Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 7.9.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo

uWsn6W8.png

SP - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 6.9. u 14:29 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Group A
18:00 CET - Baku (Bakı Olimpiya Stadionu)
AZERBAIJAN - PORTUGAL 
Referee: Marco Guida (ITA) 

Group A
20:45 CET - Dublin (Dublin Arena)
REPUBLIC OF IRELAND - SERBIA 
Referee: José María Sánchez (ESP)

Group D
20:45 CET - Zenica (Stadion Bilino polje)
BOSNIA AND HERZEGOVINA - KAZAKHSTAN 
Referee: Ygal Frid (ISR)

Group D
20:45 CET - Décines-Charpieu (OL Stadium)
FRANCE - FINLAND 
Referee: Deniz Aytekin (GER)

Group F
20:45 CET - Torshavn (Tórsvøllur)
FAROE ISLANDS - MOLDOVA 
Referee: Ricardo de Burgos (ESP) 

Group F
20:45 CET - Copenhagen (Parken)
DENMARK - ISRAEL 
Referee: Tobias Stieler (GER) 

Group F
20:45 CET - Vienna (Ernst-Happel-Stadion)
AUSTRIA - SCOTLAND 
Referee: Georgi Kabakov (BUL)

Group G
20:45 CET - Pogdorica (Gradski Stadion)
MONTENEGRO - LATVIA 
Referee: Harm Osmers (GER)

Group G
20:45 CET - Oslo (Ullevaal Stadion)
NORWAY - GIBRALTAR 
Referee: Nikolas Neokleous (CYP)

Group G
20:45 CET - Amsterdam (Johan Cruijff ArenA)
NETHERLANDS - TURKEY 
Referee: Daniele Orsato (ITA)

Group H
20:45 CET - Moscow (Stadion Spartak)
RUSSIA - MALTA
Referee: Ali Palabiyik (TUR) 

Group H
20:45 CET - Split (Stadion Poljud)
CROATIA - SLOVENIA 
Referee: Clément Turpin (FRA)

Group H
20:45 CET - Bratislava (Národný futbalový štadión)
SLOVAKIA - CYPRUS 
Referee: Aliyar Aghayev (AZE)

Friendly
20:45 CET - City of Luxembourg (Stade de Luxembourg)
LUXEMBOURG - QATAR 
Referee: Jonathan Lardot (BEL)

Felix Auger Alliassime vs Carlos Alcaraz Us Open

Over 8,5 gemova u prvom setu (klizna granica) kvota 1,25 (single)

Alcaraz uzima barem jedan set, kvota 1,35 (oprezno kladjenje, mozda kao double)

Over 37,5 gemova na mecu (samo ako se kladite sa zeninom karticom, pa vas boli qurac ako izgubite novac)

