Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 16.10.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

rnAsmqL.pngd3FHErx.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

wEZOAcy.pngQPhL0ko.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

FNwQKHH.pngCh6d8NH.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

PHONpdq.pngb9goQOf.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

cA1rLCl.pngzBQEX42.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

4CqldP2.png3zm5EYO.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 14.10. u 17:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

U iščekivanju nastavka klupskog nogometa skrećem pažnju svim članovima i posjetiteljima foruma da od ovog vikenda krećemo sa natjecanjem Posljednja Šansa koju smo na forumu imali i prošle sezone. Zahvaljujući prijedlogu @LeonardoDrugi-og novina je i uvođenje Druge lige Posljednje šanse u kojoj mogu sudjelovati svi članovi foruma koji svoje prognoze postave u za to predviđenom podforumu prije 16.10.2021. 16:00 CET. 

undefined - Imgur (6).png

Posljednja šansa neće zamjeniti dnevnu temu ali bi trebala stvoriti dodatnu draž u klađenju, natjecateljski duh i podići angažman svih na forumu. Sva ranije definirana pravila foruma koja inzistiraju na barem kratkom obrazloženju odnosno argumentiranju određenog tipa u Dnevnoj temi vrijede i dalje.

Pozivam sve članove da pročitaju pravila natjecanja na ovom linku te da postave svoje prognoze na sljedećem linku: 

prije 2 sati, IzudinB said:

Sretno svim učesnicima u novoj sezoni 'Posljednje šanse' i pozivam sve članove da nam se pridruže prije 16.10.. Pored toga što ćemo se dobro zabaviti možemo osvojiti i lijepe nagrade na kraju sezone. Neka najbolji pobijede!

Borussia Dortmund - Mainz 1 (1.40) bet365 online kladionica" rel="">bet365

Dortmund se nalazi na trećem mjestu na tabeli u Bundesligi, sa jednim bodom ispod vodećih Bayerna i Leverkusena. S obzirom na to da će Bavarci igrati upravo protiv Leverkusena u subotu, Dortmund sada sa nova tri boda ima priliku da poboljša svoju poziciju, pa možda čak i pređe na prvo mjesto ako Leverkusen i Bayern remiziraju.

Domaćin ima 100% pobjednički rekord na domaćem terenu ove sezone u svim natjecanjima, zanemarujući poraz u Superkupu od Bayerna. Dortmund je u posljednjoj utakmici ostvario pobjedu od 2-1 protiv Augsburga, dok su također pobijedili šest od posljednjih sedam utakmica. Oni su postigli tri ili više golova u svim ligaškim utakmicama na svom stadionu, osim u susretu sa Augsburgom.

Screenshot_44.png

Izvor: bet365 online kladionica" rel="">bet365

S druge strane, Mainz je prošlog tjedna izgubio na svom terenu od Union Berlina (1-2). Također su u nizu od tri utakmice bez pobjede, a izuzevši gostovanje u Hoffenheimu, nisu uspjeli postići gol na svim gostovanjima u ligi ove sezone. Pored toga imaju loš rekord protiv Dortmunda proteklih sezona. Očekujem pobjedu domaćina, a za sve one koji će odigrati u bet365 online kladionica" rel="">bet365 kladionici, ne zaboravite da imamo Early Payout. Dortmund ako povede sa dva gola razlike naša oklada će biti automatski dobitna. Sretno svima!

Dortmund: Kobel - Passlack, Pongracic, Akanji, Schulz - Bellingham, Witsel, Brandt - Reus (c) - Haaland, Malen
Van terena: Coulibaly, Dahoud, Guerreiro, Morey, Moukoko, Zagadou
Pod znakom sumnje: Hummels, Meunier, Reyna, Schmelzer

Mainz: Zentner - Hack, Bell, Niakhate (c) - Widmer, Barreiro, Stach, Lucoqui - Burkardt, Ingvartsen - Onisiwo
Van terena: Kohr, St. Juste, Szalai

