Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 5.9.2021.

Goksim

Recommended Posts

• Goksim pinned this topic

Danas bi skrenuo pažnju na utakmicu Brazila i Argentine (21:00) za kvalifikacije za Svjetsko nogometno prvenstvo koja se igra u Sao Paulu. Mislim da je nepotrebno pisati o rivalitetu a i mržnji između ove dvije, najbolje Južnoameričke, reprezentacije. 

Očekujem zanimljivu utakmicu gdje se kao logična oklada nameće više kartona. Za više od 5,5 kartona unibet daje 1,58 dok bet65 daje 1,90 za više od 6,5 kartona.

Utakmicu sudi Jesus Valenzuela iz Venezuele. 

Belarus – Wales
Referee: Giorgi Kruashvili (GEO)

Bulgaria – Lithuania
Referee: John Beaton (SCO)

Albania – Hungary
Referee: Danny Makkelie (NED)

England – Andorra
Referee: Anastasios Papapetrou (GRE)

Iceland – North Macedonia
Referee: Ivan Kružliak (SVK)

Spain – Georgia
Referee: Tiago Martins (POR)

Kosovo – Greece
Referee: François Letexier (FRA)

Belgium – Czech Republic
Referee: Michael Oliver (ENG)

San Marino – Poland
Referee: Mattias Gestranius (FIN)

Romania – Lichtenstein
Referee: Kateryna Monzul (UKR)

Germany – Armenia
Referee: William Collum (SCO)

prije 34 minute, Goksim said:

Danas bi skrenuo pažnju na utakmicu Brazila i Argentine (21:00) za kvalifikacije za Svjetsko nogometno prvenstvo koja se igra u Sao Paulu. Mislim da je nepotrebno pisati o rivalitetu a i mržnji između ove dvije, najbolje Južnoameričke, reprezentacije. 

Ovo je moj izbor za danas. Igrano u unibet kladionici. 

Nisam oduševljen ponudom te, kako sam i pisao, čekam povratak klupskog nogometa što će se desiti već sljedećeg vikenda. Ipak sljedeći vikend upravo zbog reprezentativne stanke očekujem dosta iznenađenja tako da tek za 2-3 tjedna preporučujem ozbiljnije uloge. 

U Španjolskoj drugoj ligi rijetko kada vidimo golijadu. Očekujem under 2,5 gola na oba susreta a kao osiguranje igram under 3,5. Yankeesi su iznenađujuće jučer izgubili (1,25) je bilo na njih. Sumnjam da će kiksati dva dana za redom protiv istog protivnika...

