Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 5.8.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

N4M612a.png

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 2.8. u 15:30 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

18:00 CET - Helsinki (Bolt Arena)
KuPS Kuopio (FIN) - FC Astana (KAZ)
Referee: Adrien Jaccottet (SUI, 2Cat)

18:00 CET - Sochi (Stadion "Fisht")
FC Sochi (RUS) - FK Partizan (SRB)
Referee: Dumitru Muntean (MDA, 2Cat)

18:00 CET - Plovdiv (Stadion "Lokomotiv")
PFC Lokomotiv Plovdiv 1926 (BUL) - FC København (DEN)
Referee: Nicolas Walsh (SCO, 2Cat)

18:00 CET - Nur-Sultan (Astana Arena)
FC Tobyl Qostanaı (KAZ) - MŠK Žilina (SVK)
Referee: Sergey Ivanov (RUS, 1Cat)

18:45 CET - Borås (Borås Arena)
IF Elfsborg (SWE) - FK Velež (BIH)
Referee: Paweł Gil (POL, 1Cat)

19:00 CET - Haifa (Itztadion Sammy Ofer)
Maccabi Haifa FC (ISR) - HB Tórshavn (FRO)
Referee: Erik Lambrechts (BEL, 2Cat)

19:00 CET - Riga (Daugavas stadions)
Riga FC (LVA) - Hibernians FC (MLT)
Referee: Volen Chinkov (BUL, 2Cat)

19:00 CET - Batumi (Batumis Stadioni)
FC Dinamo Batumi (GEO) - Sivasspor (TUR)
Referee: Irfan Peljto (BIH, 1Cat)

19:00 CET - Sofia (Natsionalen stadion "Vasil Levski")
PFC CSKA-Sofia (BUL) - NK Osijek (CRO)
Referee: Donatas Rumšas (LTU, 1Cat)

19:00 CET - Novi Sad (Stadion Karađorđe)
FK Vojvodina (SRB) - Linzer ASK (AUT)
Referee: Michael Fabbri (ITA, 2Cat)

19:00 CET - Larnaca (AEK Aréna - Geórgios Karapatákis)
AÉL Limassol FC (CYP) - Qarabağ FK (AZE)
Referee: Glenn Nyberg (SWE, 1Cat)

19:00 CET - Trondheim (Lerkendal stadion)
Rosenborg BK (NOR) - NK Domžale (SVN)
Referee: Serhiy Boyko (UKR, 1Cat)

19:00 CET - Elbasan (Elbasan Arena)
KF Laçi (ALB) - RSC Anderlecht (BEL)
Referee: José María Sánchez Martínez (ESP, 1Cat)

19:00 CET - Arnhem (GelreDome)
Vitesse (NED) - Dundalk FC (IRL)
Referee: Anastásios Papapétrou (GRE, 2Cat)

19:30 CET - Trabzon (Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu)
Trabzonspor (TUR) - Molde FK (NOR)
Referee: Harm Osmers (GER, 2Cat)

20:00 CET - Prishtina (Stadiumi Fadil Vokrri)
FC Prishtina (KOS) - FK Bodø/Glimt (NOR)
Referee: Timótheos Christofí (CYP, 2Cat)

20:00 CET - Wrocław (Stadion Wrocław)
WKS Śląsk Wrocław (POL) - Hapoel Be'er-Sheva FC (ISR)
Referee: Pavel Orel (CZE, 2Cat)

20:00 CET - Kovalivka (Stadion "Kolos")
FC Kolos Kovalivka (UKR) - FC Shahter Qaraǵandy (KAZ)
Referee: Peter Kjærsgaard (DEN, 2Cat)

20:00 CET - Paços de Ferreira (Estádio Municipal da Capital do Móvel)
FC Paços de Ferreira (POR) - Larne FC (NIR)
Referee: Matej Jug (SVN, 1Cat)

20:15 CET - Trnava (City Arena - Štadión Antona Malatinského)
FC Spartak Trnava (SVK) - Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)
Referee: Kirill Levnikov (RUS, 2Cat)

20:30 CET - Luzern (Swissporarena)
FC Luzern (SUI) - Feyenoord (NED)
Referee: Alejandro José Hernández Hernández (ESP, 1Cat)