Pre nekoliko godina, a o tome sam vec jednom pisao na nasem Forumu, na jednom stranom kladionicarskom portalu/Forumu se pojavio neki lik i lepo se predstavio. Kaze da nije kladionicar, vec bookmaker, sada me mrzi da se secam da li je bio letonac ili turcin, i predstavio se da ne radi direktno za kladionice, vec koliko se secam, za neku Agenciju ili web-site koji se bavi formiranjem/uporedjivanjem kvota, a koje kasnije preuzimaju/uporedjuju on-line kladionice. Lik se uljudno predstavio, rekao da zivi i radi u Londonu, i opet ponovio da nije kockar, i da sport prati samo onoliko koliko posao zahteva. Predstavio se i da je matematicar ili programer, i to me mrzi da se secam, i rekao da se na portal registovao da bi ponudio nesto nama, kladionicarima. Ponuda je isla ovako. On ce jednom sedmicno objavljivati kvote koje on pravi, a na osnovu svojih aplikacija i svojih metoda, a koje znacajno odstupaju od onih koje objavljuju svetske kladionice. Ne znam da li je zaista bio turcin, ali u daljem delu posta cu ga zvati kao da je turcin. Dakle, turcin, odmah uljudno objasni da su kvote iskljucivo njegove, a od nekoliko stotina kvota za utakmice, koje su uglavnom slicne ili iste, uvek se nadje nekih desetak ili petnaest, koje znacajno odudaraju od zvanicnih kladionica. Zaboravio sam da napomenem, da su se kvote odnosile na igre u basketu, i to handicapi, kao i under/over poeni, kao i kvote, vecinom americkih sportova. Posto je to bilo doba kasne jeseni, a sezona basketa u punom zamahu (sva nacionalna prvenstva, Euroleague, Aba League, Eurocup...), turcin predlozi da prve dve sedmice objavljuje samo kvote za basket. Jos jednom ponovi, da on ne prati forme ekipa, da ne prati listu povredjenih igraca, i odmah se ogradio da ce objavljivati samo odstupanja od kladionica, odnosno kvote za meceve gde se on NE SLAZE sa kvotama ostalih kladionica. Odmah je predlozio da parametar bude unibet kladionica, a mi ostali sa Foruma smo mu pozeleli dobrodoslicu. Nakon lepih reci, i dobrih zelja, stiglo je i iznenadjenje. Turcin je ljubazno rekao da ce prvih sest meseci kvote objavljivati besplatno na Forumu, a nakon toga, pod uslovom da steknemo poverenje, ide pretplata na mesecnom nivou, za one koji su zaintertesovani. Odustajanje od dalje pretplate je moguce na kraju svakoga meseca. Mi, stoka sa Foruma smo naravno prihvatili, jer kakva bi mi bila stoka, a da ne prihvatimo nesto sto je besplatno. Dodje sledeca sedmica, turcin objavi devet ili dvanaest kvota, opet me mrzi da se secam, koje su odudarale od unibet kladionice, i predlozi da svako izabere ono sto misli da ima najvise logike. I zaista, desi se na primer, da unibet izbaci handicap na mec izmedju ekipe A i ekipe B (+16 na ekipu B), a po turcinu handicap je +9. Isto je bilo i sa odsupanjima na igru under/over poeni. Nas kladionicare je boleo qurac za unibet, jer je svako igrao u svojoj kladionici, a kvote su manje-vise bile slicne. I desi se magija!!! Od svih devet ili dvanaest ponudjenih turcinovih predloga, svi prodju !!!! Dakle, turcin MISLI da handicap na ekipu B ne bi smeo da bude veci od +9, kladionice MISLE da je realno da bude +16, mi stoka kladionicarska poverujemo turcinu, odigramo handicap na ekipu B na cak +16 i vec sutra ste bogat covek. Jednostavno, zar ne? Na Forumu, delirijum, ali ipak oprezan. Turcin nastavi, i zaista se desi da je bio sjajan. Ne mogu da kazem da je bio nepogresiv, ali je rec sjajan najbliza istini. Nismo bas bili najsrecniji kada je objavljivao kvote za americke sporotve, jer nismo bili preterano zainteresovani, ali je svakako bio sjajan. Nakon dve-tri sedmice pojavile su se i prve kritike. Od desetak predloga, dva ili tri predloga bi bilo iz “pravih” liga poput Euroleague, Eurocupa ili Top evropskih nacionalnih liga, dok su ostale bile iz “alternativnih” poput belgijske, ruske ili portugalske. Jasno je bilo da turcin radi sa brojevima, ali dok je islo svi smo cutali kao pic*#*ke. Ja sam birao uglavnom jedan ili dva meca iz njegove ponude, najcesce one koje sam smatrao realnim. Ostala stoka je uzimala sve, sto u singlu, sto vezano na tiketima. I onda je doslo, ono sto se moralo desiti, turcin je od deset pogodio (odlicnih) sest, jednom, pa jos jednom. Vec sutradan se na Forumu javio neki psihopata, koji je naravno pao na turcinovim predlozima, a koji je naravno “nas”covek, iako je Forum bio strani. Primitivna seljacka budala je dolazila iz Crne Gore, i odmah je krenuo djonom da uklizava po turcinovim ligamentima. U daljem delu posta crnogorskog majmuna cu zvati bizonom da se lakse razumemo. Bizon je uvredama i teskim recima odmah kidao ligamente, koristeci kao argumente da turcin lupeta kao otvoreni prozor, da ne analizira rostere, povrede, formu i slicno, sto je naravno bilo tacno. Turcin se mirno, racionalno i kulturno branio, ali je bizon napade pojacavao pominjanjem zenskog dela porodice, a predlagao je i da se nadju negde napolje, u realnom zivotu, pa da turcinu osim ligamenata, pokida i tkiva. Ovi, nasi pacijenti koji se,na nasem Forumu, javljaju NAKON analize, a posto predlog padne, su prave male mace, prava kamilica, naspram crnogorskog bizona koji je osetio krv. Jedno desetak dana su se oni raspravljali/vredjali (samo je bizon vredjao), dok na kraju, turcin nije otisao sa Foruma. I to otisao sa stilom, ponovio da on nije kockar, da formira kvote, i da samo predlaze tamo gde se NE SLAZE sa kladionicama. Svima je pozeleo srecu, izvinuo se ako je neko izgubio novac na njegovim predlozima i a-d-i-o. I kao sto to uvek u zivotu biva, pametniji se povukao, glupi crnogorski bizon je pobedio jer se pametniji povukao i sve je otislo u qurac. Zaboravio sam da napisem da su administratori sa toga stranog foruma bili jos gori od ovih nasih, uopste se nisu ukljucivali u raspravu, a kamoli im nije padalo na pamet da bizona oteraju u qurac.

Ja nisam bookmaker, ali danas se ja NE SLAZEM sa kladionicama, a usudicu se cak da napisem da se ne slazem sa velikim bet365 ... eeeej. Ne bih mogao da se setim kada sam dobro prosao, kada se NISAM SLAGAO sa velikim bet365. Bet 365 svakako nije bilo ko, ali boli me qurac, ni ja nisam bilo ko, ipak sam ja ubedljivo najbolji kockar na nasem Forumu.

