Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 16.9.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

4nhmy3n.pngqlEVBtA.pngUcR6wVI.png

ErXjotb.pngE25PShK.pngTKBEHBU.png

3oHnoYu.pngqe8QJlk.png

kF9SPEB.pngTpaNsPy.pngenoNmnY.png

mZTIHVW.pngLlMh54k.png

FyyoOay.pngXqmfOLD.pngXCHqic8.png

e6ba8Zy.pngJmW1bVn.pngyH64n8E.png

JwO7dwc.pngLCL4whV.pngaReTzwa.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

E128ZKp.pngQZYNomx.png

QHTzTym.pngabsE9gg.pngF5U1CNQ.png

fayeaVm.pngPTGwaqO.pngofvhJKb.png

Srfx0cb.pngMUyVhYV.png

0Fk40hd.pnglRGrFEE.png

fE78NNJ.pnghz1iwpb.pnge4ItGny.png

PydxfAW.pngT9THkqp.png

vkemYcL.pngJIzbe2k.pngwjIrtoW.png

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 13.9. u 20:10 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Neki prijedlog za kartone ili kornere danas? Zbroj golova? Mislim da se još uvijek ne isplati igrati na pobjedu čisto zbog iznenađenja tipa Junajteda ili PSG-a. Bože ti sačuvaj. Ono što mi je odmah zapalo za oko,

Zvezda - Braga, više od 3.5 kartona, (1.30)

Mislim da ovo može komotno proći, sudija J. Beaton koji je na predhodnih 7 utakmica prešao ovu granicu čak 6x. Predhodnu utakmicu koju je sudio Motherwell - Aberdeen u ligi pokazao je čak 9 žutih kartona dok utakmicu prije te 4 žuta i 1 crveni. Mislim da ovdje nema nekog favorita a i jedna i druga ekipa će sigurno ići na to da što bolje počnu ovu sezonu Europa lige. Volio bih ako neko ima neki argument protiv ovog tipa jer nije baš da pratim ni jedne ni druge niti sam gledao ovog sudiju na djelu.

Leicester - Napoli, više od 1.5 gola, (1.28)

Leicester mi je digao živce za vikend protiv City-a gdje su odigrali i više nego pi*kasto i čak u zadnjih trenucima utakmice nisu uspjeli organizaovati ništa više osim par pasova između štopera. IPAK, mislim da ovdje možemo vidjeti minimalno 2 gola jer sam mišljenja da Leicester neće odigrati takve dvije utakmice zaredom, a druga stvar je ta da je Napoli odlična ekipa za golove po mom mišljenju. Napoli ovdje sam može zabiti 2 gola i gotovo pa sam siguran da hoće jer odbrana Leicestera izgleda u najmanju ruku jadno dok ni Napoli nešto ne obiluje vrhunskom igrom nazad. 2 gola na susretu ove dvije ekipe, mislim da je i više nego izvodivo.

Leverkusen - Ferencvaros, 1 i više od 1.5 gola (1.32)

Za vikend sam gledao Leverkusen protiv Dortmunda i mislim da danas Ferencvarosu daju minimum 3 komada i lako rješavaju ovaj meč. Jesu izgubili protiv Dortmunda, to stoji, ali igra naprijed je siguran sam dovoljna da utrpa Ferencvaros (pogotovo jer igraju kući). Ferencvaros veoma loš protiv Young Boysa, u prvoj utakmici YB čak i sa igračem manje od 25. minuta zabija 2 gola i uzima pobjedu od 3-2. Druga utakmica, opet pobjeda YB od 3-2. I na stranu dobroj predstavi YB i protiv Junajteda (iako je za sve to zaslužan OGS), mislim da je kvalitet između YB i Leverkusena veliki, a posebno između Leverkusena i Ferencvarosa. 

Edit ide kako budem gledao ponudu ... slobodno lupajte kritike pa da vidim na čemu sam

Utakmica rukometne lige prvaka izmedju Flensburg-H - Barcelona

Ovdje se isplati igrati zbroj golova Barcelone. Barca je jedna od jačih ekipa u Europi, ostala im je skoro ista ekipa iz prošle sezone.

B5F77CF2-7217-441D-AF31-EF298CC79E93.jpeg.a92e3cfd5fe8fe71b8a351605a432968.jpeg

Barcelona igra napadački rukomet, dok Flensburg igra dosta otvoren rukomet bez obrane, to se može vidjeti i po njihovim rezultatima iz prošle sezone.

Kako se igra prvo kolo, ovdje možemo ocekivat dosta pogodaka Barcelone u mreži Flensburga.

Dinamo započinje put u Europa ligi. Evo gdje možete gledati utakmicu protiv West Hama

DINAMO od 18:45 igra prvu utakmicu grupne faze Europa lige. Na Maksimir dolazi West Ham, momčad koja je prošle sezone završila na šestom mjestu engleske lige. West Ham u nedjelju ima tešku utakmicu protiv Manchester Uniteda pa se očekuje da će David Moyes malo promiješati sastav. No od prve minute očekuje se u napadu odlični Michail Antonio, koji zbog crvenoga kartona neće moći igrati protiv Uniteda.

"Veselimo se utakmici, uživat ćemo u njoj. I ove jeseni je Europa liga u našem gradu. Pokušat ćemo napraviti još jedan dobar rezultat. Pripremamo se za najboljih jedanaest West Hama, nevezano za to koga će oni staviti u prvu momčad. I 15. i 16. i 17. igrač je jednako dobar kao onaj prvi. Mi u stožeru imamo slatke brige zato što su svi naši igrači uvjereni da mogu ponoviti ono iz prošle sezone. Imaju gard pobjednika, gard ljudi koji se ne boje nikoga ni u jednoj utakmici. Takav gard očekujemo i sutra. Rezultat dolazi na kraju, ali je igra ono što svakog trenera hrani", rekao je Damir Krznar uoči utakmice.

Prijenos je na programu Arena Sport 1.

