Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

15.11.2009. Nedjelja (Listic dana)

Goksim

Recommended Posts

Jučer sam na pola listića pao na BIH daje gol i to je i jedini par koji me je srusio jucer, ali sam ga stavio na 70% listica (ostalo je prošlo). A baš bad luck... opet zadnji par i eto pogode okvir gola 3 puta ali neće lopta u gol... Valjda će danas i mene sreca malo pomaziti...

U 10h je skijanje, muški slalom. Jučer je Vonn lagano prošla, međutim žensko skijanje mi je puno draže i lakše za prognozirati u odnosu na muške.

U slalomu je užasno jaka konkurencija i barem 7-8 vozaca konkurira za postolje. Otvaranje je sezone i pitanje je tko je u kakvoj formi pa oprez. Ipak, Kostelić se je ozbiljno pripremao, problemi sa leđima su iza njega (za sada) i nadam se da će ostvariti dobar rezultat.

Koef. da će biti na postolju je oko 3,00 u našim klad, do 4,50 kod bwina i Unibeta, međutim bet at home je dao čak 6,25 da će Kostelić biti na postolju. Mislim da je ovo, za ovaj koeficijent, vrijedno rizika, za neki manji ulog...

http://www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=20409&lang=HR

Slalom (Levi/FIN)

Tko će biti bolji: I. Kostelić/G. Razzoli

Tip: Ivica Kostelić (CRO) 1,60

Ovaj duel mi se dosta sviđa jer mislim da je Kostelić puno kvalitetniji u slalomu i da će danas odvesti dobru utrku.

I jedan VB IMO:

Tko će biti bolji: F. Neureuther/J. Byggmark 2 3,20 (bwin)

ostale klad. daju podjednake koef. oba skijaša. Byggmark je solidan slalomaš, međutim uvijek se baca na glavu i često ispada sa staze, ali ako završi vjerujem da će imati dobar plasman...

http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69871

Ch. Innerhofer/M. Gini 1 2,80

IMO nerealno postavljem koef. a i druge klad. su Innerhofera postavile u ovom duelu kao favorita.

http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69871

Byasen-Podravka 1X 1,40

Gledao sam prvu utakmicu gdje je Podravka doma slavila 32:31 iako je bila lošija ekipa. Nevjerojatno sretno su došli do pobjede a dobrim dijelom utakmice su gubili. Sumnjam da će opet pobjediti, i to još u gostima pogotovo zato što Podravka neće biti kompletna dok domačin mora jurišati po pobjedu koja im je neophodna, a Podravka je uzela i viš od planiranog za sada...

Evo ja danas odigro jedan napadački ;D

Hokej:

Martin - Slovan   X=5   2   2,80   (više od 5 golova na utakmici)

Valerenga - Sparta   1   1,90

Chaux de Fonds - Thaurgau   1   1,40

Salzburg - Klagenfurt   1   1,90

Chicago - San Jose   X=6   1   1,80   (manje od 6 golova na utakmici)

Rukomet:

Byasen - Podravka   1   1,50

Košarka:

Oklahoma City - LA Clippers   1   1,40

Nogomet:

Betis - Celta   1   1,70 

8 parova čak i nije nemoguće pogodit, pa da vidim jel imam sreće....sretno svima danas,a i meni SRETNO!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Evo nešto vezano za utakmicu Martin - Slovan

Sada vidim da su preuredili ponudu i zamjenili koeficjente, očito je bila nekakva pogreška...radi se o kladionici HRVATSKE LUTRIJE

Martin - Slovan X=5  2,80-6,00-1,70-1,90-1,30-1,05

(prvo je 1 pa onda X pa onda 2 pa 1X, X2  i zadnji koeficjnet u ponudi je 1/2)

- ja sam odigro 2 dok je koeficjent bio 2,80...nadam se da kada pogodim ovaj par  ;)  da će mi htjeti priznati koeficjent...dali netko ima iskustva sa ovakvim situacijama??

(mislim da bi mi trebali priznati jer nije moja stvar što su oni krivo postavili koeficjente, ja sam to samo iskoristio...)

- ja sam odigro 2 dok je koeficjent bio 2,80...nadam se da kada pogodim ovaj par  ;)  da će mi htjeti priznati koeficjent...dali netko ima iskustva sa ovakvim situacijama??

Nadam se da ćeš pogoditi i da će te isplatiti. U svakom slučaju javi kako je prošlo. Na netu u ovakvim situacijama redovito gotovo sve klad. stave koef. 1,00, međutim slažem se da to nije korektno i da bi bilo fer da te Lutrija isplati, ukoliko prođe. Btw. možeš im pisati i žalbu ako dođe do toga da ti okladu ne priznaju...

Evo nešto vezano za utakmicu Martin - Slovan

Sada vidim da su preuredili ponudu i zamjenili koeficjente, očito je bila nekakva pogreška...radi se o kladionici HRVATSKE LUTRIJE

Martin - Slovan X=5   2,80-6,00-1,70-1,90-1,30-1,05

(prvo je 1 pa onda X pa onda 2 pa 1X, X2  i zadnji koeficjnet u ponudi je 1/2)

(mislim da bi mi trebali priznati jer nije moja stvar što su oni krivo postavili koeficjente, ja sam to samo iskoristio...)

Ah gggrrrrrr......taman 5 golova je bilo

FT 4:1 pobjeda MHC Martin (nakon dva mjeseca samih pobjeda Slovan je ipak izgubio i prekinuo niz od 15 uzastopnih pobjeda), šteta što nije pao još jedan gol...

5 stativa, ponisten gol i profulan nevjerojatan broj sansi i eto opet UNDER na utakmici Medvescaka + Jesenice nisu dali gol 3 minute iako je Medvescka igrao bez golmana...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

i opet padam na zadnjem par... jucer bih daje gol (samo 3 stative), a danas ovo

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Evo ja danas odigro jedan napadački ;D

Hokej:

Martin - Slovan   X=5   2   2,80   (više od 5 golova na utakmici)

Valerenga - Sparta   1   1,90

Chaux de Fonds - Thaurgau   1   1,40

Salzburg - Klagenfurt   1   1,90

Chicago - San Jose   X=6   1   1,80   (manje od 6 golova na utakmici)

Rukomet:

Byasen - Podravka   1   1,50

Košarka:

Oklahoma City - LA Clippers   1   1,40

Nogomet:

Betis - Celta   1   1,70 

8 parova čak i nije nemoguće pogodit, pa da vidim jel imam sreće....sretno svima danas,a i meni SRETNO!!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Kad se sve zbroji 4-4 imam skor...ok svejedno jučer sam igrao sa malom lovom pa nema veze

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use