Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 26.9.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

HcRn4gf.pngdS2Jq26.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

HWNBgVw.pnguTYicaJ.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

8sCdpCu.png4Qi6w7N.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

LKgv8QM.pngM6ZR3Mi.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

fQfPchV.pngmaGqT9B.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

1. HNL

JKRczqO.pngvrbTwLI.png

1. HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 23.9. u 17:04 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Premier liga

Southampton - Wolves (15:00) bet365
Sudac: Andy Madley (-)
Prosjek ekipe 1: 1.37
Prosjek ekipe 2: 1.39
tEmJYUd.png

Arsenal - Tottenham (17:30) bet365
Sudac: Craig Pawson (3.35)
Prosjek ekipe 1: 1.26
Prosjek ekipe 2: 1.45
L5YJwQV.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Mallorca - Osasuna (14:00) bet365
Sudac: Miguel Ortiz Arias (-)
Prosjek ekipe 1: -
Prosjek ekipe 2: 2.00
F07Uibw.png

Barcelona - Levante (16:15) bet365
Sudac: Isidro Díaz de Mera (4.47)
Prosjek ekipe 1: 1.82
Prosjek ekipe 2: 1.71
Ico3Amp.png

Rayo Vallecano - Cadiz (18:30) bet365
Sudac: Ricardo de Burgos Bengoetxea (4.68)
Prosjek ekipe 2: 2.03
omop6LH.png

Real Sociedad - Elche (18:30) bet365
Sudac: Adrián Cordero Vega (4.33)
Prosjek ekipe 1: 2.11
Prosjek ekipe 2: 2.55
lfZljaz.png

Betis - Getafe (21:00) bet365
Sudac: Santiago Jaime Latre (4.10)
Prosjek ekipe 1: 2.37
Prosjek ekipe 2: 3.08
OfUHuec.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Juventus - Sampdoria (12:30) bet365
Sudac: Giovanni Ayroldi (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.05
Prosjek ekipe 2: 2.16
yja28ST.png

Empoli - Bologna (15:00) bet365
Sudac: Piero Giacomelli (4.53)
Prosjek ekipe 2: 2.11
f9o49Xc.png

Sassuolo - Salernitana (15:00) bet365
Sudac: Antonio Giua (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.00
Prosjek ekipe 2: -
FlaV0OX.png

Udinese - Fiorentina (15:00) bet365
Sudac: Davide Ghersini (4.50)
Prosjek ekipe 1: 1.68
Prosjek ekipe 2: 2.29
dRO6sEv.png

Lazio - AS Roma (18:00) bet365
Sudac: Marco Guida (4.45)
Prosjek ekipe 1: 2.74
Prosjek ekipe 2: 2.29
pfqfWT6.png

Napoli - Cagliari (20:45) bet365
Sudac: Marco Piccinini (3.92)
Prosjek ekipe 1: 1.95
Prosjek ekipe 2: 1.97    
R1daWeV.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Bundesliga

Bochum - Stuttgart (15:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 2: 1.88

Freiburg - Augsburg (17:30) bet365
Sudac: 
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 2.00

(Koeficijenti 23.09. u 15:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Juventus osvaja scudetto, kvota 6,00

Juventus osvaja nacionalni Cup, kvota 3,50

Juventus osvaja Ligu Prvaka, kvota 26,00

Sistem “tri od cetiri”

Juventus vs Sampdoria, Serie A jedinica (X)

Dortmund vs Sporting, Liga Prvaka over 2,5 gola na utakmici (ukupno dva gola na utakmici)

Real Madrid vs Sheriff, Liga Prvaka, jedinica kao kuca

cetvrti par jos neodlucen, (videti u donjem delu posta)

Juventus vs Sampdoria Serie A, Juventus ce na utakmici izvesti vise kornera, kvota 1,30

Ako posmatrate pse, ta najplemenitija bica, videcete da su svi odani, pametni, privrzeni, hrabri i posebno bih naglasio da izuzetno pamte i jos izuzetnije razmisljaju. Kao sto vidite, psi su sve ono sto ljudi nisu, a svi znamo da su ljudi najveca stoka na planeti. Ako jednom odvedete psa kod veterinara, i tamo mu rade nesto sto mu ne prija, ili sto mu pricinjava bol, ta plemenita bica ce pri sledecoj poseti veterinaru, pa makar to bilo i nakon nekoliko godina, izraziti svoje negodovanje ili nezadovoljstvo, zato sto je pre svega pametno bice koje pamti izuzetno dobro.

