Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. PŠ - Kolo 2 - 19.10.-21.10. (Uto-Čet)

Goksim

Recommended Posts

• Goksim changed the title to 1. PŠ - Kolo 2 - 19.10.-21.10. (Uto-Čet)

Club Brugge - Manchester City 2 (1.25) bet365

Manchester City jednostavno mora do velike pobjede ovog utorka protiv Club Bruggea, ako ne želi izazvati neželjeni pritisak, jer imaju bod manje od njih, što zaista zvuči nevjerojatno. Definitivno su sposobni osigurati sva tri potrebna boda. Club Brugge je na svom gostovanju u prošloj utakmici u Ligi prvaka uspio ostvariti pobjedu protiv Leipziga (1-2). Čak su prvu utakmicu pomutili račune i PSG-u protiv kojeg su odigrali 1-1.  Međutim, u posljednje vrijeme se bore sa dosljednošću. Posebno na domaćem terenu, njihove jedine pobjede u novoj sezoni ostvarene su protiv znatno slabijih sastava. 

S druge strane, Manchester City je možda izgubio 2-0 od PSG-a u gostima u prošlom susretu, ali Pepova momčad je definitivno bila bolja na travnjaku. Da su imali nešto preciznije sprave misim da bi to bio neugodan rezultat za francuske gigante. No, što je tu je, ovo su utakmice na kojima moraju uzeti bodove, tako da mislim da je ovdje pobjeda obavezna za Pepa. Mislim da će se odlučiti za napad od samog početka i očekujem pobjedu. Sretno svima!

Svakako nemojte zaboraviti da ovdje imamo Early Payout, tako da ako City povede sa dva gola razlike, naša oklada će autamatski biti dobitna, što je prilično izgledno da će se dogoditi.

Club Brugge: Mignolet; Mata, Hendry, Nsoki, Sobol; Vormer, Rits, Vanaken; Sowah, De Ketelaere, Lang

Manchester City: Ederson; Walker, Dias, Laporte, Zinchenko; Gundogan, Rodri, De Bruyne; Jesus, Foden, Grealish

Screenshot_21.png

Barcelona - Dynamo Kiev 1 1,25 bet365

Malo tko je očekivao da će Barcelona nakon dva kola biti posljednje plasirana momčad u skupini sa 0 bodova i sramotnom gol razlikom. Barca je poražena i od Bayerna i od Benfice identičnim rezultatom, 3:0. 

Utakmica protiv Dynamo Kieva im je posljednji vlak da ostanu u igri za prolazak skupine tim više ako znamo da igraju još jednu utakmicu sa Bayernom gdje prema viđenom teško mogu računati na bodove. 

Barcelona nije niti sjena Barcelone od prije par godina i pisao sam u temi za klađenje na prvake da mislim da je valuebet oklada da Real Madrid uzima naslov. Ipak, očekujem da slave u ovoj utakmici protiv realno ipak slabijeg protivnika. Barceloni je ovo "must win" utakmica. 

XUVYbhe.png

Hej, administratori, prvoligasi

ako mislite da je vazna forma, a ne sustina, ja mogu poceti i od forme.

Dakle, svim ucesnicima “prve lige” Poslednje Sanse zelim puno uspeha i srece u novoj sezoni ...bla bla bla...zelim vam fer i sportsku borbu... bla bla bla... neka pobedi najbolji, pa makar to bio i ja ...bla bla bla ...privilegovan sam sto igram sa vama... bla bla bla , tra la la ….

Mislim da je mnogo bitnije od forme sama sustina, odnosno da budemo iskreni jedni prema drugima, narocito nakon sto je sezona tek pocela. Ne znam sta je u vasim glavama, ali ja cu biti veeeeeoma iskren prema vama.

Mene uopste niste impresionirali novcanim nagradama u obe lige Poslednje Sanse. Vidim da vas vecina hvali, ali kao sto vec znate, ja nikada nisam bio vecina. Znam sta ste mislili sa novcanim nagradama, “... ko ga yebe (LeonardaDrugog), ionako cemo biti prvi i drugi u Poslednjoj Sansi (Goksim i Izudin), novac ionako necemo isplatiti, jer ce “ostati u kuci”, lepo cemo izreklamirati Forum, pa kladionice, pa nas administratore, a ovce i onako sluze da se sisaju...”