20:30 CET - Gent (Ghelamco Arena)
KAA Gent (BEL) - RFS (LVA)
Referee: Mohammed Al-Hakim (SWE, 2Cat)

20:45 CET - Edinburgh (Easter Road Stadium)
Hibernian FC (SCO) - HNK Rijeka (CRO)
Referee: Juan Martínez Munuera (ESP, 2Cat)

20:45 CET - Cardiff (Cardiff City Stadium)
The New Saints FC (WAL) - FC Viktoria Plzeň (CZE)
Referee: Juri Frischer (EST, 2Cat)

21:00 CET - Dublin (Tallaght Stadium)
Shamrock Rovers FC (IRL) - KF Teuta (ALB)
Referee: Kai Erik Steen (NOR, 2Cat)

21:00 CET - Budapest (Szusza Ferenc Stadion)
Újpest FC (HUN) - FC Basel 1893 (SUI)
Referee: Jérôme Brisard (FRA, 1Cat)

21:00 CET - Reykjavík (Laugardalsvöllur)
Breiðablik (ISL) - Aberdeen FC (SCO)
Referee: Ivan Bebek (CRO, 1Cat)

21:00 CET - Bielsko-Biała (Stadion Miejski w Bielsku-Białej)
Raków Częstochowa (POL) - FC Rubin (RUS)
Referee: João Pedro da Silva Pinheiro (POR, 2Cat)

21:00 CET - Belgrade (Stadion FK Partizan)
FK Čukarički (SRB) - Hammarby Fotboll (SWE)
Referee: Yevhen Aranovsʹkyy (UKR, 1Cat)

21:30 CET - Ponta Delgada (Estadio de São Miguel)
CD Santa Clara (POR) - NK Olimpija Ljubljana (SVN)
Referee: Harald Lechner (AUT, 1Cat)

16:00 CET - Almaty (Ortalyq stadıony)
FC Qaırat Almaty (KAZ) - Alashkert FC (ARM)
Referee: Aliaksiej Kuĺbakoŭ (BLR, Elite)

17:45 CET - Jablonec nad Nisou (Stadion Střelnice)
FK Jablonec (CZE) - Celtic FC (SCO)
Referee: Halil Umut Meler (TUR, 1Cat)

18:00 CET - Nicosia (Stádio GSP)
Omónia FC (CYP) - FC Flora Tallinn (EST)
Referee: Radu Marian Petrescu (ROU, 1Cat)

18:00 CET - Gibraltar (Victoria Stadium)
Lincoln Red Imps FC (GIB) - ŠK Slovan Bratislava (SVK)
Referee: Ioánnis Papadópoulos (GRE, 2Cat)

20:00 CET - Murska Sobota (Mestni stadion Fazanerija)
NŠ Mura (SVN) - FK Žalgiris Vilnius (LTU)
Referee: Andreas Ekberg (SWE, 1Cat)

20:00 CET - Istanbul (Başakşehir Fatih Terim Stadyumu)
Galatasaray (TUR) - St Johnstone FC (SCO)
Referee: Sandro Schärer (SUI, 1Cat)

20:30 CET - Vienna (Allianz Stadion)
SK Rapid Wien (AUT) - Anórthosis Ammochóstou FC (CYP)
Referee: Maurizio Mariani (ITA, 1Cat)

Na OI se opet igra kosarka. 

ZDA vs. Australia: nemam sta da puno kazem. ZDA so glavni favoriti za zlato medalju tako da nema sumnje da nebi premagali Australio i se plasirali u sljedeci krug. Australia igra dobru kosarku ali mislim da je individualna kvaliteta podpuno na strani ZDA i mislim da cejo pobjedit za barem 8 koseva ili vise.

Francia vs. Slovenia: ovdje moram reci da sam u dilemi. Oba dva timova igrata stvarno odlicnu kosarku. Na jedni strani Francozi koji su pravi atleti i koji igraju vrlo slican stil igre kao americani, a na drugi strani Luka Doncic i njegova “familija” koji stvarno igrajo sa srcem i juriju sve izpred sebe. Zanimljiv podatak je i to da odakle Luka Doncic igra za Slovenijo, Slovenija nije izgubila ni jednu utakmicu kad je igrao Luka. Tako da sam se odlucio da cu stavit na Handicap Francuske +10,5 koseva, jer sam siguran da na ovi utakmici Slovenci necemo pobjedit tako lagano, i razlika nece biti za bas puno koseva.

