Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 28.11.2009. (Listic dana)

tonivk

Recommended Posts

Evo pošto je ponuda za četvrtak i petak dosta loša bacam se na subotu i na jednu onako insajdersku info.

CIBALIA - ZADAR

-Da su okolnosti normalne i da svlačionicu cibalije nisu "napale " ozljede ovdje nebih ima nikakvih dilema, jedinica u glavu.

Ali stvari stoje nešto drugačije, naime u toj utakmici cibalija će nastupiti bez 9 standardnih igrača, što je za jedan klub kao cibalija previse.

Nime Mršić nemože računati na sljedeče igraće:

MARIO LUČIĆ - operacija trbušnog zida...STANDARDAN STOPER

TOMISLAV MAZALOVIĆ - ruptura zadnje lože...STANDARDNI ČLAN VEZNE LINIJE

JOSIP LUKAČEVIĆ - istegnuće aduktora...LIJEVI BOČNI

JOSIP MILARDOVIĆ - tri žuta kartona...PO MENI ALFA I OMEGA CIBALIJE, NAJ KORISNIJI IGRAČ

PETAR TOMIĆ - tri žuta kartona...STANDARDNI DESNI BRANIČ

TOMISLAV PAVLIČIĆ - ozljeda trbušnog zida..KAPETAN I STANDARDNI PLAYMAKER..POSTOJI MOGUČNOST DA NASTUPI

BORIS LEUTAR - ozljeda leđa...

TOMISLAV RADOTIĆ - rekonvalescent

DAVOR BAGARIĆ - operacija križnih ligamenata

Mršiću su na raspolaganju ostali Matić, Duvnjak, Grgić, Jurić, te nekolicina lakše ozlijeđenih, koji će silom prilika morati u igru...JUNIORI...

Dakle Cibalija nastupa bez dva standardna branića i 3 standardna vezna igrača.

Pošto ove sezone nitko nije nosio 3 boda iz vinkovaca pitanje je dali Zadar ima snage nešto napraviti protiv znatno oslabljene Cibalije.

Cibalija je primila najmanje golova u 1.HNL....pa možda nebi bilo zgorega probati igrati OBA DAJU GOL, jer da je cibalija kompletna mislim da Zadar nebi imao apsolutno nikakve šanse....

Eto ja sam vam dao informaciju , a vi se odlučite stta ćete igrati....

mislio sam za vikend odigrati ovo:

Valencia - Mallorca 1 (1.55)

Rhyl - Haverefordwest 1 (1.30)

Barca - Real Madrid 1

kvota je 3.7 i mislio sam uloziti 50 KM (200 kn)

Barcu zelim igrati(navijam za real) i to cu igrati 100% ali zanima me vase misljenje o ova dva para gore i da li imate kakve sigurnije sa istom kvotom da ponudite

Ponuda je jako bogata i nadam se dobrom danu za kleđenje...

Istra - Dinamo Zagreb 2 >:( >:( >:( >:( >:(

Vjerujem da je razlika u kvaliteti prevelika. Istra na domačem terenu nema "domačinsku" atmosferu budući da igraju na stadionu na Verudi koji samo sa jedne strane ima tribinu. Dakle atmosfera će biti, blago receno, ugodna po Dinamo, a i barem 30% navijaca će na neutralnoj tribini navijati za Dinamo. Dinamo će nastupiti bez Moralesa, R.Kovaca(?), Manđukića(?) i Slepicke(?). Unatoc tim izostancima vjerujem da su puno kvalitetniji od Istre te da će rutinski slaviti.

Portsmouth - Manchester United 2

Portsmouth je najvece razočaranje Premiershipa i iako su se nešto digli uvjerljivo su najlošija ekipa prvenstva. I dalje su na zadnjem mjestu i igraju loše. Manchester United je odmarao sve bitne igrace za ovu utakmicu, te su iz tog razloga i kiksali u LP sa Bešiktašom. Moraju loviti korak sa Chelsea-om, i stvanro vjerujem da će slaviti jer su puno kvalitetniji. Mislim da bi trebao proci i hendikep, kao i 2/2 te da Man.Utd. daje gol oba poluvremena...

Evo ja za danas mislim odigrat triple:

Portsmouth - Man Utd   2   1,40

Lorient - Greboble   1   1,50

Valencia - Mallorca   1   1,55

kakva su mišljenja vezana za ova tri para....za man utd već ima....a za ostale??

Lorient mi se statisticki sviđa i isto ih mislim igrati, a Valencije me je malo strah jer je Mallorca solidna ove sezone. Nisam još stigao pogledati izostanke u ekipama...

Man.City - Hull 1

Razlika u kvaliteti je velika, Man.City pod pritiskom da pobjedi i da se vrati na pobjedničke staze. Hull ocajan u gostima. Nadam se da se Cityju neće ponoviti Burnley...

Sevilla 1

Sevilla igra odlično, u lijepoj su formi i doma pobjeđuju i puno jace ekipe. Gosti u lošoj formi, igraju slabo a imaju i dosta izostanaka...

Skijaški skokovi:

Schlierenzauer top 3

Jučer sam gledao kvalifikacije i Gregor je onaj stari. U odličnoj formi je, skocio je solidan skok, a vidi se da može i više. On, Amman i Loitzl su i dalje za klasu jaci od konkurencije i mislim da bi Gregor lako mogao i slaviti danas, ali budući da je otvaranje sezone igram postolje...

