Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 15.7.2021.

IzudinB

Recommended Posts

Europska konferencijska liga

ySUikaF.jpg9f8ZNG6.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 14.7. u 17:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem unaprijeđenja SvijetKladjenja zajednice, te zahvaljujući vašim prijedlozima kako istu unaprijediti, otvoren je SvijetKladjenja Viber Community kanal kojem se možete pridružiti potpuno besplatno! 

Na SvijetKladjenja Viber kanalu možete očekivati povremene pravovremene kvalitetne informacije za klađenje što će osigurati da određenu grešku kladionice, koja će biti napisana i objašnjena na forumu, možete ispratiti dok je u ponudi i po najboljim tečajevima. 

Spamanja neće biti pa će tako biti dana kada nećete dobiti nikakvu notifikaciju a biti će i dana kada ćete možda više puta biti notificirani o grešci u ponudi. 

Prave informacije u pravo vrijeme su moć pa toplo preporučujemo da se pridružite SvijetKladjenja kanalu i pripremite za bogato sportsko ljeto.

Na ovaj način dodajemo još jedan u nizu kanala preko kojih možete biti obaviješteni o novim sadržajima na SvijetKladjenja portalu i forumu. Saznajte više o email i Chrome notifikacijama te praćenju određenih članova foruma

SKviber1.png

Konferencijska liga kvalifikacije, moj izbor danas:

Fehervar, ponovno, ali ovog puta dvoznak na njih. Vjerujem da će proći, ali idem doznakom da ne bi odigrali opet neriješeno.

Petrocub, kolega je prošli tjedan pisao kako je Makedonski predstavnik ispao iz lige i otišlo mu dosta igrača. Petrocub je na gostovanju bio bolji, ali nije uspio pobjediti. Očekujem da to učini na domaćem terenu.

Spartak Trnava, ne igram inače na Slovačke klubove, ali ako Trnava ne može dobiti doma predstavnika Malte koji je bio 6. u ligi, onda ne znam. Prvu utakmicu je Trnava izgubila 3:2.

Sarajevo, igra protiv predstavnika Moldavije koji je tamo zaostao preko 20 bodova za prvim. Od spomenutog Petrocuba su 10 bodova iza. Prva utakmica 0:0, ali Sarajevo bolje, promašili i penal.

Ova 4 para daju 2,07 u SuperSportu, a 1,72 u bet365.

Ararat - Fehervar 2 (1.55) bet365

U potpunosti se slažem za Fehervar sa kolegom @fic, samo što vjerujem u pobjedu gostiju po kvoti 1.55. U prošloj utakmici su bili duplo bolja ekipa na terenu, jednostavno nisu imali sreće, jer je Ararat postigao gol u 93. minuti susreta. Naglasio bi da Ararat također igra utakmice u Europi na zamjenskom terenu tako da nemaju prednost domaćina. Fehervar ima dosta dobru formu na gostujućim terenima i u to će se uzdati u ovom susretu.

Screenshot_16.jpg

Sarajevo - Milsami 1 (1.25) bet365

Kao što je kolega već spomenuo, Sarajevo u prošlom susretu bolje, Milsami je imao sreće što se utakmica završila bez golova. Očekujem da ovo riješe na svom terenu gdje su ogromni favoriti sa kvotom 1.25 u bet365 kladionici.

Screenshot_17.jpg

Bohemians - Stjarnan 1 (1.50) bet365

Prva utakmica završila 1-1. Bohemians bio mnogo bolja ekipa, iako su gubili 1-0 u prvo poluvremenu. Uspjeli su se vratiti sa golom Tierneya u 63. minuti. Sada imaju fenomenalnu šansu da završe posao na domaćem terenu u Dublinu. Bohemians na domaćem terenu nije izgubio posljednjih šest utakmica zaredom.