Znam, da kvota nije bas velika ali sam siguran da ima vrjednost i da ce biti pogodena.

Kdor ne skače ni slovenc! 🇸🇮💪❤️

3CF81CD2-8ECC-45AB-A17A-9F0557803E94.jpeg

Elfsborg vs Velez    Conference League,    jedinica, (X) uz (strpljivo) cekanje neresenog ishoda na utakmicama Elfsborga

Kladjenje na nacionalna prvenstva tokom sezone u poredjenju sa kladjenjem na Olimpijske Igre i Evropsko Prvenstvo u fudbalu van sezone, je kao uporediti realni sex sa masturbacijom. Tehnicki gledano, i masturbacija je jedan vid sexa. Tehnicki gledano, zavrsnica je ista ili barem slicna, pokreti su isti ili barem slicni, a isti ili barem slicni su i spoljni efekti. Ubrzano disanje, poviseni pritisak, zamagljeni pogled … sve je isto ili barem slicno. Pa opet, svi bi mi uvek pre izabrali realni sex u odnosu na masturbaciju, koja jeste vid sexa, ali je ipak tehnika “uradi sam”.

Ovoga leta, skoro dva meseca sam masturbirao. Prvo Evropsko Prvenstvo (gde sam bio sjajan), a zatim Olimpijske Igre. Iako sam se kladio celo leto, to je ipak bila samo dvomesecna masturbacija bez emocija, da ne kazem obicna gimnastika. Da nije bilo tenisa, najlepse individualne sportske igre na svetu, ovo leto bi bilo posveceno iskljucivo masturbaciji. Ovako, bilo je ovo leto puno masturbacije (Evropsko Prvenstvo i Olimpijske Igre) uz po koji izlet u bordel i realni sex (tenis). Odmah da se razumemo, masturbacija nije stetna, a sve sto nije stetno, moze da bude korisno. Naravno i da zene masturbiraju iako svi znamo da zene nisu ljudi. Problem je sto mi masturbiramo rukom, a zene rukom, vibratorem, tusem, jastukom i ko zna kojim jos prikladnim predmetima.

Na srecu, ostalo je jos veoma malo do pocetka naionalnih prvenstava, a to znaci da ce orgazmi biti pravi, realni, jaki, intezivni i cesti, sto vam od srca zelim.

Imati mene na bilo kom Forumu bi trebalo da predstavlja privilegiju za svaki normalan Forum. Nas Forum ima privilegiju da ima mene kao najboljeg kockara medju svojim redovima, a vi registrovani clanovi imate i privilegiju i srecu da citate, pogadjate i naplacujete moje analize. Evo, na primer moja poslednja analiza napisana dana 21.07. sa predlogom “Cekanje neresenog ishoda na (evropskim) utakmicama Crvene Zvezde je prosla vec 03.08 posle samo dve utakmice Crvene Zvezde nakon napisane analize. I to analiza sa kvotom od blizu 5,00 …. eeeeeej.

Da se vratim na masturbaciju, kao seksualni cin, “uradi sam”. Svi bi mi sa Foruma svakako zeleli dozivotni i svakodnevni realni sex. Ali, sta da radimo ako ga nema, ili ako ga ima ali ne dovoljno ili barem koliko bi zeleli. Ovo, naravno vazi i za zene, jer i one masturbiraju kao stoka masturbatorska. Dakle, ako nemamo dovoljno sexa, ili ga nemamo koliko bi zeleli, uvek postoji tehnika “uradi sam”. Za to vam ne treba previse vremena, ne morate uopste ni da se oblacite i sredjujete za izlazak, nemate nikakvih troskova, ne morate da razmisljate o romanticnoj setnji, ili veceri uz lagani treptaj sveca … a na kraju krajeva, i nakon zavrsnice, takodje cete se osecati opusteno i smireno kao i da je bilo realnog sexa. Ili barem priblizno slicno kao posle realnog sexa.