Ako na Forumu postoji neki ludak ili pacijent koji veruje u mlade generacije, danasnji mec izmedju Felix Auger Aliassima i Carlos Alcaraza bi trebao da bude mec dana. Za nas ostale, koji verujemo da mladi nisu ni za qurac, predlazem da se kladimo na ovaj mec. Veliki bet365 je procenio da je Felix Auger Aliassime prilican favorit, te pobedu crnca kvotira sa 1,50, dok je pobeda mladoga spanca kvotirana sa 2,65, a mislim da ce kvota na kanadjanina jos i padati do pocetka meca. Ja se svakako slazem sa bet365 da je crnac favorit, slazem se i da je bolji igrac.Tri godine je stariji, ima mnogo vise teskih meceva iza sebe u karijeri, pobedjivao je i Top 10 igrace. Napreduje iz godine u godinu, odlicno je gradjen, mnogo bolje od spanca koji jos nije ni formiran. O servisu bolje da i ne govorim, i tu je kanadjanin barem duplo bolji. Po pitanju konacnog pobednika, nikada ne bi smeo da se zajebavam sa velikim bet365. Ako oni kazu da je toliki favorit, verovatno znaju sta rade, tako da je za mene igra na konacnog pobednika No Bet.

Veliki bet365 je granicu na igru over gemova postavio na 37,5, sto znaci tri tesna seta sa tri tie breaka (sto je tesko moguce) ili cetiri seta sa po devet ili deset gemova. Ako je vec crnac favorit sto se tice konacnog pobednika, kladionice verovatno misle da ce crnac mozda pobediti prilicno lako sa 3:0 ili eventualno 3:1, a sto se naravno nikako NE SLAZEM. Kada bih pronasao novac na ulici do pocetka meca, ovo bi singlovao kao over na mecu, ali sa svojim novcem ni u ovom slucaju nemam nameru da se zajebavam sa velikim bet365, dakle i u ovoj igri No Bet.

Veliki bet365 pobedu crnca tacnim rezultatom 3:0 kvotira sa 3,25, a da nece biti taj rezultat, odnosno da mladi spanac uzima barem set kvotira sa 1,35. E, ovo vec ne mogu da prihvatim, odnosno ne mogu da ne odigram protiv kladionica, pogotovo sto mislim da Alcaraz moze (mozda) i da pobedi. Dakle, ovo svakako igram, ali ne u singlu, vec vezano sa mecevima od weekenda.

Veliki bet365 nudi u ponudi i over gemova u prvom setu po granici od 8,5 a po kvoti od 1,25 sto je zapravo takva ponuda da odmah pristajem cak i da toliko padnem da postanem beskucnik. Dakle, agresivno kladjenje, i to single na over gemova po granici od 8,5 u prvom setu, a odmah da kazem, cak i ako padnem, opet bih ponovo ovo odigrao.

U dnevnom topicu od nedelje sam vam predstavio mladog spanca Alcaraza, a pre nego sto vam predstavim i crnca, samo da zakljucim post kako treba. Ja SE NESLAZEM sa kladionicama da je crnac toliki favorit da bi trebalo lagano da pocisti spanca ali to sto se ne slazem, nije nikakva analiza. Analiza je, da mislim da spanac zaista moze da uzme dosta gemova, i da crnac uopste nije toliki favorit da ce danas biti lagana setnja, vec da ce biti oho-hoo borbe. Spanac udara kao dopingovan, odlicno se krece, ima odlican pristup na celom turniru, hrabar je, bori se kao da mu je sveki mec i poslednji mec. Ako niste gledali njegove meceve na turniru, vazno je da vam kazem da je publika na svakom mecu bila na njegovoj strani, pogotovo protiv padavicara Tsitsipasa, kojeg koliko sam shvatio, osim roditelja moze da voli jos samo Goksim. Americka publika je mladog spanca ovacijama nosila protiv Tsitsipasa, kao da je domaci igrac, a to je pre svega zasluzio stilom igre i odnosom prema toj najlepsoj sportskoj igri na svetu.

Ako do pocetka meca, pronadjem dovoljno novca na ulici, a koje je neko nehatom izgubio, najverovatnije da cu u ponekom doublu postaviti i igru da pobednik (bilo koji) nece pobediti na mecu bez izgubljenog seta po kvoti od 1,55. I za kraj, ako bilo koji teniser pocisti lagano svoga protivnika, svaki od mojih predloga ide u qurac, a ako sam pristao da padnem da je moguce da seljaci iz Dinama nisu u stanju da uvale barem jedan gol moldavskim cirkusantima, onda ce danasnji pad biti prava decija igra.

Ako igrate sa zeninom kreditnom karticom, preporucio bih vam da pokusate na nekom narodnom ili seljackom tiketu sa igrom da ce na mecu biti tie breaka po kvoti od 1,65 sto ja svakako necu igrati.