Izvor: index.hr

NAJLJEPŠA NAJAVA DINAMOVOG NOVOG VATRENOG: ‘OPET SMO PRAVI, MA KAKVO 3. MJESTO, PUCAMO NA VRH!‘

Hrvatski reprezentativac trebao bi biti jedan od igrača prevage u Dinamovoj europskoj avanturi

Luka Ivanušec je hrvatski nogometni reprezentativac, koji u Dinamu ima sve bitniju ulogu, trener maksimirske momčadi Damir Krznar više bez njega ne može zamisliti udarnu momčad. Odlaskom Lovre Majera u redove francuskog Rennesa otvorio mu se i prostor u sredini, ne mora više toliko na krilo, to je pozicija na kojoj uživa.

Nikola sve zna

S druge će strane biti Nikola Vlašić, prošle godine se njegov CSKA nije dobro proveo (Nikola nije igrao u Maksimiru), no koliko to što Vlašić igra za West Ham i poznaje Dinamo može biti prednost za Londončane?
- Ne znam koliko Nikola već zna o West Hamu, sigurno da zna o nama. Iako je ovo ipak nešto drugo, kod nas su neki drugi igrači nego lani. Ali, bez obzira na to što nas zna, neće to raditi razliku na terenu - kaže Ivanušec.

No, bez obzira kakav je West Ham, bitno je kakav je Dinamo. Kako diše momčad, čini se da forma raste nakon početnih oscilacija na otvaranju sezone?
- Da, bilo je oscilacija, nismo dobro krenuli u sezonu, ali izašli smo iz svega bolji i jači. Poraz od Šerifa potaknuo nas je da budemo prava momčad, resetirali smo se, vratili se na tvorničke postavke. U zadnjim utakmicama to izgleda mnogo bolje.

Novi je i sustav igre na sceni, čini se da se momčad dobro prilagodila?
- Odgovara mi, na svojoj sam poziciji, a rezultati pokazuju da nam taj sustav stoji i da su ga svi prihvatili.
Protiv Šibenika je zabio pogodak, koliko mu to znači?
- Uuuu, znači mi puno. Čekao sam ga dosta dugo, nije ga bilo od Valura, trebao mi je gol. Uvijek je bilo šansi, udaraca, ali nedostajao je pogodak, drago mi je da je sad došao. Trebam tako nastaviti, dolaziti više u završnicu.
Kakav Dinamo i kakvu utakmicu možemo očekivati u četvrtak na maksimirskoj travi?
- Zna se tko je West Ham, klub iz Premiershipa, imamo maksimalni respekt. Ali, s druge strane, moramo znati i tko smo mi, da imamo ime u Europi, oni to isto znaju. Čeka nas teška utakmica, ali idemo se potući s njima i vjerujemo u pozitivan rezultat

Neće nas podcijeniti

Koliko će baš zbog toga što Dinamo sad ima ime u Europe i nije više autsajder biti teže doći do pobjede, koliko će to biti drukčija utakmica nego protiv Tottenhama?

- Tottenham i West Ham nisu iste momčadi, a sad će se West Ham k tome pripremiti za nas. Znaju da smo izbacili Tottenham, neće nas podcijeniti, bit će maksimalno motivirani.

Ove godine i treće mjesto vodi u europsko proljeće, je li to dovoljno?
- Ne, ne potpisujem treće mjesto, kakav bih to bio nogometaš da pristajem na to! Pucamo na najviše pozicije, samo to nas zanima.

Otišli su ovoga ljeta iz maksimirske svlačionice Majer, Jakić, Gavranović, Stojanović..., koliko će nedostajati Dinamu?
- Nedostajat će svi oni jednim dijelom, ali koga nema, bez njega se mora. Ima igrača koji ih mogu i moraju zamijeniti. Ne treba se osvrtati na one kojih nema, dečki koji su tu moraju se izboriti za svoju minutažu i pokazati da se na njih može računati.

Atmosfera bi nakon dugo vremena trebala uistinu biti pravi nogometna, Dinamovi navijači engleski navijači...
- Lijepo je igrati pred navijačima, još ako tribine budu popunjene, to će nam dati dodatnu snagu, publika nas podigne kad treba i tada možemo ići i iznad svojih mogućnosti - zaključio je Ivanušec, od kojega se očekuje da protiv West Hama u četvrtak na Maksimiru bude jedan od igrača prevage, jako Dinamovo oružje.

Izvor: jutarnji.hr

Dinamo Zagreb - West Ham | Oba daju gol (1.80) bet365

Dinamo Zagreb je izbačen iz kvalifikacija za Ligu prvaka od Sheriffa Tiraspola nakon uznemirujućeg poraza od 3-0. Međutim, nakon toga su se kvalificirali za grupnu fazu Europske lige, gdje su u posljednje dvije godine napredovali u nokaut fazu.

Prošle sezone je zagrebački Dinamo izbacio Tottenhama na putu do četvrtfinala Europske lige, a njihov nastup je završio nakon što su poraženi od eventualnog pobjednika Villarreala. Igranje pred stravstvenim domaćim navijačima izazvalo je neke pozitivne nastupe Dinamo Zagreba koji je bio neporažen u sedam domaćih utakmica u europskim natjecanjima prije nego što su izgubili od Villarreala. Neporaženi su u sva četiri domaća susreta u kvalifikacijama ove sezone.

Poraz od Sheriffa ih je na kraju koštalo ulaska u grupnu fazu Lige prvaka, ali od tada su bez poraza u četiri utakmice. Momčad je neporažena u sedam domaćih utakmica na svim natjecanjima, dok su ostvarili tri pobjede u posljednje četiri utakmice na domaćem terenu.

"Veselimo se utakmici, uživat ćemo u njoj. I ove jeseni je Europa liga u našem gradu. Pokušat ćemo napraviti još jedan dobar rezultat. Pripremamo se za najboljih jedanaest West Hama, nevezano za to koga će oni staviti u prvu momčad. I 15. i 16. i 17. igrač je jednako dobar kao onaj prvi. Mi u stožeru imamo slatke brige zato što su svi naši igrači uvjereni da mogu ponoviti ono iz prošle sezone. Imaju gard pobjednika, gard ljudi koji se ne boje nikoga ni u jednoj utakmici. Takav gard očekujemo i sutra. Rezultat dolazi na kraju, ali je igra ono što svakog trenera hrani", rekao je Damir Krznar uoči utakmice.

