Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 15.10.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Bundesliga

pJnX1yB.pngb9goQOf.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

trnVaU6.pngzBQEX42.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

HOY5u0H.png3zm5EYO.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 14.10. u 17:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

U iščekivanju nastavka klupskog nogometa skrećem pažnju svim članovima i posjetiteljima foruma da od ovog vikenda krećemo sa natjecanjem Posljednja Šansa koju smo na forumu imali i prošle sezone. Zahvaljujući prijedlogu @LeonardoDrugi-og novina je i uvođenje Druge lige Posljednje šanse u kojoj mogu sudjelovati svi članovi foruma koji svoje prognoze postave u za to predviđenom podforumu prije 16.10.2021. 16:00 CET. 

undefined - Imgur (6).png

Posljednja šansa neće zamjeniti dnevnu temu ali bi trebala stvoriti dodatnu draž u klađenju, natjecateljski duh i podići angažman svih na forumu. Sva ranije definirana pravila foruma koja inzistiraju na barem kratkom obrazloženju odnosno argumentiranju određenog tipa u Dnevnoj temi vrijede i dalje.

Pozivamo sve članove da pročitaju pravila te se pridruže natjecanju i postave svoje prognoze u sljedećem forumu:

Cska vs Crvena Zvezda Euroleague jedinica kao kuca , kvota 1,13

Uopste nemam nameru da gubim vreme na pisanje analize za ovaj mec. Vise sam izgubio vremena na razmisljanju sta da radim sa ovako malom kvotom. Na kraju sam odlucio da vidim koji od predloga “drugoligasa” ce me oboriti na kraju weekenda, i da li ce to mozda biti Izudinov predlog. Dakle odigracu vagon tiketa, kao triple u kome ce biti jedinica kao kuca na Cska, jedinica (kao i nereseno) na mecu Juventus vs Roma i na kraju svaki od dosadasnjih predloga Izudina i drugoligasa; Tiketi bi trebalo da izgledaju ovako;

Cska jedinica, Dortmund jedinica, Juventus jedinica kvota 2,93

Cska jedinica, Dortmund jedinica, Juventus nereseno, kvota 6,00

Cska jedinica, Liverpool dvojka, Juventus jedinica, kvota 2,85

Cska jedinica, Liverpool dvojka, Juventus nereseno, kvota 5,90

Cska jedinica, Bayern win either half, Juventus jedinica, kvota 2,75

Cska jedinica, Bayern win either half, Juventus nereseno, kvota 5,65

Cska jedinica, Psg jedinica, Juventus jedinica kvota 2,80

Cska jedinica, Psg jedinica, Juventus nereseno, kvota 5,70

itd itd itd...

dakle svi predlozi koji budu objavljeni, uz moj predlog (Juventus vs Roma), kao i par koji je vec prosao, jedinica kao kuca na Cska. Agresivno kladjenje se podrazumeva, a ako Crvena Zvezda pobedi, svi tiketi idu u qurac, sto naravno pristajem, posteno je, da to napisem pre pocetka meca.

WBA - Birmingham 1 (1.65) bet365

WBa je momčad koja je ispala iz Premier lige prošle sezone i nadaju se da će se ove sezone tamo i vratiti. Krenuli su dobro, imaju tri boda manje od prvoplasiranog Bournemoutha i ovdje će tražiti pobjedu na svom terenu protiv Birminghama koji se muči u posljednjih par utakmica. WBA je izgubio na gostovanju u posljednjem susretu protiv Stokea, što je bio njihov prvi poraz u Championshipu ove sezone. Izgubili su samo još jednom i to od Arsenala u EFL kupu. Samo su dvije ekipe u cijeloj ligi uspjele primiti manje golova od WBA ove sezone, a osim toga su neporaženi na domaćem terenu.

Što se tiče Birminghama, oni su izgubili 3-0 na svom terenu protiv Nottingham Forresta u posljednjoj utakmici, dok su poraženi i u četiri od posljednjih pet utakmica. U posljednjih pet utakmica su imali gol razliku od 1-12, a u posljednje dvije u gostima 0-5. Po mom mišljenju, ovdje je pobjeda WBA najbolja opcija. Birmingham je trenutno na 16. mjestu na tabeli.

Za WBA neće biti O'Shee, dok za Birmingham nema Sancheza. Sretno!

