Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 11.10.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Kvalifikacije za SP

2yPMl75.png

KVALIFIKACIJE ZA SP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 9.10. u 20:08 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

U petak u mojim analizama Hrvatska i Turska prošli dok je kod Nizozemaca falio jedan gol i kod Crne gore falio jedan korner za prolaz listića.

Zato je u subotu bio uspješniji dan za podići neku lovu.

AEA78AB6-D700-4388-8C79-914383CB6F9B.jpeg.d80881c6bdb062c04130726ceeedddaf.jpeg

Evo od mene odabir parova za ponedjeljak.

Prvi par igram utakmicu Bjelorusija - Češka Republika. Ovdje se nema šta kalkulirat, gostujuca momčad mora ići po tri boda. Česi imaju još dvije utakmice za odigrat protiv Bjelorusa i Estonaca.

185FCC5F-3D98-46C3-94AE-CB508053B9EC.jpeg.0b4ac2cc98b47938682dec23e56b63fb.jpeg

Trebali bi uzet na tim utakmicama svih šest bodova i nadati se da će njihov glavni konkurent Wales negdje prosuti bodove i time osigurati drugo mjesto za daljnje kval. za SP.

Bjelorusija je posljednja na tablici, skroz su van forme, imaju jednu pobjedu protiv Estonije i svih pet poraza u šest odigranih utakmica. To je momčad koja je u skupini zabila najmanje i primila najviše golova. Mislim da bi Češka ovdje trebala uzet sva tri boda.

Sljedeći par je utakmica Hrvatska Slovačka. Mislim da su se Slovaci pozdravili sa Svijetskim prvenstvom u Katru. Stvarno bi se trebalo dogoditi čudo da se plasiraju na SP.

A114EB46-9A70-420B-92B2-7C74349772B3.jpeg.7dbab11ef82adf22d7942e51ddf4d1a3.jpeg

Hrvatska još nije osigurala direktni plasman na SP, jer im Rusija puse jako blizu vrata. Tako da bi trebali ocekivat nova tri boda za Daliceve momke, ali ocekujem da ce Slovaci ući u ovu utakmicu rasterećeni, i ići ce na sve ili ništa pa sam izabrao igrat umjesto ciste pobjede ipak pobjedu u bilo kojem poluvremenu, ali mislim da ce ipak presudit na kraju kvaliteta Hrvatske.

Sljedeci par sam izabrao utakmicu Latvija - Turska. Gostujuca momčad je u istoj situaciji kao gore Česi.

19A268A0-DD4F-4E53-BB39-3C4D804B079E.jpeg.2edac192935d41308516ff15a3fc9753.jpeg

Znaci Turci imaju do kraja kvalifikacija malo lakši raspored nego Norvezani i time bi trebali u sljedećim utakmicama još bolje se fokusirat u osvajanju bodova.

Ovdje bi trebali Turci uzet pod obavezno sva tri boda protiv vrlo slabe Latvije, i time si dici samopouzdanje za naredne utakmice. Mislim da će u svojoj drugoj utakmici na klupi novi izbornik Turaka Stefan Kuntz uzeti svoju prvu pobjedu.

Posljednji par koji sam izabrao, radi se o utakmici Nizozemska - Gibraltar.

6B9F142D-6928-4865-B059-E0F0FDD1EE9D.jpeg.d412480b4ec1774fa4400a07a1bd948e.jpeg

Ovdje očekujem utakmicu u jednom smjeru, tako da teško da će gostujuca momčad uspjeti zabiti pogodak vrlo jakim Nizozemcima.

Mislim da vrijedi igrati ovaj par po ovome koeficijentu, nije nešto veliki ali mislim da ima vrijednost igranja.

Group H
18:00 CET - Larnaca (AEK Arena)
CYPRUS - MALTA 
Referee: Dennis Higler (NED) 

Group E
20:45 CET - Kazan (Centralniy Stadion)
BELARUS - CZECH REPUBLIC 
Referee: François Letexier (FRA)

Group E
20:45 CET - Tallinn (A. Le Coq Arena)
ESTONIA - WALES 
Referee: Sandro Schärer (SUI)

Group G
20:45 CET - Riga (Daugava)
LATVIA - TURKEY 
Referee: Andreas Ekberg (SWE)

Group G
20:45 CET - Oslo (Ullevaal Stadion)
NORWAY - MONTENEGRO 
Referee: István Kovács (ROU)

Group G
20:45 CET - Rotterdam (Stadion Feijenoord 'De Kuip')
NETHERLANDS - GIBRALTAR
Referee: Vitali Meshkov (RUS)

Group H
20:45 CET - Maribor (Stadion Ljudski vrt)
SLOVENIA - RUSSIA 
Referee: Artur Dias (POR)

Group H
20:45 CET - Osijek (Stadion Gradski vrt)
CROATIA - SLOVAKIA 
Referee: Ovidiu Haţegan (ROU)

Group J
20:45 CET - Skopje (National Arena Todor Proeski)
NORTH MACEDONIA - GERMANY 
Referee: Danny Makkelie (NED) 

Group J
20:45 CET - Bucharest (Stadionul Steaua) 
ROMANIA - ARMENIA 
Referee: Daniele Orsato (ITA)

Group J
20:45 CET - Reykjavik (Laugardalsvöllur)
ICELAND - LIECHTENSTEIN 
Referee: Ioannis Papadopoulos (GRE)

Nekarakteristično bogat sportski ponedjeljak. U fokusu će zasigurno biti utakmica Hrvatske i Slovačke u kojoj je Hrvatska zasluženo favorit u Gradskom vrtu u Osijeku.

bet365 daje 1,30 na pobjedu Hrvatske barem u jednom poluvremenu što je sigurnija opcija od pobjede pa preporuka onima koji razmišljaju igrati na Hrvatsku da idu sa ovom sigurnijom opcijom. Hrvatska šest utakmica nije primila gol. Prijenos utakmice je na Novog TV. 