Da bi analiza bila potpuna, na kraju moram da vam predstavim i Augera Alliassima, sto cu svakako uciniti preko qurca, ali kada vec bet365 smatra da je toliki favorit, hajde da se ne kurcim protiv njih.

Najvaznije je da je crnac, od toga bih poceo u predstavljanju kanadjanina, jer su krvna zrnca veoma vazna u svakoj analizi. Alliassime je rodjeni kanadjanin, ali mu je otac africki emigrant iz Togoa. Vazno je i da je milenijalac, posto je rodjen 2000-te godine, a ove godine u sedmom mesecu je zauzeo petnaesto mesto na Atp listi, sto mu je i najbolji ranking. U mladjim kategorijama je bio odlican, 2016-te je osvojio juniorski US Open, lagano dobivsi Kecmanovica sa 2:0 u setovima. Sa petnaest godina je poceo da igra i u seniorskoj konkurenciji, uglavnom Challengere gde su mu sponzori obezbedjivali wild-card. U jednom trenutku je bio prvi teniser na svetu rodjen u novom milenijumu koji je usao na Atp listi. Prvu sezonu u seniorskoj konkurenciji je zavrsio na 742-om mestu, drugu na 613-om, trecu na cak 162-om, cetvrtu na 108-om, da bi u 2019-oj vec usao u Top 20 igraca na svetu. Te godine je igrao cak tri finala i sva izgubio, a vazno je i da napisem da je te godine igrao sva cetiri Grand Slama. Cak je i u 2020-oj igrao tri finala i sva tri opet izgubio. Tokom 2019-te i 2020 pobedjivao je i igrace poput Tsitsipasa i to dva puta, Andy Murray-a, Fogninija, Ruuda, Bornu Corica, Steve Johnsona, Grigor Dimitrova, Nick Kyrgiosa. I ove godine je bio sjajan, dosao je do cetvrt-finala Wimbledona, a lagano je u Halleu pocistio i Federera koga bi i moja ujna Danica pobedila, iako nema pojma sa koliko loptica se igra tenis. Do meca sa Alcarazom, Alliassime je na Us Openu dobio Donskoy-a, Mirallesa, Bautistu Aguta i Tiafoa. I za kraj, ako neko uopste cita analize na nasem Forumu, cisto da napisem da je aktuelni trener kanadskog crnca, Toni Nadal, visegodisnji trener velikog Rafe, kao i da su svi kanadski igraci koji su na Atp listi ( Shapovalov, Alliassime, Raonic, Pospisil, Schnur) u poslednje cetiri godine izgubili cak cetrnaest finala, od kojih je samo Alliassime izgubio sest.

Sto se tice moguceg rizika da padnete zajedno sa mnom, rizik je prilican, jer je Alkaraz jos uvek ne formiran igrac, a jos manje je formiran kao covek i licnost. Iako igra odlicno, i publika ga nosi, iako se odlicno nosi sa pritiskom, ipak je prerano spavati kao beba, nakon sto polozite novac na njega. O servisu koji je gori od servisa Simone Halep, a o tome sam vec pisao u nedelju, bolje i da vam ne pisem, jer se onda sigurno necete kladiti. Ako u prvom setu, spanac servira poput Halepove, racunajte da je tiket propao i da nece uzeti ni dva gema. Ali, izmedju (potencijalno) rizicnog kladjenja i ne kladjenja ili ne daj Boze, citanja poezije, uvek cu izbrati kladjenje na mladog spanca. Mozda odigra lose, ali sam siguran da ce na mecu pokazati cojones, a ne kao one pick*#*e iz Zagreba protiv moldavaca

Hrvatska - Slovenija 1 (1.57) bet365

Utakmicu će suditi francuski sudac Clement Turpin čiji prosjek žutih kartona iz prošle sezone ide do 3.3 po utakmici u svim natjecanjima. Poznat je kao sudac koji voli dijeliti crvene kartone, nakon što je u 18 utakmica koje je sudio prošle sezone u ligi pokazao čak devet crvenih. To je opravdao i u novoj sezoni, gdje je odmah u prvoj utakmici koju je sudio u ligi pokazao već jedan crveni karton uz pet žutih.

Skupina H.png

Izvor: bet365

Hrvatska nije bila toliko uvjerljiva prošle subote u Slovačkoj, ali su ipak odradili svoj dio posla i upisali pobjedu sa minimalnim rezultatom. U, manje više, izjednačenom susretu, gosti su izašli kao pobjednici zahvaljujući Brozoviću koji postiže gol u 86. minuti. Hrvati su uzeli prijeko potrebna tri boda i sada se nalaze na drugoj poziciji na tabeli, sa istim (10) brojem kao i prvoplasirana Rusija, ali nešto lošijom gol razlikom.

Vratar Livaković, branič Vrsaljko, veznjaci Modrić i Badelj, te napadači Rebić, Brekalo i Budimir neće nastupiti.

