Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 3.10.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

qTf1pQb.pngrWDBGnj.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

wbW7fnA.pngF7NZptu.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

00pqX4N.png1OQA0Ef.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

9bqydT8.pngGeFUqqU.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

qxfFEqy.pnguqnsXd0.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

V8CltCZ.pnghZOLOrN.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 29.9. u 22:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Premier liga

Crystal Palace - Leicester (15:00) bet365
Sudac: Anthony Taylor (2.64)
Prosjek ekipe 1: 1.53
Prosjek ekipe 2: 1.58
I5ysGa5.png

Tottenham - Aston Villa (15:00) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (2.82)
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 1.82
1dV2nt2.png

West Ham - Brentford (15:00) bet365
Sudac: Peter Bankes (3.06)
Prosjek ekipe 1: 1.42
Prosjek ekipe 2: -
Aw4KOKL.png

Liverpool - Manchester City (17:30) bet365
Sudac: Paul Tierney (3.90)
Prosjek ekipe 1: 1.05
Prosjek ekipe 2: 1.32
fbfGVHb.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Elche - Celta Vigo (14:00) bet365
Sudac: José Munuera Montero (2.60)
Prosjek ekipe 1: 2.76
Prosjek ekipe 2: 3.11
NX7sf7N.png

Espanyol - Real Madrid (16:15) bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernández (3.48)
Prosjek ekipe 1: -
Prosjek ekipe 2: 1.68
ozr8XXT.png

Getafe - Real Sociedad (18:30) bet365
Sudac: Jorge Figueroa Vázquez (3.61)
Prosjek ekipe 1: 3.55
Prosjek ekipe 2: 2.18    
DVnhbGh.png

Villarreal - Betis (18:30) bet365
Sudac: José Sánchez Martínez (5.72)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: 2.87
0er9ACF.png

Granada - Sevilla (21:00) bet365
Sudac: Javier Alberola Rojas (3.15)
Prosjek ekipe 1: 2.89
Prosjek ekipe 2: 2.16
rqy7YYM.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Bologna - Lazio (12:30) bet365
Sudac: Davide Massa (4.47)
Prosjek ekipe 1: 2.39
Prosjek ekipe 2: 3.08    
ajndqpH.png

Sampdoria - Udinese (15:00) bet365
Sudac: Daniele Orsato (5.13)
Prosjek ekipe 1: 2.34
Prosjek ekipe 2: 1.82
XOwkcRf.png

Verona - Spezia (15:00) bet365
Sudac: Giacomo Camplone (-)
Prosjek ekipe 1: 2.45
Prosjek ekipe 2: 2.87
0vERilq.png

AS Roma - Empoli (18:00) bet365
Sudac: Giovanni Ayroldi (-)
Prosjek ekipe 1: 2.55
Prosjek ekipe 2: -
Zh1kY0u.png

Fiorentina - Napoli (18:00) bet365
Sudac: Simone Sozza (-)
Prosjek ekipe 1: 2.53
Prosjek ekipe 2: 2.16
d3FmSsO.png

Atalanta - AC Milan (20:45) bet365
Sudac: Marco Di Bello (4.65)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 2.42
ikRey9u.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

Mainz - Union Berlin (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.91
Prosjek ekipe 2: 1.79

Bayern - E. Frankfurt (17:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.50
Prosjek ekipe 2: 2.47

A. Bielefeld - B. Leverkusen (19:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.56
Prosjek ekipe 2: 1.71    

(Koeficijenti 02.10. u 14:31 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Crystal Palace - Leicester | Vardy više od 1.5 šuta u okvir gola (2.25) bet365

Mislim da vrijedi odigrati ovu okladu. Kvota je izuzetno dobra kada pogledamo da je Vardy u šest odigranih utakmica postigao pet golova. Šutirao je čak 17 puta po golu u tom periodu od kojih je 8 išlo u okvir. Leicesteru prijeko potrebna pobjeda nakon nekih iznenađujućih rezultata. Imaju samo jednu pobjedu u posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima i to protiv Millwalla u EFL kupu. Sretno!

