Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 23.8.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

xROQQas.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

cucHkeE.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

vHiiV3p.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 19.8. u 18:34 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

West Ham - Leicester | Michail Antonio više od 1.5 šuta u okvir gola (3.00) bet365

West Ham je prošle sezone imao jednu od svojih najboljih sezona, nakon što su završili na šestoj poziciji. Sada se postavlja pitanje da li londonski tim može ostati dosljedan i ponovo se boriti za jednu od prvih šest pozicija. Nešto od toga je odgovoreno u prošloj utakmici, to jest prvoj ove sezone koju su pobijedili protiv Newcastlea u gostima (4-2). To je impresivan rezultat, a još bolji kada znate da su gubili u toj utakmici.

West Ham ima kvalitetnu momčad i dobri igrači kao što su Michail Antonio i Tomas Soucek već su postigli golove.

Leicester je posljednjih pet godina solidna ekipa u ligi, a pobijedili su Wolvese (1-0) prošlog vikenda. Lisice su uvijek opasne sa Jamiejem Vardyjem u timu i čini se da s godinama postaje sve bolji.

Ovo bi trebala biti dobra utakmica sa puno prilika na obje strane. Antonio će vjerojatno iigrati u prvo postavi i očekujem od njega još jedan dobar susret prvi put ove sezone pred domaćim navijačia. Zanimljivom mi se činila oklada da bi on mogao imati dva šuta u okvir gola po kvoti 3.00 što po meni definitivno ima vrijednost, s obzirom da znamo da je u prošlom susretu igrao zaista fenomenalno sa četiri šuta na utakmici od kojih su dva išla u okvir. Postigao je jedan gol i jednu asistenciju. Sretno!

West Ham: Fabianski; Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell; Rice, Soucek; Bowen, Benrahma, Fornals; Antonio

Leicester: Schmeichel; Pereira, Soyuncu, Castagne; Ndidi, Tielemans; Perez, Maddison, Barnes; Vardy

Screenshot_3.png

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ekipa, šta mislite danas o kartonima na utakmicama u Španiji i Italiji.

Moram se ograditi da ne pratim dovoljno sudije, ali da vidim kako su određene ekipe igrale u prethodnom periodu.

Preciznije, Španci 

Getafe - Sevilla

Utakmica Getafea u Prvom kolu donijela je crveni u trecoj minuti, do kraja je bilo 10+ žutih. Sevilja je lagano odradila Valjekano, ali i tamo je bio crveni, ali ne i vise od jednog žutog. Tradicionalno se kolju kad igraju međusobno, bilo je i crvenih.

Osasuna - Celta

Nije mi jasna granica od 3.5 a da je over 1.75: u prvom kolu i jedni i drugi su bili grubi, a u njihovim medjusobnim mecevima ranije bilo je dosta kartona

U Italiji smo vidjeli kako je krenula sezona, crveni su prstali na sve strane, negdje i po dva tri

Probao sam sistem 2 od 4 da će biti 12+ kartona, kvote su po 100 :) na sitno, rekreativno

A za nešto ozbiljnije volio bih čuti i vaša mišljenja

Evo još jednog iz "egzotičnih" liga.....

Domaćin u četvrtak igra doma protiv Rangersa za ulazak u skupinu Europa Lige. Prvi meč u Škotskoj završio 1:0 za Rangerse. Dakle,šansa je tu.

Moja pretpostavka je da će domaćin izači sa komplet drugom momčadi jer je taj meč sa Rangersima za 3 dana. Koef pada na gosta sa preko 3 na oko 2 sada..... 

Sevant je novak u ligi koji za sada dobro gura,na skoru su 3-0-1 i gol razlika 9:6 dok je gost odigrao samo 2.kola i skor je 0-0-2 i gol razlika 0:5. Razlog samo 2 odigrana kola i oba poraza je baš ta borba za europu gdje su igrali 2 pretkola za Ligu prvaka te sada igraju playoff za EL (igrali i kolo prije EL) ..... 

Treba pričekati postave,ali ako bude rotacija mislim da je duja izvjesna kao i u onom kazahstanskom kupu kada je domaćin pregazio gosta koji je igrao europu za 2 dana.......

Meč se igra u 15h

Izrezak.PNG

prije 1 sat, TazMan said:

Evo još jednog iz "egzotičnih" liga.....

