Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 19.10.2021.

Goksim

Recommended Posts

prije 6 minute, volverine said:

na jednom listicu besiktas-sporting - sporting daje gol i vise od 2 kartona kombinirano

brugge - city vise od gola i pobjeda citya

sve proslo osim sto mi ne pokazuju kvacicu (bet365 online kladionica">bet365) za vise od 2 kartona bes-spo

i treci par mi je ajax - dortmund - vise od 2 kornera ajax i vise od 3 dortmund i dortmund daje gol. valjda ce proc.

a sad jedna zanimljivost. pratim (na kladionici) bes-spo i kod 1:1 vidim da bi sporting mogao zabit i tad me zove brat da mi pokaze nesto na tv i ovi zabiju i jbga, malo ljut i nista, pratim dalje...i vidim to pljuste prilike i na jednu i na drugu stranu i pomislim si - ma jebo sve, stavit cu da ce i jedni i drugi jos zabit gol i stavim si na rezultate da mi alarmira, samo iz tog razloga da mogu na vrijeme cashout i stavim si i na mob na sofu i odem gledat tv...pogledam nakon nekoliko minuta, vidim da imam neke obavijesti na mobu - otvorim bes-spo 2:3 i vidim to se dogodilo prije par trenutaka i pomislim si - ma najbolje da ja to cashout, jos da me VAR nebi zavario i isplatim listic i vratim se pred tv i pogledam za 2-3 min, kad ono bes-spo 1-3 😲 gledam, koji ku***, brzo do kompa, refresham stranicu i pogledam i dalje imam isplacene te novce 😆 valjda mi nece naknadno uzet 😬

Ma hoće, ali ima još vremena da Bešo zabije.

Evo meni je na ove dvije utakmice sve prošlo, još ja imam jedan listić gdje je da City daje u oba poluvremena koji nisam ovdje spomenuo, zato sam i napisao ajde City gol u drugom. Samo da se dalje nastavi u istom ritmu, posebno na Ajax - Dortmund. Sastavi su očekivani, valjda bude golova.

prije 2 sati, volverine said:

na jednom listicu besiktas-sporting - sporting daje gol i vise od 2 kartona kombinirano

brugge - city vise od gola i pobjeda citya

sve proslo osim sto mi ne pokazuju kvacicu (bet365 online kladionica" rel="">bet365) za vise od 2 kartona bes-spo

i treci par mi je ajax - dortmund - vise od 2 kornera ajax i vise od 3 dortmund i dortmund daje gol. valjda ce proc.

a sad jedna zanimljivost. pratim (na kladionici) bes-spo i kod 1:1 vidim da bi sporting mogao zabit i tad me zove brat da mi pokaze nesto na tv i ovi zabiju i jbga, malo ljut i nista, pratim dalje...i vidim to pljuste prilike i na jednu i na drugu stranu i pomislim si - ma jebo sve, stavit cu da ce i jedni i drugi jos zabit gol i stavim si na rezultate da mi alarmira, samo iz tog razloga da mogu na vrijeme cashout i stavim si i na mob na sofu i odem gledat tv...pogledam nakon nekoliko minuta, vidim da imam neke obavijesti na mobu - otvorim bes-spo 2:3 i vidim to se dogodilo prije par trenutaka i pomislim si - ma najbolje da ja to cashout, jos da me VAR nebi zavario i isplatim listic i vratim se pred tv i pogledam za 2-3 min, kad ono bes-spo 1-3 😲 gledam, koji ku***, brzo do kompa, refresham stranicu i pogledam i dalje imam isplacene te novce 😆 valjda mi nece naknadno uzet 😬

pade mi ajax - dortmund ko kruska 🙈

prije 9 sati, fic said:

Sviđa mi se ponuda za LP danas, a najviše utakmice C. Brugge - Man City te Ajax - Dortmund pa ću postaviti neke kombinacije iz tih utakmica koje očekujem.

C. Brugge - Man City

Ovdje očekujem svakako pobjedu Citya koji nakon poraza od PSG-a, što nije ništa čudno bi se trebao vratiti pobjedama. Brugge je uzeo bod protiv PSG-a i tri boda u Leipzigu, ali nemam razloga prestat vjerovati da je City ovdje najkvalitetniji i da uz maksimalnu ozbiljnost uzimaju tri boda. Pobjeda 1,28

Isto tako gol u prvom poluvremenu, 1,25. Krenut će se ovdje napadački.

Te dvije oklade daju 1,6 što je meni već sasvim uredu, ali dodajem i da City daje barem 2 gola na utakmici,1,33 i to daje ukupni tečaj 2,1. Odlično duplanje.

Ajax - Dortmund

Ovdje valjda svi očekujemo golove pa tako i kladionice, ali može se isto doći do 2 tečaja i to samo sa golovima na utakmici. Dvije valjda najuzbudljivije ekipe za gledati (dodao bi tu još Liverpool koji je još jači) prepune napadačkog talenta, a tako i igraju.

Barem 2 gola 1,11, zatim gol u prvom poluvremenu 1,22, gol u drugom poluvremenu 1,11. Ukupno 1,5 što je isto meni dovoljno, ali nemam razloga sumnjati da će i obje ekipe zabiti, 1,36 i to sve zajedno daje tečaj 2. Opet jedno duplanje.

