Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda (25.11) Listic dana

Sreten

Recommended Posts

sry, jbg, da si gledao utakmicu jos gore bi ti bilo. 3 razlike za orlando malo do kraja. Wade promasi, a haslem skoci pored Howarda i popravi. Pa onda Jason Williams(koji je igrao utakmicu sezone) promasi oba slobodna >:(. pa onda napad za miami i Wade promasi citav kos ali dok je lopta padala pored kosa Beasly skoci pored howarda i pokupi je i zakuca sekund prije kraja. Ja kada sam gledao, mislio da je Wade ubacio ali kada sam vidio na snimku skontao sta je bilo. 2 puta pored Howarda u kljucnim trenutcima skace igrac nizi od njega 10 cm i laksi od njega 15-20 kg :-\

jos jednom sorry. Za veceras nema nisa jer nema izbora a sutra cu staviti nove, nadam se da ce biti uspjesnije

sry, jbg, da si gledao utakmicu jos gore bi ti bilo. 3 razlike za orlando malo do kraja. Wade promasi, a haslem skoci pored Howarda i popravi. Pa onda Jason Williams(koji je igrao utakmicu sezone) promasi oba slobodna >:(. pa onda napad za miami i Wade promasi citav kos ali dok je lopta padala pored kosa Beasly skoci pored howarda i pokupi je i zakuca sekund prije kraja. Ja kada sam gledao, mislio da je Wade ubacio ali kada sam vidio na snimku skontao sta je bilo. 2 puta pored Howarda u kljucnim trenutcima skace igrac nizi od njega 10 cm i laksi od njega 15-20 kg :-\

jos jednom sorry. Za veceras nema nisa jer nema izbora a sutra cu staviti nove, nadam se da ce biti uspjesnije

Ma dobro je šta se brineš...pogledaj moje preporuke za NHL....dvije sam fulo a tri pogodio od svezajedno 14 parova (ostalo mi nije izgledalo za igrat)

Nekad dobro završi nekad ne, moj sličan primjer ovom tvom o Orlandu je jučer bila Philadelphia koja nije ništa napravila a na kraju se spasili i pobjedili sa 1:2....Islandersi napadali ko ludi ali golman Flyersa je branio ko sve, ali doslovno SVE na kraju je to donjelo pobejdu njgeovoj ekipi jer ih je zadržao u igri kada su domaćini dominirali (ajd znaj kad će netko imat svoj dan, a kad neće)

evo i link pa ako netko hoće može se i uvjerit http://www.nhl.tv/team/console.jsp?hlg=20092010,2,340&fr=false&navid=sb:highlights

domačini su uvjek u tamnijim dresovima (u ovom slučaju Islandersi)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use