Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 15.9.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

RB984jh.pngRTKji5K.pngJj57Pds.png

CW7E3Wj.png5Ztzz18.pngYXnep5C.png

6vwRW7S.pngnZAnG0I.pngyYewdLd.png

7Xf0835.pnghr07zk9.pngBDxf8gE.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Europska liga

y4UrDG8.pngqe8QJlk.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 13.9. u 20:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

18:45 CET - Istanbul (Beşiktaş Park) 
Beşiktaş JK (TUR) - Borussia Dortmund (GER) | Group C
Referee: Antonio Miguel Mateu Lahoz (ESP) 

18:45 CET - Tiraspol (Sheriff Stadion)
FC Sheriff Tiraspol (MDA) - FC Shakhtar Donetsk (UKR) | Group D
Referee: Deniz Aytekin (GER)

21:00 CET - Bruges (Jan Breydelstadion)
Club Brugge (BEL) - Paris Saint-Germain (FRA) | Group A
Referee: Sandro Scharer (SUI)

21:00 CET - Manchester (City of Manchester Stadium)
Manchester City FC (ENG) - RB Leipzig (GER) | Group A
Referee: Serdar Gozubuyuk (NED)

21:00 CET - Madrid (Estadio Metropolitano)
Club Atlético de Madrid (ESP) - FC Porto (POR) | Group B
Referee: Ovidiu Alin Hategan (ROU)

21:00 CET - Liverpool (Anfield)
Liverpool FC (ENG) - AC Milan (ITA) | Group B
Referee: Szymon Marciniak (POL) 

21:00 CET - Lisbon (Estádio José Alvalade)
Sporting Clube de Portugal (POR) - AFC Ajax (NED) | Group C
Referee: Jose Maria Sanchez Martinez (ESP)

21:00 CET - Milan (Stadio Giuseppe Meazza)  
FC Internazionale Milano (ITA) - Real Madrid CF (ESP) | Group D
Referee: Daniel Siebert (GER)

Sheriff - Shakhtar 2 (1.90) bet365

Nakon što smo svjedočili katastrofi sinoć, večeras očekujem dosta realnije rezultate. Samo Bayern i Juventus nisu razočarali, ali opet pozivam na oprez sa ulozima. Sheriff će večeras debitirati u Ligi prvaka protiv Shakhtara na Bolshaya Areni. Sheriff je postao prva moldavska ekipa koja se plasirala u grupnu fazu najelitnijeg europskog natjecanja pobijedivši hrvatski Dinamo Zagreb sa 3-0. Bio je to ogroman uspjeh za ukrajinskog menadžera Yurijya Vernyduba i njegovu momčad koji su se ovog ljeta pokazali kao vrlo neugodan protivnik.

Čvrsta obrana je glavni katalizator za uspjeh tima. Sheriff je primio dva gola u osam kvalifikacijskih utakmica za Ligu prvaka, pobijedivši četiri različita protivnika od prvog pretkola.

Momčad Sheriffa je primila samo jedan gol u četiri utakmice protiv Crvene Zvezde i Dinamo Zagreba koji su igrali u nokaut fazi Europske lige prošle sezone. Uprkos tome, Sheriff je veliki autsajder u skpini sa Interom, Real Madridom i Shakhtarom. Momčad iz Ukrajine im je na papiru najlaši protivnik, ali i pored toga ovdje očekujem jednu tešku utakmicu za moldavce.

Na drugoj strani Shakhtar ima mnogo veće iskustvo od Sheriffa na ovoj razini nogometa. Ovo im je peti uzastopni nastup u grupnoj fazi Lige prvaka. Shakhtar je uspio pobijediti Real Madrida i kod kuće i u gostima, te remizirati bez golova protiv Intera u prethodnoj sezoni Lige prvaka. I ovog ljeta su pokazali svoju snagu, eliminirajući Genka (dvije pobjede po 2-1) i Monaca (nakon produžetaka) na putu do ove faze. Ukrajinci su favoriti i ovdje očekujem njihovu pobjedu. Early Payout se računa u bet365 kladionici, te ako Shakhtar povede sa dva gola razlike, naša oklada će automatski biti dobitna. Za one koji žele nešto sigurniji tip, možete igrati X2 na Shakhtar po kvoti 1.22 u bet365 kladionici. 

