Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

2. PŠ - Kolo 2 - 19.10.-21.10. (Uto-Čet)


Goksim

Recommended Posts

Pozivam sve sudionike natjecanja Druge lige Posljednje šansa da postave svoje prognoze za period od utorka do četvrtka. 

Prognoze za period od utorka do četvrtka mogu se postaviti najkasnije do utorka u 13:00 CET. Tipovi postavljeni nakon ovog vremena se neće priznavati.   

Pravila igre su dopunjena člankon 10.12. prema kojem oklade na ponudu iz live klađenja nisu dozvoljene. Pravila možete pročitati na:

Tablica Posljednje šanse će konstanto biti updatena te ćete nakon svakog kola znati na kojem je tko mjestu, te tko je u kakvoj seriji. 

POSLJEDNJA ŠANSA - TABLICA 2021/2022

Link to comment
Share on other sites

Ponavljam isto pitanje tu ako moze admina da odgovore?

prije 9 sati, unkdy said:

Imam pitanje sta se tice koje kladionice su dozvoljene za natecanje @Goksim Ja sam postirao tip sa b365 zato sto tamo su "najrealnije" kvote al vidim dosta clanovi postirali iz vase lokalne kladionice sa Hrvatske. Znaci moze se tipovat iz sve balkanske kladionice(mogu da postiram iz moje kladionice u Makedoniju il Srbiju) ne mora samo od ovi poznatiji online ili kako su vam pravila?

Isto tako imam predlog ako vas nije tesko da uradite jedna tabela sa svi tipstera u ovo natecanje i statistika za da bude pregledno i da znamo ko kako stoji, Pozz i sretno svima!

Link to comment
Share on other sites

S obzirom da sam se u prvom kolu uključio kasno i uzeo Ferencvaros koji mi je bio daleko od nekog prvog izbora i eto zeznuli me, sad idem odmah. Preletio sam brzinski ponudu i našao par rukometa koje ću igrati u domaćoj SS kladionici jer u bet365 su stvarno mizerni tečaji tih rukometa. Ovdje stavljam Aalborg - Vardar 1. Vardar je dobio doma, ali Aalborg je kvalitetniji i vjerujem da će uzvratiti na domaćem terenu. Danas su pobijedili Skjern u gostima i vidim da u sastavu nije bilo bitnih izostanaka. Potvrda da je 1,2:

Screenshot_20211016_193522.thumb.jpg.c79f027aedd4e2f230f757709186fa10.jpg

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, unkdy said:

Isto tako imam predlog ako vas nije tesko da uradite jedna tabela sa svi tipstera u ovo natecanje i statistika za da bude pregledno i da znamo ko kako stoji, Pozz i sretno svima!

@unkdy čini mi se da si propustio gornju poruku:

Tablica Posljednje šanse će konstanto biti updatena te ćete nakon svakog kola znati na kojem je tko mjestu, te tko je u kakvoj seriji:

POSLJEDNJA ŠANSA - TABLICA 2021/2022

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, unkdy said:
  prije 11 sati, unkdy said:

Imam pitanje sta se tice koje kladionice su dozvoljene za natecanje @Goksim Ja sam postirao tip sa b365 zato sto tamo su "najrealnije" kvote al vidim dosta clanovi postirali iz vase lokalne kladionice sa Hrvatske. Znaci moze se tipovat iz sve balkanske kladionice(mogu da postiram iz moje kladionice u Makedoniju il Srbiju) ne mora samo od ovi poznatiji online ili kako su vam pravila?

Slobodno stavljajte tipove iz kladionica u kojima i igrate. Preporuka je da to budu online kladionice međutim nije neophodno limitirati se na iste. Naravno, kladionica bi trebala biti legitimna i tečaj na određenu okladu sličan i u drugim kladionicama. Ukoliko tijekom natjecanja bude potrebe da se ovo promijeni na vrijeme ćemo i jasno to komunicirati svima. 

Pri igranju imajte na umu da je glavni cilj na kraju sezone biti onaj koji će imati najveći broj pogođenih parova, ne nužno onaj koji je pogodio najveći tečaj. 

Pravilo minimalnog tečaja (1,20) je uvedeno kako bi izbjegli situacije da se igraju samo tipovi na koje je npr. tečaj 1,01. Isto tako, ne bi se nužno i isključivo trebali igrati samo tipovi na koje je koeficijent točno 1,20. Ideja je da se sugerira oklada koja se natjecatelju i čini najizglednija u tom periodu neovisno o tome bio koeficijent 1,20 ili 1,70. 

Prosječni koeficijent će pomoći pri rangiranju u slučajevima gdje više sudionika ima isti broj bodova. 

Dizajn tablice ćemo doraditi ali mislim da za prvu ruku gore podijeljena može pomoći. Već su uneseni svi sudionici i tipovi. 

