Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 24.11.2009. (Listić dana)

Sreten

Recommended Posts

6606         Barcelona - Inter                         1      1,80

6707         Arsenal - Standard Liege 1 1,32

6605-S Fiorentina - Lyon [dng]          1       1,20

6705-S Unirea Urz - Sevilla [dng]         3 1,20

Ulog :100 kn

dobitak:342,13

Nadam se samo da Inter nekim cudom nece proigrat.....sve ostalo me ne muči toliko..

vaše mišljenje?

6606         Barcelona - Inter                         1      1,80

Nadam se samo da Inter nekim cudom nece proigrat.....sve ostalo me ne muči toliko..

vaše mišljenje?

Ja jos nisam imo vremena pogledat detaljnije ponudu al nikako ne bih igrao 1 na Barcelonu jer tko kaze da ce Barca naglo proigrat  ;)

Barcelona se uvijek mucila sa ekipama koje je vodio Mourinho, a Inter osim Sneijdera u sredini veznog reda ima sve same "bagere" od igraca. Barceloni su upitni Abidal, Toure, Messi, Ibrahimovic. Na ovu utakmicu prvo sto mi pada napamet je da se odigra jednako/vise zutih kartona ako ima u ponudi, ne znam jos kolika je margina postavljena.

Kartone bi također trebalo odigrat na Rubin - Dinamo K. jer ce to biti sve samo ne mirna utakmica. Prva tekma je takođe prosla s over na kartonima.

Vrlo moguce Fiorentina - Lyon mirotvorni X npr 1:1, također za Unirea - Sevilla.

Debrecen - Liverpool 2

Ovaj Liverpool je stvarno katastrofalan al vjerujem da ce pobjedit mađare

Od mene više kasnije...

Na ovu utakmicu prvo sto mi pada napamet je da se odigra jednako/vise zutih kartona ako ima u ponudi, ne znam jos kolika je margina postavljena.

Ja ću se dateljnije informirati kasnije kada ću izaci sa svojim prijedlozima. Mislim da će biti zanimljiva utakmica. Za kartone je granica prilicno visoka 4,5 međutim moguće da bude nervoze i dosta kartona. Mislim da to ovisi o Barceloni jer Inter na gostovanjima redovit skupi 2-3 žuta. Sudi Massimo Busacca (SUI) sa kojim nemam pretjerano dobrih iskustava za kartone jer IMO ima preblagi kriterij u vecini utakmica, te često za ono što je čisti žuti karton daje zadnje usmeno upozorenje...

Ja razmišljam odigrati da će Barcelona imati više udaraca u okvir gola, međutim to još nije stavljeno u ponudu, ali očekujem da će staviti. Najavljeno je da će Barcelona igrati ofenzivno, dok bi Inter šanse mogao tražiti iz kontri...

Na ovu utakmicu prvo sto mi pada napamet je da se odigra jednako/vise zutih kartona ako ima u ponudi, ne znam jos kolika je margina postavljena.

Ja ću se dateljnije informirati kasnije kada ću izaci sa svojim prijedlozima. Mislim da će biti zanimljiva utakmica. Za kartone je granica prilicno visoka 4,5 međutim moguće da bude nervoze i dosta kartona. Mislim da to ovisi o Barceloni jer Inter na gostovanjima redovit skupi 2-3 žuta. Sudi Massimo Busacca (SUI) sa kojim nemam pretjerano dobrih iskustava za kartone jer IMO ima preblagi kriterij u vecini utakmica, te često za ono što je čisti žuti karton daje zadnje usmeno upozorenje...

Ja razmišljam odigrati da će Barcelona imati više udaraca u okvir gola, međutim to još nije stavljeno u ponudu, ali očekujem da će staviti. Najavljeno je da će Barcelona igrati ofenzivno, dok bi Inter šanse mogao tražiti iz kontri...

Ma to ne bi trebalo doci u pitanje al kad se sjetim Chelsea - Barcelona proslogodisnje polufinale, Barcelona nije imala nijeda sut u okvir u svih 90 minuta... ako Mourinho psotavi ekipu jednako kao Hiddink Chelsea... iako sumnjam da se tak nest moze dva puta ponovit.

Ako ima oklada za posjed lopte to treba igrat jer to je dobivena oklada na Barcelonu.

Evo izbacili su dio proširene ponude na Unibetu...

Za sada mi je jako zanimljivo:

Barcelona - Zbroj kaznenih bodova - 10,5  više 1,65

Dakle igrači u ekipi Barcelone trebaju dobiti minimalno 2 žuta kartona ili jedan crveni i tip je dobitan.

Barcelona je do sada sakupila u 4 utakmice samo 5 žutih kartona, međutim danas im je ovo izuzetno bitna utakmica i vjerujem da će biti dosta nervoze u obje ekipe. Inter će igrati na kontre i vjerujem da će imati par opasnih kontri i polukontri koje bi mogle završiti profesionalnim faulima koje lako mogu biti i žuti karton.

Sudi Massimo Busaca koji i ne kartonira previše tj. ovisno od utakmice do utakmice. Budući da je ovo utakmica od velike važnost za ove nogometne gigante očekujem da će biti nešto stroži nego inaće...

