Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 17.10.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

tFfKULd.pngd3FHErx.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

YEM2EiH.pngQPhL0ko.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

njSwaCi.pngCh6d8NH.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

uDDkWCF.pngb9goQOf.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

OtdkyN7.pngzBQEX42.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

fPxTX0c.png3zm5EYO.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 14.10. u 17:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Premier liga

Everton - West Ham (15:00) bet365
Sudac: Stuart Attwell (3.20) 
Prosjek ekipe 1: 1.86
Prosjek ekipe 2: 1.14
gmFgB2z.png

Newcastle - Tottenham (17:30) bet365
Sudac: Andre Marriner (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.14
Prosjek ekipe 2: 2.14
UmqEyIc.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Rayo Vallecano - Elche (14:00) bet365
Sudac: Santiago Jaime Latre (6.50)
Prosjek ekipe 1: 3.13
Prosjek ekipe 2: 2.50
YQaB3Wu.png

Celta Vigo - Sevilla (16:15) bet365
Sudac: Ricardo de Burgos Bengoetxea (5.33)
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 3.29
aFbwoz8.png

Villarreal - Osasuna (18:30) bet365
Sudac: Adrián Cordero Vega (6.25)
Prosjek ekipe 1: 3.00
Prosjek ekipe 2: 2.75
8KDsjDL.png

Barcelona - Valencia (21:00) bet365
Sudac: Jesús Gil Manzano (5.25)
Prosjek ekipe 1: 2.86
Prosjek ekipe 2: 3.50
Stk4QCr.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Cagliari - Sampdoria (12:30) bet365
Sudac: Matteo Marchetti (-)
Prosjek ekipe 1: 2.71
Prosjek ekipe 2: 2.86
tDOgNNQ.png

Empoli - Atalanta (15:00) bet365
Sudac: Marco Serra (-)
Prosjek ekipe 2: 3.00    
MIT1ct9.png

Genoa - Sassuolo (15:00) bet365
Sudac: Daniele Chiffi (4.50)
Prosjek ekipe 2: 2.00
0uK7lzb.png

Udinese - Bologna (15:00) bet365
Sudac: Rosario Abisso (5.00)
Prosjek ekipe 2: 3.71
SE4eKJ4.png

Napoli - Torino (15:00) bet365
Sudac: Juan Luca Sacchi (-)
lMz9qq8.png

Juventus - AS Roma (20:45) bet365
Sudac: Daniele Orsato (8.00)
Prosjek ekipe 1: 1.86
aDs430M.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga 

B. Leverkusen - Bayern (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 2: 1.00

Augsburg - A. Bielefeld (17:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.57
Prosjek ekipe 2: 2.00

(Koeficijenti 16.10. u 13:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Newcastle - Tottenham 2 (2.15) bet365

Newcastle igra svoju prvu utakmicu nakon ambicioznog preuzimanja od strane novih vlasnika. No, možda će morati pričekati neko vrijeme prije nego što krenu trošiti ogromne novce na nova pojačanja. Za sada je Tottenham još uvijek favorit za sva tri boda ove nedelje na St. James Parku.

Newcastle je izgubio 2-1 na gostovanju u posljednjoj utakmici protiv Wolvesa. Također su u nizu od osam utakmica bez pobjede, a pet u tom periodu su bili porazi.

Imaju ukupno samo tri pobjede na svom terenu tijekom cijele 2021. godine, a bez pobjede su bili u 26 od ukupno 38 utakmica prošle sezone.

S druge strane, Tottenham je prošlog tjedna upisao pobjedu od 2-1 na svom terenu protiv Aston Ville, a samo tri puta nisu uspjeli zabiti od poraza od Manchester Cityja u EFL kupu. Izgubili su samo tri puta na gostovanju od svibnja 2021. godine, a u svoja tri prethodna susreta u gostima su postigli ukupno pet golova. Pored toga imaju sjajan rekord protiv Newcastlea u posljednjih par godina. Očekujem pobjedu gostiju. Sretno!