Dinamo Zagreb: Zagorac; Lauritsen, Sutalo, Theophile-Catherine; Ristovski, Ademi, Misic, Moubandje; Orsic, Petkovic, Ivanusec

Izbjegavanje poraza u utakmicama Premier lige pozitivno je za klub poput West Hama, ali David Moyes podigao je očekivanja da se remiji poput Crystal Palacea i Southamptona mogu smatrati razočaranjima. Ovog se tjedna vraćaju u europski nogomet, gdje prvi put igraju u grupnoj fazi Europske lige, ali Moyes sada mora izmiješati sastav, jer ima veliku utakmicu protiv Manchester Uniteda u Premier ligi u nedelju.

Posljednji put kada je West Ham igrao u Europskoj ligi morao je igrati u kvalifikacijama, gdje nisu uspjeli proći treće pretkolo kvalifikacija 2016/17 sezone. David Moyes će ciljati na mjesto u nokaut fazama sa Dinamom, Genkom i Rapid Vienom u njihovoj skupini, što bi bio najbolji niz West Hama u europskim natjecanjima od 1980/81 sezone.

West Ham je remizirao posljednje dvije uzastopne utakmice u Premier ligi, no to im je produžilo niz bez poraza na sedam utakmica u odnosu na prošlu sezonu. Momčad je izgubila jednu od posljednjih sedam utakmica u gostima, dok su pobijedili četiri u tom periodu.

David Moyes će vjerojatno ući u ovaj susret sa nizom promjena u svom početnom sastavu, ali bi Michail Antonio mogao biti uključen, jer će u nedelju služiti svoju suspenziju zbog crvenog kartona. Međutim, očekujem da će se mnogi igrači iz prve momčadi odmoriti za nadolazeću utakmicu u Premier ligi. Kurt Zouma i Nikola Vlašić su nova pojačanja West Hama i ovdje bi mogli debitirati.

"Gledali smo Dinamo Zagreb i znaom da su u posljednje vrijeme izgubili jednog ili dva igrača, ali itekako smo svjesni njihove povijesti i onoga što su učinili u Europi posljednji godina. Njihov nastup protiv Tottenhama prošle godine bio je vrlo impresivan, jer je Tottenham jaka momčad sa puno velikih igrača, ali mislim da će nas Dinamo gledati isto. Oni će u ovu utakmicu ući sa dosta samopouzdanja, ali u ovoj skupini imamo šest utakmica za odigrati. Možda bi ovo za nas mogla biti najteža utakmica u gostima u skupini, pa će ovo biti teško otvaranje. Međutim, ovdje dolazimo kao sposobna skupina igrača, sa mnogo samopouzdanja i nadam se da ćemo to moći pokazati," izjavio je David Moyes uoči utakmice.

West Ham: Areola; Coufal, Zouma, Ogbonna, Cresswell; Kral, Noble; Yarmolenko, Vlasic, Bowen; Antonio

Ovo će biti teška utakmica za oba tima. Dinamo Zagreb dolazi nakon razočaravajućih kvalifikacija za Ligu prvaka i nastojat će dokazati da su još uvijek ozbiljna momčad u Europskoj ligi. Isto vrijedi i za West Ham, iako iz različitih razloga.

Sa mogućim startom ljetnih pojačanja u ovom susretu, David Moyes će očekivati da njegovi novi igrači pokažu zašto ih je doveo. Međutim, obrambene slabosti West Hama mogle bi doći do izražaja protiv Dinama, koji će se morati potruditi da zadrži Michaila Antonija što dalje od svog gola. West Ham je favorit sa kvotom 1.90 u bet365 kladionici, ali ovdje očekuje jedan težak susret. Dinamo na svom terenu igra odlično, te vjerujem da ćemo vidjeti golove na obje strane terena po kvoti 1.80 u bet365 kladionici. Ako igrate ovu okladu dobijate i pravo na Accumulator Bonus do 70% na isplatu, koji se dodjeljuje nakon isplate listića kao pravi novac.

Screenshot_52.png

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

18:45 CET - Istanbul (Ali Sami Yen Spor Kompleksi)
Galatasaray A.Ş. (TUR) - S.S. Lazio (ITA) | Group E
Referee: Matej Jug (SVN) 

18:45 CET - Moscow (Stadion Lokomotiv)
FC Lokomotiv Moskva (RUS) - Olympique de Marseille (FRA) | Group E
Referee: Irfan Peljto (BIH)

18:45 CET - Belgrade (Stadion Rajko Mitić)
FK Crvena zvezda (SRB) - SC Braga (POR) | Group F
Referee: Johan Beaton (SCO) 

18:45 CET - Herning (Arena Herning)
FC Midtjylland (DEN) - PFC Ludogorets 1945 (BUL) | Group F
Referee: Aliyar Aghayev (AZE)

18:45 CET - Seville (Estadio Benito Villamarín)
Real Betis Balompié (ESP) - Celtic FC (SCO) | Group G
Referee: Fran Jovic (CRO)

18:45 CET - Leverkusen (BayArena)
Bayer 04 Leverkusen (GER) - Ferencvárosi Torna Club (HUN) | Group G
Referee: Andris Treimanis (LVA) 

18:45 CET - Vienna (Weststadion)
SK Rapid Wien (AUT) - KRC Genk (BEL) | Group H
Referee: Kristo Tohver (EST)

18:45 CET - Zagreb (Stadion Maksimir)
GNK Dinamo (CRO) - West Ham United FC (ENG) | Group H
Referee: Ruddy Buquet (FRA)

21:00 CET - Brøndby (Brøndby Stadion)
Brøndby IF (DEN) - AC Sparta Praha (CZE) | Group A
Referee: Aleksandar Stavrev (MKD)