Sa druge strane su ljudi, najveca stoka na planeti. Ljudi ne samo da pamte kao kokoske, ljudi ne pamte ni sta je bilo pre tri dana, a kamoli sta je bilo pre nekoliko meseci, ili pre godinu dana. E, zato postojim ja, ubedljivo najbolji kockar na Forumu, da vas podsecam sta je bilo pre nekoliko meseci, ili pre godinu, ili pre sto godina. Posto se verovatno vecina sa Foruma ne seca, a na srecu ja nisam vecina pa se odlicno secam, Inter je od 04.10. do 25.11. prosle godine na jedanaest zvanicnih utakmica, a to su Serie A i Liga Prvaka, imao dve bedne pobede, pet sramnih neresenih ishoda, i cetiri bolna poraza. Posto se vecina ne seca, a ja sam na srecu, uvek manjina, i to ponosna manjina, podseticu clanove Foruma da je u tom periodu Inter izgubio i od Milana, dva puta od Real Madrida, kod kuce igrao nereseno sa smesnom Parmom koja je na kraju sezone i ispala, a u dve utakmice nisu uspeli ni gol da uguraju Shakhtaru u Ligi Prvaka. Posto se vecina ne seca, podseticu vas i da je u tih mesec dana Inter sramno ispao iz Lige Prvaka, i to kao poslednji u grupi, nije igrao cak ni Ligu Evrope. Ja sam i tada verovao, ne toliko u Inter, koliko u trenera, ali sam, kao i uvek bio manjina. Naravno, padao sam na tiketima kao vecina, to se podrazumeva. A sta je mislila vecina, vec sam nekoliko puta napisao, pa danas samo izbor od nekoliko najljubaznijih recenica upucenih meni na Forumu;

“... jebo ti kompletan Inter i mamu i sestru i sve sto imas zensko u rodu, srecno ti i dalje sa Interom, jebo te on u supak...”

“... majmune ostavi se kladjenja na Inter, jer ces ostati sam bez prijatelja, jer neces moci vratiti novce koje si posudio od njih, ostavi se Intera i kladi na nesto drugo...”

“... jebo te Inter, nece jos 15 godina biti prvaci...”

Sta je posle bilo, u nastavku sezone, je istorija.

Da vidimo sta danas, manje od godinu dana od Interovog sramnog pocetka proslogodisnje sezone, opet misli vecina na Forumu;

“... da se ne lazemo, Juventus je krs i sa Ronaldom, i bez njega. Juve je krs i trebace mu godine da se digne...”

“... ovo sto imaju od igraca je sasvim dovoljno za cetvrto ili peto mesto...

“... kad smo vec kod Juventusa gledao sam malo danas. Muka je to, vec sezonama je. Ali sad stvarno ne mogu ni na misice racunati na bodove protiv ikoga...”

“... Juventus bi predlozio da preskacete u sirokom luku, ukoliko ne zelite prolaziti kroz sve krugove pakla, jednostavno nije vrijedno...”

“... veruj mi prijatelju, za bilo kakvo ozbiljnije kladjenje ja bih ti preporucio da preskocis ovo (kladjenje na Juventus kao pobednika Serie A), gledao sam Juve malo, izgledaju katastrofa...”

Ako ovako razmislja vecina, valjda bi bilo fer da cujemo i drugu stranu, da cujemo sta misli manjina, a to sam ja, LeonardoDrugi, najbolji kockar na Forumu.