Slusajte me dobro administraori; kada na kraju sezone budem prvi, a ne znam ko bi drugi mogao da bude, i ako me ne isplatite, i to do poslednjeg centa, srusicu vam Portal za nekoliko sekundi. Poznajem neke bugarske hackere koji bi mogli da sruse cak i Pentagon za manje od deset sekundi, a kamoli vas smesni Portal. I ne samo da cete me isplatiti do poslednjeg centa, trazicu da to bude na nacin na koji meni najvise odgovara, a trazicu i da to uradite klececi na kolenima.

Ali da pocnem od pocetka. Mislim da je veeeeeoma vazno pred pocetak nove sezone Poslednje sanse, da vas podsetim sta se sve desilo u prvoj, istorijskoj sezoni.

Formalno, sezonu smo zavrsili “nereseno, bez pobednika”, jer smo na kraju prve, istorijske sezone Poslednje Sanse, svi imali po deset promasaja iz 41 takmicarska kola. Formalno, posto u pravilima iz prosle sezone nije regulisano sta da se radi, ako na kraju sezone, svi imamo isti broj promasaja, ja kao vlasnik, administrator, i Bog i batina sam odlucio i u vase ime. Iako me pravila uopste ne obavezuju da svoje odluke dodatno objasnjavam, samo za vas cu uciniti izuzetak jer je u pitanju prva, istorijska sezona Poslednje Sanse. Za odluku ko ce biti poslednji mi je trebalo manje od cetiri sekunde. Poslednje plasirani u prvoj, istorijskoj sezoni Poslednje Sanse je, ko bi drugi, nego Goksim. Poceo je kao Napoli u ovoj sezoni, misleci da je to i vazno i pametno. Bio je prvi tokom veceg dela sezone, takodje misleci da je to vazno. A kada je zapravo bilo najvaznije, pokazao je ko je i sta je. Jedne sedmice je igrao na plasticna govna iz Parisa, a vec nakon dva dana protiv njih i tako nekoliko sedmica. Pa ja se tako glupo nisam kladio ni kada sam imao cetrnaest godina. Pa ipak, “best of” je bio onaj istorijski post, odnosno predlog sa Eurosonga. Od nekoliko hiljada utakmica koje se igraju po celoj Evropi, on je pomislio da bi bilo pametno da predlozi Eurosong kao svoj predlog, i to samo dva kola pred kraj sezone u prvoj, istorijskoj sezoni poslednje Sanse !!!???

Slusaj me dobro Goksime, pisacu polako da mozes da me pratis. Vecina na Forumu te smatra dobrim kockarom. Ne zaboravi, narocito sad pred pocetak nove, druge istorijske sezone, da ja, ponovicu, nikada nisam bio vecina. Meni nista nisi pokazao u prosloj sezoni Poslednje sanse. Meni tokom cele prosle sezone nisi dokazao sta kolege sa Foruma vide u tvom kladjenju. Sta je to sto treba da se postuje u tvom kladjenju? Gledajuci kako si zapoceo, a pogotovo kako si zavrsio proslu sezonu u Poslednjoj Sansi, zasluzujes tacno ono mesto na koje sam te i postavio kao vlasnik, administrator i Bog i batina Topica Poslednja Sansa, a to je sramno, smesno, amatersko poslednje mesto. Nadam se da mozes da pretpostavis gde bi sada pisao analize da je Forum moj.

Izudine, ti si drugi, ali ne vidim sta tu ima da se slavi. Ti nisi drugi, vec si predposlednji, a sa Goksimom zauzimas poslednja dva mesta od tri ucesnika. Mogao si da budes najprijatnije iznenadjenje u prvoj, istorijskoj sezoni Poslednje Sanse, a zavrsio si kao predposlednji, samo zato sto nisi bio toliko los kao Goksim. U samoj zavrsnici prosle sezone si imao cak cetiri promasaja iz pet predloga, pa i zasluzujes mesto na koje sam te postavio kao vlasnik, administrator i Bog i batina Topica, a to je samo korak ispred najgoreg.