Domaćin u četvrtak igra doma protiv Rangersa za ulazak u skupinu Europa Lige. Prvi meč u Škotskoj završio 1:0 za Rangerse. Dakle,šansa je tu.

Moja pretpostavka je da će domaćin izači sa komplet drugom momčadi jer je taj meč sa Rangersima za 3 dana. Koef pada na gosta sa preko 3 na oko 2 sada..... 

Sevant je novak u ligi koji za sada dobro gura,na skoru su 3-0-1 i gol razlika 9:6 dok je gost odigrao samo 2.kola i skor je 0-0-2 i gol razlika 0:5. Razlog samo 2 odigrana kola i oba poraza je baš ta borba za europu gdje su igrali 2 pretkola za Ligu prvaka te sada igraju playoff za EL (igrali i kolo prije EL) ..... 

Treba pričekati postave,ali ako bude rotacija mislim da je duja izvjesna kao i u onom kazahstanskom kupu kada je domaćin pregazio gosta koji je igrao europu za 2 dana.......

Meč se igra u 15h

Izrezak.PNG

Tek sad vidim ovo.

Jel gledaš utakmicu? Ili netko drugi? Dojam? Po statistici domaćin nema udarac prema golu u prvom poluvremenu.

prije 2 sati, nidjeveze said:

Moram se ograditi da ne pratim dovoljno sudije, ali da vidim kako su određene ekipe igrale u prethodnom periodu.

Preciznije, Španci 

Getafe - Sevilla

Utakmica Getafea u Prvom kolu donijela je crveni u trecoj minuti, do kraja je bilo 10+ žutih. Sevilja je lagano odradila Valjekano, ali i tamo je bio crveni, ali ne i vise od jednog žutog. Tradicionalno se kolju kad igraju međusobno, bilo je i crvenih.

Osasuna - Celta

Nije mi jasna granica od 3.5 a da je over 1.75: u prvom kolu i jedni i drugi su bili grubi, a u njihovim medjusobnim mecevima ranije bilo je dosta kartona

U Italiji smo vidjeli kako je krenula sezona, crveni su prstali na sve strane, negdje i po dva tri

Probao sam sistem 2 od 4 da će biti 12+ kartona, kvote su po 100 :) na sitno, rekreativno

Sve se slažem što si napisao, samo budi oprezan sa ulozima, početak je sezone i sve je moguće u ovim prvim utakmicama. bet365 još uvijek nije izbacio granice za ove dvije utakmice, ali na unibet vidim da daju male kvote na više od 4.5 kartona na Getafe- Sevilla, tako da bih to radije zaobišao, ali ako igraš igraj sa nešto manjim ulozima. Što se tiče druge utakmice, ona mi se čini mnogo zanimljivijom, jer na više od 2.5 kartona daju kvotu od 1.25, što je sasvim solidno ako igraš sa većim ulozima, dok nije loša kvota ni ova za 3.5 kartona 1.70. Definitivno ovu drugu utakmicu vrijedi odigrati, dok bi prvu ja zaobišao u svakom slučaju. To je neko moje mišljenje, pa vidi što ti odgovara.

Da ne zaboravim suca Javier Alberola Rojas sudi ovaj susret. Prošle sezone je imao granicu od 3.16, dok je prvi susret ove sezone sudio Getafeu i Eibaru te pokazao samo tri kartona u toj utakmici, tako da nisam baš siguran u njega. Opet oprezno. Sretno nam večeras!

Screenshot_5.png

prije 2 sati, nidjeveze said:

Preciznije, Španci 

Getafe - Sevilla

Osasuna - Celta

Slazem se sa kolegom @IzudinB da nije vrijeme za visoke uloge, tek je pocetak, ali evo i mojih mišljenja što se tiče današnjih utakmica.

-sevilla i getafe vec tradicionalno rivalstvo u kojem uvijek vidimo dosta kartona, getafe jos to rivalstvo odrzava s Valenciom, a vidjeli smo da je u 1.kolu susret između Getafea i Valencije završio sa 10 kartona. Trebali bi i danas vidjet kartone, sudi Sanchez Martinez, solidan sudac za kartone. 