Eto, to je moja analiza. Cekanje neresenog ishoda na utakmicama Elfsborga, uz postepeno povecavanje uloga. Kada nema realnog sexa (nacionalna prvenstva u Top ligama), dobra je i masturbacija (trece evropsko takmicenje, Conference League). Cekanje neresenog ishoda neke ekipe kao kladionicarsku igru, malo kockara voli. Za to ne postoji razlog, osim jednog, a to je da je vecina prosecnih kladionicara stoka. Prosecni kladionicar nema strpljenja, nema disiplinu, nema razum. Jedino sto mogu da prihvatim kao razlog za ne igranje ove vrste igre, jeste nedostatak emocija. Cekas da prodje odredjeni broj utakmica i gotovo, tiket je naplacen. Nema adrenalina, nema emocija, nema strasti. Ali toga nema ni u masturbaciji, pa svi masturbiramo kao stoka mastrubatorska, ukljucujiuci i zene. Dakle, ne vidim jedan jedini razlog da ne igrate ovaj tip igre. A postoji barem sto razloga da igrate. Prvi i najvazniji jeste da sam tu ja da vam predlozim ekipu koju da pratite, a gde cete bolju preporuku nego od najboljeg kockara na Forumu. Drugo, ne postoji ekipa na svetu koja jos ni jednom nije igrala nereseno Trece, teoretski receno, nereseni ishod ima procentualno iste sanse da dodje kao i pobeda domacina. Cetvrto, nereseni ishod je takodje kladionicarski znak, i moguci ishod. Peto, jos ni jedna utakmica u istoriji kladjenja nije pocela vodjstvom neke ekipe, vec je uvek pocela neresenim ishodom. Sesto, kvote na nereseni ishod mozete samo da sanjate, kada zelite da igrate na domacina, pa jos favorita. Sedmo, koji qurac vam trebaju analize timova, njihovih rostera ili forme za ovaj tip igre, kada je na vama samo da cekate i uzmete novac, ... itd itd itd. Odmah da se razumemo, naravno da je najbolje da igramo i realne tikete, i realne singlove, i cekanje neresenog ishoda, i igru “pobednik takmicenja”, kao sto je najbolje da imamo svakodnevni realni sex, uz svakodnevnu masturbaciju. Na zalost, zene su te koje na kraju, ipak odlucuju da li ce biti ili nece biti sexa.

Vi kolege sa Foruma imate ludacku srecu sto sam dobar, pa analizu objavljujem nakon sto sam cekajuci nereseni ishod neke ekipe, ja padao umesto vas. Pazite, analizu sa predlogom na cekanje neresenog ishoda na (evropskim) utakmicama Crvene Zvezde sam napisao 21.07. a nereseni ishod je dosao 03.08, dakle, VEC NA DRUGOJ narednoj utakmici i to po kvoti od 4,90 do 5,20 u zavisnosti od kladionice, cccccccc. Pa ko to moze, ko je u stanju da napise takvu analizu????? Goksim? Izudin? Hajde, ne lupetajte kao otvoreni prozor, oni mogu samo da sanjaju ovakve analize, svi dobro znamo ko je najbolji kockar na Forumu.

Da vam predstavim svedsku ekipu Elfsborg. Trenutno su cetvrtoplasirani, daleko od kvaliteta za borbu za titulu, a previse kvalitetni za srednji deo tabele. Svedsko prvenstvo je pocelo 11.04. pa prekinuto zbog Evropskog prvenstva, te nastavljeno u sedmom mesecu. Elfsborg ima sedam pobeda, dva neresena ishoda i cetiri poraza, od kojih su tri realna poraza. Ekipa je sastavljena iskljucivo od domacih igraca, imaju tek sest stranca (danci, finac, islandjanin), a zapravo najveci kvalitet im je sto imaju tek jednog crnca u rosteru. Nemaju roster za titulu, niti su bili u igri za prvo mesto, ali u poslednje vreme igraju kao dopingovani. U zadnjih sedam utakmica u svim takmicenjima imaju sest pobeda i tek jedan nereseni ishod. E to i jeste problem. U jednom periodu, od 12.05 do 25.07. a to je cak osam vezanih utakmica su bili bez neresenog ishoda. Ja sam poceo da ih cekam nakon cetiri vezane utakmice bez neresenog ishoda, sto znaci da sam tri puta padao umesto vas. I onda, necete verovati se desi moj najveci incident, potpuno predvidim nedeljnu utakmicu sa Hackenom u gostima, a koji su naravno odigrali nereseno 1:1. Da ne poverujete da se i najboljima desavaju pocetnicke greske. Svedski razbojnici su mi ostali duzni i novac i nerve i nereseni ishod, a koji su ove sezone imali tek dva puta od cak petnaest utakmica. Ako zelite da ih zajedno cekamo, odmah da vam napisem da gledajuci raspored koji ih ocekuje, trebace vam prosecna svajcarska banka da ih docekate. Ja svakako ne mogu nazad, a vi mozete da napravite izbor. Da pratite najboljeg na Forumu, ili da se drzite Goksima i Izudina, pa neka vam je Bog u pomoci. Inace, ovo danas bi trebalo da bude jedinica kao vrata na svedjane, ali ja svakako moram da igram doublove sa jedinicom i X-om, neresenim ishodom.