21:00 CET - Glasgow (Ibrox Stadium)
Rangers FC (SCO) - Olympique Lyonnais (FRA) | Group A
Referee: Andreas Ekberg (SWE) 

21:00 CET - Monaco (Stade Louis II)
AS Monaco FC (FRA) - SK Sturm Graz (AUT) | Group B
Referee: Donatas Rumsas (LTU)

21:00 CET - Eindhoven (PSV Stadion)
PSV Eindhoven (NED) - Real Sociedad de Fútbol (ESP) | Group B
Referee: William Collum (SCO)

21:00 CET - Leicester (Leicester City Stadium)
Leicester City FC (ENG) - SSC Napoli (ITA) | Group C
Referee: Tiago Bruno Lopes Martins (POR)

21:00 CET - Frankfurt Am Main (Frankfurt Stadion)
Eintracht Frankfurt (GER) - Fenerbahçe SK (TUR) | Group D
Referee: Maurizio Mariani (ITA) 

21:00 CET - Piraeus (Stadio Georgios Karaiskakis)
Olympiacos FC (GRE) - Royal Antwerp FC (BEL) | Group D
Referee: Tamas Bognar (HUN)

16:30 CET - Almaty (Almaty Ortalyk Stadion)
FC Kairat Almaty (KAZ) - Omonoia FC (CYP | Group H
Referee: Sergii Boiko (UKR) 

18:45 CET - Helsinki (Helsinki Football Stadium)
HJK Helsinki (FIN) - LASK (AUT) | Group A
Referee: Kirill Levenikov (RUS) 

18:45 CET - Tallinn (Lilleküla Stadium)
FC Flora Tallinn (EST) - KAA Gent (BEL) | Group B
Referee: Cann Trustin Farrugia MLT)

18:45 CET - Prague (Eden Arena)
SK Slavia Praha (CZE) - 1. FC Union Berlin (GER) | Group E
Referee: Fábio José Costa Veríssimo (POR)

18:45 CET - Gibraltar (Victoria Stadium)
Lincoln Red Imps FC (GIB) - PAOK FC (GRE) | Group F
Referee: Robert Harvey (IRL) 

18:45 CET - Bratislava (Národný futbalový štadión)
ŠK Slovan Bratislava (SVK) - F.C. Copenhagen (DEN) | Group F
Referee: Michael Fabbri (ITA)

18:45 CET - Maribor (Stadion Ljudski vrt)
NS Mura (SVN) - Vitesse (NED) | Group G
Referee: Mohammed Al-Hakim (SWE) 

18:45 CET - Rennes (Roazhon Park)
Stade Rennais FC (FRA) - Tottenham Hotspur (ENG) | Group G
Referee: Halis Ozkahya (TUR) 

18:45 CET - Baku (Olimpiya Stadionu)
FK Qarabağ Ağdam (AZE) - FC Basel 1893 (SUI) | Group H
Referee: Erik Lambrechts (BEL)

21:00 CET - Nicosia (GSP)
Anorthosis Famagusta FC (CYP) - FK Partizan (SRB) | Group B
Referee: Peter Kjærsgaard (DEN)

21:00 CET - Bodø (Aspmyra)
FK Bodø/Glimt (NOR) - FC Zorya Luhansk (UKR) | Group C 
Referee: Dennis Higler (NED) 

21:00 CET - Haifa (Sammy Ofer Stadium)
AS Roma (ITA) - PFC CSKA-Sofia (BUL) | Group C
Referee: Glenn Nyberg (SWE) 

21:00 CET - Randers (Randers Stadion)
Randers FC (DEN) - AZ Alkmaar (NED) | Group D
Referee: Duje Strukan (CRO) 

21:00 CET - Jablonec Nad Nisou (Stadion Střelnice)
FK Jablonec (CZE) - CFR 1907 Cluj (ROU) | Group D
Referee: Enea Jorgji (ALB) 

Ne znam zašto ali nisam mogao uraditi edit svoga posta iznad.

Dinamo - West Ham, više od 1.5 (1.30)

Dinamo kući dočekuje West Ham koji je furiozno krenuo u engleskom šampionatu pobjedama protiv Newcastlea 4:2 u gostima i kući savladavši Leicester sa 4:1 da bi onda uslijedili malo neočekivani rezultati protiv Crystal Palacea kući 2:2 i u gostima sa Southamptonom 0:0. Dinamo po meni neočekivano ispao od Tirsapola ali sami su krivi. Moj tip ovdje će biti više od 1.5 gola čisto iz razloga što mislim da ni jedna ni druga ekipa neće ostati praznih ruku ovdje. Više naginjem West Hamu zbog furioznog starta i mogućnosti da i sami zabiju ovdje 2 komada ali odabrao sam se za ovu "sigurniju" opciju.

Galatasaray - Lazio, više od 1.5 (1.28)

Lazio sam gledao protiv Milana i mislim da su odigrali najgoru utakmicu u zadnjih par godina. Prije toga Speziu su natrpali 6:1 i Empoli sa 3:1. Galatasaray zadnjih 15 utakmica ima 14 utakmica gdje oba tima daju go, od kojih je čak 12 bilo 3+ a 9 ih je bilo na čak 4+ (u tih 15 utakmica uzimam i 3 prijateljske ali otom potom). 

Lok. Moscow - Marseille, više od 3.5 kartona (1.25)

Ovo uzimam najviše zbog svog rođaka brata Peljta. Očekujem veoma tijesnu utakmicu sa dosta startova i sigurno smirivanja kartonima. U posljednjih 9 utakmica u evropskim takmičenjima, 8x je išao preko ove granice gdje je pokazao čak i crveni karton na 4 od tih 9 utakmica. 

Roma - CSKA Sofia 1 (1.20) bet365

Roma se u prošlom susretu u kvalifikacijama za konferencijsku ligu suočila sa Trabzonsporom kojeg su lagano dobili sa 5-1 u dva susreta. U Seriji A, Roma se trenutno nalazi na vrhu tabele sa devet bodova osvojenih nakon tri utakmice, sa istim brojem bodova kao Milan i Inter.