2021-09-05-10-59-50-Unibet-Online-Bettin

Gojowczyk vs Alcaraz Us Open dvojka, kvota 1,25

Svi na Forumu znamo cemu sluze zene, zar ne? Da li bi ovaj svet bio bolji bez zena? Naravno da bi bio bolji, pogotovo kada bi pronasli nacin da se razmnozavamo bez tih beskorisnih bica. Da li bi ovaj svet bio savrsen da nema zena? Na zalost, ne bi bio savrsen, jer osim zena, postoje i milenijalci, generacije rodjene posle 2000-te godine. Samo su zene gora, gluplja i beskorisnija bica od milenijalaca, novih generacija rodjenih posle 2000-te, ukljucujuci i kolege sa Foruma koji imaju 21-u i manje godina. Nijedna zena na svetu nikada nije izmislila nesto pametno, poput komjutera, mobilnog telefona, Google, Amazona, Microsofta, nijedna zena nije izmislila automobil, svemirsku letilicu ili Skype, i sigurno da nije slucajno zasto je tako. Kao sto nije slucajno zasto ni jedan dvadesetogodisnjak nista pametno nije izmislio. Rodjeni posle 2000-te, kao i zene su najbeskorisniji deo ovoga sveta, generacija bez i jednog pametnog razloga postojanja. Mlitavi, glupi, neobrazovani, poslusni, bez integriteta, bez talenta, bez obrazovanja, bez hrabrosti, bez icega sto bi nekoga odvojilo od mase prosecnih. Nijedna osoba rodjena posle 2000-te nikada nece izmisliti nesto pametno poput kompjutera ili mobilnih telefona jer se tim bolesnicima umesto mozga razvijaju hiperpalcevi kucanjem sms-pouka. Nece izmisliti nista pametno jer se deseset sati dnevno omamljuju video igrama, Tik Tokom ili influenserima. Razlika izmedju generacija rodjenih 2000 i kasnije, u odnosu na one cija godina rodjenja pocinje sa 19... je poput razlike izmedju Metallice, Aerosmitha, Nirvane i Radioheada sa jedne strane i Jelene Rozge i Magazina sa druge strane. Verovatno da postoje razlozi zasto klub poput Psg-a u zelji da osvoji Ligu Prvaka potpisuje Sergia Ramosa i seljacinu iz Rosaria koji zajedno imaju vise od sedamdeset godina. Verovatno da postoje razlozi zasto je Milan zadrzao Ibrahimovica, a potpisao i Olivier Giroud-a koji takodje zajedno imaju vise od sedamdeset godina. Kao sto postoje razlozi zasto su u penal seriji na utakmici Engleska vs Italia jedanaesterce odlicno izveli Cane i Maguire,(rodjeni 19... i neke) a kao pic*#*ke sutirali milenijumci poput Sancha (rodjen 2000-te) i Sake (rodjen 2001)

Dakle, ako na Forumu ima generacija rodjenih 2000-te i kasnije, a znam da ih ima oho-hooo, znajte da vi ipak niste najgori i najbeskorisniji deo ovoga sveta. Iako niste ni za qurac, iako samo trosite vazduh na ovoj planeti, iako niste u stanju da napisete dobru kladionicarsku analizu, iako nemate pojma o kladjenju, iako je vas krajnji mentalni domet guza Kim Kardashian i social network poput Tik Tok-a, ipak ima i gorih od vas, a to su zene.

Pre nego sto odem na analizu, a ona ce svakako imati veze sa novim generacijama, imao bih dve poruke, i to odvojene, Jedna je poruka novim generacijama, rodjenim 2000-te i kasnije, dok je druga poruka namenjena onima rodjenim 19... i neke.

Poruka rodjenima posle 2000; hajde da testiramo koliko ste glupi, i kakve koristi ima ovaj svet od vas. Postavicu vam deset pitanja, na koja bi cak i zene morale da znaju odgovore. To su jednostavna pitanja, a odgovori na ta pitanja bi trebalo da predstavljaju razliku izmedju ljudskih bica i beskorisnih ameba. Teoretski, morali bi da znate odgovore na svih deset pitanja, ali posto sam dobar, dozvolicu vam da se razlikute od zena ukoliko znate odgovor na berem dva od deset pitanja.

Sta proizvodi kostana srz?

Koja je najmnogoljudnija evropska drzava?

Koliku duzinu u metrima ima jedna milja?

Ko je izmislio dinamit?

Ko je bio prvi predsednik Usa?

Sta je gotika?

Kada su odrzane prve moderne Olimpijske Igre?

Ko je autor slike “Nocna Straza”?

U kome gradu se nalazi muzej Prado?

Kako se zove tvorac Coca-Cole?

Ako se podrazumeva da niste koristili Google, vec odgovore izvukli iz mozga, samo vi i ja znamo koliko ste tacnih odgovora dali na postavljena pitanja, a to je koliko smesno, toliko i tuzno. Jos tuznije je sto ne biste znali odgovore i na jos laksih 10 pitanja poput ovih;

Koji je glavni grad Jemena?

U kom gradu se nalazi Zabranjeni Grad'

Na kom kontinentu se nalazi Kipar?

Koja krvna grupa je univerzalni davalac krvi?

Koji je glavni grad Australije?

U kojoj drzavi je rodjen Adolf Hitler?

Na koliko kontinenata je podeljena planeta Zemlja?

Na kome ostrvu je umro Napoleon?