3,50 koef. da će biti 1. unibet - IMO VB - na kraju sam ovo odigrao na dosta mjesta. drugdje je koef. oko 2,25 i realno IMO ima barem 50% šanse biti prvi, ako ne i više. Amman je dobar ali vidi se da mu fali par metara u odnosu na Gregora i čak se više bojim Loitzla koji zna skociti dosta. Ipak mislim da je koef. previsok i da ga treba iskoristiti dok se prvenstvo ne zahukta, kada bi moglo biti kao i prošle sezone 1,50-1,80 na pobjedu Gregora. Btw. i u ljetnoj sezoni kada skacu na travi je bio u fenomenalnoj formi i imao odlične skokove...

Jacobsen top 10

Jučer je skočio najviše od svih i ako ponovi takav rezultat biti će ne u top 10 nego u top6. Mislim da ovo lako prolazi...    (završio je peti)

Ammann-Ahonen 1

Jacobsen-Kornilov 1

Danas odlična ponuda ne znam koja 4 para da odaberem ???

KAA Gent-Cercle Brugge 1  1,60

AS Eupen-Royal Antwerp  1 1,60

Portsmouth-Manchester Utd  2  1,40

West Ham-Burnley  1  1,80

Lens-Marseille  2   2,10

Stjernen-Valerenga Ish  2  1,80

Dinamo Minsk-St.Peterburg  2  1,75

Ambri Piotta-ZSC Lions  2  1,80

SPO Rouen-Paris Levallois  2  1,55

Helios Domžale-CZ Beograd  2  1,50

Evo ja za danas mislim odigrat triple:

Portsmouth - Man Utd   2   1,40

Lorient - Greboble   1   1,50

Valencia - Mallorca   1   1,55

kakva su mišljenja vezana za ova tri para....za man utd već ima....a za ostale??

Lorient mi se statisticki sviđa i isto ih mislim igrati, a Valencije me je malo strah jer je Mallorca solidna ove sezone. Nisam još stigao pogledati izostanke u ekipama...

Ja sam ovako razmišljo:

Mallorca kod kuće igra super, u gostima ove sezone imaju 0-2-3 (sa gol razlikom od 5-12)...dok Valencija super stoji 4. na tablici kod kuće nisu baš ostavrilvali super rezultate ali David Villa je počeo zabijat ko lud, nisu izgubili zadnjih 12 utakmica u bilo kojem natjecanju, a u zadnjem kolu su u gostima s lakoćom pobjedili Osasunu sa 1:3...no ipak s druge starne Mallorca je 6. na tablici jedino što su skoro sve bodove osvojili kod kuće (pa me iskreno zbog toga najviše privlači Valencija)...ja ću odigrat pa šta mi bog da ;D

Odlučio sam se za ovih 5 parova ;D

AS Eupen-Royal Antwerp  1 1,60

Eupen 1. na tablici, doma odlični, a Antwerpen u velikoj krizi, trener otišao, igrači ne dobivaju plaču, sigurna 1...

Portsmouth-Manchester Utd  2  1,40    

Za ovu utakmicu je sve već rečeno, sigurna pobjeda Manchestera...

West Ham-Burnley  1  1,80

E ovdje se sastaju loš domaćin i loš gost, mislim da će ipak presudit loša forma Burnleya u gostima, gdje imaju omjer 0-1-5, očekujem utakmicu sa puno golova i pobjedu domačina

Stjernen-Valerenga  2  1,80

Valerenga 1. na tablici, igraju odličan hokej, prije 4 dana su igralo protiv današnjeg protivnika ali doma i pobijedili 8:1, ako danas budu igrali sa najjačim sastavom mislim da ne bi trebalo biti problema...

Helios Domžale-CZ Beograd  2  1,50

Po meni zicer dana, CZ nakon lošeg ulaska u sezonu zaredala je 3 pobjede u NLB-u, protiv Širokog, Partizana i Cibone, te jednu u ULEB Кupu protiv Dynama Moskve, za današnju utakmicu će imati na raspolaganju i Amerikanca Mike Taylora, Helios je osrednja ekipa i ne bi trebala biti prepreka za CZ, očekujem uvjerljivu pobjedu...

Triple:

Portsmouth FC - Manchester United 2 1:4 FT

CF Valencia - RCD Mallorca 1 1:1 FT

FC Barcelona - Real Madrid oba daju gol

Tecaj 3

Ostalo:

Blackburn Rovers - Stoke City under 2,5 gola 0:0 FT

Fulham FC - Bolton Wanderers  1 1:1 FT

Sporting Gijon - Villarreal 2 1:0 FT

Villarreal je prebrodio krizu koja ga je tresla u pocetku sezone i poceo pruzat dobre igre. Napad je napokon profunkcionirao te je u zadnjih 5 utakmica zabio 16 golova!! Sporting Gijonu ides vrlo dobro, nisu izgubili zadnjih 6 utakmica (3N i 3P). Unatoc dobroj igri Gijona vjerujem da su gosti daleko kvalitetniji te bi sada kad su napokon pronasli formu trebali to i iskoristit i doci do svoje prve pobjede u gostima ove sezone...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use