Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 12.10.2021.

Goksim

Recommended Posts

2021-10-11-10-13-48-Bet-with-bet365-Live

KVALIFIKACIJE ZA SP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 11.10. u 10:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Group D
16:00 CET - Nur Sultan (Astana Arena)
KAZAKHSTAN - FINLAND 
Referee: Halis Ozkahya (TUR)

Group A
20:45 CET - Belgrade (Stadion Rajko Mitić)
SERBIA - AZERBAIJAN
Referee: Erik Lambrechts (BEL) 

Group A
20:45 CET - Faro-Loulé (Estádio Algarve)
PORTUGAL - LUXEMBOURG
Referee: Benoît Bastien (FRA)

Group B
20:45 CET - Pristina (Stadiumi Fadil Vokrri)
KOSOVO - GEORGIA  
Referee: Pawel Raczkowski (POL)

Group B
20:45 CET - Solna (Friends Arena)
SWEDEN - GREECE
Referee: Tobias Stieler (GER) 

Group C
20:45 CET - Vilnius (LFF stadionas)
LITHUANIA - SWITZERLAND 
Referee: Tiago Bruno Lopes Martins (POR)

Group C
20:45 CET - Sofia (Natsionalen Stadion Vasil Levski)
BULGARIA - NORTHERN IRELAND 
Referee: Aleksei Kulbakov (BLR) 

Group D
20:45 CET - Lviv (Arena Lviv)
UKRAINE - BOSNIA AND HERZEGOVINA 
Referee: Felix Zwayer (GER) 

Group F
20:45 CET - Tórshavn (Tórsvøllur)
FAROE ISLANDS - SCOTLAND 
Referee: Matej Jug (SVN)

Group F
20:45 CET - Beer Sheva (Turner Stadium)
ISRAEL - MOLDOVA 
Referee: Andris Treimanis (LVA) 

Group F
20:45 CET - Copenhagen (Parken)
DENMARK - AUSTRIA 
Referee: Ivan Kruzliak (SVK)

Group I
20:45 CET - Serravalle (San Marino Stadium) 
SAN MARINO - ANDORRA 
Referee: Halil Umut Meler (TUR)

Group I
20:45 CET - London (Wembley Stadium)
ENGLAND - HUNGARY 
Referee: Alejandro José Hernández Hernández (ESP)

Group I
20:45 CET - Tirana (Arena Kombëtare)
ALBANIA - POLAND
Referee: Clément Turpin (FRA)

Friendly
20:45 CET - Dublin (Dublin Arena)
REPUBLIC OF IRELAND - QATAR 
Referee: Keith Kennedy (NIR)

Just now, Goksim said:

Group D
20:45 CET - Lviv (Arena Lviv)
UKRAINE - BOSNIA AND HERZEGOVINA 
Referee: Felix Zwayer" rel="">Felix Zwayer (GER) 

Svakako utakmica koja se može uzeti u razratranje za klađenje na više kartona. Reprezentacije koje se more za prolazak skupine u izravnom sudaru a uz to imamo suca koji prema onome što o njemu imamo napisanom na forumu ima strog kriterij i voli davati veći broj kartona ako su svi preduvjeit na utakmici za to zadovoljeni.

Hm, @Goksim, šta misliš o utakmici Albania - Poljska za kartone? Kakav je C. Turpin za kartone jer realno ne sjećam se kada sam zadnji put gledao utakmicu koju je on sudio? 

Dalje, Engleska u hendikepu -1 po tečaju 1.46 jer mislim da Englezi i da uđu sa miješanim sastavom, ovo mogu uzeti veoma lagano. Farski Otoci - Škotska gdje mislim da bi ovo Škoti trebali uzeti po tečaju od 1.29 ili za nešto opuštenije pobjeda Škotske bez primljenog gola po tečaju od 1.71. 

Također, tip koji ne preporučujem ali eto, fiksna dvica na Bosnu i Hercegovinu. Malo navijački, malo uz neku dozu optimizma i nade da se se trznuli i uz to da sam gledao utakmicu Ukrajine sa Kazahstanom koja je završila 2:2 i koja je realno mogla završiti u oba smjera. Mislim da bi ovo uz MALU dozu sreće Bosna mogla uzeti a tečaj od 5 jednostavno moram probati.