Screenshot_43.png

Premier liga

Watford - Liverpool (13:30) bet365
Sudac: Jonathan Moss (2.20)
Prosjek ekipe 1: 2.43
Prosjek ekipe 2: 1.29    
M9x9LH2.png

Aston Villa - Wolves (16:00) bet365
Sudac: Michael Oliver (3.00)
Prosjek ekipe 1: 2.14
Prosjek ekipe 2: 1.86
12Sr8v6.png

Leicester - Manchester Utd (16:00) bet365
Sudac: Craig Pawson (3.20)
Prosjek ekipe 1: 1.71
Prosjek ekipe 2: 1.71
PnrcS5B.png

Manchester City - Burnley (16:00) bet365
Sudac: Martin Atkinson (2.33)
Prosjek ekipe 1: 1.43
Prosjek ekipe 2: 2.57
MwcvqgX.png

Norwich - Brighton (16:00) bet365
Sudac: Peter Bankes (5.67)
Prosjek ekipe 1: 1.57
Prosjek ekipe 2: 2.14
iwKIGV2.png

Southampton - Leeds (16:00) bet365
Sudac: David Coote (4.75)
Prosjek ekipe 2: 2.29
y85KSS9.png

Brentford - Chelsea (18:30) bet365
Sudac: Anthony Taylor (3.00)
Prosjek ekipe 2: 1.43
qp5CUqE.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Levante - Getafe (18:30) bet365
Sudac: Mario Melero López (5.00)
Prosjek ekipe 1: 3.25
Prosjek ekipe 2: 3.75
pd3EWSz.png

Real Sociedad - Mallorca (21:00) bet365
Sudac: Pablo González Fuertes (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.75
Prosjek ekipe 2: 2.38    
4eHs24f.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Spezia - Salernitana (15:00) bet365
Sudac: Valerio Marini (5.50)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 2.86
qRoGZ4g.png

Lazio - Inter (18:00) bet365
Sudac: Massimiliano Irrati (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.57
Prosjek ekipe 2: 2.14
RA4yuTL.png

AC Milan - Verona (20:45) bet365
Sudac: Alessandro Prontera (-)
Prosjek ekipe 1: 1.43    
Prosjek ekipe 2: 2.86
3HMcShw.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

Bor. Dortmund - Mainz (15:30) bet365
Sudac:  
Prosjek ekipe 1: 2.57
Prosjek ekipe 2: 2.29

E. Frankfurt - Hertha (15:30) bet365
Sudac: 

Freiburg - RB Leipzig (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.14
Prosjek ekipe 2: 1.00

G. Furth - Bochum (15:30) bet365
Sudac: 

Union Berlin - Wolfsburg (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 2: 3.14

B. Mocnhengladbach - Stuttgart (18:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.57

(Koeficijenti 15.10. u 11:23 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Watford - Liverpool 2 (1.33) bet365

U Watfordu se dogodila promjena u menadžmentu, gdje je klub smijenio Xisca Munoza, a doveo na njegovo mjesto Claudija Ranierija. Munoz je postao 5. menadžer kojeg je Watford smijenio u posljednje vrijeme, a klub, prema njihovim standardima, nije tako loše započeo novu sezonu. Ranieri će, naravno, ostati upamćen po tome što je Leicestera vodio do titule prvaka još 2016. godine, ali ovdje se suočava sa teškim zadatkom.

Watford je trenutno na 15. mjestu sa sedam bodova i posljednje dvije utakmice su odigrali bez pobjede. Imaju samo sedam bodova manje od prvih pet mjesta na tabeli.

Liverpool ulazi u osmo kolo Premier lige ove sezone kao jedina ekipa bez poraza. Trenutno se nalaze na drugoj poziciji sa 15 bodova i samo su bod zaostatka za Chelseajem.

Redsi su remizirali posljednje dvije utakmice zaredom. Mučili su se protiv prvaka Cityja (2-2), a zatim i remi protiv novopromoviranog Brentforda (3-3), što je naravno bilo veliko iznenađenje. Liverpool je stoga remizirao tri u posljednjih pet susreta.