Newcastle: Darlow; Ritchie, Lascelles, Clark, Manquillo; Willock, Hayden, Longstaff; Saint-Maximin, Wilson, Almiron
Tottenham: Lloris; Tanganga, Rodon, Dier, Reguilon; Ndombele, Skipp, Hojbjerg; Lucas, Kane, Dele
111111.png

Villarreal - Osasuna 1 (1.66) bet365

Čini se da se Villarreal oporavlja od teškog početka sezone. Imaju puno toga za napraviti kako bi sustigli sami vrh tabele, pa će stoga imati motivaciju više za pobjedu ove nedelje. Imaju sjajan rekord protiv Osasune i na to će jako računati ovog vikenda. Villarreal je u posljednjoj utakmici ostvario pobjedu protiv Betisa (2-0). Oni su neporaženi u svim utakmicama ove sezone, osim u onoj protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka u kojoj su primili gol u sudijskoj nadoknadi. Tu je i njihov susret u Superkupu protiv Chelseaja, gdje je bilo neriješeno, a izgubili su nakon penala. 

Villarreal je ove sezone imao mnogo remija, pa su stoga ispustili popriličan broj bodova. Odlučni su nadoknaditi ovo izgubljeno vrijeme i mislim da to mogu uraditi protiv Osasune. Očekujem da sva tri boda ostanu na domaćem terenu po kvoti 1.66 u bet365 kladionici gdje nam je također uključen Early Payout, baš kao i za utakmicu iznad na Tottenham. Oprezno sa ulozima, Villarreal ima nešto klimaviju obranu. Sretno!

Villarreal: Rulli; Foyth, Mandi, Torres, Estupinan; Trigueros, Parejo, Capoue, Coquelin, Danjuma; Pino

Osasuna: Herrera; Vidal, Hernandez, D Garcia, Sanchez; Moncayola, Torro, Brasanac; Torres, Kike, R Garcia

Screenshot_15.png

Empoli - Atalanta 2 (1.55) bet365

Empoli je primio najmanje dva gola u četiri od posljednjih pet ligaških utakmica. Dopustili su čak 38 udaraca na gol u posljednja dva susreta Serij A protiv Bologne i Rome. Atalanta se na drugoj strani očajnički želi vratiti na pobjedničke staze, nakon što je pobijedila samo tri od prvih sedam utakmica. Pobjeda u gostima je pravi način da poboljšaju samopouzdanje u svojoj momčadi, pogotovo jer igraju protiv novopromoviranog Empolija.

La Dea je u posljednje dvije utakmice protiv protivnika iz Milana uzela samo jedan bod i to u utakmici protiv Intera (2-2). Drugi susret su izgubili protiv Milana (3-2). Zbog toga je Gasperinijeva momčad pala na osmo mjesto u Seriji A i sada traže povratak na pobjedničke staze i ovo je savršen protivnik za to.

Menadžer Empolija Aurelio Andreazzoli nikako ne može biti zadovoljan sa obrambenim nastupima svog tima. Empoli je u domaćoj pobjedi nad Bologom (4-2) dopustio čak 20 šuteva na svoj gol, a u porazu od Rome (2-0) 18 šuteva. To sigurno nije igra i forma koju želite imati kada dočekujete jednog od najsmrtonosnijih napada u ligi. Sretno!

Empoli: Vicario; Stojanovic, Viti, Romagnoli, Marchizza; Haas, Stulac, Bandinelli; Bajrami; Pinamonti, Di Francesco

Atalanta: Sportiello; Palomino, Demiral, Toloi; Zappacosta, Freuler, De Roon, Maehle; Pasalic, Malinovskyi; Zapata

Screenshot_16.png

DIREKTNI LINK!

Parovi koje ću ja kombinovati za sutra, da li neki double ili triple vidjeti ćemo.

Mislim da Juve teško može da izgubi ovaj meč (prvenstveno jer je Roma loša ekipa po meni ali imali su malo sreće do sada) i mislim da će ovo biti veoma tvrda utakmica sa dosta nervoze i grubih startova. Sudac je Orsato koji u posljednjih 5 ligaških susreta ima 5 overa na ovoj granici.

Što se Tottenhama tiče, sve najgore i ukoliko ne mogu izvući barem X protiv Newcastle-a, onda velika sramota. Na stranu što su ih preuzeli novi vlasnici i siguran sam da će se to osjetiti kroz naredne 2-3 godine ali u ovom trenutku to je još uvijek loši Newcastle koji u 7 susreta ima 4 poraza i 3 nerješena susreta i ova godina će biti ultra teška za njih čini mi se. Također, ovdje ću možda razmisliti i o opciji više od 8.5 kornera.