Link to comment
Share on other sites

Da se vratimo na moj divni Chelsea. Iskreno, Malmo nisam gledao ali porazi 3-0 protiv Juventusa i 4-0 od Zenita, dovoljno govore šta se ovdje može očekivati. Danas Chelsea uz dosta sreće do 3 boda, Mendy doslovno na silu iščupao bodove i sačuvao mrežu netaknutom te sam siguran da ni protiv Malmo-a neće biti ništa drugačije. 

Pobjeda Chelsea bez primljenog gola po tečaju od 1.44. Sretno svima.

Screenshot 2021-10-16 at 22.05.00.png

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav,

Izravna borba za prvo mjesto u skupini, trenutno Bayern po meni puno jaca ekipa koja svake godine bez vecih problema prolazi skupinu sa prvog mjesta. Benfica nedavno pregazila Barcu i trenutno je u dobroj formi, unatoc kiksu u zadnjoj domacoj utakmici, tako da sigurno nece biti lagana utakmica. Kako sada stvari stoje, Bayern bez prevelikih izostanaka, ne racunajuci danasnju utakmicu. Bez obzira na sve razlika u kvaliteti je po meni dosta velika, tako da se pobjeda Bayerna namece kao realna opcija.

 

Benfica- Bayern 2

Screenshot_20211017-094350_Chrome.jpg

Link to comment
Share on other sites

Mura - Rennes - 2 - @1.4 (unibet
Ukratko sviđa mi se igra Rennesa te su upali u finu formu otkad su igrali protiv Tottenhama gdje su realno i trebali pobjediti. Ovo moraju pobjediti kako bi zadržali jedno od top 2 mjesta koji vodi u daljnji nastavak natjecanja. Te na kraju mislim da je razlika u kvaliteti daleko na strani Rennesa

1947094588_p2.thumb.png.79ea5cac1a186ef863f9cf955d874e32.png

Link to comment
Share on other sites

Juventus-Roma        1X   (1.25)

Derbi kola pored Lacio-Inter.Juve pred svojim navijacima docekuje neugodnu Romu i vjerujem da ovdje mogu upisati 3 boda.Roma pod Murinjom igra odlicno,efikasna je,stvara sanse doveli su dosta dobrih igraca ali odbrana je ta koja ce ih i ove sezone kostati.Vec prosle sedmice je izasla vijest da u mecu protiv Juventusa nece biti Spinacole te Smolinga i tu vidim veliki hendikep za Vučicu.Rimljani puno bolje igraju kod kuce,dok su na strani ocajni i primaju golove kao na traci.Bjankoneri sa druge strane se polako dizu,jos nije to ta igra ali bitno da se pisu bodovi.Upitni se vode Dybala te Morata,ali mislim da ce nastupiti a pored njih imamo Kiezu,Keana,Bernadeskog,Kvadrada te Kulusevskog.Tradicija nam ide na ruku,ocekujem tezak mec ali zbog problema u odrani gostiju te losih igara na gostovanjima,ovdje prednost ide Staroj dami iz Torina.

Link to comment
Share on other sites

Atletico Madrid - Liverpool   X2   1.36   (bet365)

Liverpool je kvalitetnije momđad i ove sezone nemaju poraza ni u domaćoj ni u Ligi prvaka. Svi su im napadači u formi, čak bi rekao da je Salah trenutno najbolji napadač na svijetu, Firminho je zabio hattrick na zadnjoj utakmici protiv Watforda, Mane je nakon posta opet počeo zabijati, a i Jota je na razini. Imaju i motiva da se osvete za izbacivanje iz Lige prvaka pretprošle sezone. Tu su u gostima izgubili 1:0 da bi nakraju na produžetke opet radi golmana ispali. Atletico je solidan momđad, ali primjetan je pad obrane koju ne bih nazvao više granitna. Vraća se Allison na vrata Liverpoola, a i tu je Van Dijk tako da mislim da će Liverpool zabit barem 2 gola, dok će Atelico bit na max 1 golu. 

Link to comment
Share on other sites

Inter Milano- Sheriff T 1, 1.2

Inter ovo jednostavno mora da dobije.. Sheriff je ugodno iznenađenje u prva dva kola LP, pobjedio je Real u gostima, Shakhtar doma, dok Inter nije opravdao ocekivanje te je sa gostovanja u Ukrajini vratio sa bodom dok je doma izgubio od Reala. Inter je daleko kvalitetnija momčad od Sheriffa, i navijaci ocekuju konacno pobjedu u ovogodisnjoj LP. Moj tup je pobjeda Inter950851275_Screenshot_20211017-173928_SamsungInternet.thumb.jpg.1c1d06ab9cee3ad38470c19cf20b7068.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Goksim locked this topic
Gost
This topic is now closed to further replies.