Jose Mourinho i njegova momčad u ovaj susret ulaze nakon pobjede nad Sassuolom (2-1), gdje su golovima Bryna Cristantea i El Sharawyja osigurali prijeko potrebna tri boda. Domaćini su jako dobra momčad i novu sezonu u ligi su započeli prilično dobro sa Joseom Mourinhom. Ovdje očekujem njihovu pobjedu po koeficijentu 1.20 u bet365 kladionici.

S druge strane, CSKA Sofia se u grupnu fazu plasirala nakon pobjede protiv Liepaja, Osijeka i Plzena. Trenutno se nalaze na šestoj poziciji na tabeli u domaćoj ligi sa 10 osvojenih bodova u četiri odigrane utakmice. Ove sezone su ostvarili tri pobjede i jedan remi u prva četiri kola u Bugarskoj. Sofija je odigrala remi protiv Slavije u gradskom derbiju, u kojem je Jordy Caicedo postigao gol u 62. minuti susreta.

Roma ima dosta kvalitetniju momčad i vjerujem da će ovo krenuti sa rutinskom pobjedom.

Roma: Patricio; Ibanez, Smalling, Kumbulla, Vina; Diawara, Villar; Perez, Pellegrini, El Shaarawy; Shomurodov

CSKA Sofia: Busatto; Turitsov, Mattheij, Lam, Mazikou; Carey, Youga, Geferson; Yomov, Ahmedov, Wildschut

Screenshot_53.png

Rennes - Tottenham 2 (2.45) bet365

Spursi su jedni od glavnih favorita za osvajanje konferencijske lige na kraju sezone. Možda se nisu uspjeli kvalificirati za Europsku ligu ili Ligu prvaka, jer su se morali zadovoljiti sa sedmim mjesto u Premier ligi prošle sezone, ali to je možda bio blagoslov, jer sada imaju najveće šanse za osvajanje ovog natjecanja. Uspjeli su zadržati Harryja Kanea u timu, unatoč tome što je City slao ponude od 150 milijuna eura.

Uspjeli su odlično započeti sezonu u Premier ligi. Oni su imali niz od tri pobjede u prva tri kola, sve do prošlog susreta sa Crystal Palaceom u kojem su dobili crveni karton i izgubili susret sa 3-0.  Čini se da je Rennes uz njih glavni konkurent za prvu poziciju u skupini, a ako Spursi večeras krenu sa pobjedom, imat će otvoren put ka prvoj poziciji do početka nokaut faza. Također imaju fantastičan rekord protiv francuskih momčadi, dok se Rennes nije dobro snašao protiv ekipa iz Engleske. Pored toga, momčad iz Ligue 1 je također u posljednje vrijeme u lošem nizu i čini se da nije baš u nekoj dobroj formi.

Rennes je u nizu od dva poraza te je u obje utakmice primio dva ili više golova. Također su bili bez pobjede u 11 od posljednjih 16 utakmica, dok su se mučili protiv klubova iz Engleske.

U međuvremenu je Tottenham ostvario sedam pobjeda u posljednjih deset utakmica, dok su ove sezone primili gol samo u jednoj utakmici, tj. tri gola protiv Crystal Palacea protiv kojeg su igrali sa deset igrača. Očekujem pobjedu Tottenhama u ovom susretu po kvoti 2.45! Sretno!

Rennes: Salin; Traore, Aguerd, Bade, Truffert; Santamaria, Bourigeaud, Tait; Laborde, Guirassy, Sulemana

Tottenham: Gollini; Doherty, Rodon, Tanganga, Davies; Skipp, Ndombele, Winks; Clarke, Lucas, Gil

Screenshot_54.png

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Monaco - Sturm Graz 1 (1.36) bet365

Monaco je prošle sezone završio na trećoj poziciji u Ligue 1, samo četiri boda ispod drugoplasiranog PSG-a. Tim je tijekom cijele sezone izgubio samo osam utakmica, a pritom su postigli ukupno 76 golova.

No, nisu dobro započeli novu sezonu i prolaze kroz nedosljedan niz. I ovaj susret igraju protiv momčadi iz niže lige, što bi im moglo dobro doći za povećanje samopouzdanja. Ako bi večeras uspjeli ostvariti snažnu pobjedu, to bi pomoglo timu da povrati samopouzdanje i možda ih vrati na pozitivan niz.

Monaco dolazi iz mnogo bolje lige, a zabilježili su i ogromnu pobjedu od 5-0 protiv ovog rivala kada su se posljednji put susreli na ovom stadionu. Francuski klub također ima mnogo bolji međusobni omjer protiv austrijskih protivnika.

U međuvremenu je Sturm u posljednje vrijeme bio van forme, a mučili su se i u obrani. Zapravo su samo tri ekipe u cijelom prvenstvu Austrije primile više golova od njih do sada u ovoj sezoni. Sturm se također mučio protiv timova iz Francuske, tako da se ovdje očekuje dominacija Monaca.

Ovdje nam je bet365 kladionica uključila i Early Payout, tako da ako Monaco povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna. Sretno!

