Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 19.10.2021.

Goksim

Recommended Posts

Liga prvaka

jCIjjTp.pngFpcXg5D.pngJvOg0Nd.png

Nq2WTmH.pngvRVOU2X.png

6diksZ2.pngxQWsFR6.pngj3UuhSN.png

gyqfGwY.pngXqN5vls.pngWTPevBy.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 18.10. u 14:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Just now, IzudinB said:

Club Brugge - Manchester City 2 (1.25) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Manchester City jednostavno mora do velike pobjede ovog utorka protiv Club Bruggea, ako ne želi izazvati neželjeni pritisak, jer imaju bod manje od njih, što zaista zvuči nevjerojatno. Definitivno su sposobni osigurati sva tri potrebna boda. Club Brugge je na svom gostovanju u prošloj utakmici u Ligi prvaka uspio ostvariti pobjedu protiv Leipziga (1-2). Čak su prvu utakmicu pomutili račune i PSG-u protiv kojeg su odigrali 1-1.  Međutim, u posljednje vrijeme se bore sa dosljednošću. Posebno na domaćem terenu, njihove jedine pobjede u novoj sezoni ostvarene su protiv znatno slabijih sastava. 

S druge strane, Manchester City je možda izgubio 2-0 od PSG-a u gostima u prošlom susretu, ali Pepova momčad je definitivno bila bolja na travnjaku. Da su imali nešto preciznije sprave misim da bi to bio neugodan rezultat za francuske gigante. No, što je tu je, ovo su utakmice na kojima moraju uzeti bodove, tako da mislim da je ovdje pobjeda obavezna za Pepa. Mislim da će se odlučiti za napad od samog početka i očekujem pobjedu. Sretno svima!

Svakako nemojte zaboraviti da ovdje imamo Early Payout, tako da ako City povede sa dva gola razlike, naša oklada će autamatski biti dobitna, što je prilično izgledno da će se dogoditi.

Club Brugge: Mignolet; Mata, Hendry, Nsoki, Sobol; Vormer, Rits, Vanaken; Sowah, De Ketelaere, Lang

Manchester City: Ederson; Walker, Dias, Laporte, Zinchenko; Gundogan, Rodri, De Bruyne; Jesus, Foden, Grealish

Screenshot_21.png

18:45 CET - Bruges (Jan Breydelstadion)
Club Brugge (BEL) - Manchester City FC (ENG) | Group A
Referee: Istvan Kovacs (ROU)

18:45 CET - Istanbul (Beşiktaş Park)
Beşiktaş JK (TUR) - Sporting Clube de Portugal | Group C
Referee: Slavko Vincic (SVN)

21:00 CET - Paris (Parc des Princes) 
Paris Saint-Germain (FRA) - RB Leipzig (GER) | Group A
Referee: Marco Guida (ITA)

21:00 CET - Porto (Estádio do Dragão)
FC Porto (POR) - AC Milan (ITA) | Group B
Referee: Felix Brych (GER)

21:00 CET - Madrid (Estadio Metropolitano)
Club Atlético de Madrid (ESP) - Liverpool FC (ENG) | Group B
Referee: Daniel Siebert (GER) 

21:00 CET - Amsterdam (Johan Cruijff ArenA)
AFC Ajax (NED) - Borussia Dortmund (GER) | Group C
Referee: Jesus Gil Manzano (ESP)

21:00 CET - Milan (Stadio Giuseppe Meazza) 
FC Internazionale Milano (ITA) - FC Sheriff Tiraspol (MDA) | Group D
Referee: Danny Desmond Makkelie (NED)

21:00 CET - Kyiv (NSC Olimpiyskyi)
FC Shakhtar Donetsk (UKR) - Real Madrid CF (ESP) | Group D
Referee: Srđan Jovanović (SRB)

Sheriff (mozda) prolazi grupu, kvota 3,50

Kada bi dan trajao vise od 24 casa, za danas, sutra i prekosutra bi mogao da napisem deset predloga po danu, a da polovina ne bi bila iz fudbala. Svakako, pozvao bih kolege sa Foruma da svi zajedno podrzimo puni ulazak svete kosarke u kladionicarsku ponudu, i to sa Nba, Eurocupom i Eurolegue. Jos samo kada ne bi moralo da se spava …Kada sam vec kod spavanja, pitao bih kolege sa Foruma, da li uz ovakvu ponudu imate vremena za sex, ili razmisljate li uopste o sexu pored ovoliko basketa, fudbala i tenisa?