Budite oprezni sa ulozima na ovu utakmicu, s obzirom da Shakhtaru nedostaju Knoplyanka, Kryvtsov, Moraes i Trubin. Za domaćine neće nastupiti Belousov, dok su Julien i Kyaobou pod uptnikom. Sretno!

Sheriff: Athanasiadis; Cristiano, Arboleda, Dulanto, Costanza; Addo, Thill; Traore, Kolovos, Yansane; Luvannor

Shakhtar: Pyatov; Dodo, Vitao, Marlon, Matvienko; Maycon, Antonio, Patrick; Tete, Traore, Solomon

Screenshot_47.png

Club Brugge - PSG 2 + više od 1.5 gola (1.40) bet365

Arapski vlasnici su napravili nevjerojatan posao tijekom prijelaznog roka potpisavši mnoštvo visokopozicioniranih igrača, dok su u timu zadržali svoje glavne zvijezde. Francuski velikani sada posjeduju vjerojatno najbolji napadački trio u povijesti nogometa, sa Lionelom Messijem, Kylianom Mbappeom i Neymarom. PSG je postigao pet golova protiv Club Bruggea kada su zadnji put igrali na ovom stadionu prije dvije godine, također u grupnoj fazi Lige prvaka.

S obzirom na njihovu formu na početku sezonu i razliku u kvaliteti između ove dvije momčadi, teško je da možemo očekivati drugačiji ishod osim ubjedljive pobjde PSG-a. PSG u ovaj susret ulazi nakon što su ostvarili pet pobjeda u prvih pet kola u novoj sezoni domaćeg prvenstva. Posljednju pobjedu su ostvarili protiv Clermonta (4-0). Lionel Messi i Neymar su u međuvremenu prošli testove za kondiciju i spremni su za ovu utakmicu.

Iako su započeli nešto sporije u domaćem prvenstvu sa četiri pobjede u sedam kola, momčad Clementa i dalje zauzima prvo mjesto na tabeli belgijske prve lige. Club Brugge je u posljednje dvije domaće utakmice u ligi postigao šest golova, međutim, nijedan od tih timova nisu kvalitete kao PSG. Očekujem ubjedljivu pobjedu PSGa u ovom susretu, te mi se najviše sviđa pobjeda uz više od 1.5 gola na utakmici po kvoti 1.40 u bet365 kladionici. Sretno!

Club Brugge: Mignolet; Mata, Mechele, N’Soki, Sobol; Vormer, Rits, Vanaken; Sowah, Ketelaere, Lang

PSG: Navas; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo; Herrera, Paredes, Wijnaldum; Messi, Mbappe, Neymar

Screenshot_48.png

Liverpool - AC Milan 1 (1.40) bet365

Liverpool i Milan će se prvi put susresti u Ligi prvaka nakon legendarnog finala 2005 i 2007. godine. Prvu je osvojio Liverpool nakon nevjerojatnog preokreta u drugom poluvremenu, dok se Milan osvetio dvije godine kasnije pobijedivši Engleze sa 2-1. Rossoneri nisu igrali u ovom natjecanju od 2013/14 sezone. Konačno su uspjeli osvojiti kartu za Ligu prvaka nakon što su na kraju prošle sezone u Seriji A osvojili drugo mjesto. Iako su još miljama daleko od stare slave, Milan je sjajno započeo novu sezonu u domaćoj ligi. Izabranici Stefana Piolija su ostvarili pobjedu u sve tri uvodne utakmice sa repektabilnom gol-razlikom od 7-1.

