terenu, pogotovo jer znamo da David Moyes ovo natjecanje shvata vrlo ozbiljno.

Škotski menadžer koristio je Michaila Antonija u početnoj postavi u oba dosadašnja meča u ovom natjecanju. West Ham je ovdje veliki favorit za pobjedu sa kvotom 1.33 i u ovu utakmicu ulaze sa odličnim raspoloženjem nakon što su ostvarili pobjedu protiv Evertona u gostima u prošlom kolu Premier lige.

Coufal i Kral su van terena za West Ham, dok na drugoj strani nema Jukleroeda i Munoza. Ne zaboravite da u bet365 kladionici računaju Early Payout i ovdje. Sretno!

West Ham: Areola; Johnson, Dawson, Diop, Cresswell; Soucek, Rice; Yarmolenko, Lanzini, Vlasic; Antonio

Genk: Vandevoordt; Preciado, Cuesta, Lucumi, Arteaga; Thorstvedt, Eiting, Heynen; Ito, Onuachu, Bongonda

Screenshot_11.png

Bodo/Glimt - Roma 2 (1.75) bet365

Roma je jedan od favorita za osvajanje prvog izdanja Konferencijske lige, a očekivano su se sa lakoćom domogli vrha skupine C. Danas igraju protiv drugoplasiranog Bodo/Glimta nad kojim imaju dva boda prednosti. Roma je do sada primila samo jedan gol, a postigla čak osam. Zbog toga ovdje na Aspmyra stadionu očekujem pobjedu Rome, koja će im praktički pomoći da osiguraju mjesto u nokaut fazu.

Roma je u posljednjoj utakmici u Konferencijskoj ligi upisala pobjedu protiv Zorye (0-3). Trenutno su u sjajnoj formi, a rijetki porazi koje su doživjeli ove sezone stigli su protiv nekih od najboljih momčadi u Europi. Sa savršenim pobjedničkim rekordom u ovom natjecanju, vjerujem da će ići po nova tri boda u ovom susretu. Pored toga Bodo dolazi iz relativno lošije lige, što dodatno povećava šanse za pobjedu Rome, stoga mi nije jasna ovako velika kvota. Vjerujem da će padati do početka utakmice.

Roma je također zabilježila devet pobjeda u prethodnih 12 mečeva, dok su dva od tri poraza u tom periodu stigla protiv Juventusa i Lazija.

Romi nedostaju Smalling, Spinazzola i Zaniolo. Na drugoj strani nema Bonifacea, Saltnesa i Sorlija. Sretno!

Bodo/Glimt: Haikin; Sampsted, Moe, Lode, Bjorkan; Fet, Berg, Konradsen; Solbakken, Bothiem, Pellegrino

Roma: Patricio; Karsdorp, Kumbulla, Ibanez, Vina; Diawara, Veretout; El Shaarawy, Pellegrini, Perez; Shomurodov

Screenshot_12.png

Mura - Rennes 2 (1.22) bet365

Francuska momčad je u ovoj utakmici ogroman favorit protiv slovenske Mure u Mariboru. Domaćini nisu pokazali ništa u uvodna dva poraza od Vitessea i Tottenhama, tako da bi mi ovdje sve osim pobjede Rennesa bilo veliko iznenađenje. Rennes je posljednjih nekoliko tjedana postigao iznimnu formu, te će u dobrom raspoloženju putovati u Sloveniju. Rennes je u posljednja četiri susreta u Ligue 1 primio samo jedan gol. Oni su ostvarili tri pobjede i jedan remi u posljednje četiri utakmice u Francuskoj. Bili su impresivni u posljednje dvije, gdje su održali mrežu netaknutom protiv PSG-a i Metza.

Screenshot_13.png

Vitesse - Tottenham 2 (1.83) bet365

Tottenham bi volio prekinuti sušu osvajanja trofeja sa naslovom u Konferencijskoj ligi i to će im biti glavni cilj ove sezone. Nakon što su prošle sezone osvojili sedmo mjesto u Premier ligi, Spursi su sa pet pobjeda u osam utakmica zauzeli peto mjesto u ligi ove sezone sa 15 osvojenih bodova. U konferencijskoj ligi se nalaze na vrhu tabele sa četiri boda, isto kao i drugoplasirani Rennes. Posljednju utakmicu su igrali protiv Newcastlea i pobijedili sa 3-2 u gostima. U konferencijskoj ligi su razbili Muru sa rezultatom od 5-1 na domaćem terneu.

Sa 9 utakmica u Erediviziji, Vitesse se nalazi na šestoj poziciji sa pet pobjeda i remijem, te 16 osvojenih bodova. Porazom kod kuće od Rennesa i pobjedom na gostovanju kod Mure zauzimaju treće mjesto u skupini sa tri boda.

Harry Kane mi napokon izgleda kao da se vratio u formu nakon hat-tricka protiv Mure i jednog gola protiv Newcastlea. Također je i asistirao Sonu za njegov gol protiv Svraka. Očekujem ovdje da prevlada kvaliteta Tottenhama i vjerujem da mogu do pobjede. Sretno!

Screenshot_14.png

Danas na svu sreću preskočio raniji termin i iskreno spasio se. Da jedan Bodo utrpa Romi 6 golova, pa to niko ni sanjati nije mogao. Pa Dinamo, pa Tottenham, mislim da bi mi nervoza otišla u tri lijepe.

Prepisao Napoli kornere od @Leedsfan, West Ham od Izudina i nabacao još par parova čisto da se može pratiti. Na malu nesreću mislio sam da će i ovaj kasniji termin biti pun iznenađenja ali i ne baš toliko ili ja nisam naletio na neko.

Screenshot 2021-10-21 at 22.54.19.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use