Screenshot_18.jpg

Santa Coloma - Mons 1 (1.40) bet365

Veliko mi je iznenađenje bilo što Santa Coloma nije ostvarila pobjedu u prošloj utkamici jer su dominirali terenom. Imali su čak 16 šuteva od čega je osam išlo u okvir gola. Poveli su golom Puerta Bellarta u 39. minuti i nakon brojnih promašenih šansi dolazi kazna u 81. minuti i utakmica na kraju završava sa 1-1. Sada Santa Coloma mora završiti posao u ovoj drugoj utakmici, iako igraju na zamjenskom terenu. Vidjeli smo koliko su bili bolji u gostima, tako da očekujem još jednu fenomenalnu utakmicu od njih i nadam se pobjedu. 

Screenshot_19.jpg

KuPS - Noah 1 (1.25) bet365

Veliko iznenađenje mi je bio poraz Kupsa od Noaha. KuPS je po meni mnogo kvalitetnija i bolja ekipa što su i pokazali u prvoj utakmici, ali nakon deset šuteva po golu, njihova preciznost je bila katastrofalna, samo jedan je išao u okvir gola. Svakako očekujem mnogo bolju igru na domaćem terenu. U prvoj utakmici su izgubili sa 1-0 i definitivno imaju velike šanse za napredak uprkos tom jednom primljenom golu. Ne bi bilo loše igrati ni da će oni imati više kornera u ovoj utakmici, jer vidim da su i u prvoj pobijedili 5-1 u kornerima. Sretno svima!

Screenshot_20.jpg

UKUPNA KVOTA

Screenshot_21.jpg

DIREKTNI LINK NA PONUDU!

prije 23 minute, fic said:

hahaha da.

Al ozbiljno svake godine se gore navedeni sramote u kvalifikacijama protiv rano raznih amatera. Evo i ova Trnava koja je prošla izgubi prvu na Malti.

Zbog toga oprezno sa ulozima u ovim prvim utakmicama momci. Sarajevo me najviše razočaralo. Katastrofa su!!

prije 7 minute, IzudinB said:

Zbog toga oprezno sa ulozima u ovim prvim utakmicama momci. Sarajevo me najviše razočaralo. Katastrofa su!!

To Sarajevo ne kužim. Po statistici su trebali obje utakmice lagano dobiti, ali jučer kad sam tu i tamo bacio pogled nula od igre.

prije 2 minute, fic said:

To Sarajevo ne kužim. Po statistici su trebali obje utakmice lagano dobiti, ali jučer kad sam tu i tamo bacio pogled nula od igre.

Ma jedino logično objašnjenje mi je da su ovi iz Sarajeva uplatili masne pare na kladionici i namjerno izgubili. Uzeli keš odma, jer ionako bi dobili nekog jačeg protivnika u sljedećoj fazi i ispali :D

prije 5 minute, fic said:

Zato jer je BiH premier liga polu amaterskog tipa čak po mom mišljenju više od pola. Ako im dozvolis 10 sansi (misleći na amaterske ekipe) vrlo često oni neće znati niti jednu iskoristiti. Tanka liga,tanki klubovi,tanki treneri.  Slabo gdije para ima,utakmice se namještaju od prošle godine kao nigdje.  Lakrdija od lige,zaobići u širokom luku za kladjenje

prije 59 minute, Nihad26celebic said:

Zato jer je BiH premier liga polu amaterskog tipa čak po mom mišljenju više od pola. Ako im dozvolis 10 sansi (misleći na amaterske ekipe) vrlo često oni neće znati niti jednu iskoristiti. Tanka liga,tanki klubovi,tanki treneri.  Slabo gdije para ima,utakmice se namještaju od prošle godine kao nigdje.  Lakrdija od lige,zaobići u širokom luku za kladjenje

Ma jasno mi je to, ali protivnik je iz Moldavije. Mislio sam da je Sarajevo ozbiljnije, ali sam očito pogriješio.

Ma ne inače tu živim nekad pratio prije 15 godina misleći da će krenuti uzbrdo ali ipak kola kreću niz brdo i to lagano sigurno.  Vjeruj odakle god da je klub , ne igraj na BH klubove.  Procitaj malo u Vici predsjedniku lige inače Dodikov sestric. Namješta utakmice lakše nego Roman Abramović.  Cirkus od lige KAD vidiš ne igraj nikad ništa. Sad to prate samo moroni i famija bliska i par narkomana smota Joint i ode da urla i psuje preko ograde ,policije i kerova.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use