Utakmicu za domaće medije najavili su izbornik Zlatko Dalić i Ivan Perišić.

"Moramo biti favoriti na svom stadionu, pred svojim navijačima. Možda će nam biti ovo najteža utakmica, ovo je treća utakmica u sedam dana, protiv agresivnog i borbenog protivnika, koji nas je dobio u Sloveniji, i ako ne pokažemo energiju trčanja iz Bratislave i Moskve, bit će nam teško. Ne sumnjam u naš motiv, nosit će nas publika i vjerujem da ćemo dobiti. Na koji način, nije bitno, samo su bodovi bitni. Smjena generacija? To je neminovnost", rekao je izbornik Zlatko Dalić pa se dotaknuo Slovenije:

"Igrat će koliko im mi dopustimo i kako se postavimo. Ni Rusiji ni Slovacima presingom nismo dali da se razigraju. Time sam jako zadovoljan. Bitno je i da opet kvalitetno reagiramo na onu dugu loptu."

"Spremni smo i motivirani, jedva čekamo da idemo po pobjedu sutra. Trebat će strpljenja. Publika će nas nositi, jedva čekamo", rekao je Ivan Perišić.

HRVATSKA: Ivušić, Uremović, Lovren, Vida, Gvardiol; Brozović, Pašalić; Ivanušec (Orišić), Livaja, Perišić, Kramarić (Čolak).

Kao i Hrvatska, Slovenija u ovaj susret dolazi nakon tijesne pobjede protiv Malte (1-0) prošlog vikenda na domaćem terenu. Bili su za nijansu bolji, iako su ih kladionice smatrale ogromnim favoritima. Poveli su preko Lovrića u 44. minuti iz penala, pa iako su u nastavku stvorili par pristojnih prilika, nisu uspjeli biti konkretniji u napadu za uvjerljiviju pobjedu u ovom susretu, propustivši veliku šansu za povećanje vodstva kada su dobili još jedan penal u 88. minuti. Slovenija zauzima treće mjesto na tabeli, sa tri boda manje u odnosu na Hrvatsku.

Sloveniji nedostaju veznjaci Kouter, Vetrih i Vučkić, ali niti jedan od njih u posljednje vrijeme nije previše utjecajan.

"Teško je uliti samopouzdanje. To imaju sportaši pobjednici. Ponekad smo za korak prekratki, što može biti i nedostatak samopouzdanja" - rekao je Kek na presici te priznao da njegova momčad ne izgleda najbolje na terenu.

"Već se neko vrijeme događa da ne podižemo tempo zamjenama. Ali to je mlada momčad. Hrvati će biti 'napaljeni' jer znaju što se dogodilo u Stožicama. Ali najviše volim takve utakmice."

SLOVENIJA: Oblak; Balkovec, Mevlja, Blazic, Stojanovic; Zajc, Stulac; Mlakar, Lovric, Ilicic; Sesko

Vicešampioni svijeta na dobrom su putu da se kvalificiraju na Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, ali morat će igrati dosta uvjerljivije. Njihova kvaliteta i nastupi, barem po mom mišljenju, još nisu u potpunosti koordinirani. Ipak, budući da imaju prednost domaćeg terena, trebali bi ostvariti pobjedu po kvoti 1.57 u bet365 kladionici i osvetiti se za poraz još u ožujku kada su se ove dvije reprezentacije posljednji put susrele. 

Screenshot_2.png

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Kek zna što ga čeka na Poljudu: Hrvati će biti napaljeni, znaju što se dogodilo u Stožicama...

Utakmicu s Hrvatskom možete gledati kao najtežu ako ste uplašeni, ali možete najlakše gledati ako ste pobjednik. Znamo kamo idemo, idemo do favorita skupine, rekao je slovenski izbornik

Poljud je izazov, inspiracija, motiv, rekao je Matjaž Kek uoči gostovanja na 'splitskoj ljepotici', njegovog 12., ali prvog kao izbornika 'zmajčeka'.Utakmica Hrvatske i Slovenije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru na rasporedu je u utorak u 20.45 sati.

Slovenci su nas pobijedili na otvaranju kvalifikacija, ali su zatim upisali poraze od Cipra i Rusije, a nakon remija sa Slovačkom, minimalno (1-0) su slavili protiv Malte. Opet to nije izgledalo bajno, iako su igrali protiv puno slabijeg protivnika (op.a. istina, i 'vatreni' su se mučili s Maltežanima), a Kek zna da je pred njim daleko teži ispit.

- Teško je uliti samopouzdanje. To imaju sportaši pobjednici. Ponekad smo za korak prekratki, što može biti i nedostatak samopouzdanja - rekao je Kek na presici te priznao da njegova momčad ne izgleda najbolje na terenu.

- Već se neko vrijeme događa da ne podižemo tempo zamjenama. Ali to je mlada momčad. Hrvati će biti 'napaljeni' jer znaju što se dogodilo u Stožicama. Ali najviše volim takve utakmice.