Kojoj zemlji pripada Greenland?

Kako se zvao vrhovni grcki Bog?

Poruka kolegama sa Foruma, rodjenim 19... i neke; Ove nove generacije rodjene 2000-te i kasnije, a koje ne znaju odgovr ni na jedno od ovih 20 pitanja su vasa buducnost. To su buduci glasaci, koji ce glasati u vasim zemljama, i koji ce svojim glasanjem jednoga dana odredjivati buducnost vas i vasih potomaka. To su bolesnici koji ce jednoga dana pisati analize na nasem Forumu, a vi cete stavljati novac na predloge tih ludaka. I na kraju, te nove generacije ce radjati decu, a onda ce svet otici u tri pic*#*ke materine.

Meni je stvarno pun qurac novih generacija. Prvo je padavicar Neymar bio mlad i talentovan, pa je crni seljak Mbappè mlad i talentovan, pa ce Erling Haaland biti mlad i talentovan … a za to vreme Evropsko Prvenstvo ce osvajati Chiellini i Bonucci. Sta tek reci za tenis, najlepsu individualnu sportsku igru na svetu? Prvo su mladi i talentovani, novi naslednici Federera bili Dimitrov i Raonic, eeeeeej. Nakon toga su mladi i talentovani bili qurci poput Zvereva, Tsitsipasa, Shapovalova, Rublèva, a samo ostaje da sacekamo da talentovanim proglase crnca Fèlix Auger-Alliassima (rodjenim 2000 godine). I dok su oni mladi, talentovani i glupi kao qurci, Grand Slam turnire osvajaju Federer, Nadal i Djokovic koji zajedno imaju vise od 110 godina. Osim sto mi nove generacije idu na qurac, jos vise mi ide na qurac kada pajace poput Tsitsipasa ili Zvereva proglasavaju mladim, a jos smesnije je da su talentovani. Mlada i talentovana je bila Monica Seles koja je DO DEVETNAESTE godine osvojila cak DEVET Grand Slama, a ne qurci poput Zvereva, Tsitsipasa, Shapovalovai Rublèva koji ZAJEDNO nisu u stanju da osvoje jedan jedini Grand Slam. A cak ne bi znali ni odgovor na pitanje na kom ostrvu je umro Napoleon.

Pa ipak medju svim tim qurcima rodjenim 2000-te i kasnije, ponekad moze da se nadje i neko ko moze biti normalan, a da nije glup kao qurac. Osim toga, hvala Bogu sto je i Luka Doncic rodjen 1999-te, pa ne pripada milenijalcima.

Jednog od onih koji obecavaju u Next Generation u tenisu, sam upravo ja prvi predstavio na Forumu, sto i ne cudi kada se zna da sam najbolji kockar na Forumu. Prvi sam na Forumu predstvaio Jannika Sinnera, pripadnika Next Gen, koji daju nadu da svet nece otici u tri pic*#*ke materine. Jannika Sinnera sam predstavio ne kao talenta, vec kao lika koji potpuno odudara po osobenosti, ponasanju, porodicnom statusu, posvecenosti i “nogama na zemlji” u odnosu na ostale psihopate rodjene 2000-te i kasnije. Jannik Sinner deluje kao akademik ako ga uporedite sa mentalnim cepanjima u mozgovima Tsitsipasa ili Zvereva.