Kada je danasnji protivnik u pitanju, uopste nemam nameru da gubim vreme na njih. Dolaze iz Bosne, najgoreg mesta za zivot na svetu, dolaze iz BiH lige, uz srpsku i crnogorsku, dve najgore lige na svetu, pa bi se ovde zaustavio sa analizom.

Jablonec - Celtic | Oba tima daju gol (1.90) bet365

Celtic će svoju sezonu pokušati spasiti rezultatom u utakmici trećeg kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv češkog Jabloneca. Ovog ljeta je Celtic razočarao. Škotski velikani proživljavaju svoje najteže trenutke u posljednjem desetljeću, nakon neuspješne prošle sezone u škotsom Premiershipu. Završili su sezonu sa čak 25 bodova zaostatka za glavnim rivalom Rangersom. Prilično je veliki pad od osvajanja natjecanja u devet uzastopnih godina. Čini se da se ni pod bivšim trenerom australske reprezentacije Angeom Postecoglouom ništa nije promijenilo.

Celtic se ovog ljeta muči sa svojom igrom. Već su ispali iz LIge prvaka od danskog Midtjyllanda, dok su također imali razočaravajući početak nove sezone u domaćem prvenstvu. Oni su subotu izgubili 2-1 protiv Heartsa.

Jablonec je u posljednjih desetak godina bio redoviti natjecatelj u kvalifikacijama za Europsku ligu. Stigli su do doigravanja 2013/14, i 2015/16, prije nego što su konačno ušli u grupnu fazu natjecanja 2018/19. Od tada nisu uspjeli preći prvu prepreku u dvije godine zaredom od Pyunika (1-2) i Dunajske Strede (3-5).

Jablonec će također u ovaj meč ući u lošem raspoloženju, nakon teškog poraza od Mlade Boleslav (3-0) u drugom kolu nove sezone Češke lige. Međutim, općenito imaju tendenciju igrati mnogo bolje na domaćem terenu. Jablonec je ostvario sedam pobjeda i jedan remi u posljednjih osam utakmica u domaćoj ligi uključujući i rezultate krajem prošle sezone. Ovdje očekujem golove na obje strane terena. Sretno!

Screenshot_2.png

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Galatasaray - St. Johnstone 1 + više od 1.5 Galata (1.83) bet365

Nakon što su prošle godine pretrpjeli eliminaciju u ovoj fazi kvalifikacija za Europsku ligu od Rangersa, Galatasaray se želi osvetiti preko drugog škotskog protivnika. St. Johnstone, međutim, posjeduje mnogo skromniji pedigre u usporedbi sa Rangersima, a turska ekipa u ovaj meč sada ulazi kao ogroman favorit. Ipak, Fatih Terim će morati pronaći način za povećavanje samopouzdanja u svlačionici svoje momčadi nakon neugodnog niza nastupa protiv PSV-a u drugom pretkolu Lige prvaka.

Galata je primila sedam golova u dvije utakmice protiv nizozemskih rivala, a ovog ljeta zapravo još nisu uspjeli sačuvati svoju mrežu netaknutom. Ako računamo dva predsezonska prijateljska meča protiv Dinamo Bukurešta i Kasimpase, Galatasaray je u zadnjih deset utakmica primio deset golova.

Ako računamo sam završetak prethodne sezone u domaćem prvenstvu, turski velikani nisu održali mrežu netaknutom u posljednjih sedam utakmica na svim natjecanjima (uključujući prijateljske susrete).

