Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 20.7.2021


IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

MUrv7z3.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

(Koeficijenti 19.7. u 09:16 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

 Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Link to comment
Share on other sites

MODRIMA SE SPREMA PRAVI PAKAO! CIPRANI ŽELE DINAMOVCE UNIŠTITI - VRUĆINOM, GORJET ĆE NEBO I ZEMLJA

 

Bilo bi dobro da već u Zagrebu Modri ostvare rezultat koji bi im osigurao mirniji uzvrat

Plavi dečki protiv Ciprana u utorak imaju i jedan dodatni motiv. Naime, Omonia za uzvrat u suradnji s tamošnjom klimom Dinamu sprema pravi pakao. Domaćini su odlučili da se utakmica igra u 17 sati po ciparskom vremenu.

Naime, u ovoj fazi natjecanja UEFA ne odlučuje kad se igraju utakmice, nego to rade domaćini. Ciprani Modre žele uništiti - vrućinom. Malo dugoročnije prognoza kazuje da će na uzvratu Omonije i Dinama temperatura iznositi 43 stupnja Celzija sa 70 posto vlage u zraku! Gorjet će nebo i zemlja.

Bilo bi dobro da već u Zagrebu Modri ostvare rezultat koji bi im osigurao mirniji uzvrat jer tko zna kako će izgledati priča u paklu Nikozije koja je smještena u udolini, u kojoj nema vjetra, a užareni zrak ubija želju za životom. Uzvrat će se igrati na “spaljenoj zemlji”, trebat će to izdržati.

Brojne mjere

Inače, Dinamo je donio je odluku da će na utakmici 2. pretkola Lige prvaka Dinamo - Omonia, (20. srpnja, 20 sati) na stadionu Maksimir omogućiti dolazak navijačima na stadion uz poštivanje svih navedenih mjera i uvjeta propisanih od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, što znači obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

Ima i nekoliko novosti... To su:

- besplatna ulaznica za djecu starosti do 12 godina uz uvjet da je dijete u pratnji roditelja ili skrbnika koji ima EU digitalnu COVID potvrdu i dokument kojim dokazuje dob djeteta

- punkt za antigensko testiranje ispod zapadne tribine stadiona (testiranje i izdavanje potvrde) po povlaštenoj cijeni od 99 kuna koji će biti otvoren u radnom vremenu prodaje ulaznica za utakmicu

- popust na kupovinu ulaznice za članove kluba uz predočenje članske iskaznice

Cijene ulaznica su ovakve: tribina sjever dolje i tribina sjever gore 80, tribina zapad gore 100, a tribina zapad dolje 120 kuna.

Usput, ciparske kolege prenose da je Berg već jako studiozno “skenirao” Dinamo, da su njegovi suradnici pogledali sve utakmice koje su Modri odigrali od početka sezone, dakle, one četiri na pripremama te ove dvije protiv Valura, da će više puta pogledati i susret protiv Slavena Belupa. Dodaju kako su unaprijed Omonijin trener i suradnici znali da će Krznar u tom ligaškom susretu kombinirati momčad i da neće igrati svi oni koji će istrčati u utorak u LP.

Izvor: jutarnji.hr

Link to comment
Share on other sites

‘U NIKOZIJI MOŽEŠ ISPEĆI JAJA NA HAUBI AUTA! A OMONIA JE DOBRA, IGRA KAO NEKAD RIJEKA POD KEKOM‘

‘U koliko se igra? U 17 sati? Ma daj me nemoj... Ha, ha, ha, ha, ha... Jel’ moguće? Ajme majko‘

Kao što znate, Gordon Schildenfeld (36) se vratio na Cipar nakon odlične sezone u Šibenku, odjenuo je dres Arisa iz Limassola, drugog grada po veličini na Cipru. Baš smo ga uhvatili na kratkim pripremama njegovog kluba u Poljskoj...