Iskoristicu cinjenicu da sam ubedljivo najbolji kockar na Forumu, pa cu vam predstaviti jos jednog Next Gen igraca koji BI MOGAO da bude svetla tacka, i prava oaza medju qurcima rodjenim 2000-te i kasnije. Postovane kolege, predstavicu vam Carlos Alcaraza, i to kao i uvek, potpuno besplatno. Ako uspete da zaboravite da je rodjen 2003-e godine, mladi spanac bi zaista mogao da bude “nesto” pod uslovom da nastavi pravcem kojim je krenuo. Do pre samo godinu dana za njega je cula samo rodbina, ili mi najbolji kockari na Forumu. Ove godine je eksplodirao, skrenuo paznju na sebe, sa godinu dana zakasnjenja u odnosu na mene, upoznali su ga i ostali kockari. Za sada je samo “jedan od milion” mladih igraca koji su eksplodirali, a od njega zavisi da li ce postati Raonic, Dimitrov, Tsitsipas, Zverev ili nesto mnooogo vise. Kao prvo, rodjen je u “obicnoj” porodici, sto je veoma vazno. Kao drugo, sto je jos vaznije, nije nesto preterano lep, ima neku mracno lice, deluje kao visestruki ubica iz mladjih dana. Kao trece, za sada ima pozitivan mentalitet, prihvata da trenira “preko granice bola”, za sada pristaje i da cuti i slusa. Za razliku od Tsitsipasa koji je jedan “gospodski”igrac, koji igra na potez, eleganciju i koji smatra da znoj nije korisna stvar po kozu, mladi spanac “ore” po terenu, igra neki hard tenis, trenira kao mazga, i vec sada ima telo poput pustinjskog ratnika. Tsitsipas je neka verzija Arsenala ili Dortmunda, dok je Alcaraz pravi, pravcati Atletico Madrid. Kao cetvrto, iako Alcaraz nije preterano pametan, a pogotovo obrazovan, odmah se vidi da je daleko iznad svoje generacije, i da ima kvalitete koje qurci njegove generacije mogu samo da sanjaju. Izrazito je vredan, posvecen, ne glupira se po drustvenim mrezama, motivisan je iznad proseka, “iz aviona” se vidi da bi mogao da bude “nesto”, pod uslovom da zaboravite kojoj generaciji pripada. Kao peto, jos uvek nije imao sex sa devojkama, a kamoli starijim zenama, ali valjda ce i to doci na red. Trenutno je jedini igrac 2003-e godiste medju prvih 400 na Atp listi, najmladji medju prvih 150, i trenutno je najmladi igrac jos od 1992-e godine koji je dosao do osmine na jednom Grand Slamu. Ako ne racunamo nekoliko turnira mladjih kategorija i par Fiucersa, turnir u Umagu ovoga leta, mu je prva Atp titula u zivotu.

Za vas, kolege sa Foruma bi zapravo najvaznije trebalo da bude sta ja mislim o mladom spancu. Za njega sam se prvi put zainteresovaotamo negde 2019-e kada je brigu o njemu preuzeo Juan Carlos Ferrero, osvajac Roland Garrosa 2003-e i ex broj 1 na svetu. Nekadasnji broj jedan na svetu je napustio rad sa padavicarem Zverevim, i pozeleo bas mladog spanca. Toliko pozeleo da je ulozio svoj novac u njega i potpuno ga preselio u svoju Akademiju na severu Spanije. Osim sto je posvetio svoj novac, mladom spancu je posvetio i vreme svoga zivota, prati ga na svim turnirima, a posebno me raduje sto rade kao mazge. Ono sto me posebno uzbudjuje jeste sto Alcaraz postuje i slusa svog mentora vise od roditelja, i sto se potpuno posvetio tenisu.

Alcaraz za sada kao najveci kvalitet ima izrazito agresivnu igru, dobre, jake i precizne udarce sa osnovne linije, timing udaraca mu je daleko iznad proseka, ima i nadprosecno zdrav sportski i ratnicki mentalitet, a ono sto mislim da ga vec sada izdvaja od ruskog govna i grckog padavicara jeste izuzetna igra pod uslovima ekstremnog stresa.

