Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

18.11.2009. Srijeda (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Danas je zanimljiva ponuda i zanimljiva utakmica BIH - Portugal

Ovdje bi odigrao da BIH daje gol budući da će igrati jako ofenzivno, a prošlu utakmicu su imali 3 puta stativu ili prečku, pa je red da ih sreća malo pomazi.

Unibet daje 2,00 da će biti više od 50,5 kaznenih bodova (dakle 6 žutih i više ili 4-5žutih + crveni i sl.). Očekujem jako nervoznu utakmicu sa puno kartona. Portugal će igrati na kontre i polukontre i tu očekujem bar 2-3 žuta od strane BIH koji će ih na taj način zaustaviti, a sigurno će biti nervoze i pred kraj utakmice, pogotov ako bude neizvjesno, + potencijalni žuti ekipi kojoj rezultat ide u korist prilikom ispucavanja lopte (zadržavanje) + zagrijala se atmosfera i lako moguće da dođe do naguravanja i sl.

Uglavnom ovih 2,00 mislim da bi se trebalo odigrati...

Vjerujem i da bi BIH lako mogla pobjediti, ali me malo muci što će biti oslabljeni u ovoj utakmici...

Jedan info jer jako mi se sviđa ovaj par....

Burtgdorf-gummersbach

Gumersbah +4.5 h2  ;)

Naime Piotr Przybecki,najbolji strijelac kluba,igra na desnom vanjskom i ima gripu,Lars Lehnhoff,drugi strijelac kluba,lijevo krilo je ozlijeđen.Jacek Bedzikowski ima gripu.On je treći strijelac kluba,lijevi vanjski.Daniel Brack koji je 4.strijelac kluba također ima gripu,on je srednji vanjski.Marc Hohenberg je 5.strijelac kluba.On je ozlijeđen i igra na poziciji desnog krila.Aivis Jurdzs nije ozlijeđen ali ima gripu.On je 6.strijelac kluba.Gripu ima i Jan Fiete Buschmann,a Alexandar Hubbe je ozlijeđen....Domaćinima fali kompletna postava.

Unibet daje 2,00 da će biti više od 50,5 kaznenih bodova (dakle 6 žutih i više ili 4-5žutih + crveni i sl.). Očekujem jako nervoznu utakmicu sa puno kartona. Portugal će igrati na kontre i polukontre i tu očekujem bar 2-3 žuta od strane BIH koji će ih na taj način zaustaviti, a sigurno će biti nervoze i pred kraj utakmice, pogotov ako bude neizvjesno, + potencijalni žuti ekipi kojoj rezultat ide u korist prilikom ispucavanja lopte (zadržavanje) + zagrijala se atmosfera i lako moguće da dođe do naguravanja i sl.

Uglavnom ovih 2,00 mislim da bi se trebalo odigrati...

Sad vidim da je koef. pao na 1,70... mislim da prolazi i da će biti 1-2 kartona viška...

Jedan info jer jako mi se sviđa ovaj par....

Burtgdorf-gummersbach

Gumersbah +4.5 h2  ;)

Naime Piotr Przybecki,najbolji strijelac kluba,igra na desnom vanjskom i ima gripu,Lars Lehnhoff,drugi strijelac kluba,lijevo krilo je ozlijeđen.Jacek Bedzikowski ima gripu.On je treći strijelac kluba,lijevi vanjski.Daniel Brack koji je 4.strijelac kluba također ima gripu,on je srednji vanjski.Marc Hohenberg je 5.strijelac kluba.On je ozlijeđen i igra na poziciji desnog krila.Aivis Jurdzs nije ozlijeđen ali ima gripu.On je 6.strijelac kluba.Gripu ima i Jan Fiete Buschmann,a Alexandar Hubbe je ozlijeđen....Domaćinima fali kompletna postava.

završilo 4 razlike

Vjerujem da bi ovo trebalo proci:

Slovenija - Rusija X2

Ukrajina - Grcka under 2,5

Tecaj 2,10

Slovenci izbacili Ruse...  :-X

Sva sreca pa sam pola spasio na bwinu uzivo, 10 min pred kraj utakmica slovenija - rusija i bih - portugal kad su na obje tekme pali crveni kartoni koef da vise nece biti golova je bio 1.55 na obje pa sam to odma iskoristio da vratim ulozeno, heh bar nesto  ::)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use