Ne bih mogao da se setim kada sam poslednji put napisao analizu koju bih odigrao “onako”, ili “hajde da probam”. Niti igram takve tikete, niti ih volim, a kamoli imam zelje za pisanje takvih predloga. Danas je izuzetak, pogotovo sto je u pitanju igra koju najvise volim, a to je “prolazak grupe”. Kao prvo, i dalje ne mogu da verujem da je moguce da veliki bet365 i dalje drzi u ponudi da Atletico Madrid prolazi grupu po kvoti od cak 1,22. kao sto ne mogu da verujem da je moguce vezati prolazak grupe Psg-a, Liverpoola, Chelsea, Juventusa i ManCity i za to dobiti kvotu od cak 1,40, a ako dodate i Atletico Madrid, dobijate neverovatnih 1,70.

Kada bi dan trajao vise od 24 casa napisao bi post o Sheriffu na devedeset strana. Bio bi to najduzi post u istoriji Foruma. Pogotovo sto sam imao tu nesrecu da posetim Moldaviju, ubedljivo najsiromasniju zemlju u Evropi. Iako su Hrvatska, Srbija i Bosna svakako najgore zemlje za zivot, potencijalnim samoubicama bih uvek prvo preporucio da posete ipak prvo Moldaviju pre nego sto dignu ruku na sebe. Tek ako bi potencijalni samoubica posetio tu vukojebinu od zemlje, mozda bi i postojala neka sansa da se predomisli i da shvati da ovaj zivot mozda i ima nekoga smisla. Osim sto sam posetio tu kanalizaciju od zemlje, pa cak i ako je to bilo moje najgluplje utroseno vreme u zivotu, imao sam i tu nesrecu da odgledam obe utakmice protiv Crvene Zvezde, i obe protiv Dinama. Na zalost, odgledao sam i utakmice protiv Shakhtara, kao i onu istorijsku protiv Real Madrida. Kada bi se na Sheriff gledalo kao na moldavsku ekipu, oni ne bi prosli grupu cak i da igraju sa Arsenalom, Dinamom i Crvenom Zvezdom, tri najgore ekipe na svetu. Sheriff je sve, samo ne moldavska ekipa, ili ekipa koja predstavlja moldavski fudbal, ili tu, uz Hrvatsku, Srbiju i Bosnu, najgoru zemlju na svetu. Sheriff je jedna grupa gradjana za koju niko ne zna ko i kako ih je skupio na jednom mestu. To je grupa gradjana koju pojedinacno, ni jedan klub nije hteo, ili koji do poslednjeg trenutka nisu mogli da pronadju angazman, pa su prihvatili “daj sta das”. Ne znam da li su bile smesnije ili tuznije scene kada su igraci “u civilu” ulazili na teren u Madridu ili juce u Milanu, dan pred pocetak utakmice. Sve te selfie-fotografije i video koji su igraci pravili, ne verujuci svojim ocima gde se nalaze.... cccccc. Pa ipak, “best of” je bio Bruno Souza, brazilac, i to nakon utakmice sa Real Madridom. Taj cirkusant, koji ne bi imao mesta u mojoj ekipi kada se skupimo ispred zgrade da igramo “na male golove”, je nakon utakmice u Madridu, prilikom razmene dresova uzeo cak tri dresa od tri razlicita igraca Real Madrida da ima sta da pokaze rodbini, koja verovatno bez dokaza ne bi verovala da je moguce da takvi igraci mogu uopste da igraju neko evropsko takmicenje. U tom smesnom rosteru sastavljenom od igraca cetrnaest nacionalnosti, i uz trenera iz Ukraine, verovatno medjusobno komuniciraju rukama, ali cak ni to nije najsmesnije. Najsmesnije je kako im je uspelo ili palo na pamet, da na jednom mestu skupe igrace iz Makedonije, Srbije, Slovenije i Bosne i sta su hteli sa tom idejom. Nije najjasnije gde i kako su uspeli da pronadju cak i canadjanina za svoj roster. Roster Sheriffa bi uporedio sa Australijom. Preko 50.000 godina Australia je bila pravi raj na zemlji. Tu zemlju, odnosno taj kontinent svih tih 50.000 godina su naseljavali aboridzani. A onda je negde oko 1770-te godine tu zemlju otkrio beli covek, cuveni kapetan Coock i sve je otislo u qurac. Sa evropskim, tacnije engleskim belcima su dosle i evropske bolesti, koje su prvo poharale aboridzane, a oni koji su preziveli, kasnije su morali da se povuku pod naletom najgoreg sveta, probisveta, serijskih ubica i siledzija koji su bili proterani iz Engleske, naravno sto je dalje moguce, a Austarlija je bila tada najdalja. Taj najgori sloj ljudi je ipak morao negde i da zivi, pa su tako tokom dugog niza godina i nastajali gradovi poput Melburna ili Sydney-a. Tako ja vidim Sheriff. Grupa gradjana od kojih svako pojedinacno ima neku manu. Jedan pokusava da se izleci od alkoholizma, drugi je na laksim drogama pa je u Moldaviju dosao da se “cisti”, treci ima trideset kilograma viska, cetvrti nema pojma, peti ionako nigde ne bi mogao da igra osim u Moldaviji … itd itd.