Iako će Hrvatska biti favorit za pobjedu, Kek vjeruje da može ponoviti rezultat iz Stožica kada su 'zmajčeki' golom Lovrića šokirali 'vatrene'. 

- Utakmicu s Hrvatskom možete gledati kao najtežu ako ste uplašeni, ali možete najlakše gledati ako ste pobjednik. Znamo kamo idemo, idemo do favorita skupine. Siguran sam da ćemo vidjeti bolje. Nadam se da ćemo postići pozitivan rezultat.

Za utakmicu protiv 'favorita skupine' vraća se suigrač našeg Marija Pašalića, Josip Iličić koji je propustio ogled s Maltežanima što znači da će iz prvih 11 vjerojatno ispasti Hajdukov Jan Mlakar.

Izvor: 24sata.hr

TRI PUTA DO KATARA: JEDNU BISMO SITUACIJU POSEBNO HTJELI IZBJEĆI, TAD BI POČEO PRAVI STRES

Izbornik Dalić najavio je da će za plasman na SP biti dovoljan 21 bod

Pobjedom u Slovačkoj Hrvatska je napravila veliki posao u kvalifikacijama za SP 2022, naravno, pod uvjetom da u utorak pobijedi i Sloveniju.

Ovo su tri opcije koje stoje na putu Vatrenima:

NAJBOLJI PUT DO KATARA

Riješiti sve prije zadnje utakmice u skupini

Zlatko Dalić najavio je da će za plasman na SP biti dovoljan 21 bod, možda i 20, ali najbolje je osvojiti sve do kraja i ne brinuti za ostale. Hrvatska ima dobar raspored jer s tri nominalno najjača konkurenta igra na svom terenu. Teoretski, može se dogoditi da do zadnjeg kola i utakmice s Rusima budemo poravnati i da o prvom mjestu odlučuje ta utakmica i ukupna gol-razlika, ali u tom bi slučaju i Rusi morali biti stopostotni. Najbolje bi bilo pobijediti u četiri preostale utakmice, a da Rusi negdje posiju bodove i da taj zadnji susret ne odlučuje o pobjedniku skupine.

REALAN PUT DO KATARA

Pobjeda nad Rusima za prvo mjesto na tablici

U kvalifikacijama je nedvojbeno uvijek najvažnije sam odlučivati o svojoj sudbini. Dakle, kako se dosad razvijaju stvari u našoj skupini, teško je očekivati da će favoriti, uključujući i Hrvatsku, pobijediti u svim utakmicama do kraja kvalifikacijske skupine, bit će tu još iznenađenja. Vjerojatno i stresa i neizvjesnosti do zadnjeg kola. I zato je realno da bi baš zadnja utakmica, protiv Rusije 14. studenoga na domaćem terenu, mogla presuditi dobitnog putnika na predstojeći Mundijal. Kao što smo u borbi za Svjetsko prvenstvo u utakmici igranoj 2001. pobijedili Belgiju u zadnjem kolu i otišli u Japan i Koreju, tako bi sad slavljem protiv Rusa mogli izboriti taj željeni Katar.

NAJTEŽI PUT DO KATARA

Ovisimo o drugim rezultatima suparnika

Poraz od Slovenije sasvim bi zakomplicirao situaciju u skupini, tada bi i Slovenija, a i Slovačka ako pobijedi Cipar, imale realne izglede za prvo mjesto, Rusija bi, pobijedi li Maltu odmakla Hrvatskoj za tri boda. Tada bi počeo pravi stres, bili bismo u situaciji da više ne ovisimo sami o sebi, već bismo se morali uzdati da će i Rusi negdje gubiti bodove, a naša pobjeda u svakoj utakmici do kraja bila bi imperativ i mač nad glavom, ne bismo imali pravo na kiks, pogotovo u srazovima s konkurentima. Nije da bismo se prvi put našli u takvoj situaciji, bilo je već kvalifikacija u kojima smo držali fige drugima. Zato i znamo kako bi to bilo dobro izbjeći.

Izvor: jutarnji.hr

Dalić: Livaja počinje protiv Slovenije. Rekao sam mu što očekujem od njega

HRVATSKU nogometnu reprezentaciju čeka susjedski derbi šestog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru. U utorak od 20:45 na Poljudu igra protiv Slovenije.

Hrvatska je dosad imala vrlo uspješan rujan. Na teškom gostovanju u Rusiji uzela je bod, a pobjedom u Slovačkoj golom Marcela Brozovića došla je do drugog mjesta tablice, s istim brojem bodova kao i prvoplasirana Rusija.

Utakmicu za domaće medije najavili su izbornik Zlatko Dalić i Ivan Perišić.