Dakle, prvo sto mislim jeste da je danas nedelja 26.09, znaci tek nesto malo vise od mesec dana od pocetka nove sezone. Drugo sto mislim jeste da je danas za Juventus sesta utakmica Serie A, odnosno sedma od pocetka sezone, ukljucujuci i Ligu Prvaka. Posto je tek sesta utakmica nacionalnog prvenstva, znaci da je teoretski gledano, za osvajanje titule ostalo u igri jos 96 bodova. Trece sto mislim jeste da ne bi smeli da zaboravite da je cak i najgori Juventus sa najgorim trenerom u istoriji svih kolektivnih sportova Pirlom, osvojio u prosloj sezoni cak dva trofeja, Cup Italije i Supercup. Cetvrto sto mislim jeste da nikada ne biste smeli da potcenjujete glupe i primitivne juznjake iz Napolija, i sta sve, kako i na koji nacin mogu da upropaste sezonu. Ako su pre nekoliko sezona uspeli da izgube prvenstvo tri kola pre kraja, ako su prosle sezone u poslednjem kolu ispustili Ligu Prvaka, i to kod kuce protiv Verone po kvoti od 1,10, sta je za te ludake da izgube deset bodova prednosti u narednih osam meseci. Ne zaboravite da Milan vec godinu i po, a skoro ce i dve godine drzi jednu od najboljih formi u Evropi, uz Bayern, pa su opet sezonu zavrsili sa “zero tituli”. Kako su usli u Ligu Prvaka, tako ce i izaci, ili vi mozda mislite da ce neko drugi ispasti iz trougla Liverpool, Atletico Madrid i Milan. Da ne govorim da u rosteru imaju devet crnaca, a kada ih imate dovoljno, jedino sto vam je potrebno jeste neki dovoljno visoki most da skocite na glavu.

Trenutno je Juventus na bezbednom dvanaestom mestu, znaci da ce najverovatnije izbeci grcevitu borbu za opstanak. Cak imaju i negativnu gol razliku, a jos je smesnije sto su im u prvenstvu svi protivnici dali barem po gol, Udinese, Spezia i primitivci sa juga po dva. Sta da radimo sa Juventusom ove sezone? Da ih cekamo, da im verujemo, da igramo na njih ili protiv njih, ili da uopste ne igramo, da ih preskocimo, kao sto preskacemo Arsenalova crna govna? Pa, prvo bih vam, postovane kolege sa Foruma, preporucio da ne verujete svojim ocima vec da verujete samo meni, ubedljivo najboljem kockaru na Forumu.

Ako sam izgubio pola leta na Juventusu dok ste se vi zajebavali, ako sam zbog njih procitao vise nego sto ste vi procitali za ceo zivot, ako sam kontaktirao gotovo sve navijacke i kladionicarske portale, ako sam imao i troskove zbog Juventusa, a uz to jos i imam redovne lekarske preglede koji mogu potvrditi da sam zdrav, ne vidim jedan, jedini razlog da, nakon pet odigranih kola ne verujem vise Juventusu. Da ne verujem Juventusu koji ima i zensku ekipu, takodje visegodisnjeg uzastopnog prvaka Italije, a koja je jos jaca od muske ekipe, a da verujem primitivnim juznjacima iz Napulja gde zene ne mogu da izadju na ulicu ako nisu na lancu. Da ne verujem Juventusu, a da verujem primitivnim juznjacima koji imaju isti roster kao i prosle sezone kada su bili peti i onako amaterski izbili vlasniku barem 50 miliona ako ne i svih sto miliona eura zbog ne igranja Lige Prvaka. Da ne verujem Juventusu sa tri i po crnca u rosteru, i Allegrijem na klupi koga je trazilo pola Evrope, a da verujem Milanu sa devet crnaca i Piolijem za koga niko sa Foruma ni ne zna koga je trenirao pre Milana. Da verujem Romi za koju veliki bet365 nudi kvotu od cak 1,12 da ove sezone nece nista osvojiti. Da verujem Atalanti, italijanskom Dortmundu, na kojima svrsava pola Evrope zbog lepe igre, a titulu ne bi uzeli ni sami da igraju izmedju sebe. Da verujem vecini sa Foruma da je Juventus krs od tima, a da ne postujem svoje sedmice bez spavanja tokom leta, dok se vecina kupala. Da verujem vecini sa Foruma, a da ne verujem velikom bet365 koji jos uvek nudi opciju “Pobednik takmicenja bez Juventusa”.

Da krenem od cinjenica. Prvo, sve utakmice Juventusa ove sezone sam pazljivo odgledao, za razliku od vas, kolege sa Foruma. Odgledao sam i sve konferencije za stampu pre i posle utakmica. Juventus je na cetiri od pet prvenstvenih utakmica poveo, pa izgubio vodjstvo. Jedino je Empoli prvi poveo, a torinezi jedino njima nisu dali gol. Igra protiv Empolija kod kuce je bila katastrofalna, onako lose igre se ne bi postideli ni Arsenal, Dinamo i Crvena Zvezda. Prosuti bodovi protiv Udinesea, Napolija, Milana i Spezie, a nakon vodjstva su posebna prica i to svaka utakmica prica za sebe. Ali, ono sto je veoma vazno, jeste da su prosuti bodovi dosli nakon gresaka, sto individualnih, sto tehnickih, sto greski golmana, a zajednicko za sve greske jeste da su dosle nakon nervoze, nestrpljivosti, panike ili katastrofalne procene ili “citanja igre”