Napoli uz Milan ekipa koja još uvijek ne zna za poraz a teško da će prvi dočekati protiv Torina i to kući. Torino neka zlatna sredina, izgubili su od Juventusa prošlo kolo 1-0 kod kuće, porazi od Fiorentine i Atalante na početku sezone, pobjede protiv Salernitane i Sassuola te nerješeno protiv Lacija i Venezie. Nadam se da neće biti nekih iznenađenja i da će ovo Napoli rutinski riješiti.

Atalanta je malo sporije krenula u novu sezonu i sa tim trenutno zauzimaju 8. poziciju sa 3 pobjede, 2 nerješena i 2 poraza. Zadnje kolo poraz od Milana 3-2 gdje su se vratili sa 3:0 i u dobrom dijelu utakmice izgledali kao puno bolja ekipa.  Empoli na 10. mjestu sa 3 pobjede i 4 poraza. Empoli ovdje uopšte ne vidim konkurentnim i očekujem da ovo Atalanta riješi veoma lagano jer prava na kikseve u ovakvim utakmicama nemaju ukoliko žele borbu za titulu (teško moguće) ili barem za prva 4 koja vode u ligu prvaka.

Leverkusen sam gledao 2-3x ove sezone i vidi se tu dosta propusta nazad koje će Bayern sigurno znati iskoristiti. Naprijed su voma dobri što govori i gol razlika, u 7 kola do sada, 20 postignutih golova i 7 primljenih. Sa druge strane Bayern, 7 kola, 24 postignuta pogodka i 7 primljenih. Ovdje očekujem prije svega dobru utakmicu koja će sigurno rezultirati i golovima na obje strane. Kao i za Totthenham, i ovdje ću vidjeti za kornere više od 8.5 jer očekujem dosta napada, dosta akcije pa tako uz dosta golova i više kornera.

Screenshot 2021-10-16 at 23.32.02.png

Sarajevo - Posušje, 1, 1.40

Očekivao sam ovdje 1.20 maksimalno za Sarajevo jer su daleko bolja i kvalitetnija ekipa što se uopšte ne dovodi u pitanje. Posušlje u 12 kola 1 pobjeda, 5 nerješenih i 6 poraza sa gol razlikom 10:22 i time drže zasluženo predzadnje mjesto sa 8 bodova i sigurno su jedan od tri glavna kandidata za ispadanje ove sezone uz Radnik i Rudar. Sa druge strane Sarajevo drži 4 poziciju sa 18. bodova, 2 manje od Slobode koja je na trečem mjestu ali isto tako i utakmicu manje od slobode. Do sada 5 pobjeda, 3 nerješena i 4 poraza uz gol razliku 13:10. Posušje u gostima ove sezone 4 poraza redom od Veleža, Željezničara, Tuzle i Rudara dok su nerješeno uspjeli izvući protiv Slobode i Leotara. Mislim da teško danas ovdje šta mogu tražiti i sve osim pobjede Sarajeva bilo bi veliko razočarenje za tim sa Koševa. 

Također, ukoliko imate neki opušteniji listić, tip pobjede Sarajeva bez primljenog gola po tečaju od 2.10 je veoma dobar bet jer posušje u gostima nije dalo go ni Veležu, ni Želji ni Rudaru. 

Sion - Basel, gost više od 1.5 gola, 1.60

Sion u posljednjih 4 kola ne zna za pobjedu, 2 poraza i 2 nerješena susreta. U posljednjem kolu potop protiv Zuricha od 6:2, Grasshoppers ih je dobio 3:1 dok su nerješeno odigrali protiv Luzerna 1:1 i Lausanne 1:1. U međuvremenu igrali su utakmicu u kupu protiv Lausanne Ouchy i tu su kiksali velikih 4:0. Sa druge strane Basel u posljednjih 5 utakmica, 4 pobjede i 1 nerješena gdje su u 4 utakmice zabijali 2+ gola, jedino u posljednjem kolu protiv Luzerna utakmica je završila 1:1. Međusobni susreti prava golijada. Posljednjih 5 susreta 26 pogodaka što je jednako malo više od 5 golova po utakmici. Posljednja utakmica ova dva tima završena je pobjedom Basela od 6:1 kod kuće dok utakmica prije te Sion ih je kući dobio 4:0. Tri utakmice prije te su išle rezultatima, Basel kući 2:2, pobjeda Basela u gostima 3:2 te pobjeda kod kuće 4:2.