Monaco: Nubel; Matsima, Pavlovic, Badiashile, Henrique; Martins, Fofana, Fabregas, Diop; Volland, Boadu

Sturm Graz: Siebenhandl; Gazibegovic, Affengruber, Wuthrich, Dante; Hierlander, Stankovic, Sarkaria, Kuen; Jantscher, Yeboah

Screenshot_55.png

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Kada vidite ovakvu ponudu za ovaj medjuweekend, od utorka do cetvrtka, postavljaju se samo tri pitanja. Kako pronaci vreme za spavanje, kako obuzdati pohlepu i kao najvaznije, veci je problem sta izbeci i neodigrati, nego na cemu se kladiti.  Teska srca sam izabrao sedam predloga, vise od ovoga nisam mogao da suzim svoje izbore, tako da sam morao prakticno da masakriram ponudu i preskocim barem sto utakmica koje bih rado igrao. Ili da budem precizniji, najradije bih igrao sve utakmice iz ponude za ovaj medjuweekend, ukljucujuci i kosarkaske utakmice Euroleague. Cak i ovih sedam predloga sam odigrao u sistemu, jer ako iz ovakve ponude za naredna tri dana uspemo da budemo "u minusu", onda stvarno treba da se polijemo benzinom i samo zapalimo. Psv vs Shakhtar, jedinica, sada ili nikada vise, i jedan veliki X za svaki slucaj, kvota 1,40 (5,00) Prvi par je odmah i najnesigurniji, odnosno ovaj predlog je u ovom trenutku prvi i najozbiljniji kandidat za izbacivanje iz sistema, odnosno jednom nogom je vec van ovog (dobitnog sistema). Kakav smo mi Forum i ko ga sve cini, najbolje se vidi po tome sto sam za onu istorijsku prognozu jos u devetom mesecu da ce Psv biti prvak holandskog prvenstva dobio jedan i po "like", a kada sam vam nagovestio da postoje (teorijske) mogucnosti da yebete besplatno dobio sam ovoliko:   To znaci da vas besplatno yebanje interesuje, a da se malo zainteresujete za ovaj Psv, za to vas boli qurac, zar ne? Ja ne bih mogao da se setim kada sam poslednji put gledao da neka ekipa igra slicno ovom Psv-u. Mozda onaj Heynckesov Bayern i Feyenoord iz sezone 2022/2023 i tacka. Malo i Leverkusen iz prosle sezone podseca na Psv, i to je sve. ManCity je bio mocan, ali nije bio spektakularan kao Psv.  Pa hajde onda da vidimo sta ovaj Psv cini mocnim, a sta su mu mane. U holandskom prvenstvu su trenutno prvi sa pet bodova vise od Utrechta i sedam od Ajaxa, ali i utakmicom vise. Imaju dvanaest pobeda, nula neresenih utakmica, i jedan poraz od Ajaxa. Gol razlika im je u plusu 36, na 13 utakmica su dali 45 golova sto je 3,46 po mecu. Prakticno, holandsko prvenstvo igraju sami sa sobom, a uporedo igraju i Ligu Prvaka. Ove sezone su odigrali 17 utakmica u svim takmicenjima i svih sedamnaest su otisle u over 1,5 gol na utakmici a cak trinaest su otisle u over 2,5 gola. Isto tako, na svih sedmanest utakmica su dali gol, ukljucujuci i gol Juventusu i Psg-u. Tajna Psv-a je u tri stvari. Odlicna selekcija, odlican trener, bas kao stvoren za Psv i holandsku ligu, i sam karakter holandskog fudbala. Znaci imamo na delu sjajan roster, ofanzivno orijentisanog trenera i savrsenu holandsku ligu gde se klubovi cak i u gostima protiv Psv-a ne povlace. Imamo na delu brze i tehnicki savrsene igrace, imamo puno trcanja i ritma, imamo brzo oslobadjanje lopte, sutira ko je u najboljoj poziciji, i nema nikakvog carinjenja lopte, i na kraju imamo holandsko prvenstvo gde je sramota igrati defanzivno, pa koga onda moze da cudi sto je Psv "u plusu" 36 golova, zar ne? Ali, sta cemo sa Juventusom, gde je Psv od onakve ekipe izgubio sa 0:3. Jeste, igrali su nereseno sa Psg-om u gostima, razmontirali Gironu kod kuce, ali i remizirali sa Sportingom. Problem sa Psv-om je sto ne znaju da igraju takticki, prakticno i na na rezultat van holandskog prvenstva. U holandskom prvenstvu imaju prostora da postizu golove iz peterca, ali kada im se ekipa skupi sa osam ili devet igraca ispred sesnaesterca, kao Juventus, onda deluju kao seoska ekipa. Na tabeli zajednicke tabele Lige Prvaka su tacno "na crti", 24-tom mestu, bas na mestu koje i zasluzuju, Ako ne racunamo "uljeza" Dinamo iz Zagreba, ispred njih su svi oni koji i treba da budu iznad, dok je ispod njih prava septicka jama, Crvena Zvezda, Slovan, Sturm, Shakthar, Salcburg ... Ako iz grupe timova koji su iznad Psv-a, izbacimo timove koji bi realno trebali da budu u septickoj jami, a ne medju elitom, a to su Dinamo Zagreb, Club Brugges i Feyenoord, a istovremeno klubove koji ne pripadaju septickoj jami, prebacimo u elitu, a to su Psg i Stuttgard, znaci da ostaje jedno mesto do kojeg se treba dovuci uz porodjajne muke. Jedno mesto, a utakmica sve manje, sutra sa Shakhtarom, pa idu Brestu, pa idu Zvezdi, pa im dolazi Liverpool. Kada vidite kvotu od 1,40 pa jos da raste, to je prvi znak da treba da pronadjete najblizi most i da skocite na glavu. Kvota od 1,40 kao da kaze svakom kockaru "morala bi da dodje ova jedinica, ali nije sigurno", ili kao sto volimo da kazemo "moraju da pobede", ili "ako nisu u stanju da pobede ukrajince onda neka idu u qurac" O Shakhtaru nista ne znam, osim da im je Arsenal dao tek jedan gol, yebem li im majku, neka ispadnu iz Premier League, ali u ovoj analizi nije ni vazan gost, jer sve zavisi od domacina. Meni je Psv jedna od najspektakularnijih ekipa koje sam gledao, ali nemam nikakvo poverenje u njih kada je u pitanju prakticni, ili fudbal na rezultat, a ovo je bas takva utakmica.  