Ranierija odmah na početku njegovog mandata u Watfordu očekuje vrlo težak posao. Talijan vrlo dobro poznaje Liverpoola i zna kako su opasni. Redsi iz tjedna u tjedan izgledaju dobro. Već su pobijedili Leedsa i Norwicha sa šest postignutih golova u tim utakmicama. 

Watfordu nedostaju Etebo, Kabasele, N'Koulou i Sierralta, dok na drugoj strani nema Alissona, Fabinha i Elliotta. Early Payout je tu ako igrate u bet365 kladionici. Sretno!

WATFORD: Foster; Ngakia, Troost-Ekong, Cathcart, Rose; Sissoko, Kucka; Sarr, Tufan, Sema; Dennis

LIVERPOOL: Kelleher; Alexander-Arnold, Matip, Gomez, Robertson; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Keita; Salah, Firmino, Mane

Screenshot_4.png

Rangers - Hearts 1 (1.55) bet365

Evo jedne zanimljive utakmice u škotskom premiershipu. Ovo sigurno neće biti lagan zadatak za Rangerse, ali ipak vjerujem da mogu do pobjede. Obje ove ekipe su do sada bile iznimno dobre u obrani i ovdje ne očekujem mnogo golova. Idealna je prilika za loviti točan rezultat, možda 1-0 za Rangerse po kvoti 7.00, što ću definitivno probati na jednom listiću.

Dvije prve momčadi iz Premiershipa sastat će se u derbiju devetog kola na stadionu Ibrox. Rangersi, koji su prošlu sezonu završili bez poraza, trenutno se nalaze na prvoj poziciji nakon osam kola sa šest pobjeda, jednim remijem i jednim porazom. Oni se nalaze samo jedan bod iznad Heartsa, koji je jedini tim bez poraza ove sezone u ligi sa pet pobjeda i tri remija. Obje momčadi su do sada bile jako dobre u obrani i zbog toga vjerujem da nećemo vidjeti mnogo golova.

Rangersi su u četiri domaća susreta primili samo dva gola, dok se Hearts može pohvaliti najboljim obrambenim rekordom u cijelom natjecanju. Do sada su u osam kola primili samo pet golova. Rangersi su u prošlom kolu ostvarili pobjedu nakon što su napravili preokret protiv Hiberniansa, a dobre vijesti za Gerrarda su da su dva njegova napadača Roofe i Morelos bili strijelci. S druge strane su Heartsi zadržali svoju vrhunsku formu sa pobjedom protiv Motherwella (2-0) prije međunarodne stanke. Mislim da Rangersi mogu do pobjede, ali ne očekujem dosta golova. Svakako pozivam na oprez sa svim utakmicama ovog vikenda, s obzirom da su igrači vjerojatno dosta umorni nakon reprezentativnih dužnosti. Sretno!

BTW: kada izađu kartoni, zavisno od granice, možda ne bi bilo loše odigrati ni kartone u ovom susretu. Sudac Don Robertson koji je do sada u četiri utakmice pokazao 12 kartona i jedan crveni.

Rangers: McGregor; Patterson, Goldson, Balogun, Barisic; Lundstram, Kamara; Hagi, Aribo, Roofe; Morelos

Hearts: Gordon; Moore, Halkett, Kingsley; Smith, Baningime, Devlin, Cochrane; McKay, Woodburn, Boyce

Screenshot_5.png

Heerenveen - Ajax 2 + više od 1.5 gola za Ajax (1.33) bet365

Heerenveen će ugostiti Ajaxa u subotu. Domaćini se trenutno nalaze na sedmoj poziciji na tabli sa 13 bodova osvojenih nakon osam ligaških utakmica. U posljednji pet utakmica su pobijedili i izgubili po dva puta, dok su jednom remizirali. U ovaj susret domaćini ulaze nakon pobjede od 1-0 u gostima protiv Zwollea. U subotu će imati vrlo težak zadak, jer igraju protiv prvoplasiranog Ajaxa kojem su bodovi prijeko potrebni u ovoj utakmici.

