Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

22.11.2009. Nedjelja (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

13:30 Panionios - Panthrakikos 

Mislim da sam pogleda na tablicu sve govori.

Panionios je solidna ekipa u Grčkoj ligi te se uglavnom vrti oko sredine tablice. Za sada su sakupili 14 bodova, te kod kuće imaj 2 2 1 7:6. U lijepoj su formi budući da su u zadnjih 6 utakmica čak 5 puta slavili, a izgubili su na gostovanju kod Panathin. Atena 2:1, što i nije neka sramota. Jeidni izostanak kod domačina biti će Tzevallas. Vjerujem da mnogi ne znaju, ali za domačine igra Balaban koji je ove sezone u solidnoj formi.

Gosti su fenjeraši lige sa, do sada, sakupljenim cijelim jednim bodom iz 10 odigranih utakmica. Uvjerljivo su najlošija ekipa lige i vjerujem da će na dnu ljestvice dočekati i kraj sezone. U gostima za sada imaju svih 5 poraza uz gol razliku 2:13. Dakle primaju 2,6 golova po utakmici u prosjeku (u gostima). Ekipa Panthrakikos je bez samopouzdanja i sa vrlo slabom motivacijom, a kao što vidimo obrana im je vrlo propusna dok napad, blago receno, nije efikasan. Panthrakikos očekuje ogroman i teško izvediv plan kako ostati u ligi te u stanci moraju dovesti par kvalitetnijih igrača koji bi im mogli pomoći da pocnu skupljati bodove.

Očekujem uvjerljivu pobjedu domačina koja se placa sa 1,40 ali mislim da sam u razradama našao par VB-a:

pobjeda domacina 1,40

domacin pobjeđuje sa 2 i više golova razlike 2,10 (Sportingbet)

pol/kraj 1/1 2,15 (bwin) - drugdje je koef. oko 1,80

domacin daje gol oba poluvremena 2,40 - unibet

3:1 FT

Panionios - Panthrakikos 1/1

Svidja mi se ovaj Panionios, hvala Goks na info  ;)

NK Karlovac - NK Dinamo Zagreb 2

Obicno izbjegavam HNL al Dinamo sam danas morao uzet, Karlovac je na pocetku bio hit sezone (sjetite se Sesveta prosle sezone ista prica) al znalo se  da ce kad tad past u formi. Vjerujem da Dinamo (koji je po tko zna koji put rekao zbogom europi) sada koncentriran samo na domace prvenstvo ovdje pobjeđuje. Koef je stvarno dobar...

Ajax Amsterdam - SC Heerenveen 1

Kod kuce sve melju, trebali bi i nastavit u tom smjeru.

RCD Mallorca - UD Almeria 1

Mallorca kod kuce dosad sve pobjede, kod kuce je u povijesti docekala Almeriu 4 puta, 3 pobjede i nerijesena.

Osasuna - CF Valencia 2

Valencia je krenula uzlaznom putanjom, u 6 utakmica imaju 4:2:0 (gol razlika 10:3) od cega su zadnje 3 pobjede u nizu dok je Osasune u padu forme (P-I-P-N-N-I zadnja je izgubljena tekma). Mislim da je ovo idealno za Valenciu da nastavi niz pobjeda,

Tecaj 14

Hvala, nadam se da će proći. Sada vidim da je promjenjeno vrijeme početka susreta i utakmica počinje tek u 15.45 sati.

Mislim da Dinamo danas dobiva, a uz to bi probao i na Juventus. Koef. pada, Udineseu fali 3-4 bitna igraca, a Di Natale koji je najbolji strijelac lige neće nastupiti zbog kartona. Juventus mora loviti Inter i nemaju vecih problema oko sastava. IMO 1

NK Karlovac - NK Dinamo Zagreb 2

Obicno izbjegavam HNL al Dinamo sam danas morao uzet, Karlovac je na pocetku bio hit sezone (sjetite se Sesveta prosle sezone ista prica) al znalo se  da ce kad tad past u formi. Vjerujem da Dinamo (koji je po tko zna koji put rekao zbogom europi) sada koncentriran samo na domace prvenstvo ovdje pobjeđuje. Koef je stvarno dobar...

Ajax Amsterdam - SC Heerenveen 1

Kod kuce sve melju, trebali bi i nastavit u tom smjeru.

RCD Mallorca - UD Almeria 1

Mallorca kod kuce dosad sve pobjede, kod kuce je u povijesti docekala Almeriu 4 puta, 3 pobjede i nerijesena.

Osasuna - CF Valencia 2

Valencia je krenula uzlaznom putanjom, u 6 utakmica imaju 4:2:0 (gol razlika 10:3) od cega su zadnje 3 pobjede u nizu dok je Osasune u padu forme (P-I-P-N-N-I zadnja je izgubljena tekma). Mislim da je ovo idealno za Valenciu da nastavi niz pobjeda,

Tecaj 14

Lijepo je vidjet da se opet sve zeleni.

Goks cestitam, Juve isto dobio  ;)

Marq jbg zao mi za boston, nerijeseno u NBA..  :-X

Marq jbg zao mi za boston, nerijeseno u NBA..  :-X

Da., stvarno steta za Boston. Ja sam negdje na nekom sitnom listicu odigrao na njih, ali na netu nema X-a pa je proslo. Odigrao sam i da će dobiti 11-15 poena razlike što mi je bilo najrealnije, pa sam malo ostao iznenađen konačnim rezultatom. nisu ono što su bili prošle sezone, previše često kiksaju ili na ove načine dobivaju na malim koef...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use