Moze li Juventus bolje, sta mislite? Moze li da poboljsa formu u toku sezone' Moze li da zategne odbranu? Mogu li da igraju pametnije, strpljivije, razumnije i iskljucivo na rezultat, kao sto igraju vec 150 godina? Moze li Napoli jos bolje od pet pobeda u prvih pet kola, a imaju isti roster iz prosle godine? Hoce li pasti tokom sezone, kada dodju prvi porazi i proradi seljacki, juznjacki mentalitet? Znate li za bilo koji toliko mladi i crni tim poput Milana a da je osvojio neko nacionalno prvenstvo u nekoj od Top evropskih liga? Treba li da ne verujem Juventusu, ekipi koja je najvise kritikovana u ovome trenutku, a koja je bila i uvek ce biti pobednicka jer je devet puta uzastopno osvojila scudetto, a da verujem Atalanti, Napoliju, Milanu, Romi i Laziju za koje treba da odete na Google da proverite kada je neko od tih gubitnika osvojio nacionalnu titulu.

Kao sto vidite, u postu jos ni jednom recenicom nisam pomenuo Inter. I njih sam odgledao, sve utakmice, oni bi mogli da budu opasni u ovoj sezoni. Za sada dosta dobro izgledaju, ali sam siguran da ce oni biti idealna ekipa ove sezone za No-Bet kladjenje. Raduje me nacin kako su izgubili kod kuce od Real Madrida, dok je jucerasnja utakmica sa Atalantom posebna prica.

I ovde dolazim do kraja posta. Jedna ekipa ne moze biti prvak jer dolazi sa juga, a svi dobro znamo sta sve dolazi sa juga. Druga ne moze biti prvak kao sto ni Dortmund ne moze, a zasto je tako je vec neka druga prica. Treca ekipa je mlada i crna, a kako prolaze mlade i crne ekipe mozete videti na Arsenalu ili engleskoj reprezentaciji. Ekipe iz Rima nisu bile prvaci, cak i kada je Juventus igrao u Seriji B, pa ne znam kako bi onda mogli do scudetta ove sezone.

Sta je Juventusov najveci problem? O odbrani necu ni da trosim tastaturu. Trenutno izgleda amaterski i smesno, ali ako je neka odbrana najbolja u Evropi, onda je to Juventusova i tu tek ima prostora za napredak. Malo vise mi ide na qurac De Ligt koji igra kao pocetnik, ako se ono uopste i moze nazvati igrom, a koji je izgubio mesto i u Juventusu, i u holandskoj reprezentaciji. Chiellini vise ne igra nego sto igra, pa i ne cudi sto su im svi protivnici ugurali barem po gol. Sredina terena je posebna prica. Cini mi se da bi bolje sredinu igrao onaj mesar Sead Kolasinac, nego svi ovi iz Juventusa. Arthur povredjen, ali i kada je zdrav, uvek je povredjen, ali u glavu sto i ne cudi za jednog juznoamerikanca. Ramsey nestao, Rabiot sa tri gola godisnje ne bi imao mesta ni u Arsenalu, Mckennie je amerikanac, a Amerika i fudbal idu zajedno koliko i Bosna i svemirska istrazivanja. Ovoliko los srednji red ne bi izabrao cak ni Arsen Wenger iz najboljih dana. Kada procitate imena napadaca Juventusa odmah vam bude jasno zasto napadacke ekipe poput Dortmunda i Atalante mogu samo za qurac da uhvate Bayern i “onaj” Juventus sa Mandzukicem. Hajde sto bi ja jos juce prodao zajedno Dybalu, Chiesu, Moratu, Keana i Bernaderschog, za jednog Mandzukica, problem je sto bi to, takodje juce uradio i Allegri. I dok je Mandzukic orao po terenu i bio najbolji odbranbeni igrac u Juventusu, ovi mladi qurci igraju jedan potpuno disfunkcionalni fudbal koji nista ne donosi osim ponekog aplauza onih majmuna koji sede na tribinama. Potpuno sam ozbiljan kada mislim da cak uz onako los srednji red, a uz odbranu koja ce oho-hooo biti bolja, ova sezona Juventusa zavisi od onih budala iz napada i sposobnosti Allegrija da ih prilagodi onome sto je vecita tradicija Juventusa; povesti na utakmici, pa opstrukcijom i bunkerom u odbrani “ubiti” utakmicu, a navijacima ako se ne svidja, uvek mogu da navijaju za Atalantu ili Dortmund.