- Pobjegli smo od velikih vrućina s Cipra, otišli smo do Poljske. Na Cipru je za poludjeti od ogromnih temperatura - kazao nam je Šifo.

Eto, baš smo pisali o tome kakav strašan pakao čeka Modre na uzvratnoj utakmici s Omonijom u Nikoziji...

- U ovom trenutku na Cipru slobodno možeš skuhati ručak na haubi od automobila. Baciš jaja na haubu i za sekundu su gotova, ha, ha, ha... Strašno je vruće, pa zato smo mi i otišli u Poljsku, nije bilo za izdržati, užasno teško je trenirati.

Jako teško disati

Dinamo na uzvratu igra po 17 sati po tamošnjem vremenu.

- U koliko? U 17 sati? Ma daj me nemoj... Ha, ha, ha, ha, ha... Jel’ moguće? Ajme majko. Znači, tako su oni namjestili Dinamu? Da, UEFA ne može birati vrijeme odigravanja u ovoj fazi, pa domaćini biraju. Naravno da je Omonia namjerno izabrala ovo vrijeme utakmice kad u Nikoziji gore nebo i zemlja. Oni vjerojatno treniraju u te sate, bit će oni spremni. Dinamo će s vrućinom imati ogromne probleme. Pa znate li kakva će u to vrijeme tamo vladati vrućina? Za umrijeti. Ali ne radi se tu samo o temperaturi koja će prelaziti 40 stupnjeva Celzija. Nego je veći problem vlaga. Mi nemamo takvu vlagu u Hrvatskoj. Zato je jako teško disati. Ne trebaš se uopće zagrijavati prije utakmice, ne trebaš niti potrčati, čim izađeš iz svlačionice, već si znojan, curi znoj s čela.

Šifo nam priča...

- Ja uopće ne izlazim iz kuće od 11 sati prijepodne do 18 sati poslijepodne. Jer kad sam nekoliko puta izašao, umro sam od vrućine. Bio sam nakon nekoliko minuta mokar kao da sam se okupao. Ma ne smiješ ostaviti automobil na suncu, otopi ti se ona guma oko vrata. Ludost, baš ludost. Kiša je zadnji put pala prije godinu dana. A u Nikoziji je najgore jer se nalazi u udolini, kao u Hrvatskoj Knin. Kad je recimo kod nas u Limassolu 36 stupnjeva Celzija, u Nikoziji je preko 40. Bez vjetra... To ubija.

Onda nam je sa smijehom ispričao jednu priču...

- Kad sam prvi put došao na Cipar, kad sam se spustio niz stepenice zrakoplova, zapuhnuo me tako vruć zrak, da sam se odmah htio popeti natrag tim istim stepenicama i vratiti natrag, ha, ha, ha...

A kakva je ta Omonia? Može li ozbiljno priprijetiti Dinamu?

- Dobra je Omonia, dobra... Sasvim pristojna, jako dobro organizirana. Znate kakav nogomet igraju? Recimo, tipa Rijeka kad ju je trenirao Matjaž Kek. Otraga su iznimno dobro organizirani, disciplinirani, a onda po oduzetoj lopti kreću u kontre i polukontre. Prema naprijed imaju dovoljno kvalitetne igrače koji mogu završavati akcije i postići pogodak. Radi se zapravo o dobrim individualcima koji svakome mogu stvarati probleme.

Ipak, kazat će i ovo...

- Iako su otraga dobro posloženi, obrana im za moj pojam nije baš neko čudo. No, kao momčad svi skupa rade jako dobar posao. Pa pogledajte malo njihove rezultate. Ne mogu se sakriti, bilo ih je zaista dobrih u europskim natjecanjima. Ali mislim da svojom kvalitetom u obrani ipak nisu na razini na kojoj je Dinamo, ne mogu otraga pokriti sve svoje nedostatke. Dobro stoje iza lopte, to im baš funkcionira. Ipak, kad ih uhvatiš na otvorenome, onda ulaze u probleme. Tu uvijek malo kasne.