Srbija - Azerbejdžan, pobjeda Srbije sa uračunatim hendikepom -1 po tečaju od 1.43. Mislim da trenutno od svih reprezentacija sa Balkana, Srbija je daleko najbolja, i po formi i po igračkom kadru. (moje lično mišljenje što ne znači ni da statistika niti bilo šta ide u prilog tome) Gledao sam ih par puta i jednostavno sviđa mi se kako igraju. Siguran sam da ovdje idu na pobjedu i da se sve odlučuje u utakmici protiv Portugala tako da ovdje ne bi trebalo biti nekog kalkulisanja. Još mi se sviđa opcija da će ekipa Srbije izvesti 7+ kornera na utakmici po tačuju od 1.80.

Baš kao Srbija, ni Portugal nema pravo na kalkulisanje i moraju pobjediti ekipu Luksemburga što mislim da neće predstavljati neki problem. Hendikep na Portugal -1 po tečaju od 1.22 ili pobjeda Portugala bez primljenog gola po tečaju od 1.36.

Screenshot 2021-10-12 at 08.39.09.png

Screenshot 2021-10-12 at 08.39.01.png

Screenshot 2021-10-12 at 08.38.54.png

Screenshot 2021-10-12 at 08.38.46.png

Screenshot 2021-10-12 at 08.38.38.png

Screenshot 2021-10-12 at 08.38.30.png

Screenshot 2021-10-12 at 08.38.21.png

prije 3 sati, furyshaa said:

Hm, @Goksim, šta misliš o utakmici Albania - Poljska za kartone? Kakav je C. Turpin za kartone jer realno ne sjećam se kada sam zadnji put gledao utakmicu koju je on sudio? 

Dalje, Engleska u hendikepu -1 po tečaju 1.46 jer mislim da Englezi i da uđu sa miješanim sastavom, ovo mogu uzeti veoma lagano. Farski Otoci - Škotska gdje mislim da bi ovo Škoti trebali uzeti po tečaju od 1.29 ili za nešto opuštenije pobjeda Škotske bez primljenog gola po tečaju od 1.71. 

Također, tip koji ne preporučujem ali eto, fiksna dvica na Bosnu i Hercegovinu. Malo navijački, malo uz neku dozu optimizma i nade da se se trznuli i uz to da sam gledao utakmicu Ukrajine sa Kazahstanom koja je završila 2:2 i koja je realno mogla završiti u oba smjera. Mislim da bi ovo uz MALU dozu sreće Bosna mogla uzeti a tečaj od 5 jednostavno moram probati.

Srbija - Azerbejdžan, pobjeda Srbije sa uračunatim hendikepom -1 po tečaju od 1.43. Mislim da trenutno od svih reprezentacija sa Balkana, Srbija je daleko najbolja, i po formi i po igračkom kadru. (moje lično mišljenje što ne znači ni da statistika niti bilo šta ide u prilog tome) Gledao sam ih par puta i jednostavno sviđa mi se kako igraju. Siguran sam da ovdje idu na pobjedu i da se sve odlučuje u utakmici protiv Portugala tako da ovdje ne bi trebalo biti nekog kalkulisanja. Još mi se sviđa opcija da će ekipa Srbije izvesti 7+ kornera na utakmici po tačuju od 1.80.

Baš kao Srbija, ni Portugal nema pravo na kalkulisanje i moraju pobjediti ekipu Luksemburga što mislim da neće predstavljati neki problem. Hendikep na Portugal -1 po tečaju od 1.22 ili pobjeda Portugala bez primljenog gola po tečaju od 1.36.

Screenshot 2021-10-12 at 08.39.09.png

Screenshot 2021-10-12 at 08.39.01.png

Screenshot 2021-10-12 at 08.38.54.png

Screenshot 2021-10-12 at 08.38.46.png

Screenshot 2021-10-12 at 08.38.38.png

Screenshot 2021-10-12 at 08.38.30.png

Screenshot 2021-10-12 at 08.38.21.png

Sve mi se sviđa,samo bih ja Bosnu umjesto 2 stavio X.

prije 36 minute, McGarrett said:

Sve mi se sviđa,samo bih ja Bosnu umjesto 2 stavio X.

Iskreno prijatelju, ne bih je nikako igrao jer je sve to nepredvidljivo. Ovo je čisto iz razloga što sam dobio 25 eura nekog bonusa pa kako došao tako i da ode. Mislim da je možda najbolja opcija kartoni ili neka za malo opušteniju verziju, to da će Bosna izvesti više kornera. Malo sam gledao Ukrajinu, skroz malo kornera izvode dok sa druge strane Bosna je sasvim solidna što se toga tiče. Sada sam provjerio i tečaj 2.90 za tako nešto uopšte nije loš i siguran sam da će se naći u nekoj kombinaciji do veceras.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use