Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 17.8.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

9RXgbjh.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Europska liga

aqoLIcA.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 16.8. u 22:27 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Liga prvaka

17 August 2021, 21:00 CET - Monaco (Stade Louis II)
AS Monaco (FRA) - FC Shakhtar Donetsk (UKR)
Referee: Danny Desmond Makkelie (NED)

17 August 2021, 21:00 CET - Tiraspol (Stadionul Sheriff) 
FC Sheriff Tiraspol (MDA) - GNK Dinamo (CRO)
Referee: Cuneyt Cakir (TUR)

17 August 2021, 21:00 CET - Salzburg (Stadion Wals-Siezenheim)
FC Salzburg (AUT) - Brøndby IF (DEN)
Referee: Szymon Marciniak (POL)

Sheriff - Dinamo 2 (1.85) bet365

Očekujem odličnu utakmicu. Dinamo je jako dobra ekipa, iako su sezonu u ligi krenuli nešto sporije. Ali što se tiče Lige prvaka bili su za svaku pohvalu. U prošlom kolu su igrali protiv Legije, koja je po mom mišljenju mnogo kvalitetniji i bolji tim od Sheriffa. Obje utakmice protiv njih, Dinamo je odigrao sasvim solidno.

Kada je Sheriff u pitanju, nakon pobjede protiv Crvene Zvezde oni su sigurno u oblacima. Mogu slobodno reći da im ekipa i nije nešto posebno, a protiv Crvene Zvezde su pobijedili samo na sreću. Ne igraju baš sjajno ni u domaćoj ligi, gdje imaju šest bodova iz tri utakmice. Jednu utakmicu su izgubili protiv tima koji je prošle sezone igrao u drugoj ligi u Moladviji.

Nešto što je jako bitno, jeste da tim koji ostvari pobjedu u dva duela ide u Ligu prvaka, a tko izubi ide u Europsku ligu. Mislim da Sheriffu ne bi smetalo da igra ni u Europskoj ligi, s obzirom da nisu tim koji ima kvalitet za Ligu prvaka. Dinamo je stalni učesnik i ove godine su u posljednjem kolu dobili slabijeg protivnika, tako da vjerujem da neće propustiti šansu. Preporučujem pobjedu Dinama po kvoti 1.85 u bet365 kladionici.

Sheriff Tiraspol: Athanasiadis; Cristiano, Arboleda, Dulanto, Julien; Addo, Thill; Traore, Kolovos, Castaneda; Luvannor

Dinamo Zagreb: Livakovic; Ristovski, Theophile-Catherine, Peric, Franjic; Misic, Majer, Jakic; Ivanusec, Petkovic, Orsic

Screenshot_4.png

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

prije 1 sat, TazMan said:

Za oko mi upala ova tekma,Šahtar za 2 dana,u čet u 15h,igra kvale Konf.Lige,ovdje su osigurali prolaz i mislim da će igrat neki bebači.

Ni domaćin nije u opasnosti za prolaz,ali ipak igra doma i nema potrebe odmarat jer sljedeću tekmu imaju za više od tjedan dana..  

Screenshot_20210817-100146_Chrome.jpg

Koef je čak porastao za 0,1 🤔

Ufff,sada je koef pao na 1,3....... 

prije 9 minute, bigbear said:

Over 3,5 gola?

Dosta su popadali koef od jutra do sada.... Ja sam igrao keca i igrao da domaćin zabija 2+ i 3+ gola...... 

Sad,dal će gosti zabiti šta ne znam.....Mislim da ide i taj over,ali osobno ga nisam igrao

Malo me zecka šta je to em kup em još i Kazahstanski 😬

prije 8 minute, TazMan said:

Dosta su popadali koef od jutra do sada.... Ja sam igrao keca i igrao da domaćin zabija 2+ i 3+ gola...... 

Sad,dal će gosti zabiti šta ne znam.....Mislim da ide i taj over,ali osobno ga nisam igrao

Malo me zecka šta je to em kup em još i Kazahstanski 😬

Malo cu pocekat da vidim pa cu onda stavit

Moji prijedlozi u kvalifikacijama za Ligu prvaka su prolazi na Dinamo i Monaco.

Dinamo sam predlagao i igrao u prošloj rundi. Kvalitetni su i europski iskusni. S druge strane je Sherif kojeg smatram najslabijom ekipom u ovoj rundi.

Monaco ima puno teži zadatak protiv Shaktara. Slabo su krenuli u ligi, ali u ovim kvalifikacijam su bili sigurni protiv Sparte. Nekako mi je dojam da im je trenutno bitno ući u Ligu prvaka, a onda će se ozbiljnije okrenuti prvenstvu. Igram ovo i iz razloga jer smatram Ukrajince slabije nego u nekim godinama prije. Vidi se to i po tome da su u prošloj sezoni zaostali čak 11 bodova za Dynamom u ligi. A znamo da su dugi niz godina oni bili najjači ukrajinski klub.