Juventus nakon danasnje utakmice sa Sampdorijom ceka pravi pakao na svaka tri dana; dolazi im Chelsea i neka im je Bog u pomoci, pa igraju gradski derby sa Torinom “u gostima”, dolazi im Roma, pa idu Zenitu u Ligi Prvaka, pa idu Interu, mamma mia.

Juventus osvaja scudetto, kvota 6,00

Ako sam zaista najbolji kockar na Forumu, a jesam, bilo bi fer i posteno prema Forumu da budem takav i prema sebi. Dakle, zaista sam u petak jos malo pojacao uplatu na Juventus kao pobednika takmicenja, po kvoti od neverovatnih 6,00. Ali fer i posteno je i da napisem da zaista mislim da je moguce da Juve ne bude prvak, ali ne zbog loseg starta, vec zbog sumnje u “oranje” napadackih igraca sa svojim karakteristikama. Dok je “onaj” Juve imao onakvu odbranu, Pjanica u sredini kakav god da je, i jednog Higuaina i Mandzukica kao najboljeg odbranbenog igraca, osvajanje scudetta je bila kamilica. Heeej, jer znate da je u “ono” vreme, Mandzukic bio treci najbolje placeni igrac u Juventusu? Bilo bi fer i posteno da priznam da nije trebalo da budem toliko miran nakon sto je Ronaldo otisao iz Juventusa, ipak on nije tip igraca poput onog cobana, seljaka iz Rosarija. Kvotu od 6,00 ne bih propustio na Juventus, pa jos u devetom mesecu, pa taman da smene Allegrija i dovedu Pirla i Artetu da zajedno vode veliki Juve. Naravno da znam da postoje razlozi, zasto veliki bet365 nudi toliku kvotu, a naravno i da pristajem da na kraju sezone izgubim sav novac. Kada sam u Topicu “Dugorocne opklade” promovisao lepotu igre Antepost, bas na ovakvu situaciju sam mislio. Kvota je od 2,... i nesto skocila na 4,... i nesto, a u petak je bila 6.00. A kakvo tek uzbudjenje i emocije nudi iluzija da igram zajedno sa Juventusom, cak i uz ovako los start, to tek nema cenu. O lepoti igre Antepost sam pisao i u smislu da uvek mozete tokom sezone da korigujete svoj izbor, i na kraju “branite” ulozeni novac igranjem na Inter, u ovom trenutku kada je kvota 3,50. Ako sam ja uticao na barem jednog kolegu sa Foruma da odigra na Juventus kao pobednika takmicenja, a da bi on ipak zeleo da promeni izbor, predlazem dve opcije. Jedan je da sada uplatite na Inter i budete na “pozitivnoj nuli”, ili da meni prodate odigrani tiket na Juventus. Podrazumeva se da cu vam odbiti neki procenat jer ste pick*#*e i jer se bojite, a strah i nesigurnost mora da se plati.

Juventus osvaja nacionalni cup, kvota 3,50

Ako ne osvoje prvenstvo, i izgubite svoj novac na toj opkladi, valjda ce se boriti da osvoje Cup. Na danasnji dan po kvotama velikog bet365 Juventus je glavni favorit po kvoti od 3,50, a kada je jedan pajac Pirlo mogao da osvoji nacionalni Cup, kako mislite da Allegri ne bi mogao.

Juventus osvaja Ligu Prvaka, kvota 26,00

Ako ne osvoje prvenstvo, ispadnu u Cupu, ne verujem da neko na Forumu veruje da je moguce da sezonu zavrse sa “zero tituli”. Trenutna kvota je 26,00, sto svakako morate uplatiti jos juce, a posle Bozica cemo zajedno da mislimo kako da “odbranimo” ovaj tiket, posto Juventus svakako sa onakvim srednjim redom ne moze do pehara. Inace, veliki bet365 bi morao svima nama da objasni kako je moguce da Juventus nije po njima prvi kandidat za scudetto, a po kvotama za osvajanje Lige Prvaka najbolje stoji od svih italijanskih ekipa. Kvota na Juventus je 26,00 Inter 51,00 Atalantu 81,00 a, kojeg li ponizenja, na Milan 101,00. Steta sto ove sezone u Ligi Prvaka ne ucestvuje Arsenal, bas bi bilo veselo videti da bolje stoje po kvotama od Milana, crne i mlade ekipe sa najboljom formom u Evropi vec skoro dve godine, ako ne racunamo Bayern.