"Moramo biti favoriti na svom stadionu, pred svojim navijačima. Možda će nam biti ovo najteža utakmica, ovo je treća utakmica u sedam dana, protiv agresivnog i borbenog protivnika, koji nas je dobio u Sloveniji, i ako ne pokažemo energiju trčanja iz Bratislave i Moskve, bit će nam teško. Ne sumnjam u naš motiv, nosit će nas publika i vjerujem da ćemo dobiti. Na koji način, nije bitno, samo su bodovi bitni. Smjena generacija? To je neminovnost", rekao je izbornik Zlatko Dalić pa se dotaknuo Slovenije:

"Igrat će koliko im mi dopustimo i kako se postavimo. Ni Rusiji ni Slovacima presingom nismo dali da se razigraju. Time sam jako zadovoljan. Bitno je i da opet kvalitetno reagiramo na onu dugu loptu."

Dalić: Livaja i Ivušić počinju protiv Slovenije

Govorio je o napadačkoj jalovosti protiv Rusije i Slovačke.

"Bili smo malo jalovi prema naprijed, istina, ali ovo nisu utakmice za ljepotu, bodovi su bitniji, a ne dojam. Znamo da moramo ostvariti rezultat. Slovenija nije samo Jan Oblak, odmorio se Iličić, on je svjež i najveća opasnost, s Lovrićem čini napadačku osovinu, a očekujem i Mlakara. Kek je promijenio 17 igrača u dvije utakmice."

Protiv Slovenije na golu će biti Ivica Ivušić, koji je sjajno zamijenio Dominika Livakovića. U napadu će od prve minute zaigrati Marko Livaja.

"Neće biti Livakovića na golu, ne želimo riskirati. Upitnik je oko Gvardiola, nisam sklon tomu da silujem neke stvari u koje nisam baš siguran. Tako su i Modrić i Budimir ostali izvan ekipe, nisu do kraja spremni. Idemo sa zdravim i spremnim igračima."

"Nećemo puno mijenjati i izmišljati, jer nemamo ni što. Evo, reći ću da će Livaja početi utakmicu. On to već zna nekoliko dana. Očekujem od njega velike stvari, zaslužio je onime što igra u Hajduku kao lider i vođa. Na kojoj će poziciji igrati? Svi su tu da igraju ono što im se namijeni. Nitko ne igra poziciju koja je dominantna, bez obzira na to što mediji to stalno potenciraju. Neki su igrači puno igrali, Sosa, Juranović, Lovren. Malo me je strah početi s igračima koji su igrali puno, znat ćemo više nakon treninga."

Na Poljudu se očekuje više od 20 tisuća navijača.

"Bit će nam bitna podrška publike, sjećamo se Mađarske i te atmosfere. Za naježiti se. Gdje god smo igrali, otkad sam ja izbornik, bilo nam je prelijepo u Osijeku, Rijeci, Zagrebu. Bez obzira na to što netko hoće napraviti da to ne valja ništa, da omalovažava, hrvatski narod prepoznaje ono dobro. Očekujem veliku podršku i mi ćemo nastojati zahvaliti s tri boda", završio je Dalić.

Perišić kapetan protiv Slovenije

Ivan Perišić najavljen je kao kapetan protiv Slovenije.

"Atmosfera je odlična nakon pobjede u Slovačkoj, dala nam je dodatnu energiju. Dobro smo odradili te dvije utakmice, nismo primili gol i možemo biti zadovoljni s dva možda i najteža gostovanja. Ali ako sutra ne pobijedimo, neće puno značiti. Ritam je strašan, sve su zbili u kratko vrijeme, bit će malo lakše u listopadu i studenom, ali onda ćemo već i s klubom imati dvije utakmice tjedno. Tko preživi, pričat će. Ali zato služi 25 igrača, trener mora izabrati i raspodijeliti snage. Kostur ekipe je tu, mlađi igrači imaju već dosta ozbiljnih utakmica, oni nam daju dodatnu snagu."

"Spremni smo i motivirani, jedva čekamo da idemo po pobjedu sutra. Trebat će strpljenja. Publika će nas nositi, jedva čekamo", rekao je Ivan Perišić.

Izvor: index.hr

Azerbejdžan - Portugal | Više od 8 kornera (1.50) bet365

Odmah da pređem na stvar, ovdje igram više od 8 kornera u bet365 kladionici, gdje nam daju kvotu od 1.50. Svi znamo koliki je favorit Portugal u ovom susretu, te da će vjerojatno ostvariti pobjedu, s obzirom da se sa Srbijom bore za prvu poziciju. U ovom trenutku imaju isti broj bodova kao i Srbija na prvoj poziciji, tako da im je pobjeda prijeko potrebna. Prave dosta kornera na svojim utakmicama, pogotovo protiv slabijih timova. U prošlom susretu su napravili čak 14 kornera na utakmici protiv Irske.

Skupina A.png

Pored toga, Azerbejdžan je najgora momčad u skupini sa jednim remijem i to protiv Irske u prošlom susretu. Katastrofalni su i nisu dorasli protivniku kao što je Portugal, čak iako nema Ronalda u timu. Svakako očekujem pobjedu već u prvom poluvremenu, ali su mi korneri nekako sigurnija opcija. Sretno!