Sve ovo su bile formalne stvari. Sustinska stvar je da sam ja pobednik prve, istorijske sezone Poslednje Sanse. Tokom duge i teske sezone NIKADA nisam bio na prvom mestu, a tamo sam se nasao tek dva kola pre kraja, kada je amater Goksim ispustio prvo mesto istorijskom prognozom sa Eurosongom. Sustinska stvar je svakako i CETRNAEST uzastopnih pogodaka u samoj zavrsnici, sto se na Forumu nije desilo od kada postoji.

I za kraj, da PONOVIM jos jednom sustinu pred pocetak nove sezone. Ako me ne isplatite na kraju sezone, kada budem prvi, i to do poslednjeg centa, i to klececi, srusicu vam taj smesni Portal, uz pomoc bugarskih hackera za manje od sedam sekundi.

Kada sam vec kod sustinskih, a ne formalnih stvari, bicu iskren prema vama. U novoj sezoni Poslednje Sanse zelim vam sve najgore. I ne samo to. Osim sto vam zelim sve najgore, zelim vam i da patite, mnogo da patite. Zelim vam da u narednih sedam meseci u Poslednjoj Sansi svakodnevno gubite nerve, da mnooooogo patite i da sledece sezone pisete prognoze u drugoj ligi. Iako po pravilima, na kraju sezone poslednje plasirani ispada, zelim vam da obojice sledece sezone pisete analize u drugoj ligi, a tokom sezone cu vec naci neku rupu u Pravilima da obojica ispadnete.

Zenit vs Juventus Liga Prvaka domaca ekipa under 1,5 gol kvota 1,36

Mogao bih da pronadjem barem deset “sigurnijih” predloga za ovo kolo Poslednje Sanse. Zaista, ko u ovom medjuweekendu ne pronadje jedan “siguran” par izmedju Euroleague, Lige Prvaka, Lige Evrope, onog smesnog takmicenja cetvrtkom, izmedju teniskih turnira …. stvarno ne bi trebao ni da igra Poslednju Sansu. Ja danas necu postaviti moju najsigurniju prognozu. Cak predlazem svim kolegama da moj danasnji predlog preskoce u svojim tiketima. Danas hocu jednostavno da svoj predlog postavim kao moje postovanje terminu “odbrana” ili “igra na rezultat”, a ako neka ekipa ima u svom Dnk “igru na rezultat” ili “igra odbranu” onda je to Juventus, naravno izuzimajuci onaj Sarrijev ili Pirlov Juventus. Italia je jedina zemlja, a Juventus jedini klub u Evropi, gde se igranje zatvorenog fudbala ne smatra sramotom, vec vrlinom. Jedina zemlja i jedini klub gde je najvaznije pobediti, a ne sta misli stoka na tribinama. Allegriju je trebalo nesto vise od mesec dana da najgoru odbranu Serie A zategne, i od ekipe kojoj samo ko je zurio na autobus nije dao gol, napravi ekipu koja je VEC TRI PUTA UZASTOPNO pobedila rezultatom 1:0. Prvo Chelsea nije uspeo da dodje do gola, pa Torino, a pre dva dana ni Roma. Sto je jos smesnije, Juventus ni na jednoj od te tri utakmice nije bio bolji, ili barem nije bio ubedljivo bolji. Najsmesnije je, sto se nakon vodjstva na sve tri utakmice, povukao i zabunkerisao kao da je neka ekipa iz druge bosanske lige. Cak je i na sve te tri utakmice Juve mogao da primi najmanje po gol. Dva su razloga zasto danas stavljam prognozu da veliki Juventis nece primiti dva ili vise gola od zlih rusa, a ni jedan nije racionalan.