Screenshot_20.png

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bilbao vs Barcelona, spanski basket dvojka preko minimalnog kliznog handicapa

Armani vs Trento, italijanski basket jedinica preko minimalnog kliznog handicapa

Jako mi je zao sto niko sa Foruma nikada nije cuo za nekrunisanog kralja, jednog jedinog, neprevazidjenog Maurizia Zanfantija, u svetu poznatog kao “Zanza”. Iako nikada niste culi za tog kralja, imate srece sto ja postojim na Forumu, pa cu vas ja upoznati sa tim fenomenom.

Radi se o sedamdesetim i osamdestim godinama proslog veka, kada vecina od nas sa Foruma nije bila ni rodjena. To je bilo vreme kada je vazduh bio cist, a sex prljav. Vreme kada nije bilo mobilnih telefona, kompjutera i drustvenih mreza, a pogotovo je bilo vreme kada brzcni parovi nisu imali televizore i mobilne telefone u spavacim sobama, i kada se znalo sta se radi u spavacim sobama. Sedamdesete i osamdesete godine su bile vreme diskoteka, divljackog sexa i toplih letnjih noci po plazama. Mladi ljudi nisu razvijali palceve kucajuci besmislene sms poruke, vec je trebalo raditi na necemu sto je mnogo nize od ruku. Muskarci su devojke osvajali iskljucivo pricom, izgledom i stilom, za razliku od danasnjih milenijalaca koji ne znaju ni da mumlaju, a kamoli govore. Da je neko rodjen sedamdesetih ili osamdesetih godina, pao u komu pre 40 ili pedeset godina, i tek sada se probudio, i video danasnji svet i danasnje generacije koje nisu u stanju da napisu ni obicnu kladionicarsku analizu, verpovatno bi pozeleo da ga ponovo bace u komu i nikada vise ne probude.

Ali da se vratim na Maurizia Zafantinija, legendarnog “Zanzu”. Taj nekrunisani kralj je rodjen 1955 godine ali je svetsku slavu stekao tokom sedamdesetih i osamdesetih godina, a da nije bio ni glumac, ni sportista ni muzicar. On je bio lokalni, italijanski playboy iz Riminija, italijanske Ibize, najposecenijeg turistickog mesta u Italiji. Poceo je kao izbacivac u lokalnim diskotekama, posle je postao poznat kao barman, a svetsku slavu je stekao kao playboy, “italijanski bizon”. Urbane legende kazu da je za Rimini i Italiju vise ucinio nego hiljade turistickih agencija. Urbane legende kazu da je imao sex sa vise od 6000 a najverovatnije manje od 7000 devojaka, a procenjuje se i da je po sezoni testerisao izmedju 200 i 300 zena, od kojih su vecina bile strankinje. Urbane legende kazu da su devojke dolazile autobusima i vozovima, mada ja mislim da su dolazile stocnim vagonima, a svetske turisticke agencije su pravile posebne ture, samo za susret sa legendarnim “Zanzom”. Tom nekrunisanom kralju, pocast je ucinila i italijanska Wikipedia, a i Google ga je prepoznao, pa se o toj legendi mozete informisati i sami. Urbane legende kazu da je taj kralj najmanje testerisao italijanke, posto nisu mogle da dodju na red od skandinavki, pre svega svedjanki mada su stocnim vagonima u najvecem broju dolazile nemice. U cemu je tajna tog genija, “italijanskog bizona”, velikog “Zanze”? Muskarci smatraju da je tajna u “pitonu” koga je imao u gacama. Zene tvrde potpuno suprotno. Za “pitona” u gacama se naravno slazu, ali je “Zanzina” tajna bila u stilu. On je bio jedinstven muskarac koji je znao sa zenama, cinio ih da se osecaju privilegovanima, bio je pristojan, ljubazan, govorio pet jezika, urbane legende kazu da mu je bilo dovoljno nekoliko minuta da osvoji devojku. O nocima na plazama, i pod otvorenim nebom ne vredi ni pisati, urbane legende kazu da su devojke iz Skandinavije cak i danju cekale “svoj red”. Da devojke iz celoga sveta ne bi imale hotelske troskove dok su “na cekanju”, legendarni “Zanza” je iznajmljivao stanove po Riminiju, gde bi devojke besplatno cekale “svoj red”. I tako desetinama godina, iz dan u dan, iz noci u noc, danju po plazama, nocu po diskotekama. Urbane legende kazu da je on “doveo” vise turista (zenskog roda) nego sve turisticke agencije zajedno, a i da su mnogi hotelijeri koristili njegove slike da bi privukli goste. Ako mislite da je legendarni “Zanza” zimi mogao da predahne, vama je potreban ozbiljan lekarski pregled. Tokom hladnih zimskih dana, imucnije svedjanke su imale tu privilegiju da ga “iznajme”, dovedu u Svedsku, a gde je sve bilo obrnuto. One bi nekrunisanom kralju iznajmile prestizan hotel , da ne bi imao troskove u skupoj Svedskoj, a sta se u hotelskim sobama desavalo, verovatno je legenda.

