Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 9.9.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Estonska 2. liga

dS0WwnX.png

(Koeficijenti 8.9. u 20:18 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Felix Auger Aliassime vs Daniil Medvedev US Open dvojka kao kuca, kvota 1,16

Ovu sedmicu smo poceli kladjenjem na milenijalce, i to mojim postom u nedelju, pa smo nastavili u utorak, opet mojim postom, a danas cemo da ih skinemo sa qurca, takodje mojim postom. Cak tri posta za najgoru i najbeskorisniju generaciju u istoriji, je vise nego dovoljno. Kladjenje na jednog milenijalca (nedelja) je proslo, kladjenje izmedju dva milenijalca (utorak) je relativno proslo, jer je mec prekinut, a razbojnici iz kladionica su mi priznali tek jednu (najvazniju) opkladu od cetiri, a danasnje kladjenje protiv milenijalca ce tek da prodje.

Danas cemo, hvala qurcu, da se oprostimo od jos jednog milenijalca, pa da kao ljudi gledamo Medvedeva, Zvereva, Berrettinija ili Djokovica, sve rodjene 19... i neke. Tesko da postoji neko na Forumu, a da je mentalno zdrav, a da je ocekivao u zamoj zavrsnici US Opena nekog milenijalca, neku budalu rodjenu 2000-te godine i kasnije. Kada se vec oprastamo od tih mladih quraca, hajde da ih popljujem jos malo. Generacije rodjene 2000-te i kasnije, a tu mislim uopsteno, ne samo na sportiste, vec i na sve (pre)mlade clanove Foruma, kao i na potomke starijih kolega sa Foruma su najgora ljudska bica, ako zene ne racunamo u ljude. Glupi, lenji, razmazeni, neposveceni, povrsni, narcisoidni, nepreduzimljivi, apaticni, nadobudni, neodlucni, nekreativni, nestrpljivi, nezahvalni, zavisnici od imterneta i mobilnih telefona, koji nista ne umeju da urade bez aplikacija. Ako niste pod nekim halucinacijama, budite iskreni pa recite da li mozete da zamislite nekog milenijalca sa Foruma koji je u stanju da napise bolju analizu od mene??? Pogotovo kada znate da mi ni administratori nisu ni do kolena. Ako na Forumu ne postoji niko od tih mladih quraca koji je u stanju da napise bilo kakvu analizu, kako onda mislite vi rodjeni 19.. i neke, da nam ti mladi qurci rese svetske probleme poput globalnog zagrevanja, terorizma, Covida, domacih kladionica ili Dinama i Crvene Zvezde u Ligi Prvaka ??? Uzmite prosecan profil na drustvenoj mrezi, jedne ovakve budale, jednog milenijalca koji je prepun “selfie”-a, kao i fotografija na kojima se pretstavlja svoj zivot mnogo lepsim nego sto zaista i jeste. Na Facebooku se postavljaju samo lepe fotografije, jer se tako pojacava osecaj da se zasluzuje mnogo vise i bolje od realnog zivota.

Uzmimo Tsitsipasa za primer, iako nije milenijalac, toliko je glup, kao da jeste. Tsitsipas je prvo bio mlad, pa talentovan, pa mlad i talentovan, a danas je obican qurac. On naravno, zaista misli da je jedan od najboljih “mladih” igraca, misli da je “nesto posebno”, da je drugaciji od svih prethodnih mladih igraca, verovatno mu je i otac govorio da je vrhunski igrac, iako nikome nije jasno na cemu se ta superiornost zasniva, i po kojim kriterijumima je Tsitsipas bolji od Milosa Raonica, kada i jedan i drugi mogu Rafu, Federera i Novaka jedino da uhvate za qurac. I dok milenijalci na drustvenim mrezama izabranim fotografijama “filtriraju” svoje zivote, i dok Tsirsipas zaista cvrsto veruje da ce biti vise zapamcen od Damira Dzumhura u istoriji ove toliko lepe igre, realni zivot dokazuje nesto sasvim drugo. Necu uopste da pominjem ponizavajuci poraz od Alcaraza, ali hocu istorijski poraz u Finalu Roland Garrosa ove godine kada je nakon vodjstva od 2:0 u setovima protiv Djokovica medju konopcima, izgubio kao pic*#*ka. Poraz je uvek poraz, ali takav poraz moze da “napravi” ili neki milenijalac ili neko ko je glup kao qurac, trece je nemoguce. I da ponovim po stoti put, a ponavljacu dok ne poludite, jedna Monica Seles je do svoje devetnaeste godine, osvojila cak DEVET Grand Slama.

Kao sto mozete da procitate u mojoj analizi, ni jednu rec nisam napisao o igracima, danasnjim protivnicima, Medvedevu i Aliassimu vec sam svirao qurcu o milenijalcima, i o Tsitsipasu. U danasnjoj analizi nema analize forme, medjusobnih susreta, rasporeda, nema price o udarcima, servisima i slicno. Moja danasnja analiza ima samo cetiri recenice.

Danas igraju dva razlicita igraca. Jedan je crnac i milenijalac, a od toga je gora samo jedna kombinacija. Biti crnac, milenijalac i zena. Drugi je odlican igrac, a kvote su 1,16 na dobrog igraca i 5,00 na crnca i milenijalca.

Ah...da...molim vas, bez sviranja qurcu da vam je kvota mala. Ako vam je mala, dodajte neki svoj predlog pa uvecajte kvotu. Ako vam je i dalje mala, slobodno pobedu Medvedeva vezite sa titulom Arsenala u novoj sezoni, po kvoti od 151,00 i titulom Milana u novoj sezoni (vicesampioni iz prosle sezone) po kvoti od 11,00

1,16 x 151,00 x 11,00 = kvota od 1927,00

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use