Bešiktaš - Sporting, Sporting daje gol 1,22

Smatram Sporting kvalitetnijim i očekujem da barem zabiju kod Bešiktaša, a vratio se Pedro Goncalves u sastav.

Kombiniram sa pobjedom Man Citya, ukupno 1,56.

Shakhtar - Real Madrid 2, 1,65

Ovo za manji ulog. Idem opet protiv Shaktara iako se nedaju. Prošli su Monaco u kvalifikacijama, igrao sam na Monaco, pa ih Inter nije dobio prošlo kolo. Probat ću sa Realom, ali uz oprez. Real je prošle sezone dva put gubio od njih, ali očekujem pobjedu nakon kiksa protiv Šerifa. Tečaj mi je uredu.

Prođe sve osim gola Dortmunda. I sad mi je baš žao što nisam postavio još neke kombinacije sa golovima, a ova je pala. Jer ja sam još igrao na toj utakmici golove na poluvremenima i ukupno više, ali bez oba daju i to mi je prošlo.

On 18. 10. 2021. at 18:46, IzudinB said:

prije 7 sati, IzudinB said:

Inter - Sheriff 1 + oba daju gol (2.87) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Nasuprot svim očekivanjima, Sheriff je stigao do vrha vrlo teške skupine i trudit će se svim silama zadržati na toj poziciji, iako vjerujem neće uspjeti. Inter shvaća opasnost u kojoj se nalazi. Potrebna im je pobjeda večeras kako bi održali svoje nade u nokaut fazu. Iskustvo i talent su na njihovoj strani, te ovdje očekujem pobjedu. No, ovo neće biti laka utakmica, tako da oprez sa ulozima.

Inter je u posljednjoj utakmici u Ligi prvaka protiv Shakhtara odigrao remi bez golova. U međuvremenu je Sheriff ostvario pobjedu protiv Real Madrida.

Inter je u dobrom nizu unatoč teškom početku sezone u europskim natjecanjima. Zapravo su izgubili samo od tri tima od početka 2021. godine, Real Madrida, Juventusa i Lazija. Od veljače su u dobrom nizu, samo su izgubili od Reala i remizirali protiv Atalante. Mislim da je Inter sposoban osigurati pobjedu protiv ekipe iz moldavske lige.

Sheriff je u posljednjih nekoliko mjeseci jednostavno bio u drugoj dimenziji u smislu napadačke igre. Mislim da mogu postići gol Interu, ali ne vjerujem da će uraditi bilo što više od toga. Stoga ovdje predlažem pobjedu Intera + oba daju gol. Sretno!

Inter: Handanovic; Bastoni, De Vrij, Skriniar; Perisic, Vecino, Brozovic, Barella, Dumfries; Martinez, Dzeko

Sheriff: Athanasiadis; Cristiano, Arboleda, Dulanto, Costanza; Thill, Addo; Castaneda, Kolovos, Traore; Yakhshiboev

Screenshot_1.png

prije 7 sati, IzudinB said:

PSG - Leipzig EH-1 (2.30) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Leipzig je već primio najveći broj golova u skupini, a tek će se suočiti sa najboljim napadačkim trojcem PSG-a. Očekujem da Parižani ovdje sa stilom osiguraju sva tri boda na svom terenu. Pochettinova momčad upisala je pobjedu od 2-0 u prošloj utakmici u Ligi prvaka na domaćem terenu protiv Manchester Cityja.

Ovo je sigurno bila pobjeda koja je podigla samopouzdanje u momčadi, ne samo da su zabilježili pobjedu protiv jednog od favorita u Ligi prvaka, već je novopridošli Leo Messi postigao gol, sugestirajući da su tri najbolja u Europi počela igrati jedinstveno. Nakon toga se ozlijedio, ali će biti u prvoj postavi za ovaj susret. Jedino što ovog puta neće biti Neymara, ali umjesto njega bi mogao igrati Draxler.

PSG također ima fenomenalan rekord na domaćem terenu u novoj sezoni, te su ovdje postizali dosta golova.

S druge strane, Leipzig je u posljednjoj utakmici Lige prvaka izgubio 1-2 kod kuće od Club Bruggea. Ovo je utakmica koju su trebali dobiti, a umjesto toga su izgubili od najslabije momčadi u skupini. To ne samo da smanjuje njihovo samopouzdanje, već ih stavlja i pod veliki pritisak. Očekujem veliku pobjedu PSG-a u ovom susretu. Sretno!

PSG: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos (c), Kimpembe, Mendes - Herrera, Verratti, Gueye - Messi, Mbappe, Draxler
Van terena: Di Maria, Navas, Neymar, Ramos
Pod znakom sumnje: Draxler, Icardi, Kurzawa, Paredes

Leipzig: Gulacsi (c) - Klostermann, Orban, Gvardiol - Mukiele, Haidara, Kampl, Angelino - Nkunku, Forsberg - Poulsen
Van terena: Brobbey, Halstenberg, Olmo, Saracchi

Screenshot_3.png

2/3 Večeras. Šteta za hendikep na PSG na kraju su mogli proći, ali Mbappe promaši drugi penal 😕, no svaka čast za preokret. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use