Ajax se trenutno nalazi na vrhu tabele sa 19 osvojenih bodova do sada. Oni su ostvarili četiri pobjede u posljednjih pet utakmica. U ovaj susret Ajax ulazi nakon poraza od 1-0 protiv Utrechta na domaćem terenu u utakmici u kojoj su bili dosta bolji tim, ali jednostavno nisu imali sreće. Mislim da će se ovdje vratiti na pobjedničke staze i to vjerujem u pobjedu sa više golova razlike. Do sada su u osam odigranih kola postigli čak 30 golova. Jedini izuzetak im je bio taj poraz od Utrechta. Sada više ne smiju kiksati, jer im PSV diše za vratom i ima samo jedan bod manje od njih, dok imaju i oni utakmicu protiv lošeg Zwollea gdje se očekuje velika pobjeda. Stoga ovdje Ajax mora po pobjedu i vjerujem da će postići barem dva gola na utakmici. Sretno!

Heerenveen: Mous; Dresevic, Woudenberg, Van Beek, Van Ewijk; J.Veerman, Halilovic, Madsen; De Jong, H.Veerman, Musaba

Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martinez, Tagliafico; Alvarez, Gravenberch, Berghuis; Neres, Tadic, Haller

Screenshot_6.png

PSV - Zwolle | Pobjeda PSV-a u prvom poluvremenu (1.50) bet365

Kao što sam već i spomenuo ovu utakmicu u prethodnoj analizi. PSV ganja Ajaxa na prvoj poziciji i samo su bod iza na tabeli. Nemam što mnogo dodati, PSV za 10 klasa bolji od katastrofalnog Zwollea koji se nalazi na dnu tabele i ima samo jedan bod.

Screenshot_7.png

Izvor: bet365

Definitivno su najgori tim u ligi i već sada se vidi da će imati dosta problema i vjerojatno će se boriti za opstanak. Po meni ovdje sve jasno kao dan, ali s obzirom da je vrlo mala kvota na pobjedu, što je i razumljivo, vjerujem da PSV ovo može riješiti već u prvom poluvremenu. Sretno!

Screenshot_8.png

Pozdrav svima, odavno sam na forumu ali ovo mi je prva objava. Ja volim staviti više parova za manji ulog na listić. 

Frankfurt - Hertha 1 i više od 1,5 golova, koeficijent 2.05. Mislim da će ovo Frankfurt dobit na krilima pobjede iz prošlog kola protiv Bayerna, a Hertha je u zadnje dvije utakmice primila 8 golova te imaju nekoliko ozljeđenih. 

M'gladbach - Stuttgart 1,  1,55.

M'gladbach kod kuće 3 utakmice, 2 pobjede (jedna je Dortmund) i X iz prvog kola protiv Bayerna. Plus Stuttgartu fali puno igrača, neki imaju koronu drugi ozljede. 

Leicester - M. United više od 2,5 gola, 1,67

Zadnjih nekoliko utakmica bilo je više od 2,5 golova, a vjerujem da će proći jer United u zadnjih 10 susreta samo jednom imao clean sheet, a napad sa CR7 obećava. Leicester se uvijek znao boriti sa velikanim.

Brentford - Chelsea, oba daju 2,00.

Brentford je iznenađenje za sada i drže 7. mjesto i omjer golova im je 10:6. Ono što me privuklo na ovaj par je to da neće igrat Rudiger i T. Silva za Chelsea. Rudiger ima ozljedu a Silva neće igrati zbog nastupa za reprezentaciju. Iako je Chelsea dosad primio samo 3 gola mislim da će ovdje Brentford zabiti, a o napadu Chelsea ja mislim da ne treba pisati. 

Sve parove igram u Premier kladionici u BiH. 