  • Posts

    • POSTAVITE SVOJE TIPOVE ZA 3. KOLO DRUGE LIGE POSLJEDNJE ŠANSE! Tipove možete postaviti iz ponude od petka (20.9) do ponedjeljka (23.9). Molim vas pazite na ovo, jer ste pravili greške u prvom kolu. Tema PŠ-a će biti otvorena do nedjelje do 20:45 sati!   Posljednja Šansa 2024/2025 trajat će od od 10.9.2024. do 26.5.2025. te ćemo imati 74 kola!  Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. koja su rezultat sugestija za poboljšanje natjecanja koje su mnogi članovi SvijetKladjenja foruma dali kroz prošlu sezonu, i kojima se ovim putem želim još jednom zahvaliti. Izmjene pravila u odnosu na prošlu sezonu su minimalne, ali adresiraju probleme koje smo svi skupa uočili prošle sezone te vjerujemo da će znatno doprinjeti poboljšanju natjecanja. Sva Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. možete pročitati na gornjem linku, dok ćemo ovdje sistematizirati glavne promjene o odnosu na prošlu sezonu:  Sa ciljem izbjegavanja nepotrebnih nesporazuma i osiguravanja regularnosti natjecanja, od ove sezone prilaganje screenshota tipa iz ponude je potrebno kako bi tip bio priznat.  Isto kao i live oklade, od ove sezone se betbuilder oklade neće priznavati. Kako bi Posljednju Šansu 2024/2025 dodatno unaprijedili te osigurali pravičnost i pravednost natjecanja, zajedno ćemo odabrati kladionice iz čije ponude će se moći prijavljivati oklade.  Ove izmjene pravila su bile najavljene u temi "Pitanja i prijedozi za Posljednju Šansu" 30.8. kada su sudionici natjecanja od prošle sezone bili tagirani i pozvani da podijele svoja razmišljanja oko ovih izmjena pravila gdje to i dalje mogu učiniti.  @Goksim, @IzudinB @furyshaa, @mesrine, @jansavc, @soyer567, @ante16, @McGarrett, @Humanic, @Ipoje4, @BobGraditelj, @nuki01, @josip123, @Mirko1987, @Silviyo1302, @nenosk, @FamilyGuy, @zeko1088, @nutrija, @COLT, @vjekos, @misterija, @Clutch, @Joker93, @stjepan91, @Nebojsao, @goran71, @drm, @bruno34, @campi91, @elnino, @SIMASIMAU13, @mural, @Guts1950, @risretto, @Dejvid, @pena29, @mester, @Marko15, @Mudrinho, @tome1993, @sestincan, @anastasov, @CarlosBacca70, @Mile5, @Leedsfan, @betonator, @bianconeri331, @Ivan98, @kljaja19@furyshaa, @drm, @BoskoBuha, @Guts1950, @deestock, @Silviyo1302, @Griza, @koki091, @SleepyBear, @sportskinovinar, @Milevski1983, @kesa1402, @Rastocine13, @nenosk, @markec9, @zeko, @moneyhunter, @Amsterdam17, @pippen33, @bmbm, @CarlosBacca70, @Pavijan098, @elnino, @campi91, @GUINNESS, @Nbafan, @Master of disaster, @Clutch, @Vido992, @nidjeveze, @jaki, @risretto, @carneuss, @falconius031, @tihi372, @Jela09, @kova07, @badbeat, @fran, @gwilly, , @Mile5, @darko56, @smrcak888, @Kiks77, @KiksakisPromapopulos, @ara008, @zmajo, @ForzaItalia, @blacky44, @medinjo, @majstorchina, @jeneri29, @bozicso, @prlito Pozivam sve članove i posjetitelje SvijetKladjenja foruma da se pridruže natjecanju tako što će postaviti svoje tipove u ovoj temi. Iznimno u prvom, te potencijalno drugom kolu (biti će definirano u temi tog kola) prihvatit će se prijavljeni tipovi iz svih kladionica, koji zadovoljavaju pravilo minimalnog koeficijenta od 1,20 te druga pravila natjecanja. Tema će biti automatski otključana petak, 20.9. u 15:00 CET od kada će članovi SvijetKladjenja foruma moći postaviti tipove za period od 20.9. (petak) do 23.9. (ponedjeljak). Prijavom svog tipa u prvih pet kola članovi SvijetKladjenja foruma automatski će biti smatrani sudionicima Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025 na temelju ćega će osigurati i nastup u Guts-Leonardo Kupu.  Izvanredno u prvih pet kola Druge lige Posljednje Šanse 2024/2025., tema će biti otključana do nedjelje, odnosno četvrtka do 20:45 CET.  Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE TABLICA
    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 2. kolo Posljednje Šanse za period od 20.9. do 23.9.
    • Ako već idu dvice, neka idu do kraja. Manji ulog jer mi iskreno Arsenal smrdi od glave do pete.
    • Pogođeno u prvih 30 minuta  Sada lagano odlučiti šta za utakmice koje se igraju malo kasnije.
    • Jedan za ovaj rani termin. Vjerovati ćemo da je Zvezda go*** od kluba kao što @LeonardoDrugi priča i nadati se da Benfica neće nešto mnogo kalkulisati.
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use