Nakon kikseva Zuricha, Basel je na drugom mjestu sa 19 bodova, bod manje od Zuricha ali i utakmicom manje dok im za vratom puše i Young Boys koji ima 18 bodova ali isto tako utakmicu manje od Zuricha. Mislim da je ovo utakmica gdje ćemo lako vidjeti 3+ (tečaj 1.44) ali uzimam varijantu da Basel daje 2+ po malo večem tečaju.

Pozz svima

Eto ovo od mene danas, ocekujem vise muke da prolazi ali oce:)

Vallecano - Elche obe ekipe over 1.5 kartona kvota 1.5 na bet365

Sudi latre koji ove godine strasno puno kartona izvadi u 4 utakmice 26 i ne oprasta puno toga ekipe nisu u samom vrhu po kartoni ali ovo igram zbog latreja i ocekujem, da svaka ekipa dobije 2 kartona.

Juventus- Roma obe ekipi over 1.5 kartona kvota 1.36 na bet365

Ovaj drugi par isto igram zbog sudije meni najbolji sudija u seria A za kartone Orsato u 3 utakmice podjelio 24 kartona  brz na kartonima i moze od pocetka nesto oprastat a kad pocinje moze u par minuta izvadit vise njih onda igra se derbi i bit ce tenzija sigurno.

Ovdje cu dodat i NFL one najnize granice vidit cu koje 3 utakmice idu, mozda i kolega goks nesto javi, da vidim dal imamo iste utakmice

Sretno danas

Danas mi nije nešto ponuda kao što je jučer bila pa sam uspio izvuci dvije utakmice.

Oba dvije dolaze iz Njemačke, jedna iz košarke a druga iz rukometa.

Prije nego krenem pisati kratke analize, stavit ću analizu iz Posljednje šanse što sam objavio još u petak. Ovo mi je po meni jedan od glavnih tipova za vikend.

E664DCCE-805E-4055-85BA-58235E8CA5D8.thumb.jpeg.1f9ac4df624f6f3545cc43daa973ddc5.jpeg

Utakmica koja se isplati igrati jer vjerujem da ce do početka utakmice još pasti koef. na Brondby.

Domacini ce igrati danas pred prepunim stadionom. Što se tiče sastava, Brondby ce biti skoro kompletan, falit ce im za ovu utakmicu dvojica igrača.

Trener domaćina je izjavio da se nesmiju opustit za današnju utakmicu i da idu po pobjedu.

FEC9E86A-B164-4F22-AD4E-DBE5105F6FA2.jpeg.6bdad0fee80f6f32713978c0716c0a73.jpeg

Idući par sam uzeo iz košarke Njemačke 1.BBL utakmica Bayern - Giessen.

937E27D5-B957-48AC-AB09-84C3B5F32B82.jpeg.93e4a8c43ad3afa2ee225b04fbfefd4f.jpeg

Ovdje očekujem da Bayern krene napadački od početka utakmice i napokon nakon slabijih rezultata nekoga pobjedi sa većom razlikom.

Mislim da danas imaju idealnoga protivnika, tako da sam se odlučio da će Bayern u 1.pol pokrit hendikep od minimalno 4 koša razlike po vrlo lijepom koef. od 1.35 u bet365 kladionici.

Tko je hrabar može igrati i veći hendikep ja sam se odlučio za malo sigurniju opciju.

Iduci par koji sam odlučio igrati dolazi iz Njemačke 1.Bundeslige u rukometu, utakmica Hamburg - TSV Minden.

C6296661-D912-465B-B400-6A6DCC38C825.jpeg.7fc6da860cd3d2b2c0e8a6da266bd16e.jpeg 

Domacini su ove sezone ušli u 1.Budnesligu kao drugoplasirana momčad, dok je Minden prošle sezone u posljednjim kolima jedva izborio ostanak u ligi.

Hamburg je ove sezone jako dobro krenuo u prvenstvu i ako budu ovako igrali mogli bi se borit za poziciju koja vodi u europska natjecanja.

Gostujuca momčad je u katastrofalnoj formi. Imaju sve poraze u ligi i sve utakmice gube sa velikim broj golova u mreži i velikim razlikama.

Neznam što se događa sa ovom momcadi ali po trenutnim rezultatima mislim da bi mogli biti ove sezone “kanta” za napucavanje i sigurno medju prvima kandidatima koja će osigurati “raniju” kartu za drugu ligu.