Znaci, predlog za kladjenje, za sada, dok ih ne izbacim do kraja dana jeste jedinica, sada ili nikada vise, uz obavezno po koji X, nereseni ishod, jer ne zaboravite, Psv u holandskom prvenstvu nema nijedan nereseni ishod, a u Ligi Prvaka ima vec dva. Crvena Zvezda vs Stuttgard, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,20 Ako ovde sutra padnem, onda stvarno neka ide i zivot i kockanje u qurac. Mozda je za ovu analizu najbolje samo da pogledamo stanje na dnu tabele Lige Prvaka Ono dno tabele Lige Prvaka bas sve pokazuje. Nula pobeda, nula bodova, najvise primljenih golova u Evropi, a nisu igrali ni sa Bayernom, ni sa Arsenalom, ni sa Leverkusenom. Znaci, ako verujemo svojim ocima, najgora ekipa u Evropi. Prava slika i prilika Srbije, putujuci cirkus Lige Prvaka, politicko-sportska-propagandna parodija modernog fudbala. Ova tabela pokazuje svu sustinu modernog sporta. Mozes da radis sta hoces, i da pricas sta hoces unutar Srbije, ali kada izadjes van, i kada se skines u gace i izadjes na teren, jedino na terenu mozes da  pokazes sta si i ko si zaista. Jos bolja slika od ove tabele jeste apsurd koji ce se sutra desiti kada na teren izadju startne postave. U rosteru Crvene Zvezde se nalazi Silas, koga je prakticno Stuttgard letos otpisao, ali je lepse kada se kaze da ga je poslao na pozajmicu, i to bas u Zvezdu. Stuttgardu je bilo vazno samo da vise ne placa to crno go***, pa su ga ustupili Zvezdi, dok je Zvezdi taj otpad od igraca najskuplje pojacanje u istoriji kluba. Da ne govorimo o Krunicu, koji je takodje ljubazno zamoljen da ode iz Milana i Fenerbahcea. Na neki nacin moze da se kaze da Zvezda prima sav otpad od drugih klubova, a ne zeli da igra Ligu Konferencije sa tim otpadom, vec samo Ligu Prvaka. Stuttgard je prosle godine bio jedno od najprijatnijih iznenadjenja nemackog fudbala. Drugi u Bundesligi, iznad Bayerna, treci najbolji napad u Bundesligi, izborena Liga Prvaka i sve to uz napadacki i ofanzivni fudbal. Prosle godine su bili prava napadacka masina, ali su na zalost, prodali okosnicu tima, prvog strelca i dva stopera. Problem sa ovim Stuttgardom je sto se sadasnji tim mnogo razlikuje od proslogodisnjeg, sto kaze i tabela gde su trenutno deveti.  Da sam ja Crvenoj Zvezdi sastavljao raspored, ne bih bio u stanju da sastavim ovako lepe protivnike, kao sto su im sasatvaili oni lopovi iz Uefe. Barcellona, Psv, Stuttgard, Inter, Benfica ... jedino bi im izbacio Milana, a dodelio Arsenala, Bayerna i Liverpoola, pa bi bas sve bilo po mom ukusu.  Stuttgard igra takodje ultraofanzivno, iako je letnjim promenama narusen balans. Odigrali su do sada sedamnaest utakmica, gde su petnaest otisle u over 1,5 gol na utakmici, jedanaest u over 2,5 gola, a cak sest utakmica na strani su otisle u overe 3,5 gola. Problem sa Stuttgardom je sto igraju toplo-hladno. U stanju su da razmontiraju Dortmund sa 5:1 ili dobiju Juventus u sred Torina, a onda odigraju 1:1 sa Hoffenheimom kod kuce, ili izgube dva puta uzastopno kod kuce, od Atalante i Eintrachta. Do kraja grupne faze, Zvezda igra jos cetiri utakmice, i onda bye-bye Ligo Prvaka. Sutra igraju sa Stuttgardom, pa idu Milanu, pa im dolazi Psv, pa idu Young Boysima. Ja sam procenio da nekako mogu do cetiri boda na kraju, ali ne znam gde bi mogli da uzmu taj jedan bod, ako sam im vec upisao pobedu u zadnjem kolu kod Young Boysa. Stuttgard je idealan protivnik ako zelite zlo Zvezdi. Trce, lako se oslobadjaju lopte, u tri ili cetiri dodavanja su u stanju da dodju do protivnickog gola. Prosle sezone su bili jedina ekipa koju Leverkusen nije dobio u dve utakmice, obe su zavrsene remijem 1:1 i 2:2. Protiv Reala su igrali odlicno, imali precku, a da dodam i nesto iz statistike iz meca sa Juventusom u sred Torina. Protiv Juventusa su imali 22 suta ka golu, od toga samo u prvom poluvremenu 12, uz to im je golman Juventusa odbranio penal, a jedan gol im je ponisten, a barem jos tri gola nisu dali, a da niko ne zna kako. Stuttgard je zanimljiv i po tome, sto daju golove u zavrsnicama, kao da ih kolega @fic stavlja u svojim predlozima. Protiv Wolfsburga su gubili, pa izjednacili u 97-om minutu, pa kod kuce gubili od Hoffenheima sa 0:1, pa izjednacili u 99-om minutu, pa ugurali gol Juventusu u 92-em minutu, pa ovo pa ono. Ako sutra padnem, i na utakmici bude jedan ili nijedan gol, to nece biti zbog neznanja, vec zato sto Stuttgard dolazi bez pola tima. Kompletan napad im je povredjen, cak tri napadaca nece igrati, Prvi strelac Undav, prva zamena Toure i prvotimac Leweling. A osim njih povredjeni su jos takodje starteri Al Dakhil i Zagadou. Hajde, oduzmite vi prva tri napadaca gradjanima, Bayernu ili Liverpoolu, pa da vas vidimo.  