Utakmica sa St. Johnstoneom bi mogla da im pruži lijepu priliku da napokon utišaju kritičare. Gosti nisu uspjeli postići gol u tri od posljednja četiri susreta. Taj niz uključuje remi bez golova protiv Ross Countyja u prvoj utakmici nove sezone u škotskom Premiershipu. St. Johnstone nikada nije otišao dalje od trećeg pretkola u Europi. Prošle su četiri godine otkad su posljednji put nastupili na bilo kojem kontinentalnom natjecanju. Tada su doživjeli neugodnu eliminaciju, izgubivši oba meča u prvom kolu od litvanskog Trakaija.

Ova utakmica dolazi u nezgodnom trenutku za Škote, jer će Galatasaray biti jako motiviran popraviti dojam nakon katastrofalnog poraza od PSV-a u Ligi prvaka. Ne bi me iznenadilo kada bi Turci pobijedili i sa više golova razlike, s toga mi se sviđa pobjeda i više od 1.5 gola Galate na utakmici. Sretno!

Screenshot_3.png

DIREKTNI LINK!

On 03. 08. 2021. at 17:10, SleepyBear said:

Rakow - Rubin Kazan - 2 - @2

Po mojem mišljenju ovo je poklon za baš jak ulog. Rubin u ligi igra odlično. Djeluju uigrano i čvrsto. Vrijednost ekipa je 15 mil. eura naspram 75 mil. eura. Vjerujem da će Rubin pobjediti ovu utakmicu i u hendikepu, ali sam se odlučio za čistu dvojku. Sretno.

kvota porasla na 2.60

netko mozda zna razlog?

Hibernian - Rijeka | Više od 1.5 gola (1.36) bet365

Domaćin u ovaj susret ulazi sa nizom od tri pobjede. Njihov prethodni susret u gostima završio je pobjedom protiv Motherwella (2-3) u Premiershipu. Hibernians je u prethodnom kolu turnira u četvrtfinalu ostvario pobjedu od 5-1 nad Santa Colomom. U posljednje vrijeme su u jako dobroj formi, imaju prednost domaćeg terena i zbog toga su i blagi favoriti sa kvotom 2.40! Domaćin je izgubio samo jednu od posljednjih pet domaćih utakmica.

S druge strane, Rijeka nije izgubila niti jednu od posljednjih osam utakmica na svim velikim natjecanjima. U ovaj susret ulaze nakon remija od 3-3 na gostovanju kod zagrebačkog Dinama u posljednjoj utakmici 1. HNL. Rijeka je u prošlom kolu morala pobijediti Gziru kako bi došla do polufinala ovih kvalifikacija. Učinili su to sa lakoćom sa ukupnih 3-0 u dvije utakmice. Ne bi se usudio igrati pobjedu bilo kojeg od ova dva tima, ali mi se sviđa oklada na više od 1.5 gola na utakmici po kvoti 

Screenshot_4.png

Rapid Vienna - Anorthosis 1 (1.40) bet365

Rapid Vienna nije uspjela zadržati prenost od jednog gola iz prve utakmice u kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv Sparte Prag prošlog tjedna. Izgubili su 2-0 u uzvratnoj utakmici u glavnom gradu Češke, primivši drugi gol samo devet minuta pred kraj. Ekipa Dietmara Kuhbaueraće tako biti prisiljena nastaviti europsku avanturu u drugorazrednom kontinentalnom natjecanju. Oni su veliki favoriti za plasman u play-off nakon što su dobili Kiparskog Anorthosisa, ali su na istoj poziciji bili prije 13 godina kada su se susreli sa istim rivalima u drugom pretkolu Lige prvaka. Tada smo svjedočili iznenadnom ishodu, jer je Anorthosis ostvario pobjedu i zatim pobijedio Olympiacosa, te dostigao do grupne faze. Ipak, od tada nisu ponovili taj podvig. Zapravo su gosti trenutno daleko od te slave.

Upisali su samo tri nastupa u kvalifikacijama za kontinentalna natjecanja od 2012. godine. Kiprani od tada nisu uspjeli proći čak ni preko prve prepreke. Negativan niz uključuje i eliminaciju od švedskog Geflea, albanskog Lacija i švicarskog Basela.