Za veće uloge čekam povratak klupskog nogometa već ovog vikenda!

Dalić najavio dvije promjene za Slovačku. Ovako bi Hrvatska trebala zaigrati

HRVATSKA od 20:45 u Osijeku dočekuje Slovačku u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022.

Izborniku Zlatku Daliću nedostaje kartonirani Mateo Kovačić. Umjesto njega startat će Mario Pašalić. Dalić je na jučerašnjoj presici najavio promjene u prvih 11 kako bi donio svježinu momčadi.

"Napravit ćemo promjene u sastavu, ne zbog toga što netko nije bio dobar protiv Cipra, već jer želimo veću agresiju i svježu krv. Nisu svi maksimalno spremni", rekao je, dodavši kako se Vida vraća na svoju poziciju u obrani.

Iz sastava ispada Duje Ćaleta-Car.

"On nema puno utakmica u nogama, u tri dana ne bi mogao biti na visokom nivou."

U odnosu na sastav na Cipru Hrvatska bi mogla doživjeti barem dvije promjene u prvih 11. 

Potencijalni sastav Hrvatske:

Livaković; Stanišić, Vida, Gvardiol, Sosa; Brozović, Modrić, Pašalić; Vlašić, Perišić; Kramarić

Izvor: Index.hr

On 10. 10. 2021. at 16:51, Leedsfan said:

U petak u mojim analizama Hrvatska i Turska prošli dok je kod Nizozemaca falio jedan gol i kod Crne gore falio jedan korner za prolaz listića.

Prvi par igram utakmicu Bjelorusija - Češka Republika. Ovdje se nema šta kalkulirat, gostujuca momčad mora ići po tri boda. Česi imaju još dvije utakmice za odigrat protiv Bjelorusa i Estonaca.

Trebali bi uzet na tim utakmicama svih šest bodova i nadati se da će njihov glavni konkurent Wales negdje prosuti bodove i time osigurati drugo mjesto za daljnje kval. za SP.

Bjelorusija je posljednja na tablici, skroz su van forme, imaju jednu pobjedu protiv Estonije i svih pet poraza u šest odigranih utakmica. To je momčad koja je u skupini zabila najmanje i primila najviše golova. Mislim da bi Češka ovdje trebala uzet sva tri boda.

Sljedeći par je utakmica Hrvatska Slovačka. Mislim da su se Slovaci pozdravili sa Svijetskim prvenstvom u Katru. Stvarno bi se trebalo dogoditi čudo da se plasiraju na SP.

Hrvatska još nije osigurala direktni plasman na SP, jer im Rusija puse jako blizu vrata. Tako da bi trebali ocekivat nova tri boda za Daliceve momke, ali ocekujem da ce Slovaci ući u ovu utakmicu rasterećeni, i ići ce na sve ili ništa pa sam izabrao igrat umjesto ciste pobjede ipak pobjedu u bilo kojem poluvremenu, ali mislim da ce ipak presudit na kraju kvaliteta Hrvatske.

Sljedeci par sam izabrao utakmicu Latvija - Turska. Gostujuca momčad je u istoj situaciji kao gore Česi.

Znaci Turci imaju do kraja kvalifikacija malo lakši raspored nego Norvezani i time bi trebali u sljedećim utakmicama još bolje se fokusirat u osvajanju bodova.

Ovdje bi trebali Turci uzet pod obavezno sva tri boda protiv vrlo slabe Latvije, i time si dici samopouzdanje za naredne utakmice. Mislim da će u svojoj drugoj utakmici na klupi novi izbornik Turaka Stefan Kuntz uzeti svoju prvu pobjedu.

Ovdje očekujem utakmicu u jednom smjeru, tako da teško da će gostujuca momčad uspjeti zabiti pogodak vrlo jakim Nizozemcima.

Mislim da vrijedi igrati ovaj par po ovome koeficijentu, nije nešto veliki ali mislim da ima vrijednost igranja.

Lijepo prošlo,bravo

On 10. 10. 2021. at 16:51, Leedsfan said:

Kakav prolaz, uz malo sreće sa Turcima!…:)

C143767E-2C3C-46C0-8FB7-F011398827AB.jpeg.3ee96b025f51aebd739a93b003b0a19f.jpeg

Odigran još jedan na poluvremenu live na kornere na Hrvatsku, ovdje je bilo za ocekivat intenzivniji napad u 2.pol. Hrvatske prema golu Slovaka, tako i automatski više kornera!

73326813-52FA-4DB4-837F-71EB49411D2D.jpeg.a9e4d973ef5c3984c70616a91fe7d0d1.jpeg

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use