Njihova posljednja žrtva bio je Lazio u nedelju popodne. Zlatan Ibrahimović je napravio slavan povratak na travnjak sa postizanjem gola, dok je Ante Rebić napravio dvije asistencije u rutinskoj pobjedi Rossonera (2-0). Međutim, sada će Milan biti bez Ibrahimovića, a pored njega nema ni Bakayoka i Krunića.

Liverpool je i sam bio prilično impresivan tijekom vikenda nakon što je u gostima na Elland Roadu postigao tri gola protiv Leedsa koji je imao crveni karton u toj utakmici. Liverpool je posljednjih godina bio dosta uspješniji od Milana i teško mogu predvidjeti bilo koji drugi scenarij osim domaće pobjede. Jurgen Klopp je ostao bez ozlijeđenog Roberta Firmina, što znači da bi Diogo Jota mogao igrati u prvom sastavu. Za Liverpool također neće nastupiti Elliott nakon te strašne pobjede u posljednjoj utakmici, dok nema ni Williamsa. Minamino je pod upitnikom. U ovom susretu se također računa Early Payout, te ako Liverpool povede sa dva gola razlike, naša oklada automatski postaje dobitna. Sretno!

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Jota, Mane

Milan: Maignan; Calabria, Tomori, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Tonali; Florenzi, Diaz, Leao; Rebic

Screenshot_49.png

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Manchester City - Leipzig 1 (1.30) bet365

Manchester City se po prvi put vraća u Ligu prvaka nakon tog poraza u finalu od Chelseaja prošle sezone. Pep Guardiola je ovu momčad vodio do svih mogućih domaćih trofeja, ali još uvijek mu je velika želja ostala Liga prvaka. Iako ovog ljeta nisu uspjeli dovršiti transfer Harryja Kanea iz Tottenhama, Manchester City i dalje izgleda jače nego prošle godine sa dolaskom Jacka Grealisha iz Aston Ville.

Guardiola obično koristi Ferrana Torresa kao lažnu devetku na početku nove sezone Premier lige, a španjolski veznjak koji je u formi postigao je gol protiv Arsenala u pobjedi od 5-0. On bi mogao biti najveća prijetnja po gol Leipziga u ovom susretu. Domaćini će sigurno iskoristiti svoje šanse u napadu, s obzirom na lošu obrambenu formu Leipziga u posljednjih nekoliko tjedana.

Nijemci će putovati na Etihad nakon poraza u Bundesligi. Upravo su primili četiri gola na svom terenu protiv Bayerna nakon međunarodne pauze. Nikako nisam zadovoljan početkom sezone ovog Leipziga nakon što ih je napustio Nagelsmann. To svakako nije forma koju želite imati kada se suočavate sa timom poput Manchester Cityja. Leipzig je također izgubio tri od posljednje četiri utakmice na gostovanjima u Ligi prvaka. Nisu čak postigli ni gol u tom periodu. Early Payout u bet365 svakako uvijek dobrodošao. Hvala bet365!

Man City: Ederson; Cancelo, Stones, Dias, Zinchenko; De Bruyne, Rodri, Gundogan; Mahrez, Torres, Sterling

Leipzig: Gulacsi; Klostermann, Orban, Simakan, Angelino; Haidara, Adams; Szoboszlai, Forsberg, Nkunku; Silva

Screenshot_50.png

Atletico Madrid - Porto 1 (1.61) bet365

Obje momčadi su prošle sezone ispale od Chelseaja. Atletico u osmini finala i Porto u četvrtfinalu. Ovog puta Madrid stiže u Ligu prvaka kao španoljski prvak. Izabranici Diega Simeonea snažno su započeli novu sezonu i bez poraza su nakon četiri gola sa tri pobjede i jednim remijem. Namučili su se u posljednjoj utakmici protiv Espanyola u gostima, gdje su u posljednjim minutama susreta osigurali pobjedu.

S druge strane, Porto je imao mirnu sezonu iza Sportinga, no ipak su bili bolji od Benfice i završili su na drugoj poziciji. Porto je ovu sezonu započeo prilično dobro te u dosadašnjih pet utakmica imaju tri pobjede i dva remija. Za vikend su plijen podijelili sa Sportingom i ostali četiri boda iza Benfice.