Screenshot_2.png

Basaksehir - Besiktas | BTTS 3+ (2.05) bet365

Domaćini trenutno zauzimaju 15. mjesto u prvenstvu sa samo šest bodova osvojenih nakon osam ligaških utakmica nakon što su izgubili tri, a pobijedili dvije utakmice u posljednji pet. Basaksehir u ovaj susret ulazi nakon poraza od 3-1 na gostovanju protig Fatiha Karagumruka u utakmici u kojoj je Danijel Aleksić postigao utješni pogodak za Basaksehir.

S druge strane terena, Besiktas se trenutno nalazi na trećem mjestu sa 17 bodova osvojenih nakon osam utakmica. Oni su ostvarili tri pobjede, jedan remi i jedan poraz u posljednjih pet susreta. U ovaj dolaze nakon pobjede od 2-1 na domaćem terenu protiv Sivasspora. U toj utakmici ih je spasio gol Guvena Yalcina koji im je donio sva tri boda.

Besiktas je favorit za pobjedu, ali oni su od početka sezone bili prilično nedosljedni, dok su domaćini bili u lošoj formi i znatno su pali na tabeli. U ovom trenutku Besiktas također ima dosta problema sa ozljedama, gdje im nedostaje čak sedam igrača, dok je jedan pod upitnikom. Nema Pjanića, Topala, N'Koudoua, Montera, Larina, Hutchinsona i Ghezzala.

Inače su utakmice između ova dva tima skoro pa uvijek ukrašene sa dosta golova, a tako će mislim biti i ova. U tri od posljednjih pet međusobnih susreta oba tima su postigla gol, dok je u sve tri također bilo po pet golova. Po meni najbolja oklada za ovaj susret oba tima daju gol i 3+ po kvoti 2.05

Screenshot_3.png

prije 34 minute, Goksim said:

Evo i moj izbor za danas. O sva tri para je već bilo govora na forumu. Dvoumio sam se da li dodati i Lokomotivu ali sam ipak odlučio preskočiti

Igrano u unibet" rel="">unibet kladionici

A066525D-2BD2-47BF-8073-3DE20C355879.jpeg

Ja ozbiljno razmatram oba daju i 3+ na Dragovoljac - Lokomotiva pa me zanima zasto si odustao od Lokosa? 

Liefering - FC Juniors   3+  @1.33 bwin
Liefering - FC Juniors   4+  @1.83 bwin

Liefering igra napadački kod kuće, imao sam ih priliku gledati dva puta i igraju dosta napadački.
U posljednjih 5 utakmica zabili su 15 golova, a primili 7.
Očekujem golove u ovoj utakmici i u prilog nam ide to sto je prosjek gostujuće ekipe u posljednjih 10 utakmica - 3,8 golova.

Helmond - Den Haag  3+  @1.57 bwin

U ovoj utakmici prevelik je koeficijenat za 3+  @1.55 - @1.65
Den Hag igra odlično i u dobroj je seriji. U posljednjih 6 utakmica ima 5 pobjeda i jedan remi, a ako uđe u željeni ritam od početka utakmice lako možemo vidjeti 3 pogotka u mreži Helmond.

Cibona - Partizan  2  @1.30  unibet

Cibona je mlada ekipa ali veoma talentovana...Prkačina, Gegića, Vildoza, Nejtan Rojvers itd.
imaju sjajan početak u aba ligi, a također i u A1 ligi ali danas će imati pravi test koji će pokazati imaju li tim za visoke ciljeve ove godine.
Sa druge strane Partizan još ne igra na najvišoj razini i to je za očekivati jer imaju mnogo novih igrača za razliku od prethodne sezone ... Kevin Panter, Zek Ledej, Avramovic, Madar, Smailagić itd.
Partizan nesumnjivo stremi povratku na jadranski vrh,Željko Obradović pre pocetak ovaj mec je izjavio da idu na pobedu u svakom mecu u Aba ligi,ima na raspolaganju kompletan igrački kadar i mislim da idividualna kvaliteta i iskustvo koje igrači Partizana imaju,pred se mislim na Kevin Panter i Zek Ledej bit će presudno u ovoj utakmici.
Cibona je vrlo mlad tim i nemaju kvaliteta i snage za 40 minuta protiv Partizan i Željko Obradović

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use