Pa ipak, ta grupa gradjana, kao i one evropske serijske ubice koje su proterane iz Engleske u Australiju, iako pojedinacno nisu ni za qurac, u grupi pokazuju neku vrednost. Jedni su uspeli da izgrade Melburn ili Sydney, a drugi su uspeli da igraju Ligu Prvaka, kada ih vec niko iz “pravih” klubova nije hteo. I to jos kako da igraju. Ovaj post pisem u pidzami, i to zatvorenih ociju, koliko mi se spava, ali da me sada neko pozove da odem u Madrid ili na San Siro i da odigram utakmicu, ja bih je isto odigrao kao i ovi cirkusanti iz Sheriffa. Iz aviona se vidi da oni nemaju pojma, ali se isto tako vidi da je njima u svlacionici sjajno. Oni su svaku utakmicu koju sam odgledao, a odgledao sam ih sest, odigrali posteno, dali to malo od sebe koliko znaju, igrali jedan za drugog, a sve to je dovoljno za pobedu u toj najglupljoj kolektivnoj igri na svetu, koju igraju najgluplji ljudi na planeti. Pa i mojoj ujni Danici, koja ne zna sa koliko lopti se igra fudbal, je jasno kako je moguce da grupa cirkusanata pobedi jedan Real Madrid. Kada bi u ugovorima igraca stajalo da nakon ovakvih poraza moraju da vrate sav novac koji su primili, ili ako nece da pristanu, da im se motornom testerom odseku obe noge, takve stvari se nikada ne bi desavle. Mozda je jedan od razloga zasto je Real Madrid toliko hteo Superligu i taj sto tamo ne bi bilo mesta za Sheriff, pa bi mozda imali tri sigurna boda, dok ovako ni prolaz grupe nije siguran.

Sve u svemu, Sheriff je trenutno prvi u grupi sa dve pobede i sest bodova, sto nema niko u grupi. Inter u Ligi Prvaka nije uspeo da postigne cak ni gol, iako su najefikasnija ekipa u Serie A. Veliki bet365 kvotira prolaz Sheriffa sa visokih 3,50, a ako dodate i prolaz Atletico Madrida dolazite do kvote 4,30 eeeeej. Prolaz Real Madrida je kvotiran sa 1,05, kao da oni imaju dve, a ne jednu pobedu, dok je prolaz Intera kvotiran sa 1,25 kao da su oni uzeli sest bodova, a Sheriff jedan.

Naravno, bet365 zna sta radi, postavljene kvote su merilo kvaliteta, a ne onoga sta su sve tri ekipe predstavile u prva dva kola. Ja nikada ne bih podcenio koliko je fudbal glupa igra i kakvi pajseri igraju tu glupu igru, pogotovo kada bi se, teoretski naravno, desilo da se igraci Intera unervoze nakon prvih pola sata i eventualnih 0:0, ili u slucaju da sevne neka kontra za 0:1.