Azerbejdžan: Mahammadaliyev; Huseynov, Medvedev, Haghverdi, Badalov, Salahly; Alasgarov, Qarayev, Mahmudov, Ozobic; Emreli

Portugal: Patricio; Cancelo, Dias, Pepe, Guerreiro; Palhinha, B. Silva, Fernandes; R. Silva, A. Silva, Jota

Screenshot_3.png

BiH - Kazahstan 1 + više od 1.5 gola (1.61) bet365

Domaćini trenutno zauzimaju 4. mjesto u skupini D i nastojat će osigurati sva tri boda protiv slabije momčadi Kazahstana. U svojim prethodnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, Bosna je remizirala protiv moćne Francuske (1-1). Da budem iskren iznenadili su me, kao i sve ostale vjerujem. Nevjerojatno Edin Džeko je još jednom u 36. minuti susreta pokazao da je najbolji igrač Bosne i Hercegovine ikada. Bosna je te noći zaista bila impresivna, jer je imala 45% posjeda lopte i nastojali su pronaći brže puteve kroz francusku obrambenu liniju. U nedavnom prijatelsjkom susretu protiv Kuvajta, Bosna je upisala pobjedu od 1-0. Smail Prevljak je u 66. minuti zabio za pobjedu. Bosna itekako ima šanse za kvaliikacije ako ovdje ostvari pobjedu.

Skupina D.png

Gosti dolaze u ovaj susret na posljednjem mjestu u skupini. Pokazali su tračak nade protiv Ukrajine u ta dva remija, ali mislim da ovdje nemaju što tražiti. Možda malo navijački nastrojena oklada, ali svakako mislim da je domaća momčad nakon prikazanog u Francuskoj zaista dosta kvalitetnija, dok još igra i na domaćem terenu, a svi znamo da na Bilinom Polju nijednom gostu nije lako igrati. U prethodnoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Kazahstan je izgubio protiv Finske (1-0).

BiH: Sehic; Susic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Sanicanin, Kolasinac; Pjanic, Hadziahmetovic, Cimirot; Demirovic, Dzeko

Kazahastan: Shatskiy; Tapalov, Erlanov, Marochkin, Alip, Taykenov; Zhukov, Tagybergen, Vorogovskiy; Tattybaev, Aymbetov

Screenshot_4.png

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Slovačka - Kipar 1 (1.40) bet365

Slovačka je doživjela veliki udarac nakon što su izgubili u posljednjoj utakmici protiv Hrvatske (0-1) i gotovo potopili svoje nade u plasman na Svjetsko prvenstvo. Morat će pobijediti večeras ako žele ostati u konkurenciji za jedno od prva dva mjesta. Slovačka je sada bez pobjede u 4 utakmice (3 poraza i 1 remi) i nastojat će se vratiti na pobjedničke staze. Ne olakšava im ovu utakmicu ni činjenica da su protiv Kipra u prvoj utakmici u skupini uspjeli odigrati samo remi.

Skupina H.png

Na veliko olakšanje Slovačke, Kipar ima užasan rekord u gostima, izgubivši 8 od posljednjih 9 utakmica. Kipar je u posljednjih pet utakmica primio i 13 golova. Kipar se trenutno nalazi na dnu tabele nakon što su doživjeli još jedan poraz od Rusije (2-0). Definitivno su van borbe za mjesto na SP-u i najbolje što mogu učiniti sada je da unište nade nekim drugim ekipama. Ovo su vrlo važna tri boda za domaćine i mislim da će ih osvojiti sa kvotom 1.40 u bet365 kladionici. Kipar nije uspio postići gol u devet od posljednjih 10 gostovanja i mislim da bi se taj trend mogao nastaviti i u Slovačkoj. Za one koji žele ići na sigurno igrajte pobjedu Slovačke, dok za one koji žele nešto riskantnije, Slovačka pobjeda bez primljenog gola po kvoti 2.10.

Screenshot_5.png

Mislim da se isplati igrati danas utakmicu izmedju Nizozemska - Turska

Nizozemci su prošlo kolo pobjedom 4:0 protiv Crne Gore sigurno si dignuli samopouzdanje, a i odigrali su odličnu utakmicu.

1B1F5B85-749F-4EFF-BC77-6046B5E069CB.jpeg.69051be628dd766de23989cf0f697f20.jpeg

Turska je jednostavno pala u nekakvu krizu još od Europskoga prvenstva. Prošlo kolo su pobjedili u gostima slabašni Gibraltar, ali tek su u 2.pol uspjeli zabiti tri gola.

Mislim da će večeras Nizozemska pobjedit i preuzeti vrh tablice protiv Turske koja mi ne ulijeva nekakvo povjerenje u njihovu igru posljednje vrijeme.

Osobno sam igrao na pobjedu Nizozemaca, a za hrabrije bi preporučio igrat hendikep na domaćine.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use