Nema opuštanja

Dobro, bi li Dinamo s njima mogao imati problema?

- Ha, slušajte... Ne znam što bih vam rekao. Ja bih volio da Dinamo s Omonijom nema problema. Međutim, Modri moraju znati da moraju biti jako dobri, mnogo bolji nego protiv Slavena Belupa. Da, gledao sam taj Dinamov sraz u petak, trener Belupa Klafurić je sve super organizirao otraga. Dogodila se greška i bilo je - gotovo. Dinamo se skroz otvorio, Koprivničani su zabili još jedan i - ‘ajde bok. To se protiv Omonije ne bi smjelo dogoditi, jer oni to kažnjavaju, baš kao što je Modre kaznio Slaven. Dobri su oni, samo što još nisu u pravoj formi jer je početak sezone. Ali nije niti Dinamo. No, Dinamo će protiv Omonije morati biti puno ozbiljniji. Mogu sad pričati što žele, ali meni se čini da su protiv Slavena bili opušteni, nema teorije da nisu. Sad ne smiju biti - zaključio je Schildenfeld.

Izvor: jutarnji.hr

Link to comment
Share on other sites

DINAMO SAZNAO SUPARNIKA U 3. PRETKOLU LIGE PRVAKA! EVO NA KOGA MODRI IDU AKO IZBACE CIPRANE

Kuglice su istoga dana, otprilike sat vremena kasnije, spojile ista dva para i za okršaj u EL!

Danas je Nyonu s početkom u 12 sati održan ždrijeb 3. pretkola Lige prvaka.

Dinamo je bio nositelj, a prođu li Modri u drugom pretkolu ciparsku Omoniju, u nastavku natjecanja čeka ih uspješniji iz susreta poljske Legije Varšave i estonske Flore Tallinn!

Prve utakmice trećeg pretkola Lige prvaka igraju se 3. ili 4. kolovoza, dok su uzvrati na rasporedu 10. kolovoza.

Hrvatski prvak prvi će dvoboj, ako do njega dođe, igrati kod kuće.

image

Zanimljivost stiže i sa ždrijeba trećeg pretkola Europske lige koji je održan sat vremena kasnije. Naime, kuglice u Nyonu spojile su Dinamo i Omoniju s istim parom, što znači da poraženi iz tog susreta igra s poraženim od Legije i Flore. I tu će Modri u eventualnoj prvoj utakmici (5. kolovoza) biti domaćini. Uzvrat se igra tjedan dana kasnije (12. kolovoza).

Protiv varšavske Legije, za koju igra hrvatski reprezentativac Josip Juranović, Dinamo nikad nije igrao, a protiv Flore je odigrao tri susreta u kvalifikacijama za Europsku ligu i tri puta je slavio. Zadnji puta susreli su se u listopadu prošle godine u zadnjem pretkolu EL i Dinamo je eliminirao Floru s domaćom 3-1 pobjedom u kojoj je dvostruki strijelac bio Arijan Ademi, a jedan pogodak dodao je Mario Gavranović.

Spomenimo usput i da Modri prvi susret s Omonijom igraju sutra (utorak, 20.00), a uzvratna utakmica čeka nas 27. srpnja.

Izvor: jutarnji.hr

Link to comment
Share on other sites

‘OMONIJA ILI DINAMO SU DOBILI MOŽDA NAJTEŽEG SUPARNIKA. VRUĆINA NA CIPRU? SAMO KONTRAEFEKT I ALIBI‘

Trener Modrih Damir Krznar održao je press konferenciju pred susret s ciparskom Omonijom

Nakon što su preskočili 'hladno društvo' s Islanda, Modri nastavljaju svoju europsku priču protiv 'vrućeg' suparnika s Cipra. S jasnom idejom, dokopati se 3. pretkola Lige prvaka. Omonija je prvi Dinamov suparnik s Cipra u povijesti europskih nogometnih natjecanja. No, ove su se dvije momčadi međusobno sučelile u pripremnom dvoboju na Rogli u lipnju 2006. godine.

