Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

14.11.2009 Subota (Listic dana)

Goksim

Recommended Posts

Što mislite o paru Španjolska - Argentina

-ja sam mislio igrati 1 iako je prijateljska utakmica, mislim da kada se susreću ovako dvije jake reprezentacije to ne igra važnu ulogu...a mislim da je Argentina sa Maradonom puno lošija od Španjolske...dali je realno očekivati pobjedu Španjolske??

oba daju gol  8) jake repke, prijateljska tekma, uzitak za gledatelje, trebalo bi proc  ;)

Kad su repke u pitanu ne igram s velikim ulozima al danas ima ponesto parova:

+6,5/Bosna-Cibona 1

Ne pratim bas previse kosarku al nekak mi ovaj par nije bas siguran za cistu dvicu, ja sam rađe odabrao hendikep da cibona nece dobit hendiem, koef dobrih 1.85

Rusija - Slovenija 1

Maroko - Kamerun 2

Španjolska - Argentina oba daju gol

Portugal - BiH

E tu mi bas i nije jasno zasto je na Portugal tak mizeran koeficijent koji je blago receno ocajan, nisu ni trebali doc u kvalifikacije, potvrđeno ne igraju Ronaldo i Bosingwa kojeg ce vjerojatno zamjenit Paulo Ferreira, taj momak nije igrao redovno utakmice u Chelsea vec 3 sezone... Mene ova utakmica jako podsjeca na Engleska - Hrvatska (2:3 FT) gdje je domacin iako kvalitetan bio u jako losoj formi sto se ne moze promjenit preko noci dok je gost bio pun samopouzdanja, dobrih rezultata i forme, jedini problem koji vidim u Bosni je obrana koja je najslabiji dio tima. Mozda probat hazarderski X2 ako ne to oba daju gol mi djeluje primamljivo, svakako vise nego cista jedinica.

Ono sto bi svakako trenalo proci po mom misljenju je da Portugal nece dobit Bosnu hendikepom, koef 1.50 u Lutriji

Ono sto bi svakako trenalo proci po mom misljenju je da Portugal nece dobit Bosnu hendikepom, koef 1.50 u Lutriji

Apsolutno podržavam ovaj bet, kao i X2 i mislim da bi moglo, za mnoge, ovdje biti iznenađenja...

Sudi Attkinson koji ima jako čudan kriterij i daje malo kartona (nedavno smo ga mogli gledati na RTL-u kada je dao samo 1, a treba je bar 5-6 žutih kartona i komentatori su ga često spominjali toga dana). Mislim da je to bila utakmica Tottenhama i Sunderlanda...

Mislio sam igrati više žutih kartona na netu, ali kada sam vidio da on sudi od toga sam odustao...

Zanimljvi duel u SS-u:

Portugal(dn)-Rusija X2 ili čak 2

Mislim da će Rusija dati bar 2-3 gola Sloveniji, dok se Portugal muci sa realizacijom i ako obrana BIH bude koliko toliko ozbiljna mislim da X2 (1,45) prolazi lagano, a možda čak i 2.

Rusija je dala 2 gola, sada je na redu Portugal koji može dati također 2 gola ili manje kako bi bet prošao...

Koji bad luck... na 3-4 listića pao samo na BIH daje gol, naravno zadnji par i naravno 3 puta pogodili okvir gola...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use