Ali ja nisam hteo u postu da pisem o “Zanzinom” zivotu, vec smrti. Kralj je, na zalost, umro 2018-te u 63-oj godini, a umro je kako je i ziveo. Umro je “kraljevskom smrcu”, i to ne kazem ja, vec je to zvanicna verzija, umro je na devojci od 23 godine. Zvanicna verzija je da je umro na devojci od 23 godine, koja je i obavestila Hitnu pomoc, i da je umro jednu sekundu nakon sto je dosao “trenutak nakon koga nema povratka”. Zvanicna verzija je da je umro NA devojci od 23 godine, jer mediji ipak nisu mogli da napisu da je u trenutku smrti bio U devojci.

Slava velikom “Zanzi”. Umro je snom svakog prosecnog i zdravog muskarca. Smrt koju bi svako pozeleo. Ubedjen sam da bi svaki kockar sa Foruma odmah potpisao da tako umre, pa cak i da zivite deset godina manje. Slava velikom “Zanzi” koji je jos sedamdesetih i osamdesetih godina proslog veka shvatio i razumeo cemu zene sluze. Slava mu sto nije podlegao otrovima poput tra-la-la pricama o porodici, zajednickom zivotu i kako su deca ukras sveta. Slava njegovom stilu, harizmi, sarmu, a pre svega slava “pitonu” u gacama.

Ali kakve veze ima legenda poput “Zanze” sa kladjenjem? Nakon dela posta, a koji sam juce napisao u dnevnoj temi na Forumu, a koji glasi;

...Naravno, ja i dalje nastavljam da cekam tacni konacni rezultat 1:0 za Juventus, ovaj put krecem od nule, od novog pocetka. Bilo je previse lepo biti u ekstazi cetvrtak, petak i pola subote da bi se zadovoljio samo jednim 1:0 u dve godine. Allegri nije Sarri, pogotovo nije klovn Pirlo, odbrana ce biti sve bolja i bolja...”

Ako sam ovo napisao juce u 14.00, a Juventus je pobedio tacnim razultatom 1:0 vec u 20.00, zasto vas cudi da se osecam kao veliki “Zanza”???? Osecam se kao da sam ja umro na devojci od 23 godine, ili preciznije u njoj. Osecam se kao da sam ja spavao sa preko 6000 devojka, a ako su ovako izgledali orgazmi devojaka pod velikim “Zanzom”, ja ih potpuno razumem.

Da ispostujem kladjenje, veeeeoma me privlace pobede Barcelone u spanskom basketu, i to u gostima kod ekipe Bilbao, gde je handicap 13,5 a cista pobeda gostiju sramnih 1,07.

Isti slucaj, iste kvote, isti handicap je i na utakmici Armani vs Trento, dakle italijanski basket.

Ovo su dve utakmice toliko slicne, da pojedinacna analiza i nije potrebna. Ovo su dve utakmice kao kada bi igrali Novak Djokovic i Damir Dzumhur, a vi treba da se odlucite koliko ce Dzumhur osvojiti gemova. Dakle, dve ogromne razlike u kvalitetu, dva potpuno razlicita rostera, a mi kockari treba da procenimo sta ce se na utakmicama desavati, ne na terenu, vec u glavama igraca. Ako bi oba favotira igrala kao da im zivot zavisi, sve ispod trideset razlike bi bilo senzacija. Ako igraci Barcelone i Armanija vole fudbal, previse gledaju Arsenal, Dinamo i Crvenu Zvezdu, ili ako previse gledaju seljaka iz Rosarija, onda bi i suva pobeda mogla da dodje u pitanje. Da ne govorim o trenerima kojima bi moglo da padne na pamet da uvode rezervne igrace. Nadam se da im to nece pasti na pamet, tek je pocetak sezone, ne vidim razlog zasto ne bi uigravali prve petorke. Kada bi ja bio trener Barcelone ili Armanija ovo bi bile pobede favorita preko handicapa kao kuca. Posto, na zalost, necu danas voditi te dve ekipe, ostaje da svako od nas odluci koji klizni handicap moze da se prihvati. Donje klizne granice handicapa na obe utakmice pocinju od 7,5