Odlucio sam igrati da će Hamburg 1.pol pobjedit ali sam se ipak osigurao u slučajnosti nerjesenoga rezultata da mi se tečaj računa 1.00 i ako sam uvjeren da će Hamburg danas dobiti sa većom razlikom protiv lošeg Mindena.

Everton - West Ham, više od 8.5 kornera, 1.44

Kao što sam par puta pisao, mrzim Everton i jednostavno su mi toliko antipatična ekipa sa najmutavijim golmanom u povjesti lige ali me skroz rijetko iznevjere na kornere. Ove sezone na prosjeku su od 4.43 izvedenih kornera po utakmici dok protivničkim ekipama u prosjeku dozvoljavaju 6.43 kornera. Kod kuće ove sezone izvode izvode više od 5 kornera po utakmici dok dozvoljavaju protivničkim ekipa 6 kornera po utakmici, što dodatno ide u prilog ovom tipu. Sa druge strane West Ham u samom vrhu po ovoj statistici. Po utakmici izvode 6.43 kornera dok protivničkim ekipama dozvoljavaju 5.29. U posljednih 5 susreta između ova dva tima vidjeli smo redom 11, 9, 10, 13, 13, što znači svaki put preko ove granice gdje očekujem i danas da vidimo dvocifren broj ali zbog sigurnosti uzeo sam ovu najnižu granicu.

Napoli - Torino   1   1.40 (bet365)

Samo ću napomeniti i ovdje analizu koju sam postavio i na posljednjoj šansi: Sa maksimalnim učinkom 7 pobjeda u 7 utakmica su drugi jer nevjerojatni Milan se vratio sa 0:2 na 3:2 i tako ih prestigao utakmicom više. Gol razlika im je 18:3. Igraju doma protiv Torina, protivnika koji se nalazi na sredini tablica na 11. mjestu sa solidnom gol razlikom 9:7. U gostima u zadnje vrijeme postižu maksimalno 1 gol, a i nedostaje im Belloti i Pjaca koji su dobro igrali do ozlijeda. Mislim da Napoli lagano ovo dobiva,

prije 6 sati, Leedsfan said:

Danas mi nije nešto ponuda kao što je jučer bila pa sam uspio izvuci dvije utakmice.

Oba dvije dolaze iz Njemačke, jedna iz košarke a druga iz rukometa.

Prije nego krenem pisati kratke analize, stavit ću analizu iz Posljednje šanse što sam objavio još u petak. Ovo mi je po meni jedan od glavnih tipova za vikend.

E664DCCE-805E-4055-85BA-58235E8CA5D8.thumb.jpeg.1f9ac4df624f6f3545cc43daa973ddc5.jpeg

Utakmica koja se isplati igrati jer vjerujem da ce do početka utakmice još pasti koef. na Brondby.

Domacini ce igrati danas pred prepunim stadionom. Što se tiče sastava, Brondby ce biti skoro kompletan, falit ce im za ovu utakmicu dvojica igrača.

Trener domaćina je izjavio da se nesmiju opustit za današnju utakmicu i da idu po pobjedu.

FEC9E86A-B164-4F22-AD4E-DBE5105F6FA2.jpeg.6bdad0fee80f6f32713978c0716c0a73.jpeg

Idući par sam uzeo iz košarke Njemačke 1.BBL utakmica Bayern - Giessen.

937E27D5-B957-48AC-AB09-84C3B5F32B82.jpeg.93e4a8c43ad3afa2ee225b04fbfefd4f.jpeg

Ovdje očekujem da Bayern krene napadački od početka utakmice i napokon nakon slabijih rezultata nekoga pobjedi sa većom razlikom.

Mislim da danas imaju idealnoga protivnika, tako da sam se odlučio da će Bayern u 1.pol pokrit hendikep od minimalno 4 koša razlike po vrlo lijepom koef. od 1.35 u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici.

Tko je hrabar može igrati i veći hendikep ja sam se odlučio za malo sigurniju opciju.

Iduci par koji sam odlučio igrati dolazi iz Njemačke 1.Bundeslige u rukometu, utakmica Hamburg - TSV Minden.

C6296661-D912-465B-B400-6A6DCC38C825.jpeg.7fc6da860cd3d2b2c0e8a6da266bd16e.jpeg 

Domacini su ove sezone ušli u 1.Budnesligu kao drugoplasirana momčad, dok je Minden prošle sezone u posljednjim kolima jedva izborio ostanak u ligi.

Hamburg je ove sezone jako dobro krenuo u prvenstvu i ako budu ovako igrali mogli bi se borit za poziciju koja vodi u europska natjecanja.