Screenshot_20211015-185214.png

Milan - Verona X2
Milan, iako igra kod kuće, mislim da će jako teško da se nosi s Veronom, zato što je u Milanu odsutno pola tima...

Ekipa Stefana Piolija kuburi s povredama i odsustvima, najnovije informacije koje kruže u medijima su to da je Ante Rebić danas nešto ranije završio trening jer je zadobio udarac, tako da je pitanje koliko će igrati sutra iako se najavljuje da će da počne utakmicu;  na covid19 su pozitivni Hernandez i Diaz; operaciju ruke je imao prvi golman Maignan; Messias, Florenzi i Bakayoko su takođe povrijeđeni... Pored svega navedenog tu su Giroud i Ibra koji su počeli da treniraju, ali obojica nisu 100% fit i pitanje je koliko mogu odigrati a da se ponovo ne povrijede... Vratio se Krunić nakon povrede, ali i za njega je pitanje koliko je spreman i da li može uopšte da bude adekvatna zamjena, Calabria se takođe navodno oporavio od povrede...
Zbog svega navedenog smatram da vrijedi pokušati odigrati X2 na Veronu

pozz svima

Levante- Getafe svaka ekipa over 1.5 kartona kvota 1.4 na bet365 online kladionica" rel="">bet365

Utakmicu sudi Melero Lopez koji ove sezone daje karton na svaki 5 favl u prosjeku na 3 utakmice pokazao 15 kartona i dosudijo 80 favlova, sta reci o ekipama na samom vrhu u ligi po kartonima i u prosjeku naprave po 16 favlova na utakmicu a znamo kako stoje na ljestvici.

Spezia-Salernitana svaka ekipa over 1,5 kartona kvota 1.61 na bet365

Sudi massa koji je ove sezone sudijo samo 2 utakmici i pokazao puno kartona ove sezone kako je krenuo bit ce brz na kartonu, imamo danas sudar ekipa na zacelju i ocekujem puno agresije i favlova, ma da Spezia ove godine nije na vrhu po kartonima kao prosle ali ova 2 ce dobit.

Ovaj double daje kvotu 2.26

Sretno svima

Altach - RB Salzburg - 2 - @1.19

Young Boys - Luzern - 1 - @1.27

Feyenoord - Waalwijk - 1 - @1.2

Ostersunds - Malmo - 2 - @1.28

Ludogorets - Tsarsko selo - 1 - @1.14

Evo po mom mišljenju ziceri za danas, sve navedene ekipe su u boljoj formi, međusobni susreti su daleko na njihovim stranama, te su navedeni favoriti pri vrhu tablice dok se njihovi protivnici bore za opstanak.

Odlična ponuda danas iako se još više veselim sutrašnjoj.

Prije nego napišem nešto više o današnjim utakmicama moram prokomentirati sinoćnji meč Indian Wellsa između Zverevea i Fritza.

Zverev je sa 1,20 bio apsolutni favorit te rutinski uzeo prvi set da bi drugi izgubio. U trećem radi brejk i imaju je 5:2, a na 5:3 servis za meč te je vodio 30:0 i činilo se da je meč gotov.

Ne znam jel itko u tom trenutku uplatio i 1€ na Fritza jer koeficijent je sigurno bio astronomski. Ono što se deševalo nakon toga se rijetko viđa. Par duplih grešaka te neracionalnih odluka i neforsiranih pogrešaka Zvereva, publika na strani Fritza. Sve je išlo na stranu Fritza i vidjelo se da je Zverev izgubio konce što se na kraju i pokazalo u tie brejku koji je gubio 5:0. Fritz se po pobjedi zasluženo veselio kao da je osvojio jackpot na nekom natjecanju...

Isti taj Fritz danas igra protiv Basilashvilia koji je jučer izbacoi Tsitsipasa. Ono što mi je privuklo pažnju jest da je na Gruzijca koeficijent čak 2,37 kod bet365 ili unibet klaidonice. Sumnjam da je baš takav outsider i mislim da bi lako mogao u finale. 