Niti volim da bacam pare, niti volim da pisem analize u koje (ne)verujem, niti znam koja bi ekipa mogla “da ne prodje dalje” ako Sheriff prodje. Pa, ipak, sa velikim zadovoljstvom cu podrzati cirkusante, barem ce se truditi, siguran sam da ce dati i to malo od sebe sto znaju. Cak i ako (najverovatnije) ne prodju grupu, barem cu ih se secati po najvecoj sramoti u istoriji Balkana, eliminisanju Dinama i Crvene Zvezde, uz Arsenal, tri najgora kluba na svetu. Dakle, Sheriff prolaz grupe, uz Atletico Madrid prolaz grupe po ukupnoj kvoti od 4,30 i neka ih Bog cuva, iako ne postoji

prije 13 sati, IzudinB said:
18:45 CET - Istanbul (Beşiktaş Park)
Beşiktaş JK (TUR) - Sporting Clube de Portugal | Group C
Referee: Slavko Vincic" rel="">Slavko Vincic (SVN)

Bešiktaš - Sporting over 3,5 kartona kod bet365 ili unibet kladionice

Liga Prvaka postaje zanimljiva. Namjerno sam prva dva kola laganije igrao očekujući iznenađenja kao i svake sezone. Sada je situacija jasnija i neke od momčadi više nemaju previše prostora za kikseve. Također, kako natjecanje odmiće tako će i ulog a samim tim i nervoza biti veća što bi trebalo rezultirati zavidnim brojem kartona na utakmicama gdje će se odlučivati o prolasku. 

I Bešiktaš i Sporting inaju 0 bodova i današnji pobjednik bi napravio ogroman korak prema osiguravanju trećeg mjesta koje vodi u Europsku ligu te ostao u igri za prolazak skupine. Poraženi bi pak bio u poprilično bezizlaznoj situaciji iako će imati još tri kola za popravak. 

j3UuhSN.png

Kladionice kao blagog favorita vide Sporting međutim trebala bi biti neizvjesna utakmica. 

Stil igre Sportinga te pogotovo Bešiktaša je daleko od onog jednog Liverpoola ili Cityja. Ne mislim ovdje nužno na kvalitetu igre i igrača već korektnost na terenu. Očekujem dosta nervoze a Salvko Vincic bi, prema do sada viđenom, trebao korektno odraditi posao. 

4 kartona na utakmici ovog tipa bi trebala biti pokazana bez većih problema. 

3.png2.png1.png

Marco Guida je sudac koji voli pokazivati dosta kartona tako da mi je u PSG - Leipzig u razmatranju za kartone.

Uz Ligu Prvaka danas se u ranom terminu igra i susret Celtica i Ferencaroša za koji očekujem pobjedu Celtica barem u jednom poluvremenu. Kvalitetnija su momčad te igraju doma. Igrano kod bet365 kladionice. 

4.png

Također, očekujem pobjedu Real Madrida protiv Shakhtara barem u jednom poluvremenu. Ono što treba imati na umu jest da je EL Clasico koji se igra na Camp Nou na rasporedu u nedjelju u 16:15. Ipak, do onda je sasvim dovoljno vremena tako da mislim da danas ne bi trebalo biti kalkuliranja. 

5.png

REAL - Timske novosti.

Eden Hazard će kako stvari stoje propustiti utakmicu Lige prvaka u kojoj Real Madrid igra protiv Shakhtara. Real se nada povratku na pobjedničke staze kada se suoči sa Shakhtarom u skupini D na Olmpijskom stadionu u Kijevu.

Ulazeći u ovaj susret, menadžer Carlo Ancelotti ima i nekoliko dobrih vijesti, s obzirom da se Ferland Mendy oporavio od ozljede i sada je dostupan za momčad, dok je Marco Asensio također spreman. Miguel Gutierrez i Casemiro bi trebali započeti u prvoj postavi.

Međutim, Eden Hazard će propustiti utakmicu zbog ozljede. Na pitanje o Belgijancu, menadžer je rekao: "Hazardu je dosadilo imati ove male probleme sa ozljedama i on radi na tome da se više ne događaju. Nije dostupan zbog prevelikog opterećenja, ali uskoro će opet biti dostupan za utakmicu protiv Barcelone ili Osasune."