-u vezi Osasune i Celte napisat ću da su i jedna i druga ekipa super napaljene, imaju svoje mesare i lude glave, ALI, i to jedno veliko ALI. Sudi Rojas, najgori sudac u povijesti over kartona, tesko ce kod njega bilo sta proc. 

3.5 bi trebalo proc, ali na misice. 

-ova dva talijanska meca igram preko 4.5,čisto onako jer su talijani zestoko krenuli, dosta dobri suci sude danas(Fourneau i Fabbri) pa bi i tu trebali kartonijadu vidit. Ali uz male uloge. 

prije 6 minute, TazMan said:

Gledao sam ja,bilo je na youtoubeu...... Ostalo 0:0 ..... 

Domaćin je rotirao 5-6 igrača,gost bio konkretniji ,ali nisu zabili.

JBG

Da. Počeo sam gledati u drugom poluvremenu, ali dijelovalo mi je toliko loše da sam odmah odustao i od gledanja i igranja. ''Smrdilo'' mi je na neki x, ali nisam ništa odigrao.

prije 3 sati, mario007 said:

Slazem se sa kolegom @IzudinB da nije vrijeme za visoke uloge, tek je pocetak, ali evo i mojih mišljenja što se tiče današnjih utakmica.

-sevilla i getafe vec tradicionalno rivalstvo u kojem uvijek vidimo dosta kartona, getafe jos to rivalstvo odrzava s Valenciom, a vidjeli smo da je u 1.kolu susret između Getafea i Valencije završio sa 10 kartona. Trebali bi i danas vidjet kartone, sudi Sanchez Martinez, solidan sudac za kartone. 

-u vezi Osasune i Celte napisat ću da su i jedna i druga ekipa super napaljene, imaju svoje mesare i lude glave, ALI, i to jedno veliko ALI. Sudi Rojas, najgori sudac u povijesti over kartona, tesko ce kod njega bilo sta proc. 

3.5 bi trebalo proc, ali na misice. 

-ova dva talijanska meca igram preko 4.5,čisto onako jer su talijani zestoko krenuli, dosta dobri suci sude danas(Fourneau i Fabbri) pa bi i tu trebali kartonijadu vidit. Ali uz male uloge. 

Sampdoria - Milan sudi Guida.

prije 13 sati, IzudinB said:

West Ham - Leicester | Michail Antonio više od 1.5 šuta u okvir gola (3.00) bet365 online kladionica" rel="">bet365

West Ham je prošle sezone imao jednu od svojih najboljih sezona, nakon što su završili na šestoj poziciji. Sada se postavlja pitanje da li londonski tim može ostati dosljedan i ponovo se boriti za jednu od prvih šest pozicija. Nešto od toga je odgovoreno u prošloj utakmici, to jest prvoj ove sezone koju su pobijedili protiv Newcastlea u gostima (4-2). To je impresivan rezultat, a još bolji kada znate da su gubili u toj utakmici.

West Ham ima kvalitetnu momčad i dobri igrači kao što su Michail Antonio i Tomas Soucek već su postigli golove.

Leicester je posljednjih pet godina solidna ekipa u ligi, a pobijedili su Wolvese (1-0) prošlog vikenda. Lisice su uvijek opasne sa Jamiejem Vardyjem u timu i čini se da s godinama postaje sve bolji.

Ovo bi trebala biti dobra utakmica sa puno prilika na obje strane. Antonio će vjerojatno iigrati u prvo postavi i očekujem od njega još jedan dobar susret prvi put ove sezone pred domaćim navijačia. Zanimljivom mi se činila oklada da bi on mogao imati dva šuta u okvir gola po kvoti 3.00 što po meni definitivno ima vrijednost, s obzirom da znamo da je u prošlom susretu igrao zaista fenomenalno sa četiri šuta na utakmici od kojih su dva išla u okvir. Postigao je jedan gol i jednu asistenciju. Sretno!

West Ham: Fabianski; Coufal, Dawson, Ogbonna, Cresswell; Rice, Soucek; Bowen, Benrahma, Fornals; Antonio

Leicester: Schmeichel; Pereira, Soyuncu, Castagne; Ndidi, Tielemans; Perez, Maddison, Barnes; Vardy

Screenshot_3.png

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Lagano prošlo!! Nadam se da ste ispratili TIP DANA :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use