Ono sto i vi kolege sa Foruma znate, jeste da Alcaraz danas igra protiv Gojowczyka, a da je juce izbacio padavicara Tsitsipasa, kao i da je kvota na mladog spanca 1,25 dok je kvota na protivnika na koga uopste nemam nameru da trosim vreme 4,00

Odmah da se razumemo, pre nego sto polozite svoj novac. Alcaraz je poput romana u kojem imate za sada naslov, a i napisali ste tek prvu stranicu knjige. Put do zavrsetka pisanja knjige od nekoliko stotina stranica, a kamoli Nobelove nagrade za knjizevnost je toliko daleko, da veoma lako Alcaraz moze postati Raonic, Dimitrov ili Tsitsipas. Mladi spanac je za sada tek samo jedan dijamant izvadjen iz neke vukojebine u Keniji, ali koji toliko treba da se brusi, da je veoma moguce da izgubite sav novac na njega dok ne postane pravi dragulj. Ja igram agresivno na njega samo u smislu da sam ga stavio na nekoliko desetina doublova vezanih sa utakmicama od sledeceg weekenda. I za kraj, ipak ne zaboravite da je mladi spanac predstavnik generacije rodjene 2000-e i kasnije, a od njih su gore samo zene. Alcaraz bi veceras mogao da pocisti protivnika, ali bi isto tako mogao da izgubi sa 0:3 cak i od Damira Dzumhura iako je cini da je nemoguce da Dzumhur moze bilo koga da pobedi. Ah, da... za sada, mladi spanac ima samo tek nesto bolji servis od Simone Halep i Kei Nishikorija, pa i to uzmite u obzir pre nego sto polozite svoj novac. Ako pak padnete na tiketu, ne krivite mene, samo ce se potvrditi da milenijumci nisu ni za qurac.

Švicarska - Italija 2 (1.90) bet365

Talijani su aktualni europski prvaci, a ujedno su i na vrhu skupine C. Do sada se čini da je samo Švicarska sposobna postaviti izazov za to prvo mjesto, pa će upravo iz tog razloga momčad Roberta Mancinija krenuti po pobjedu večeras. Italija je na petoj poziciji u svijetu, devet mjesta iznad svojih današnjih protivnika. Imali bi perfektan rekord da nije tog remija sa Bugarskom u prošlom meču. Bili su mnogo bolji u toj utakmici imali ogroman broj prilika, čak 27 šuteva po golu. Postigli su najveći broj golova u skupini, dok su primili najmanje.

Švicarci također prolaze kroz dobar niz, ali su odigrali samo dvije utakmice do sada. Švicarci imaju loš međusobni rekord protiv Italije. Igrali su protiv njih na Euru prije samo dva mjeseca, ali je i tada momčad Roberta Mancinija ostvarila ubjedljivu pobjedu od 3-0. Švicarska je u četiri od šest posljednjih susreta bez pobjede, dok su primili tri ili više golova u dvije utakmice u tom periodu. Očekujem pobjedu Italije večeras. Sretno!

Švicarska: Sommer; Elvedi, Schär, Akanji; Widmer, Freuler, Zakaria, Sow, Rodríguez; Seferović, Zuber

Italija: Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson; Barella, Jorginho, Verratti; Chiesa, Immobile, Insigne

Screenshot_1.png

Zivjeli,

Na ovaj forum me dovela očajnička potraga za bet ful računa za kupnju. Svi znamo za šta tražimo ih svi-skrill is key 😆 Samo hr/cro računi dolaze u obzir!!!!

p.s. kako nemam gdje igrati, ako ima neko ovdje sa betom da mu posaljem nesto pa nek uzme on/oni lovu koju, neću mnogo da kažem osim da je domaća stvar u pitanju- a pametan neka zaključi o sigurnosti. Pm me pa možemo na Wp/Tele.

Lijep pozdrav👍

prije 2 sati, purger1950 said:

Zivjeli,

Na ovaj forum me dovela očajnička potraga za bet ful računa za kupnju. Svi znamo za šta tražimo ih svi-skrill is key 😆 Samo hr/cro računi dolaze u obzir!!!!

p.s. kako nemam gdje igrati, ako ima neko ovdje sa betom da mu posaljem nesto pa nek uzme on/oni lovu koju, neću mnogo da kažem osim da je domaća stvar u pitanju- a pametan neka zaključi o sigurnosti. Pm me pa možemo na Wp/Tele.

Lijep pozdrav👍

Ajde

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use