Rapid je podigao samopouzdanje remijem protiv LASK-a na gostovanju u derbiju austrijske Bundeslige za vikend. Ovdje su svakako jasni favoriti protiv Anorthosisa, koji je u posljednje vrijeme sa lakoćom primao golove protiv jačih rivala u Europi. Pobjeda domaćina mi se čini kao najbolja opcija u ovom susretu. Sretno!

Screenshot_5.png

Evo gdje gledati Osijek i Rijeku u borbi za europsku jesen

OSIJEK i Rijeka danas igraju prve utakmice 3. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Obje momčadi svoje prve susrete proti CSKA Sofije odnosno Hiberniana igraju u gostima.

Momčad Nenada Bjelica od 19 sati gostuje u Bugarskoj, dok momčad Gorana Tomića na teren u Škotskoj izlazi od 20:45, odmah po završetku utakmice u Bugarskoj.

TV prijenos oba susreta moći ćete pratiti na HNTV-u, a isto vrijedi i za uzvratne susrete kada će TV prijenos pratiti i emisije prije te nakon utakmice.

Izvor: index.hr

OSIJEK U BUGARSKOJ ČEKA ‘PRAVA LEGIJA STRANACA‘! NENAD BJELICA OTKRIO HOĆE LI ZAIGRATI I NOVO POJAČANJE

Bjelica sa svim svojim snagama odlazi u Sofiju na prvu utakmicu trećeg pretkola Konferencijske lige

Osijek će sa svim raspoloživim snagama stati na crtu sofijskom CSKA u prvoj utakmici 3. pretkola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Standardni veznjak Mihael Žaper koji je zbog ozljede propustio posljednje dvije utakmice, europsku protiv Pogona i prvenstvenu protiv Slaven Belupa, vratio se u konkurenciju za momčad.

- Mihael posljednja dva dana trenira normalno s ostatkom momčadi i bit će na raspolaganju za utakmicu u Sofiji - otkrio je Nenad Bjelica.

Žurba oko Bartoleca

S ostatkom momčadi u Bugarsku će otputovati i posljednje pojačanje u Gradskom vrtu Karlo Bartolec, no male su šanse da će konkurirati za utakmicu protiv CSKA.

- Pokušavamo riješiti papirologiju da bude u konkurenciji već za Sofiju, za uzvrat će biti sigurno. Imam veliki luksuz izbora - kazao je trener nogometaša Osijeka.

Bjelica je dobro upoznat s pojedinačnom kvalitetom kadra idućeg europskog suparnika. Igru CSKA nose isključivo “legionari”, a u uzvratnoj europskoj utakmici protiv Liepaje među starterima su bila tek dvojica Bugara.

- Generalno riječ je o vrlo kvalitetnoj momčadi s jako puno stranaca. Prava “Legija stranaca” koja ima individualnu kvalitetu - otkriva trener Osijeka, kojemu bi pripremu utakmice mogle otežati velike promjene u bugarskom velikanu.

Sezonu na klupi CSKA počeo je Ljuboslav Penev koji je, međutim, već nakon tri utakmice smijenjen. Otkazu je kumovao katastrofalan poraz u bugarskom Superkupu od Ludogoreca (4:0), a onda i blijeda domaća utakmica protiv slabašne latvijske Liepaje (0:0) na početku europskih kvalifikacija.

Na uzvratu u Latviji CSKA je već vodio “vojnik kluba” Stojčo Mladenov i tek nakon kaznenih udaraca odveo svoju momčad na noge Osijeku. U toj je utakmici ponovio formaciju u kojoj je uglavnom igrao njegov prethodnik (4-1-4-1) i napravio tek jednu izmjenu u sastavu.

Prilična nepoznanica

Za Mladenova, inače klupske ikone kojeg navijači i danas slave zbog dva gola u četvrtfinalu Kupa prvaka 1982. kojima je CSKA senzacionalno eliminirao tadašnjeg europskog prvaka Liverpool, u Bugarskoj kažu kako je bolji motivator nego taktičar. Ovo mu je, inače, već peti puta da je sjeo na klupu najtrofejnijeg bugarskog kluba, a tamošnji mediji ističu, a navijači se uzdaju, u njegov skor na domaćem terenu u europskim natjecanjima. Naime, vodio je CSKA na devet europskih utakmica u Sofiji i izgubio samo jednu, protiv Galatasaraya još prije 18 godina. Doduše, imao je pritom i pet remija.