Osim Hazarda, na ovoj utakmici neće biti ni Dani Carvajala, Garetha Balea, Danija Ceballosa i Isca.

Sviđa mi se ponuda za LP danas, a najviše utakmice C. Brugge - Man City te Ajax - Dortmund pa ću postaviti neke kombinacije iz tih utakmica koje očekujem.

C. Brugge - Man City

Ovdje očekujem svakako pobjedu Citya koji nakon poraza od PSG-a, što nije ništa čudno bi se trebao vratiti pobjedama. Brugge je uzeo bod protiv PSG-a i tri boda u Leipzigu, ali nemam razloga prestat vjerovati da je City ovdje najkvalitetniji i da uz maksimalnu ozbiljnost uzimaju tri boda. Pobjeda 1,28

Isto tako gol u prvom poluvremenu, 1,25. Krenut će se ovdje napadački.

Te dvije oklade daju 1,6 što je meni već sasvim uredu, ali dodajem i da City daje barem 2 gola na utakmici,1,33 i to daje ukupni tečaj 2,1. Odlično duplanje.

Ajax - Dortmund

Ovdje valjda svi očekujemo golove pa tako i kladionice, ali može se isto doći do 2 tečaja i to samo sa golovima na utakmici. Dvije valjda najuzbudljivije ekipe za gledati (dodao bi tu još Liverpool koji je još jači) prepune napadačkog talenta, a tako i igraju.

Barem 2 gola 1,11, zatim gol u prvom poluvremenu 1,22, gol u drugom poluvremenu 1,11. Ukupno 1,5 što je isto meni dovoljno, ali nemam razloga sumnjati da će i obje ekipe zabiti, 1,36 i to sve zajedno daje tečaj 2. Opet jedno duplanje.

Bešiktaš - Sporting, Sporting daje gol 1,22

Smatram Sporting kvalitetnijim i očekujem da barem zabiju kod Bešiktaša, a vratio se Pedro Goncalves u sastav.

Kombiniram sa pobjedom Man Citya, ukupno 1,56.

Shakhtar - Real Madrid 2, 1,65

Ovo za manji ulog. Idem opet protiv Shaktara iako se nedaju. Prošli su Monaco u kvalifikacijama, igrao sam na Monaco, pa ih Inter nije dobio prošlo kolo. Probat ću sa Realom, ali uz oprez. Real je prošle sezone dva put gubio od njih, ali očekujem pobjedu nakon kiksa protiv Šerifa. Tečaj mi je uredu.

@Goksim a i ekipa koja igra kartone, zanima me mišljenje više od 3,5 žutih kartona na utakmici Inter - Šerif? Moje mišljenje da će Šerif ići borbeno, imali su 4 žuta kod Reala, a ni Inter mi nije baš fina ekipa mada nisu dobili puno žutih u prva dva kola. Jel bi to trebalo ići preko 3,5?

Te možda na utakmici Atletico - Liverpool. Iako Liverpool ne dobiva kartone, ali vjerujem da će biti ovdje na nož još kako ih je Atletico izbacio zadnji put.

Inter - Sheriff 1 + oba daju gol (2.87) bet365

Nasuprot svim očekivanjima, Sheriff je stigao do vrha vrlo teške skupine i trudit će se svim silama zadržati na toj poziciji, iako vjerujem neće uspjeti. Inter shvaća opasnost u kojoj se nalazi. Potrebna im je pobjeda večeras kako bi održali svoje nade u nokaut fazu. Iskustvo i talent su na njihovoj strani, te ovdje očekujem pobjedu. No, ovo neće biti laka utakmica, tako da oprez sa ulozima.

Inter je u posljednjoj utakmici u Ligi prvaka protiv Shakhtara odigrao remi bez golova. U međuvremenu je Sheriff ostvario pobjedu protiv Real Madrida.

Inter je u dobrom nizu unatoč teškom početku sezone u europskim natjecanjima. Zapravo su izgubili samo od tri tima od početka 2021. godine, Real Madrida, Juventusa i Lazija. Od veljače su u dobrom nizu, samo su izgubili od Reala i remizirali protiv Atalante. Mislim da je Inter sposoban osigurati pobjedu protiv ekipe iz moldavske lige.