Dinamo je pobijedio sa 6:1, dvostruki su strijelci bili Eduardo da Silva i Anderson Costa dok su po jedan gol dodali Etto i Vedran Ćorluka. To je dobra vijest iz prošlosti. Ima i loša. Dvoboj Dinama i Omonije bit će tek peti međusobni dvoboj hrvatskih i ciparskih predstavnika u europskim natjecanjima. U prethodna četiri ogleda čak su triput bolji bili – Ciprani. Omonija je svladala Rijeku u 1. pretkolu Kupa Uefa 2006., a istoga je ljeta Ethnikos Achna bio bolji od Osijeka u Intertoto kupu. Anorthosis Famagusta u produžetku je svladao Šibenik u 2. pretkolu Europske lige 2010. Uspješan je jedino bio Slaven Belupo koji je u Intertoto kupu 2001. svladao upravo Anorthosis. Evo prilike Modrima da danas poprave taj omjer.

Trener Modrih Damir Krznar itekako dobro zna što njega i plave dečke čeka u sudaru 2. pretkola Lige prvaka (Maksimir, utorak u 20 sati).

- Pred nama je novi ispit, iznimno zahtjevan suparnik, koji je satkan od vrlo iskusnih igrača. Tu je i trener koji apsolutno zna igrati na rezultat. Očekujem tešku, rovovsku bitku, ali jasno jest da je uloga favorita na nama, a tako ćemo se i postaviti, dakle autoritativno od početka i tako pokušati pronaći prolaz u sljedeći krug - kazao je u uvodu Krznar

Modri su na startu HNL-a poraženi od Slaven Belupa, bila je to prava senzacija. Je li poraz protiv Koptivničana ostavio tragove na psihološku stabilnost momčadi?

- Jasno je da nijedan poraz nije dobrodošao, neovisno u kojem trenutku se dogodio. Sad nam se to dogodilo baš na startu seztone. Ono što je dobro je to da dva-tri dana nakon te utakmice dolazi nova i da fokus moramo prebaciti na nove izazove, Da smo i pobijedili, opet bismo rekli 'u redu sad to moramo zaboraviti i usredotočiti se na ono što slijedi.' Nije ugodno, ali svi smo profesionalci, ovo je sport. Osnovni je zadatak analizirati, detektirati i objasniti zašto nismo bili dobri i to, dakako, popravljati.

Na tu temu dodao je i ovo...

- Protiv Slavena Belupa igrali u kombiniranom sastavu. Tako smo igrali zato da sačuvamo igrače, jer put na Island ostavio je traga, morali smo to napraviti. Da nisam vjerovao igračima koji su istrčali protiv Koprivničana, ne bih ih ni postavio u momčad. Ali, ja sam im vjerovao tada kao i sad, a vjerovat ću im i sutra. Istina, pristup nije bio na željenoj razini, a tu je jednaka odgovornost i na meni i na njima.

Krznar i stručni stožer, te igrači dobro su analizirali Ciprane. S te strane ne bi trebalo biti nikakvih problema, Bergova momčad skenirana je do u detalje.

- Omonija ima karakteristično otvaranje igre, karakteristične ulaske iz druge u treću zonu, šablonizirana su momčad, dobra, kreativna. Na treningu smo dio vremena posvetili tome kako limitirati njihove faze napada, ali smo se, naravno, bavili našom oranizacijom igre. Oni su momčad koja zna igrati na rezultat, očekujem Omoniju koja će na trenutke čekati, navlačiti nas i vrebati iz kontranapada. Pokušat će nas i napasti. Barem je tako bilo u utakmicama koje su ranije igrali i koje smo uspjeli skautirati. Dobar su, respektabilan suparnik, ali mi smo bolji i to, naravno, moramo potvrditi na terenu.

