Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Pitanja - Online Kladionica

Razor

Recommended Posts

prije 12 sati, Hugh said:

Prijedlog za kladionicu koja daje u ponudi kornere za recimo Australsku i Hrvatsku ligu, prije utakmice i live. Najbolji je bet365 online kladionica" rel="external">bet365, ali sam deaktivira račun na 5 godina (do 2023). 22bet kladionica" rel="external">22bet ima super ponudu, ali vidim po recenzijama da prave velike probleme kod isplate. Uglavnom, kladionica koja daje dobru razradu za kornere.

Mislim da mozes da nadzes na 1xbet" rel="external nofollow">1xbet ima korenre kartone i mnogo toga al konkretno za ove lige nisam siguran. a za isplatu ako neko ima probleme na 1xbet" rel="external nofollow">1xbet neka me kontaktira pomoci cu mu 100% da povuce svoj novac 

• 5 months later...
  • 4 weeks later...

Ekipa, potreban mi je savjet ili prijedlog koju online kladionicu odabrati, a da:

- postoji alternative link za pristup ukoliko ju je porezna blokirala (VPN ništa, tako sam izgubio račun od William Hilla-a)
- mogućnost uplate i isplate preko Revolut-a, ali imam i Neteller
- imaju okay ponudu za kornere i kartone
- tu nažalost ne spadaju bet365, pinnacle, betathome, unibet,1xbet, William Hill (mislim da su to sve 🤣) na kojima sam blokiran, imam samoisključenje ili sam obrisao account zbog nezadovoljstva s njihovom uslugom

Potaknut Posljednjom šansom i nadolazećim Svjetskim prvenstvom vidim malo mogućnosti za razonodu.

• 1 month later...
prije 19 sati, bratko said:

ali kako se dalje nositi sa limitacijom?

95% kladje limitiraju kad upadnes u radar (igras sumlive tekme ili napravis malo veci profit)
Jedina kladionica na svetu koja 20+ godina sluzi za najrenomiranija a ne dobije zasluzeni hajp je pinnacle, tamo nikad neces bit limitiran i svaki put ce da budes isplacen. Imaju najmanju marginu(najvece kvote) od sve kladione, al ima svoje mane recimo nema cashout, ima premalo marketa i nemozes da igras live + prelive tekme na isti tiket.

Od ruske kladionice tipa 1xbet,22bet i slicne bjezi, ako si uspjesan ce da budes limitiran i vrlo vjerovatno neisplacen.
B365 je najbolja klad za rekreativne kockare(kombo tiketa, bet buildera, free betova,bonusa i slicno) al mane su male kvote i njihova azurnost (prvi menjaju i padaju drasticno)

prije 31 minute, unkdy said:

B365 je najbolja klad za rekreativne kockare(kombo tiketa, bet buildera, free betova,bonusa i slicno) al mane su male kvote i njihova azurnost (prvi menjaju i padaju drasticno)

Nemoj tako na ovom forumu, bet365 je nesto najbolje sto se covjecanstvu dogodilo, oni bi uzeli od sebe samo da igracima daju...

prije 4 sati, unkdy said:

95% kladje limitiraju kad upadnes u radar (igras sumlive tekme ili napravis malo veci profit)
Jedina kladionica na svetu koja 20+ godina sluzi za najrenomiranija a ne dobije zasluzeni hajp je pinnacle" rel="external">pinnacle, tamo nikad neces bit limitiran i svaki put ce da budes isplacen. Imaju najmanju marginu(najvece kvote) od sve kladione, al ima svoje mane recimo nema cashout, ima premalo marketa i nemozes da igras live + prelive tekme na isti tiket.

Od ruske kladionice tipa 1xbet" rel="external nofollow">1xbet,22bet i slicne bjezi, ako si uspjesan ce da budes limitiran i vrlo vjerovatno neisplacen.

hvala na odgovoro, ali mi nije jasto sta to znaci trziste i chash out u klađenju?

• 3 months later...
prije 22 minute, Fumke said:

Zna li netko možda ima li neka online kladionica u ponudi Duel klađenje za Formulu 1 ? Kod nas to redovno u ponudi imaju PSK i SuperSport,ali nisam uspio još pronaći nigdje online.Znači da će određeni vozač biti bolje plasiran od drugog u utrci.

bet365 ima odlične razrade za Formulu 1. Dueli su obično u ponudu dodani za vikend nakon treninga ili nakon kvalifikacija. 

Screenshot 2023-03-02 at 11.46.04.png

Screenshot 2023-03-02 at 11.46.14.png

• 3 months later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use