Sheriff je u posljednjih nekoliko mjeseci jednostavno bio u drugoj dimenziji u smislu napadačke igre. Mislim da mogu postići gol Interu, ali ne vjerujem da će uraditi bilo što više od toga. Stoga ovdje predlažem pobjedu Intera + oba daju gol. Sretno!

Inter: Handanovic; Bastoni, De Vrij, Skriniar; Perisic, Vecino, Brozovic, Barella, Dumfries; Martinez, Dzeko

Sheriff: Athanasiadis; Cristiano, Arboleda, Dulanto, Costanza; Thill, Addo; Castaneda, Kolovos, Traore; Yakhshiboev

Screenshot_1.png

PSG - Leipzig EH-1 (2.30) bet365

Leipzig je već primio najveći broj golova u skupini, a tek će se suočiti sa najboljim napadačkim trojcem PSG-a. Očekujem da Parižani ovdje sa stilom osiguraju sva tri boda na svom terenu. Pochettinova momčad upisala je pobjedu od 2-0 u prošloj utakmici u Ligi prvaka na domaćem terenu protiv Manchester Cityja.

Ovo je sigurno bila pobjeda koja je podigla samopouzdanje u momčadi, ne samo da su zabilježili pobjedu protiv jednog od favorita u Ligi prvaka, već je novopridošli Leo Messi postigao gol, sugestirajući da su tri najbolja u Europi počela igrati jedinstveno. Nakon toga se ozlijedio, ali će biti u prvoj postavi za ovaj susret. Jedino što ovog puta neće biti Neymara, ali umjesto njega bi mogao igrati Draxler.

PSG također ima fenomenalan rekord na domaćem terenu u novoj sezoni, te su ovdje postizali dosta golova.

S druge strane, Leipzig je u posljednjoj utakmici Lige prvaka izgubio 1-2 kod kuće od Club Bruggea. Ovo je utakmica koju su trebali dobiti, a umjesto toga su izgubili od najslabije momčadi u skupini. To ne samo da smanjuje njihovo samopouzdanje, već ih stavlja i pod veliki pritisak. Očekujem veliku pobjedu PSG-a u ovom susretu. Sretno!

PSG: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos (c), Kimpembe, Mendes - Herrera, Verratti, Gueye - Messi, Mbappe, Draxler
Van terena: Di Maria, Navas, Neymar, Ramos
Pod znakom sumnje: Draxler, Icardi, Kurzawa, Paredes

Leipzig: Gulacsi (c) - Klostermann, Orban, Gvardiol - Mukiele, Haidara, Kampl, Angelino - Nkunku, Forsberg - Poulsen
Van terena: Brobbey, Halstenberg, Olmo, Saracchi

Screenshot_3.png

prije 2 sati, fic said:

@Goksim a i ekipa koja igra kartone, zanima me mišljenje više od 3,5 žutih kartona na utakmici Inter - Šerif? Moje mišljenje da će Šerif ići borbeno, imali su 4 žuta kod Reala, a ni Inter mi nije baš fina ekipa mada nisu dobili puno žutih u prva dva kola. Jel bi to trebalo ići preko 3,5?

Te možda na utakmici Atletico - Liverpool. Iako Liverpool ne dobiva kartone, ali vjerujem da će biti ovdje na nož još kako ih je Atletico izbacio zadnji put.

Oprez ovdje zbog sudije makkelie meni los sudija za overe tezko stavi karton i za mene spada u ekipu underasa, sjecam se ove godine kvalifikacije za CL monaco napravio blizu 20 prekrsaja a nije dao ni 1 karton, ja ga ne volim i izbjegavam ga ne kazem da nece proc ali ima danas boljeg materijala, isto tako oprez za naseg Vincica besiktas sporting isto corav vadi karton kad ne treba a kad treba nista moze on 7 moze 0 za iste situacije.

prije 2 minute, jansavc said:

Oprez ovdje zbog sudije makkelie meni los sudija za overe tezko stavi karton i za mene spada u ekipu underasa, sjecam se ove godine kvalifikacije za CL monaco napravio blizu 20 prekrdaja a nije dajo ni 1 karton, ja ga ne volim i izbjegavam ga ne kazem da nece prov ali ima danas boljeg materijala, isto tako oprez za naseg Vincica besiktas sporting isto corav vadi karton kad ne treba a kad treba nista moze on 7 moze 0 za iste situacije.