Ukoliko Dinamo preskoči Omoniju, u 3. pretkolu će ih, sukladno ždrijebu održanom u ponedjeljak, čekati bolji iz ogleda varšavske Legije i estonske Flore.

- Ne bi bilo ni fer niti sportski prema Omoniji da ju preskačemo. Pa, da da budem fer, reći ću da su Omonija ili Dinamo dobili možda najtežeg suparnika koji ih je mogao dočekati u ovoj fazi natjecanja – zaključio je trener Krznar, misleći naravno na Legiju.

Ciprani su odlučili da uzvratnu utakmicu na svom terenu organizirati u 17 sati po tamošnjem vremenu, dakle po u doba dana kad je iznimno visoka temperatura. Bilo bi dobro danas u Maksimiru ostvariti što veću prednost, pa što mirnije otići u pakao Nikozije...

- Mi svakoj utakmici pristupamo na način da čim prije sve riješimo, da probamo pobijediti što je moguće većim rezultatom. Potenciranje te vrućine je kontraefekt, jer daje našim igračima alibi koji ne volim.

- Vrućina, snijeg, kiša... Nogomet se igra po svim tim uvjetima i igrači se na sve to trebaju prilagoditi. Ne bih to spominjao kao nekakve olakotne ili otegotne okolnosti. Ciprani su to odabrali smtrajući da će im pomoći pa i to možemo pretvoriti u dodatni motiv. Naši su igrači sposobni odgovoriti na sve uvjete - kaže Krznar.

Izvor: jutarnji.hr

Link to comment
Share on other sites

17:00 CET - Yerevan (Vazgen Sargsyani anvan Hanrapetakan Marzadasht)
Alashkert FC (ARM) - FC Sheriff Tiraspol (MDA)
Referee: Rade Obrenovič (SVN, 2Cat)
 
 
18:00 CET - Gibraltar (Victoria Stadium)
Lincoln Red Imps FC (GIB) - CFR 1907 Cluj (ROU)
Referee: Willy Delajod (FRA, 2Cat)
 
 
20:00 CET - Zagreb (Stadion Maksimir)
GNK Dinamo (CRO) - Omónia FC (CYP)
Referee: Daniel Stefanski (POL, 1Cat)
 
 
20:00 CET - Budapest (Groupama Aréna)
Ferencvárosi TC (HUN) - FK Žalgiris Vilnius (LTU)
Referee: Giorgi Kruashvili (GEO, 2Cat)
 
 
20:30 CET - Vienna (Allianz Stadion)
SK Rapid Wien (AUT) - AC Sparta Praha (CZE)
Referee: Serdar Gozubuyuk (NED, 1Cat)
 
 
20:45 CET - Glasgow (Celtic Park)
Celtic FC (SCO) - FC Midtjylland (DEN) bet365
Referee: Sandro Scharer (SUI, 1Cat)
Celtic.png
 
(Koeficijenti 19.7. u 21:35 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama
 
Link to comment
Share on other sites

Dinamo Zagreb - Omonia | Pobjeda Dinama u prvom poluvremenu (1.90) bet365

Dinamo je aktualni prvak Hrvatske, a u posljednje vrijeme su u Ligi prvaka u spektakularnoj formi. Iako su na otvorenju hrvatskog prvenstva iznenadno izgubili od Slavena, mislim da je to uglavnom bilo zbog katastrofalnih pogrešaka pojedinaca jer su statistički bilo mnogo superiorniji na terenu. Propisno su se namašali. U međuvremenu, Omonia prolazi kroz nedosljedan niz, dok dolaze iz dosta slabije lige. 

Na putu do naslova, Dinamo je posljednju sezonu bio u nevjerojatnoj formi. Zapravo su postigli ukupno 84 gola iz samo 36 utakmica, a samo su tri puta poraženi. Takva je bila njihova superiornost da je sljedeći najbolji ofenzivni rekord bio samo 50 golova petoplasirane Gorice.