Ziveo Juventus i tacan rezultat 1:0, ziveli orgazmi, ziveo veliki “Zanza”, ziveo veliki LeonardoDrugi

Jučer 2/3. Manchester United (pobjeda u barem jednom poluvremenu) i Juventus odradili posao dok je na utakmici Atletico Madrida i Barcelone bilo neočekivano malo kartona. Svega 3, od toga 2 kartona u prvom poluvremenu a samo jedan u drugom. Nemoć Barcelone te rano riješena utakmica nisu kartonima išli na ruku kao i kriterij suca koji je mogao u par navrata biti stroži, pogotovo u prvom poluvremenu. 

Razočarao sam se kad sam shvatio da prva sljedeća reprezentativna stanka nije oko 10.11. kako sam jučer pisao već da ima i jedna prije toga pa nažalost imamo stanku od klupskog nogometa već sljedećeg tjedna. Ritam igranja klupskog nogometa od 3 tjedna pa stanka zbog reprezentacija nije nešto što me veseli jer taman kad momčadi a onda i kladioničari uđu u ritam natjecanje se na kratko prekida.

Utakmica dana je susret Liverpoola i Manchester Cityja ali ovdje je izuzetno teško predvidjeti pobjednika te mislim da je utakmica odlična za live klađenje međutim ne usudim se ništa prognozirati unaprijed. Vjerujem da će City biti bliže pobjedi.

Skrećem pažnju da se danas igra i najveći derbi Južnoameričkog nogometa - sudar River Plate i Boca Juniorsa, vječnih rivala u Buenos Airesu. 

Od NFL-a danas mi se sviđaju overi na sniženim granicama kod bet365 za sljedeće utakmice:

Dvije utakmice igraju se u 19:00, dvije u 22:05 te jedna u 22:25 uz prijenos na SportKlubu. U svim utakmicama imam susrete gdje je pitanje pobjednika otvoreno i gdje su napadi obje momčadi daleko bolji nego obrane. Samim tim za očekivati je overe koje kod bet365 možemo odigrati na 10-15 poena nižim granicama nego inicjalno postavljenim (1,90-1,90).

2021-10-03-10-03-42-Bet-with-bet365-Live

Šteta jučer za kartone Atl.Madrid - Barcelona, ali idemo dalje.

Prvi par koji mi je zapeo za “oko” radi se o utakmici 1.HNL izmedju Dinamo Zagreb - H.Dragovoljac, Dinamo je dignuo veliko samopouzdanje pobjedama u posljednjih par utakmica, a mislim da su pobjedom protiv Genka preko tjedna pokazali svim kritičarima i protivnicima da ova momčad nije za otpis.

Dinamo ove sezone na svojem terenu još nije uspio nikoga pobjedit sa velikim broj golova u mreži, i mislim da im je danas idealan protivnik po mjeri.

Igraju protiv Dragovoljca, momčadi koja je glavni konkurent sa Sl.Belupom za povratak u 2.HNL.

Dvoumio sam se izmedju AH-2.5 na Dinamom ali sam ipak odlučio igrat da će Dinamo zabiti minimalno tri gola Dragovoljcu po malo manjem koef., i ako mislim da bi Dinamo danas lako mogao pobjedit Dragovoljac i većom razlikom.

628DCDA1-6C3D-4B09-9228-F45551C174CB.jpeg.bdd07c10575df811fc6a0b59f72c047a.jpeg

Dinamo ću igrat u singlu, a na drugom listiću spojit ću ga sa utakmicom iz Nizozemske Eredivisie PSV - Sparta Rotterdam, ovdje takodjer očekujem pobjedu PSV-a, nakon sto su ovaj tjedan uzeli pobjedu u EL u gostima kod Sturm Graza dosta visokim rezultatom 1:4.