Zahvaljujem na odgovoru. Onda odustajem od kartona.

prije 5 sati, fic said:

Sheriff ce sigurno igrati grublje, sve ovisi o kretanju rezultata. Ako Inter uvjerljivo rano povede onda su kartoni upitni a to je i najveća prijetnja overu kartona. Više volim igrati overe kartona na utakmicama gdje favorit nije toliko jako izražen. 

prije 10 sati, Goksim said:

Uz Ligu Prvaka danas se u ranom terminu igra i susret Celtica i Ferencaroša za koji očekujem pobjedu Celtica barem u jednom poluvremenu. Kvalitetnija su momčad te igraju doma. Igrano kod bet365 online kladionica">bet365 kladionice. 

4.png

WIN

prije 10 sati, Goksim said:

Bešiktaš - Sporting over 3,5 kartona kod bet365 online kladionica">bet365 ili unibet">unibet kladionice

Liga Prvaka postaje zanimljiva. Namjerno sam prva dva kola laganije igrao očekujući iznenađenja kao i svake sezone. Sada je situacija jasnija i neke od momčadi više nemaju previše prostora za kikseve. Također, kako natjecanje odmiće tako će i ulog a samim tim i nervoza biti veća što bi trebalo rezultirati zavidnim brojem kartona na utakmicama gdje će se odlučivati o prolasku. 

I Bešiktaš i Sporting inaju 0 bodova i današnji pobjednik bi napravio ogroman korak prema osiguravanju trećeg mjesta koje vodi u Europsku ligu te ostao u igri za prolazak skupine. Poraženi bi pak bio u poprilično bezizlaznoj situaciji iako će imati još tri kola za popravak. 

j3UuhSN.png

Kladionice kao blagog favorita vide Sporting međutim trebala bi biti neizvjesna utakmica. 

Stil igre Sportinga te pogotovo Bešiktaša je daleko od onog jednog Liverpoola ili Cityja. Ne mislim ovdje nužno na kvalitetu igre i igrača već korektnost na terenu. Očekujem dosta nervoze a Salvko Vincic bi, prema do sada viđenom, trebao korektno odraditi posao. 

4 kartona na utakmici ovog tipa bi trebala biti pokazana bez većih problema. 

3.png2.png1.png

WIN već u 58' minuti utakmice ;)

prije 19 minute, fic said:

Sporting i City na poluvremenu lijepo🤩. Ajde još City jednog u drugom

na jednom listicu besiktas-sporting - sporting daje gol i vise od 2 kartona kombinirano

brugge - city vise od gola i pobjeda citya

sve proslo osim sto mi ne pokazuju kvacicu (bet365) za vise od 2 kartona bes-spo

i treci par mi je ajax - dortmund - vise od 2 kornera ajax i vise od 3 dortmund i dortmund daje gol. valjda ce proc.

a sad jedna zanimljivost. pratim (na kladionici) bes-spo i kod 1:1 vidim da bi sporting mogao zabit i tad me zove brat da mi pokaze nesto na tv i ovi zabiju i jbga, malo ljut i nista, pratim dalje...i vidim to pljuste prilike i na jednu i na drugu stranu i pomislim si - ma jebo sve, stavit cu da ce i jedni i drugi jos zabit gol i stavim si na rezultate da mi alarmira, samo iz tog razloga da mogu na vrijeme cashout i stavim si i na mob na sofu i odem gledat tv...pogledam nakon nekoliko minuta, vidim da imam neke obavijesti na mobu - otvorim bes-spo 2:3 i vidim to se dogodilo prije par trenutaka i pomislim si - ma najbolje da ja to cashout, jos da me VAR nebi zavario i isplatim listic i vratim se pred tv i pogledam za 2-3 min, kad ono bes-spo 1-3 😲 gledam, koji ku***, brzo do kompa, refresham stranicu i pogledam i dalje imam isplacene te novce 😆 valjda mi nece naknadno uzet 😬

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use