Za jučerašnji meč sam srećom napravio cashout međutim timing nije bio najbolji. Šteta da isto nisam napravio kada je Zverev imao brejk u trećem setu i sve je izgledalo dobro. U svakom slučaju skrećem pažnju jer ne mislim da bi Fritz uopće trebao biti (toliki) favorit u tom meču.

Btw. ne znam koliko imamo ljubitelja hokeja ali ovaj tjedan je počeo NHL! :) 

Sutra najviše čekam NFL a kao i par zanimljivih utakmica poput sudara Juventusa i Rome. Od današnje ponude ono što sam za sad odabrao, a kroz dan i na live klađenju će biti još toga:

U lunch timeu igram da Liverpool pobjeđuje u barem jednom poluvremenu za što bet365 daje 1,20. Uz to, vezao sam i City koji bi Burnley trebao rutinski pobjediti minimalno sa hendikepom. Ovdje je vrlo vjerojatno i 1/1 poluvrijeme kraj a tko voli može se probati i točan rezultat na poluvremenu 2:0. 

2021-10-16-10-04-11-Bet-with-bet365-Live

2021-10-16-10-03-37-Bet-with-bet365-Live

2021-10-16-10-08-34-Unibet-Online-Bettin

Fulham sam i sam razamtrao a kada sam vidio više prijedloga na forumu odlučio sam odigrati sigurniju opciju - pobjeda u barem jednom poluvremenu kod bet365 . Utakmica se isto igra u ranijem terminut a Fulham je uz WBA glavni kandidat za osvajanje Championshipa i povratak u Premier League sljedeće sezone. 

2021-10-16-10-06-10-Bet-with-bet365-Live

Dijelim mišljenje da je Gorica jača od Istre. Ovo mi je možda bolja utakmica za live klađenje jer su se momčadi u reprezentativnoj pauzi mogle pripremati za naredni period, pogotovo one poput Istre koje nemaju previše reprezentativaca...

2021-10-16-10-07-37-Bet-with-bet365-Live

Od drugih utakmica u Serije A svakako vrijedi ispratiti susret Lazija i Intera dok desetkovani Milan ugošćuje slabu Veronu. Ovdje možda opcija kartona nije loša pod pretpostavkom da Milan neće baš lagano i rutinski slaviti. Rijeka i Dinamo su mislim najbolji za live klađenje zbog reprezentativne pauze. Pitanje kako će Dinamo, koji je daleko kvalitetniji, izgledati. 

U La Ligi nas daleko više akcije očekuje sutra. Danas Levante i Getafe svakako mogu biti zanimljiv izbor za više kartona. Getafe je odlična momčad u tom segmentu već sezonama. U drugoj utakmici pobjeda Real Sociedada barem u jednom poluvremenu nameće se kao logičan izbor prvenstveno zbog razlike u kvaliteti.

Watford - Liverpool     26.00 (bet365)

Nastavljam na lov Liverpoola točan rezultat pol/kraj 0:1/0:3. 

Mislim da je dosta toga i napisano o ovoj utakmici, ali dat cu i ja svoj komentar. Liverpool u zadnjih 5 utakmica ima 3 neriješena i dvije pobjede i osim tog neriješenog 3:3 sa Brentfordom koji se nalazi na 7. mjestu nije ništa iznenađujuče. Ostala 3 gola su primili protiv Citya (2:2) i Chelsea (1:1). Sve ostale utakmice su glatko dobili sa 3:0 i jednu sa 2:0. Watford mi je tip ekipe koja bi mogla popit i više od 3 komada. U 7 utakmica dali su 7 golova - 3 protiv najgore ekipe lige Norwicha (1-3) i 3 protiv Aston Ville (3:2) što znači da u 4 od 7 utakmica nisu zabili gol. Mislin da će Liverpool poboljšat tu crnu statisku iako su bez Allisona koji je odsutan zbog reprezantivnih obaveza.