Mladenov je sve posvetio Osijeku, odgodio je prvenstvenu utakmicu protiv Arde prošlog vikenda i poveo momčad na mini-pripreme, spustio je potom “rampu” na prodaju najboljeg igrača Valentina Antova do kraja europskih kvalifikacija, a onda se riješio i teškog prvenstvenog ogleda protiv Ludogoreca koji se trebao igrati između dvije utakmice s bijelo-plavima.

- Igrači su isti, trener je novi, znam da je u nekoliko navrata već bio u CSKA. Vidjet ćemo još na koji će način postaviti njihovu igru i taktiku - kazao je Bjelica.

Fokus na svojima

Ne opterećuje trenera Osijeka što mu sprema suparnik, on je fokusiran isključivo na svoju momčad.
- Vidjet ćemo na licu mjesta, na travnjaku, gdje smo u odnosu na njih, ali gledat ćemo da se dobro pripremimo i da bez obzira u kojem sustavu i s kojim igračima oni istrče na teren mi budemo bolji od njih - poručio je Bjelica.

Skrivanje karata

Mladenov skriva svoje karte, ali skrio ih je i Bjelica. Trener sofijskog CSKA poslao je, naime, svoga asistenta na prvenstvenu utakmicu Osijeka i Slaven Belupa u Gradskome vrtu, ali ovaj se malo novih informacija vratio u Sofiju budući da je vidio osmoricu novih igrača u odnosu na prethodni susret Bijelo-plavih.

Nogometaši Osijeka put Sofije na dvoboj s bugarskim CSKA krenut će čarter-letom u srijedu u 9.30, a u 19 sati po lokalnom vremenu (odnosno 18 po hrvatskom) održat će trening na Nacionalnom stadionu Vasila Levskog. Prema prognozi, Sofija će se na dan utakmice “pržiti” na čak 38 stupnjeva Celzijevih. Također, u vrijeme odigravanja utakmice temperatura neće bitno pasti, bit će tek koji stupanj niža.

Izvor: jutarnji.hr

On 04. 08. 2021. at 10:48, bigbear said:

Na OI se opet igra kosarka. 

ZDA vs. Australia: nemam sta da puno kazem. ZDA so glavni favoriti za zlato medalju tako da nema sumnje da nebi premagali Australio i se plasirali u sljedeci krug. Australia igra dobru kosarku ali mislim da je individualna kvaliteta podpuno na strani ZDA i mislim da cejo pobjedit za barem 8 koseva ili vise.

Francia vs. Slovenia: ovdje moram reci da sam u dilemi. Oba dva timova igrata stvarno odlicnu kosarku. Na jedni strani Francozi koji su pravi atleti i koji igraju vrlo slican stil igre kao americani, a na drugi strani Luka Doncic i njegova “familija” koji stvarno igrajo sa srcem i juriju sve izpred sebe. Zanimljiv podatak je i to da odakle Luka Doncic igra za Slovenijo, Slovenija nije izgubila ni jednu utakmicu kad je igrao Luka. Tako da sam se odlucio da cu stavit na Handicap Francuske +10,5 koseva, jer sam siguran da na ovi utakmici Slovenci necemo pobjedit tako lagano, i razlika nece biti za bas puno koseva.

Znam, da kvota nije bas velika ali sam siguran da ima vrjednost i da ce biti pogodena.

Kdor ne skače ni slovenc! 🇸🇮💪❤️

3CF81CD2-8ECC-45AB-A17A-9F0557803E94.jpeg

Što sa konferencijskom ligom danas. Nema smisla da opet stavljam one male tečaje, svaki četvrtak je netko pao. Izdvojio bih da Osijek ne gubi, iako i to je 1,44. Dakle, ne baš jak tečaj, ali za dvoznak u redu.

Nitko ne stavlja kvalifikacije za Europsku ligu?

Tu mi je Mura zapela za oko na koju je 2 protiv Žalgirisa. Vjerujem da je prvak Slovenije kvalitetniji i očekujem pobjedu.

Te Slovan kod Lincolna. Igrao sam Cluj kod Lincolna na kojeg je bio mali tečaj. Ovaj put je 1,72 na Slovan i zbog toga uzimam to.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use