Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 16.10.2021.

IzudinB

Recommended Posts

prije 14 minute, Goksim said:

Nemam nikakav info ali simptomaticno i jako cudno kretanje koeficijenata na liveu

Lako moguce da vidimo preokret

tko zeli moze ispratiti na bet365 online kladionica">bet365 koji ima u live ponudi

koef na Borac je bio 1,10 prije pocetka utakmice…

F45036AE-EEB6-4F52-B305-61D7ECFAA084.jpeg

1-1 u 47’minuti

ostalo je jos gotovo cijelo poluvrijeme za preokret! Trenutno ovo jako lijepo izgleda… 

A6F9750D-8FBA-4228-869A-BEFF87C1B871.jpeg

prije 8 sati, Goksim said:

Prije nego napišem nešto više o današnjim utakmicama moram prokomentirati sinoćnji meč Indian Wellsa između Zverevea i Fritza.

Zverev je sa 1,20 bio apsolutni favorit te rutinski uzeo prvi set da bi drugi izgubio. U trećem radi brejk i imaju je 5:2, a na 5:3 servis za meč te je vodio 30:0 i činilo se da je meč gotov.

Ne znam jel itko u tom trenutku uplatio i 1€ na Fritza jer koeficijent je sigurno bio astronomski. Ono što se deševalo nakon toga se rijetko viđa. Par duplih grešaka te neracionalnih odluka i neforsiranih pogrešaka Zvereva, publika na strani Fritza. Sve je išlo na stranu Fritza i vidjelo se da je Zverev izgubio konce što se na kraju i pokazalo u tie brejku koji je gubio 5:0. Fritz se po pobjedi zasluženo veselio kao da je osvojio jackpot na nekom natjecanju...

Isti taj Fritz danas igra protiv Basilashvilia koji je jučer izbacoi Tsitsipasa. Ono što mi je privuklo pažnju jest da je na Gruzijca koeficijent čak 2,37 kod bet365 online kladionica">bet365 ili unibet">unibet klaidonice. Sumnjam da je baš takav outsider i mislim da bi lako mogao u finale. 

Mislim da su šanse danas barem 50-50% i da je 2,45 na Gruzijca valuebet. Igrano kod unibet kladionice.

2021-10-16-18-23-47-Unibet-Online-Bettin

prije 10 sati, jansavc said:

pozz svima

Levante- Getafe svaka ekipa over 1.5 kartona kvota 1.4 na bet365 online kladionica' target='_blank' style=" rel="">bet365 online kladionica" rel="">bet365

Utakmicu sudi Melero Lopez koji ove sezone daje karton na svaki 5 favl u prosjeku na 3 utakmice pokazao 15 kartona i dosudijo 80 favlova, sta reci o ekipama na samom vrhu u ligi po kartonima i u prosjeku naprave po 16 favlova na utakmicu a znamo kako stoje na ljestvici.

Spezia-Salernitana svaka ekipa over 1,5 kartona kvota 1.61 na bet365 online kladionica" rel="">bet365

Sudi massa koji je ove sezone sudijo samo 2 utakmici i pokazao puno kartona ove sezone kako je krenuo bit ce brz na kartonu, imamo danas sudar ekipa na zacelju i ocekujem puno agresije i favlova, ma da Spezia ove godine nije na vrhu po kartonima kao prosle ali ova 2 ce dobit.

Ovaj double daje kvotu 2.26

Sretno svima

Proslo 🤑

prije 7 sati, Goksim said:

Mislim da su šanse danas barem 50-50% i da je 2,45 na Gruzijca valuebet. Igrano kod unibet" rel="">unibet kladionice.

2021-10-16-18-23-47-Unibet-Online-Bettin

WIN

Pogođen koeficijent 2,45 o kojem sam od jutra i pisao 😉

Bacite “lajk” na ovaj post ako ste ispratili. Nadam se da će i u nedjelju biti razloga za  “lajkanje” 😊

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use