Edit: Poboljšanje kvota

Kvota na točno opisan način

image.thumb.png.b744dcedaa5adf1f3bce9b2df7750204.png

Kvota na bet builderu

image.png.e117929459dc0c98a57a1750c295b614.png

Lyon - Monaco više od 2.5 gola (1.66) bet365

Evo još jedne zanimljive utakmice u Francuskoj ligi, gdje se suočavaju dva diva francuskog nogometa. Lyon u ovaj susret ulazi na desetoj poziciji nakon sporog početka sezon, međutim izgubili su samo jednom u posljednjih pet utakmica, a poraz je stigao protiv PSG-a. Posljednja utakmica Lyona završila je 1-1 protiv Saint Etiennea, a rezmizirali su u posljednje dvije utakmice zaredom. Lyon ima 13 bodova i sa pobjedom ovdje bi preskočio Monaca na tabeli.

Monaco je na šestoj poziciji i poput Lyona loše su započeli novu sezonu, ali trenutno su jedan od timova koji su u najboljoj formi u ligi nakon što su dobili tri utakmice zaredom. U posljednjoj su pobijedili Bordeauxa sa 3-0.

U gostima je Monaco izgubio samo jednu utakmicu, ali su neporaženi u posljednja tri susreta, dok imaju i četvrti najbolji rekord u gostima u Ligue 1. Utakmice između ova dva tima su uvijek bile zabavne i mislim da ćemo ponovo svjedočiti tome. Trebalo bi biti više od 2.5 gola na utakmici. Sretno!

Dosta izostanaka sa obje strane: Dembele, Lopes, Pintor, Reine-Adelaide i Slimani neće nastupiti za Lyon, dok na drugoj strani nema Diatte, Diopa, Fabregasa, Golovina, Mannonea, Sidibea i Tchouamenija.

Posljednje utakmice na ovom stadionu: 0-2, 4-1, 3-0, 3-2, 1-2

Screenshot_14.png

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

OD 15:00 GORICA - ISTRA Stigli su sastavi. Gorica lovi veliku četvorku

GORICA i Istra danas od 15 sati igraju drugu utakmicu 12. kola HNL-a. U prvoj utakmici Hrvatski dragovoljac i Lokomotiva remizirali su s 2:2. Tekstualni prijenos ovog susreta moći ćete pratiti na Indexu.

SASTAVI

Gorica: Kotarski - Musa, Jovičić, Krizmanić, Keita - Sarić, Babec, Kalik - Mitrović, Lovrić, Dieye

Istra: Lučić - Navarro, Joao Silva, Galilea, Marin -  Perera - Blagojević, Mlinar - Mišković - Bande, Beljo

"Naporno smo radili tijekom reprezentativne pauze, nije bilo previše odmora, ali nije baš bilo ni igrača. Nedostajali su nam reprezentativci, što nas, s jedne strane, čini ponosnima, ali, s druge strane, je i problem. Međutim, dobra je vijest da se kompletiramo, da nemamo izostanaka zbog kartona, a zbog ozljede u konkurenciji neće biti jedino Junior Martinsson. Svi ostali su radili dobro i jedva čekaju da utakmice počne", rekao je trener Gorice Krunoslav Rendulić u najavi ogleda s klubom na čijoj je klupi sjedio u jednoj fazi svoje karijere. Potom je dodao:

"Istra je ove sezone bolja nego u posljednje dvije ili tri, ima kvalitetu, pogotovo prema naprijed, i sigurno je da nas čeka teška i zahtjevna utakmica. Međutim, na to smo spremni, u Šibeniku smo se vratili pobjedama i želimo nastaviti u istom ritmu. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo uzeti nove bodove."

Istra dolazi po tri boda

Na tiskovnoj konferenciji Istre su prisustvovali glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Dion Drena Beljo.