Atletico Madrid bez sumnje ima bolju i kvalitetniju momčad i solidan domaći rekord, te ovdje vjerujem da mogu ostvariti pobjedu. Svakako oprezno sa ulozima, ne treba podcjenjivati Porto. Sretno!

Atletico Madrid: Oblak; Gimenez, Felipe, Hermoso; Trippier, Llorente, Koke, Lemar, Carrasco; Correa, Suarez

Porto: Costa; Mario, Pepe, Mbemba, Marcano; Otavio, Uribe, Oliveira, Diaz; Corona, Taremi

Screenshot_51.png

Iskreno, razmišljao sam se da li da išta odigram ali vjerovatno mi ne bi bilo interesantno sve pratiti da ne odigram. Sinoć da Bayern nije bio Bayern i kvota nije bila 2.10, noć bi bila katastrofalna. Junajted je baš srozao stvari gdje sam se malo čupao na oba daju, Chelsea na more listića zbog 1.5 i 2.5 više golova, Sevilla katastrofa. Iskreno, jedino Juventus za kojeg sam najviše sumnjao, prošao bez ikakvih problema i nedoumica.

Za danas jedan listić, onako sve i svašta pomalo pa da vidimo. 

Besiktas - Dortmund - 2 (1.70)

Mislim da se ne može porediti kvalitet Dortmunda i Besiktasa i da sada kada vidim postave, uopšte nemam dvojbe za ovaj tip. Mislim da će Dortmund ovo glat dobiti. Čak mi se sviđa i opcija sa više od 2.5 gola po tečaju od 1.45 ili neka kombinacija jer Dortmund kao Dortmund primili bi ga pa makar protiv Ruande igrali.

PSG mislim da je svima jasno, dodao sam opciju 1.5 više ali sam siguran da ovo ide i 2.5 više i da PSG lagano pokriva i hendikep -1.

City protiv Leipziga koji je prodao 3 PO MENI glavna stuba kluba, trener, Upamecano štoper i Sabitzer za naprijed i mislim da protiv ovakvog City-a nema šta da traže.

Inter - Real Madrid - mislim da je ovo ona vrsta utakmice koje može otići u oba pravca, da bude 5+ golova ali da ostane i 0:0 veoma lagano. Mislim da će sam Real ovdje zabiti 2 ali ostaje da vidimo. Inter kao Inter, gledao sam ga za vikend i ni malo mi se ne sviđa njihova odbrana, jednostavno ne ulijeva povjerenje a prema naprijed izgledaju solidno i mislim da mogu zabiti sigurno večeras.

Liverpool - AC Milan - Iako me je Milan rušio za vikend isto na kornerima, ovo moram uzeti. Prije svega zbog Liverpoola koji će vjerovatno sam ići na 7-8 kornera a gotovo da sam siguran da će i Milan imati svoje prilike i doći do barem 3-4 kornera. Granica možda veća nego što sam očekivao ali ostaje da se vidi.

Sretno nam svima večeras ;3

Screenshot 2021-09-15 at 18.16.29.png

Vidjeli smo dosta iznenađenja jučer a strah me da bi tako i danas moglo biti...

PSG će biti na listićima vjerojatno svih kladioničara diljem Europe. Ne vidim jedan valjan razlog zašto danas ne bi uvjerljivo slavili. Vjerujem i u pobjedu Cityja iako mi se PSG čini daleko sigurnija oklada a koeficijent je gotovo identičan.

Uz to, sviđaju mi se kartoni na utakmici Sporting - Ajax zbog momčadi međutim sudac je loš. Odigrao sam over 3,5 kartona ali ovdje očekujem prolaz koji vjeorjatno neće biti tako lagan...

Ponovit ću što sam pisao i za vikend kada smo i vidjeli dosta iznenađenja, lagano sa ulozima, sezona se tek zahuktava ;) 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use