Sistem tri od cetiri

Juventus vs Sampdoria, Serie A jedinica (X)

Dortmund vs Sporting, Liga Prvaka over 2,5 gola (ukupno dva gola na utakmici)

Real Madrid vs Sheriff, Liga Prvaka jedinica kao kuca

cetvrti par jos neodlucen ( Bayern vs Dinamo K (domacin prvi daje gol), Milan vs Atletico Madrid (X u barem jednom poluvremenu), Tottenham vs Mura (jedinica) ili Lazio vs Lokomotiva (jedinica))

Juventus vs Sampdoria, Serie A, jedinica (X)

Kada bi mi ovo bila poslednja opklada u zivotu, ovaj mec bih odigrao duplu sansu X2 kao kuca. Mislim i da ce pravi, profesionalni kladionicari poput engleza ovde cekati X, verovatno i u live kladjenju. Kvota blago raste, bila je 1,30, pa 1,33, a vec sada je 1,42. Verujem i da ce kladionice “pecati” pocetnike u kladjenju sa onim cuvenim “pa valjda ce sada pobediti” ili “ako sada ne pobede...” Posto mi ovo nece biti poslednja opklada u zivotu, ostaju dve opcije. Da se uopste ne kladim na Juventus i da u 12.30 citam poeziju i pijem caj od kamilice, ili da ih “cekam, pa valjda ce sada pobediti”. Posto mi ne pada na pamet da se trujem otrovima poput poezije i caja od kamilice, podrzacu Juventus agresivnim kladjenjem, ali samo u sistemu, samo sa “zicerima” i sa ponekim X-om na Juventus. Kada bih bio bookmaker, procenio bih da najvece sanse za konacni ishod ima X, pa pobeda gostiju, pa tek onda jedinica. Kladjenje je svakako agreseivno, ali sistem je sistem. Pristajem da padnem ako dodje dvojka, pogotovo sto sam pre skoro godinu dana pohvatao sve poraze i neresene ishode Intera iz perioda kojeg sam naveo u gornjem delu posta. Za singlovanje Juventusa na danasnjoj utakmici svakako nisam spreman, ali kada se srede, singlovacu ih i na kvoti od 1,10

Ako ne promenim misljenje do pocetka utakmice, verovatno cu singlovati igru da ce Juventus izvesti vise kornera na utakmici od Sampdorije po kvoti od 1,30.

Napoli - Cagliari 1 + više od 1.5 gola (1.40) bet365

Napoli ima sjajnu priliku održati savršen rekord u Seriji A večeras kada ugoste Cagliarija u 6 kolu natjecanja. Napoli je dobro započeo novu sezonu. Oni su jedina momčad u ligi sa savršenim rezultatom nakon pet utakmica. Napoli je zapravo postigao deset golova u posljednje tri ligaške pobjede nad Juventusom, Udineseom i Sampdorijom. Oni če u ovu utakmicu ući nakon dvije uzastopne pobjede od 0-4 na gostovanju kod Udinesea i Sampdorije.

Napoli igra lijep nogomet, stvara šanse, zadržava posjed i ne daje mnogo šansi protivniccima. Victor Osimhen je u posljednje vrijeme bio u posebno jakoj formi. Nigerijski napadač postigao je tri gola u posljednja dva nastupa. Oni će na svom terenu večeras imati dovoljno prostora da probiju jednu od najgorih obrana u ligi.

Cagliari je prošlog vikenda napravio promjenu u upravi nakon užasnog početka sezone pod vodstvom Leonarda Semplicija. Dok je novi menadžer Walter Mazzarri uspio osvojiti bod u gostima kod Lazija na svom debiju, on je potom odveo momčad do teškog domaćeg poraza od Empolija (0-2) u srijedu. Očekujem pobjedu domaćina i više od 1.5 gola na utakmici. Sretno!

Screenshot_35.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use