Ali, nema veze, idem na nemce, nema veze, neka padnem. Idem protiv zla i drvoseca. Zvezda nije odigrala nijednu utakmicu od 10.11. sto je vec 16 dana, jer cas igraju reprezentacije, cas pada kisa, cas duva vetar, a za sutra, koristicemo i molitve ako treba, samo da bude neizvesno u prvih deset minuta, a posle neka se ekipe raspucaju. ManCity vs Feyenoord over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,12 Ovde moze da ne bude golova, samo kao onda kada sam igrao da ce Juventus dati gol Empoliju, a utakmica zavrsila nista-nista, pa onda Juve da cetiri komada Interu u gostima. Ili kada sam igrao da ce Bayern dati vise od gola St. Pauliju, a utakmica zavrsila 1:0 a bolje mi je da se ni ne secam kada sam igrao da ce Aston Villa dati vise od gola Zrinjskom, a utakmica zavrsila rezultatom 1:0 u 90 plus 4-tom. Dakle, ovde nece biti golova, samo ako gradjani i holandjani budu igrali protiv mene, jer zele da me sruse.  Bayern daje gol Psg-u, kvota 1,10 Iako Bayern smatram svetim klubom, od mene ove sezone jos niste culi da se divim bavarcima. Ali zato golovi ... e to je vec druga stvar. Mene Bayern nicim nije impresionirao, jer osim Benfice kod kuce, nijednu utakmicu koju su trebali da dobiju, a da nije krs od tima u pitanju, nisu dobili. 1:1 kod kuce sa Leverkusenom, kada sam igrao over 2,5 gola, yebem li im majku, pa 0:1 protiv Aston Ville u gostima, pa potop od 1:4 od Barcellone, pa 3:3 sa Eintrachtom ... znaci jedno veliko nista sa iole jacim protivnicima. Ali, ova kvota od 1,10 da Bayern daje gol na utakmici ... ccccccc to stvarno ne znam kada moze da se vidi u ponudi.  Olimpija vs Larne, Conference League, jedinica, kvota 1,22 Ko se kladi na utakmicama Conference League, lige stvorene da gubitnici imaju gde da igraju, i da cetvrtak kladionicama ne bude prazan dan, taj bi stvarno morao da pokaze lekarsko uverenje da je zdrav. Ali, ovo je predlog kolege @nutrija koji od kada igra svetu Poslednju Sansu, nikada nije bio plasiran ispod treceg mesta na tabeli, a nasi administratori su skinuli takvom igracu pet pogodaka mesec dana pre kraja sezone, sto nikada necu zaboraviti niti oprostiti. Ovaj predlog igram samo da bih nervirao ceo Forum. Predlozi kolega @Fitoz @nuki01 @zmajo ili @fic neka svako odluci za sebe Yebi ga, kakav god da je ovaj kolega @Fitoz ipak je aktuelni pobednik svete Poslednje Sanse. Nema vise najbrzi internet na Forumu, ali ispunjava sve kriterijume da igra sa nama svetu Poslednju Sansu. Dovoljno je zao i bahat, nicega ga nije sramota, snalazi se deset puta bolje od kolege @unkdy pa ako vam se svidja njegov predlog da Barcellona pobedjuje bilo kojim rezultatom osim 1:0, uzmite ga. Kao sto sam vec sto puta napisao na ovom smesnom Forumu, nasi administratori i kolega @mesrine nece uci u prvu ligu u narednih sto godina, jer se svake godine pravo niotkuda uvek pojave neke kolege za koje uopste ne znas ko su i odakle su dosli. Ko su sada ovi @zmajo i @nuki01 ko je uopste cuo za njih, otkud oni na celu drugoligaskog blata? I tako svake godine se pojavi neko, a administratori i @mesrine nikada da dodju na red ... cccccc Ako verujete drugoligaskim igracima, uzmite over 2,5 kartona na mecu Hull vs Sheffield, ili sacekajte kolegu @zmajo Ne znam da li mi je draze sto smo kolegu @fic vratili, ili sto smo mu postavili predlog koji mu je (opet) po stoti put prosao u 100-om minutu utakmice, ali hajde da vidimo sta ce i on postaviti, pa neka svako izabere od ova cetiri predloga onaj za koji misli da je najrealniji. Dortmund vs Bayern, Bundesliga, over 2,5 gola (subota), kvota 1,35 Ova utakmica se igra u subotu, a ovde sam je postavio samo da imamo barem jedan pogodak iz sistema. Samo jos da dodam raspored svetog Bayerna. danas igraju sa Psg-om, pa za tri dana idu Dortmundu, pa za tri dana igraju kup utakmicu sa Leverkusenom, majko moja. I za kraj, samo jos da vam kazem, koje utakmice sam propustio ili izbegao, jer sam disciplinovan. Golovi na mecu Dinamo Zagreb vs Dortmund, pa dvojku na Atalantu protiv onog krsa od tima Young Boysa, pa dvojku na Milan i jedinicu na Leverkusen, koje ce odigrati ceo svet, pa Inter daje gol Leipzigu ... a gde su tek utakmice Euroleague .... Za kraj i da kazem da Atalanta nema poraz u zadnjih 11 utakmica, gde ima samo dva neresena ishoda i devet pobeda, od toga sest puta uzastopno, a idu onom krsu od tima Young Boysu.        
    • Pa neće me valjda i 4x zaredom prodati.. Četvrtak 20:30h Košarka, Euroliga  Partizan - Olympiacos - hendikep +10.5 (Partizan pobjeđuje ili ne gubi sa više od 10 poena) 1 (1.25) bet365 
    • 26.11. Nogomet/Man City vs Feyenoord/over 1,5 gol Citya/1,22, Boabet, bivši unibet  
    • Konferencijska liga Celje vs Jagiellonia,vise od 1,5 golova u utakmici,psk,koef.1,30
    • Utorak,26.11.2024.Liga prvaka Manchester City-Feyenrood 1 Ljudi moji,što je ovo?! Nekad se na pobjedu Cityja žurilo u 15:00 h; igrala se poluvremena;over 1.5 itd. Tek sad otvorio stranicu,pročitao sve i vidim ovo slobodno. Jedino ako me netko ne pretekne dok tipkam. Istina,izgubili su 5zaredom;ali crni niz mora jednom stati. Ako i uprskaju  jedina loša stvar je da ne dobivam bod. Nisu mi baš omiljena ekipa.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use