Novu su sezonu također započeli sa stilom, postižu golove redovno, govorim za Ligu prvaka naravno, jer su prve dvije utakmice u novoj sezoni u Europi ostvarili dvije pobjede protiv Valura. 3-2 i 2-0. Dinamo je neporažen u 16 od posljednjih 17 utakmica, dok su također pobijedili u osam od prethodnih devet. Imajte na umu da su također postigli dva ili više golova u 12 od posljednjih 15 utakmica.

Na drugoj strani, Omonia nije igrala natjecateljski meč već više od dva mjeseca, osim tog Superkupa prije šest dana kojeg su osvojili nakon penala, te tri prijateljska susreta prije toga. Bili su bez pobjede u dva od četiri posljednja meča. Imajte na umu da su također primili ukupno sedam golova u posljednja tri gostovanja.

Mislim da će Dinamo od početka utakmice pokazati svoju ozbiljnost, ipak moraju da dokažu da je pad konentracije u prošlom susretu protiv Slavena bio samo trenutan. Ako bi ovdje prošli imali bi šansu u polufinalu igrati protiv Legije ili Flore, tako da bi imali velike šanse za prolazak dalje. Vjerujem da će pokušati riješiti pitanje pobjednika već u prvom poluvremenu, te vjerujem da kvota ima dobru vrijednost. U obje prve utakmice protiv Valura su već vodili u prvih 45 minuta susreta. Sretno!

Screenshot_2.png

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Link to comment
Share on other sites

Ferencvaros - Zalgiris 1 (1.36) bet365

Ferencvaros je trenutni prvak velikog i prestižnog mađarskog prvenstva i u nevjerojatnoj su formi. U međuvremenu, Zalgiris je iz prilično slabe litvanske lige, te se očekuje njihov poraz u ovom susretu. 

Ferencvaros je protekle sezone u domaćoj ligi bio jednostavno spektakularan, jer su sa besprijekornim rekordom došli na vrh tabele. Poraženi su samo jednom u 33 odigrana kola. Imali su i statistiku koja to pokrepljuje. Čak 20 bodova iznad drugoplasiranog Puskasa. Momčad je u ligi postigla ukupno 69 golova, a u tom procesu su primili samo 22 gola. Imajte na umu da je sljedeći najbolji obrambeni rekord bio kod Kisvarda 36.

Ferencvaros je također u pobjedničkom nizu od deset utakmica, a pritom su postigli ukupno 26 golova. Izgubili su samo četiri puta na domaćem terenu u proteklih 11 mjeseci, a imali su kombinirani rezultat od 9-0 u posljednja tri gostovanja.

S druge strane, Zalgirisa ovog utorka očekuje teška utakmica. Prvo dolaze iz dosta inferiornije lige, dok također igraju na gostujućem terenu. Iako je sve moguće u današnjem nogometu, po meni Zalgiris jednostavno nije na nivou Ferencvarosa. Gosti su ovdje autsajderi nakon remija bez golova u posljednjoj gostujućoj utakmici protiv Riteraija u ligi. Prvi put nakon dugo vremena se pripremaju krenuti na protivnika kvalitete Ferencvarosa.

Screenshot_3.png

DIREKTNI LINK!

Link to comment
Share on other sites

Celtic - Midtjylland 1 (2.00) bet365

Ovo će biti Celticova sezona za osvetu, jer su prošle sezone srušeni sa trona u škotskoj Premier ligi od strane Rangersa. Ove sezone sigurno idu po titulu, kao i po pobjedu u prvoj utakmici na domaćem terenu protiv Midtjyllanda.

Celtic je bio u nizu od devet uzastopnih naslova u Škotskoj, prije nego što ih je Rangers zamijenio prošle sezone. Rijetko se to u današnjem modernom nogometu događa. Sada se moraju definitivno koncentrirati na napad, koji im je nekada bio glavni adut. Moraju pronaći samopouzdanje u činjenici da njihovi gosti nisu baš u najboljoj formi.