Mislim da bi za ovaj koef. puno realnija granica bila 20,5 kako inace i stave. Ovo je IMO valuebet za neki niži/srednji ulog...

http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/unibet/ - unibet kladionica

Tko će suditi utakmicu Rubina i Dynamo Kieva

gledam odigrat broj žutih kartona 4 i više u hrvatskoj lutriji 1,50 koef...

dali se to ispalti...ajd goksim ako mozes da skontaš nešto od 14:00h ako možeš vezano za ovo pitanje (ti to najbolje radiš ;D)

Sudi Felix Brych (GER).

Skoro svugdje je granica 4,5. Moglo bi biti kartona, jedino mi se ne sviđa što se igra prije pa nebi volio odmah pasti na tome... 

Inace, mislim da bi i na Gl.Rangers-Stuttgart (3.5) 2 1,70 (fortuna) moglo biti kartona, ali me Glasgow cudi ove sezone jer su do sada bili i previše korektni...

Tko će suditi utakmicu Rubina i Dynamo Kieva

gledam odigrat broj žutih kartona 4 i više u hrvatskoj lutriji 1,50 koef...

dali se to ispalti...ajd goksim ako mozes da skontaš nešto od 14:00h ako možeš vezano za ovo pitanje (ti to najbolje radiš ;D)

Sudi Felix Brych (GER).

Skoro svugdje je granica 4,5. Moglo bi biti kartona, jedino mi se ne sviđa što se igra prije pa nebi volio odmah pasti na tome...   

Inace, mislim da bi i na Gl.Rangers-Stuttgart (3.5) 2 1,70 (fortuna) moglo biti kartona, ali me Glasgow cudi ove sezone jer su do sada bili i previše korektni...

Hvala na odgovoru, ako je drugdje postavljeno na 4,5 kartona to bi trebalo značit da 4 i više kartona prolazi...odnosno da bi vrlo lako moglo proći (jedino to što kažeš da odma ne padnem na tom paru) aliok nema veze ja cu to odigrat u HL...

Hvala još jednom

P.S. gdje nabaviš taj podatak o sucu, ja tražio svugdje i nisma mogo nać...(neznam gdje treba trazit, očito)

P.S. gdje nabaviš taj podatak o sucu, ja tražio svugdje i nisma mogo nać...(neznam gdje treba trazit, očito)

Na uefa.com, odaberes Champions league, i preview utakmice koja te zanima. Nakon toga odaberes "Lineups"  ;)

eh sve sam to napravio ali nisam stisnio na lineups jer reko ne zanimaju me postave .... ;D hehe dobro hvala sad znam za ubuduće...

Vidim da vas dosta puca na leeds, ja ga namjerno necu igrati jer me zadnjih 5 puta srusio...

Ja igram danas..

Unirea - Sevilla......x2

-Mislim da su Španjolci puno bolja ekipa i da će vrlo vjerovatno pobjediti, ali eto ograđujem se sa x.

Arsenal - Standard.....hendi na arsenal

- Razlika u kvaliteti je i vise nego ogromna

Rubin - Dinamo ....1x

Federer - Murray....2

-Po meni danas najizgledniji par. Murray je jedan od rijetkih tenisača koji se moze pohvaliti pozitivnim skoeom protiv švicarca.

Igra se u Londonu, tvrda podloga i 20 000 britanaca na strani Murraya...Federer se vratio na tour upravo u Londonu nakon dužeg izbivanja zbog rođenja blizanki...sigurno je bio totalno out od tenisa i to se u meču se Verdascom itekako vidjelo. Međutim Verdasco nije imao na kraju dovoljno snage da ga dokrajči, što će Murray znati iskoristiti....Koeficijet  odličan, omjer 7-3 za britanca..

go,gog,go murray...

Double:

Fiorentina - Lyon 5 i manje zutih kartona

Rangers - Stuttgart 4 i vise zutih kartona

Tecaj 2,3

Triple:

Debrecen - Liverpool 2

Liverpool MORA pobjediti. Igrat ce Gerrard, Aquilani, Ngog i Kuyt za mene vise neg dovoljni igraci sposobni za kreirat il zabit gol.

Inter - Barcelona manje od 4 gola na utakmici

Barcelona je u 4 utakmice LP-a zabila samo 3 gola... Inter najverojatnije defanzivno postavljen, ne vidim "over" ovdje nikako.

Bordeaux - Juventus manje od 3 gola na utakmici

Bordeaux zeli zadrzat prvo mjesto, za to mu je dovoljan i bod iz ove utakmice, nece igrat Yohan Gourcuff (glavni igrac momcadi te playmaker) te Marouan Chamakh (glavni napadac) sto ce znatno otezat zadatak domacinima. Juventus ce ici po pobjedu navjerojatnije po "talijanskih 0:1" u gostima kao sto su to napravili u proslom kolu s Maccabi-em. Ako prvo pol. zavrsi bez golova vrlo moguce da ce na utakmici pasti samo jedan gol.

Teaj 2,6

Također probao sam za jako male novce:

Porto - Chelsea X

Unirea - Sevilla X

Tecaj 10,40

Bordeaux - Juventus 2

Unirea - Sevilla oba daju gol

Debrecen - Liverpool 2/2, (h1:0) 2

Ovdje se moze probat i hendikep ili 2/2 pol/kraj jer je poznato da liverpool kad mora dobit onda "ubije" protivnika ako je on nizeg ranga, sjetite se besiktasa, bilo je negdje 7 il 8:1 za liverpool...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use