"Danas putujemo za Goricu i pred nama je utakmica protiv teškog protivnika. Gorica ima vrlo dobre igrače i opasni su u tranziciji, znaju dobro što rade i mogu postići gol u bilo kakvoj situaciji. Prvu ovosezonsku utakmicu s Goricom smo izgubili, kad su dobili priliku, kaznili su nas. Sutra trebamo pokazati karakter i biti oštriji s loptom, kako bismo im mogli zadati nevolje. Bit će teška utakmica, ali idemo se natjecati i uzeti pobjedu", rekao je u najavi trener Gonzalo Garcia.

"Gorica je vrlo dobra ekipa s jakim pojedincima koji u svakoj minuti mogu napraviti odlučujući korak koji će odrediti tijek utakmice. Mi idemo igrati svoju igru, nadmetati se s njima i pokušati nametnuti svoju igru. Naravno, idemo na pobjedu kao i svaku utakmicu. Znamo njihove prednosti, pokušat ćemo se prilagoditi da što više zatvorimo njihove tranzicije", dodao je Dion Drena Beljo.

Izvor: index.hr

OD 17:05 RIJEKA - DINAMO Derbi kola na Rujevici. Rijeka u problemima s obranom

RIJEKA i Dinamo od 17:05 na Rujevici igraju derbi 12. kola HNL-a. Prvi susret sezone igran je na Maksimiru i završio je 3:3, a danas se također očekuje sjajna utakmica u Rijeci. Tekstualni prijenos ovog susreta moći ćete pratiti na Indexu.

"Ispred nas je jedna velika utakmica, bitna, ali sigurno ne ključna. Atmosfera u momčadi je jako dobra, pogotovo nakon zadnjih rezultata", rekao je trener Rijeke u najavi utakmice pa dodao:

"Nažalost, imamo dosta problema u slaganju momčadi, poglavito u zadnjoj liniji. Prvenstveno zbog ozljeda ili nekih viroznih stanja. Odlučit ćemo nakon zadnjeg treninga. Smislit ćemo neku formaciju da budemo jako dobri. Bušnja i Hrvoje Smolčić vratili su se s reprezentativnog okupljanja mladih s problemima. Bušnja se vratio ozlijeđen, a Smolčić je bio virozan i upitan je za nastup. Upitan je i Tomečak, a od ranije su out Braut i Galešić koji se ozlijedio u prijateljskoj utakmici. Galović je ozlijeđen već duže vrijeme. Imam li uopće tri stopera? Ha, vidjet ćemo… Tko bude istrčao, bit će pravi. Bez obzira na tu situaciju, pozitivni smo."

Krznar optimist

Obje momčadi su uoči reprezentativne pauze bile u odličnoj formi. Rijeka je dobila četiri od pet zadnjih prvenstvenih utakmica i trenutačno je na prvome mjestu, a Dinamo je također u uzlaznoj formi, s četiri visoke pobjede zaredom u svim natjecanjima, uključujući razbijanje Dragovoljca 8:0 u zadnjem kolu.

"Zadržali smo odličnu atmosferu koju smo imali prije reprezentativne pauze. Dobri rezultati u zadnje vrijeme dodatno su motivirali igrače, koji su sjajno reagirali na treninzima u stanci. Nažalost, nije bilo reprezentativaca, pa nismo mogli nešto posebno uigravati, ali momčad je u odličnom ozračju i veselimo se derbiju. Izazovna je to utakmica. Očekujem spektakl, Rijeka je zaista vrlo efikasna, ali, na njezinu žalost, dosta golova i prima. Očekujem da će sutra također primati, ali manje zabijati", rekao je Damir Krznar uoči utakmice pa dodao:

"Nažalost, Ademija smo izgubili na duže. Bez njega ćemo biti nekoliko tjedana. S Oršićem i Franjićem je utrka s vremenom da budu spremni za Rijeku i ne znam hoćemo li uspjeti. Igrat će samo potpuno zdravi i spremni jer ne želimo, kako se kaže, ubijati kravu za šniclu. Imamo fantastičnih igrača u kadru i, tko god uleti, spreman je odgovoriti na sve zahtjeve. Nije to floskula, mi stvarno imamo jednako dobra 23 igrača u kadru."

Izvor: index.hr

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use