Gostujuca momčad je u katastrofalnoj formi. Imaju sve poraze u ligi i sve utakmice gube sa velikim broj golova u mreži i velikim razlikama.

Neznam što se događa sa ovom momcadi ali po trenutnim rezultatima mislim da bi mogli biti ove sezone “kanta” za napucavanje i sigurno medju prvima kandidatima koja će osigurati “raniju” kartu za drugu ligu.

Odlucio sam igrati da će Hamburg 1.pol pobjedit ali sam se ipak osigurao u slučajnosti nerjesenoga rezultata da mi se tečaj računa 1.00 i ako sam uvjeren da će Hamburg danas dobiti sa većom razlikom protiv lošeg Mindena.

Kakav prolaz listića!!….kakva luda utakmica Brondby - Vejle…..

91804300-7AFA-4E8B-93E8-ABA90678DEEC.jpeg.23cf8180cd2dcf44bef0e4c7fc441eb0.jpeg

Brondby slavi kao da su osvojili prvenstvo!!…..glavni listić vikenda je prošao! 😀….za ova ostala dva para nemam rijeci…totalno su podbacili…

Bayern pobjedio nakon produžetaka, a Hamburg pobjedio sa prijelazom 2/1…možda i dogovorena utakmica bila, tko će znati, bolje da ih nisam danas objavljivao!…..

Evo, kako sam i obećao i već prema tradiciji nedjeljom evo mog NFL izbora. Prve dvije utakmice počinju za pola sata (u 19:00), druge dvije igraju se u 22:25. Na ovo idem sa jačim ulogom. 

Igrano u unibet kladionici a može se naći iste klizne granice i kod bet365

Ako još nemate bet365 evo odličnog razloga za otvoriti ga i uzeti besplatne bonus kredite od 25€ za nove igrače ;) 

Granica su za 14-11 poena manje nego one standardne. Washington i Kansas bi trebala biti ljepotica kola sa 60+ poena. Najviše me strah Devera i Las Vegasa koji imaju solidne obrane međutim granica je za tu utakmicu izuzetno mala. 

Očekujem lagane prolaze prije ili početkom 4/4. 

2021-10-17-18-26-29-Bet-on-American-Foot

prije 10 sati, jansavc said:

Pozz svima

Eto ovo od mene danas, ocekujem vise muke da prolazi ali oce:)

Vallecano - Elche obe ekipe over 1.5 kartona kvota 1.5 na bet365 online kladionica" rel="">bet365

Sudi latre koji ove godine strasno puno kartona izvadi u 4 utakmice 26 i ne oprasta puno toga ekipe nisu u samom vrhu po kartoni ali ovo igram zbog latreja i ocekujem, da svaka ekipa dobije 2 kartona.

Juventus- Roma obe ekipi over 1.5 kartona kvota 1.36 na bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ovaj drugi par isto igram zbog sudije meni najbolji sudija u seria A za kartone Orsato u 3 utakmice podjelio 24 kartona  brz na kartonima i moze od pocetka nesto oprastat a kad pocinje moze u par minuta izvadit vise njih onda igra se derbi i bit ce tenzija sigurno.

Ovdje cu dodat i NFL one najnize granice vidit cu koje 3 utakmice idu, mozda i kolega goks nesto javi, da vidim dal imamo iste utakmice

Sretno danas

Proslo🤑

prije 6 sati, Goksim said:

Evo, kako sam i obećao i već prema tradiciji nedjeljom evo mog NFL izbora. Prve dvije utakmice počinju za pola sata (u 19:00), druge dvije igraju se u 22:25. Na ovo idem sa jačim ulogom. 

Igrano u unibet" rel="">unibet kladionici a može se naći iste klizne granice i kod bet365 online kladionica" rel="">bet365

Ako još nemate bet365 online kladionica" rel="">bet365 evo odličnog razloga za otvoriti ga i uzeti besplatne bonus kredite od 25€ za nove igrače ;) 

Granica su za 14-11 poena manje nego one standardne. Washington i Kansas bi trebala biti ljepotica kola sa 60+ poena. Najviše me strah Devera i Las Vegasa koji imaju solidne obrane međutim granica je za tu utakmicu izuzetno mala. 

Očekujem lagane prolaze prije ili početkom 4/4. 

2021-10-17-18-26-29-Bet-on-American-Foot

WIN :)  

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use