Zapravo, Midtylland prima golove u ogromnom broju, pogotovo u gostima. Pored toga dolaze iz daleko inferiornije lige u odnosu na Celtic. Zbog toga očekujem pobjedu domaćina. Celtic je također neporažen u 27 od posljednja 33 susreta, a tako je bilo i u 16 od posljednjih 18 utakmica na domaćem terenu. Oni su postigli ukupno 13 golova u posljednje četiri domaće utakmice.

S druge strane su gosti bili bez pobjede u osam od posljednjih 13 utakmica, dok je tako bilo u osam od posljednjih 11 gostujućih sussreta. Primali su tri i više golova u pet od posljednjih osam utakmica u gostima. MIslim da Midtjylland može postići gol, jer Celticova obrana u posljednje vrijeme nije bila sjajna, ali na kraju ipak očekujem pobjedu domaćina. Sretno!

Screenshot_4.png

DIREKTNI LINK NA UTAKMICU!

Link to comment
Share on other sites

Moj izbor su:

Ferencvaros, koji je prošle sezone igrao u Ligi prvaka. Kvalitetniji su dosta od Žalgirisa.

Cluj, problem je što idu na gostovanje, ali kod ekipe iz Gibraltara pa očekujem da pobjede već u prvoj utakmici.

Tečaj je 1,57 na ta dva.

Možda još Dinamo - Omonia manje od 3,5 gola, tečaj 1,33. Dinamo traži formu, a Omonia je čvrsta ekipa koja bi se u Zagrebu trebala braniti. Vjerojatno će biti  tvrda utakmica.

Link to comment
Share on other sites

prije 47 minute, fic said:

Možda još Dinamo - Omonia manje od 3,5 gola, tečaj 1,33. Dinamo traži formu, a Omonia je čvrsta ekipa koja bi se u Zagrebu trebala braniti. Vjerojatno će biti  tvrda utakmica.

Ja ću danas igrati na pobjedu Dinama koji je strašno podbacio protiv Slaven Belupa. Prvi gol koji su primili je komičan, slično kao prvi gol Hrvatske Španjolskoj. 

U uzvratnoj utakmici u Nikoziji sljedećeg tjedna se očekuju izuzetno visoke temperature, spominje se i blizu 40C tako da bi Dinamo danas morao napraviti neku rezultatsku prednost jer je pitanje kako će se snaći u tim uvjetima...

Link to comment
Share on other sites

prije 2 sati, Goksim said:

Ja ću danas igrati na pobjedu Dinama koji je strašno podbacio protiv Slaven Belupa. Prvi gol koji su primili je komičan, slično kao prvi gol Hrvatske Španjolskoj. 

U uzvratnoj utakmici u Nikoziji sljedećeg tjedna se očekuju izuzetno visoke temperature, spominje se i blizu 40C tako da bi Dinamo danas morao napraviti neku rezultatsku prednost jer je pitanje kako će se snaći u tim uvjetima...

Daj nam neki tiket prije utakmica da ispratimo :)

Link to comment
Share on other sites

prije 5 sati, Goksim said:

Ja ću danas igrati na pobjedu Dinama koji je strašno podbacio protiv Slaven Belupa. Prvi gol koji su primili je komičan, slično kao prvi gol Hrvatske Španjolskoj. 

U uzvratnoj utakmici u Nikoziji sljedećeg tjedna se očekuju izuzetno visoke temperature, spominje se i blizu 40C tako da bi Dinamo danas morao napraviti neku rezultatsku prednost jer je pitanje kako će se snaći u tim uvjetima...

Očekujem i sam pobjedu Dinama, ali mislim da je veći zicer manje golova. Dinamo još nije na idealnom nivou, igrači iz reprezentacije su se kasnije priključili. S druge strane je Omonia koja ima iskusne igrače i poznati su da se jako brane.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use