Od kada pratim fudbal, nikada nije postojala bolja odbrana nego sto je Juventusova. Poslednjih godina moze da im pridje Atletico Madrid, ali samo da im pridje, nikako i prestigne. Juventus je jedna od retkih ekipa u Evropi koja ce radije potpisati De Ligta nego Neymara ili Mbappè-a. Samo u Juventusu je vrhunac trenerske taktike uvaliti gol i povuci se tako sto ce se iskopati bunker ispred svoga gola.

Drugi razlog jesu scene koje vec drugo ili trece kolo gledam na utakmicama Juventusa. Mislim da je pocelo na utakmici protiv Chelsea, ali sam siguran za utakmicu protiv Torina i ovu od nedelje protiv Rome. Mene su gotovo potresle scene kada se odbranbeni igraci Juventusa grle i ljube nakon sto neko od njih izblokira udarac napadaca Rome koji su kao pcele napali Juventus u zavrsnici utakmice. Ta radost, to uzivanje, ta zelja da odbranis gol i da se radujes sto za dve klase slabiji tim nije dao gol, to je nesto sto se nigde ne vidja, osim u Italiji, osim u Juventusu. Bonucci, Chiellini, De Ligt, Alex Sandro, Danilo, Rugani, De Sciglio … to nema niko u Evropi, a sto je jos vaznije samo se u Juventusu ili tacnije u Italiji postuje takav odbranbeni roster. Za ovu prognozu je mozda vazno i to sto je Allegri tip trenera koji uopste nije zabrinut sto je Dybala povredjen i sto argentinac jos uvek nije odigrao krstenu utakmicu. Njemu je vazno samo da su odbranbeni igraci zdravi, narocito Chiellini. Sa druge strane imate i sasvim drugaciji pogled na fudbal, poput onog arapskog majmuna koji je kupio plasticno parisko go***, doveo Neymara i Mbappe-a, a prosle sezone nisu uspeli da se dovuku ni do titule u Francuskoj. I dok u Juventusu misle da napad donosi poneku pobedu, a odbrana titule, arapski majmun misli da ce seljak iz Rosaria, koji na utakmici pretrci manje od golmana, plasticnim pariskim govnima doneti dodatni kvalitet. U Ligi Prvaka, Juventusu gol nije dao ni Malme, ni Chelsea, nadam se da nece ni Zenit, a ako i da, nadam se da to nece biti dva puta. Istocna, a pogotovo ruska govna uopste ne pratim, nemam pojma ni sta ni kako igraju. Za ovu analizu na ruska govna sam potrosio osam sekundi, video sam da im napad cine Dzyuba, Azmoun i Malcom, a i to je previse izgubljenog vremena.

Predlog bi mogao da padne u slucaju nekog ranog gola, entuzijazma publike ili domacih igraca, ili nekog vatrometa, poput pobede Juventusa od 6:2. Mogao bih da izaberem neki “sigurniji” predlog poput basketa ili tenisa gde nema cak ni neresenog ishoda, ali necu. Danas zelim da izrazim postovanje svetoj odbrani i jedinom klubu u Evropi gde je to najvaznija stvar, i jedinom klubu u Evropi gde je moguce da jedan De Ligt ima bolji ugovor, odnosno da je bolje placen, i to oho-hoo bolje placen od jednog Dybale.

Inace, veliki bet365 igru “over 2,5 gola” kvotira sa velikih 1,90, “over 1,5 gola” sa 1,30, a “over 3,5 gola” sa visokih 3,40 sto svakako nisu kvote za utakmice na kojima bi moglo da bude puno golova. Veliki bet365 kvotira sa dosta visokih 1,45 da ce Zenit uopste dati barem jedan gol, a meni ostaje da se nadam da ce im biti veeeeeoma tesko da dodju do dva gola na utakmici.

Cak i ako padnem, boli me qurac, sta je jedan pad u Poslednjoj Sansi, kada sam u prvoj, istorijskoj sezoni, nakon prvog meseca imao pet promasaja, a Goksim tek jedan. Sta se kasnije desilo uci ce u anale svetskog kockanja.

Da ponovim, kolegama sa Foruma preporucujem da moj predlog preskoce u svojim tiketima

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use