Monaco - Shakhtar više od 2.5 gola (1.80) bet365

Monaco se želi vratiti u Ligu prvaka nakon dvije godine i veliki su favoriti za pobjedu u prvoj utakmici protiv Shakhtara. U prethodnom kolu, Kovačeva momčad relativno je lako savladala češkog velikana Spartu iz Praga, pobijedivši dvije utakmice sa 2-0 i 3-1.

Ovo je tek peti put da ekipa iz Ligue 1 mora proći kvalifikacije da bi ušli u grupnu fazu. Nisu uspjeli samo jednom, to je bilo 2015/16 protiv Valencije nakon pobjede u prvoj utakmici.

Monaco je tijekom vikenda izgubio sa 1-0 od Lorienta, ostavivši ih bez pobjede u Ligue 1 nakon dvije odigrane utakmice. Istini za volju, Kovačeva momčad kontrolirala je igru i stvorili su nekoliko prilika, no nisu uspjeli pronaći mrežu, dok su kažnjeni iz jedine značajne šanse koju je protivnik stvorio.

Shakhtar je na drugoj strani itekako ekipa sposobna nositi se sa visoko rangiranim momčadima. Shakhtar je daleko redovitiji u grupnoj fazi Lige prvaka i traži svoj peti uzastopni nastup.

Posljednji put kada su igrali kroz kvalifikacije to je bilo 2016. godine kada su eliminirali Young Boyse. Međutim, kvalificirali su se u 6 od 8 sezona. Shakhtar je izgubio samo jedno od posljednjih osam gostovanja u Ligi prvaka. To je bilo protiv M'gladbacha nakon što su savladali Real Madrid sa 3-2 i odigrali remi bez golova protiv Intera.

Ove sezone Shakhtar je počeo snažno sa pobjedom protiv belgijskog Genta (4-2) u dvije utakmice, u obje po 2-1. Njihova forma na domaćem terenu je pristojna, nakon što su ostvarili tri pobjede u četiri odigrane utakmice do sada doživjevši jedan poraz.

Nema puno toga što razdvaja ove dvije momčadi. Istina je da Monaco posjeduje neke popularnije igrače, ali ne smiju podcjenjivati Shakhtara. Očekujem golove na ovom susretu. Sretno! 

Screenshot_5.png

DIREKTNI LINK!

Dortmund - Bayern | Više od 2.5 gola + Erling Haaland daje gol (1.61) bet365

Dvije najbolje momčadi u Bundesligi su imale potpuno različite startove u prvom kolu nove sezone. Dortmund je ostvario zasluženu pobjedu nad Frankfurtom, a Erling Haaland je ubacio u veću brzinu. Norvežanin je bio uključen u svih pet golova svoje momčadi. Zabio je dva puta pružajući asistencije Reusu, Hazardu i Reyni.

Vrijedno je napomenuti da Dortmundu još uvijek nedostaje dosta igrača, sa 12 igrača van terena sa ozljedama. Na popisu su Mats Hummels, Julian Brandt, Coulibaly, Thorgan Hazard, Meunier, Morey Bauza, Schmelzer, Thomas Delaney, Zagadou, Guerreiro i Emre Can. Za Bavarce nema Pavarda i Roce.

S druge strane, Bayern Munchen je odigrao remi protiv M'gladbacha (1-1). Oba pogotka stigla su u prvih 45 minuta, Lewandowski je izjednačio nakon to je Alessane Plea doveo M'gladbacha u vodstvo.

Ovo su rani dani za Juliana Nagelsmanna u Bayernu. Ali već osjeća pritisak nakon osrednjih priprema u kojima Bavarci u tri utakmice nisu uspjeli ostvariti pobjedu, dok su tri izgubili. Također su primili dosta golova, ukupno 10, a to će biti glazba za uši Haalandu i društvu.

Ova utakmica teško da će razočarati, što se tiče golova. Dortmund nam je samo dao naslutiti što možemo očekivati od njih ove sezone, dok će Bayern nakon nedostatka u Gladbachu ovdje imati veliku želju da impresionira.

Ujedno su nam obje ekipe pokazale da u obrani ima dosta rupa. Zbog toga mislim da je ovdje najbolje igrati na golove, a uz to kombiniram barem jedan gol Erlinga Haalanda, koji zaista nosi ovu ekipu Dortmunda i koji daje golove u svakoj utakmici. Sretno!

Screenshot_6.png

DIREKTNI LINK!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use