PSV jednostavno ovakve utakmice moraju dobivati ako žele drzati pratnju za glavnim konkurentnom Ajaxom, i mislim da imaju danas idealnoga protivnika za nastavak pobjedama.

prije 2 sati, Leedsfan said:

Prvi par koji mi je zapeo za “oko” radi se o utakmici 1.HNL izmedju Dinamo Zagreb - H.Dragovoljac, Dinamo je dignuo veliko samopouzdanje pobjedama u posljednjih par utakmica, a mislim da su pobjedom protiv Genka preko tjedna pokazali svim kritičarima i protivnicima da ova momčad nije za otpis.

Dinamo ove sezone na svojem terenu još nije uspio nikoga pobjedit sa velikim broj golova u mreži, i mislim da im je danas idealan protivnik po mjeri.

Igraju protiv Dragovoljca, momčadi koja je glavni konkurent sa Sl.Belupom za povratak u 2.HNL.

Dvoumio sam se izmedju AH-2.5 na Dinamom ali sam ipak odlučio igrat da će Dinamo zabiti minimalno tri gola Dragovoljcu po malo manjem koef., i ako mislim da bi Dinamo danas lako mogao pobjedit Dragovoljac i većom razlikom.

Dinamo ću igrat u singlu, a na drugom listiću spojit ću ga sa utakmicom iz Nizozemske Eredivisie PSV - Sparta Rotterdam, ovdje takodjer očekujem pobjedu PSV-a, nakon sto su ovaj tjedan uzeli pobjedu u EL u gostima kod Sturm Graza dosta visokim rezultatom 1:4.

PSV jednostavno ovakve utakmice moraju dobivati ako žele drzati pratnju za glavnim konkurentnom Ajaxom, i mislim da imaju danas idealnoga protivnika za nastavak pobjedama.

Slazem se sa psvom, jos bi odigrao da ce psv dat vise od 1 gola

prije 9 sati, Leedsfan said:

Bravo

Drago mi je @deestock i @ante16 a i nadam se i ostalim članovima foruma ako sam pomogao jucer u odabiru svojih parova.

Pokusat ću ove sezone još biti aktivniji na forumu, i ako mi nekad posao zna dosta oduzimat vremena, ali gledat ću da budem tu 😀….

166EDA2C-9B01-475C-B22D-3E5BB83B08F5.jpeg.faa17d4aa724b71ddbc5561a871e80c6.jpeg

Većinom listice koje stavljam na forum, gledam da stavim na one koje sam ja osobno dosta siguran, znaci ne stavljam bas sve listice da nebi slučajno nekoga navlačio, ali kroz vikend znam odigrat i listice na manje uloge koje mi dosta često prolaze, tako da ću ubuduće kad budem objavljivao listice, gledat ću da i objavim i listice za manje uloge, naravno sa nekim kratkim objašnjenjem.

5D9DB7A4-4C86-43C8-9070-D83B9F986326.jpeg.2c06077e78a40f565ac9f37653d3281f.jpeg

Normalno ne prolaze mi svaki puta, ima i gubitnih, ali opet se gleda da bude plus na kraju.

prije 3 minute, Leedsfan said:

Drago mi je @deestock i @ante16 a i nadam se i ostalim članovima foruma ako sam pomogao jucer u odabiru svojih parova.

Pokusat ću ove sezone još biti aktivniji na forumu, i ako mi nekad posao zna dosta oduzimat vremena, ali gledat ću da budem tu 😀….

166EDA2C-9B01-475C-B22D-3E5BB83B08F5.jpeg.faa17d4aa724b71ddbc5561a871e80c6.jpeg

Većinom listice koje stavljam na forum, gledam da stavim na one koje sam ja osobno dosta siguran, znaci ne stavljam bas sve listice da nebi slučajno nekoga navlačio, ali kroz vikend znam odigrat i listice na manje uloge koje mi dosta često prolaze, tako da ću ubuduće kad budem objavljivao listice, gledat ću da i objavim i listice za manje uloge, naravno sa nekim kratkim objašnjenjem.

5D9DB7A4-4C86-43C8-9070-D83B9F986326.jpeg.2c06077e78a40f565ac9f37653d3281f.jpeg

Normalno ne prolaze mi svaki puta, ima i gubitnih, ali opet se gleda da bude plus na kraju.

Ja sam jos dodao psv vise od 1 gola

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use