Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Listić za nedjelju

Placar

Recommended Posts

Real je tu koji mi zapeo odmah za oči. Van Nistelrooy, Pepe, Saviola, Metzelder, Torres su out kao i Sneijder koji odrađuje kaznu ovo kolo.

na teren ce izaci vjerojatno ovi igrači: Casillas, Sergio Ramos, Cannavaro, Michel Salgado, Marcelo, Guti, Gago, Diarra, Drenthe, Robinho i Raúl (vjerojatno u napadu dok su zamjenje za napad Higuaín, Baptista i Soldado)

Kao takvi su po meni i dalje vrlo jaka momčad ali vidjet cemo... Oprez sa ovim parom! ;)

Za danas ovo planiram odigrati ,a možda još šta dodam.

Olympiakos-2

Milan-1

Celtic-2

Real-1

Fenerbache-1

Molim za komentar o ovim utakmicama 8) 8) 8)

Početkom tjedna, kad sam snimao ponudu, Real Madrid mi je izgledao kao najsigurniji par te sam bio uvjeren da ću ih igrati, međutim od onda se dosta stvari dogodilo. Navodno će im čak 8 igraća iz prve ekipe faliti (Više u Ligi Petice), a ako bude tako nisam niti malo siguran u njihovu pobjedu. Isto tako me je strah i njihovog ogromnog niza kod kuće i po teoriji velikih brojeva red je da se taj niz prekine.

Mnogi će igrati Real a kakvi su rezultati u zadnje vrijeme nebi me čudilo da Real kiksa, tako da ću elegantno preskočiti ovaj par, a savjetujem to i drugima jer u ovoj situaciji za 1,30 nije vrijedno...

Real je i unatoč svemu ovome bliži pobjedi ali Valladolid lako može iznenaditi.

Moj glavni...

Manchester United 1,42

Kohlschreiber 1,20

1,70

Pomoćni je još u izradi...

Btw. u Lutriji je 1,25 da Valladolid neće izgubiti sa 3 i više razlike što je vrlo izgledno ukoliko uzmemo u obzir Realove ozljede. Također mi se Zagreb u košarci dosta sviđa. Jučer sam ih igrao, a Cibona je jučer dosta kilavila, Zagreb je domačin...

Evo par zanimljivih koeficijenata iz Lutrije...

Ovo je za neki sistem ili za stvarno sitan ulog...

Milan dobiva sa točno jednim golom razlike 3,70

Milan ima dosta izostanaka i sigurno neće rasturiti, ovo mi izgleda dosta vjerojatno

Real Madrid - Valladolid X2 3,32

Valladolid solidan u gostima, Real bez pola ekipe...zašto ne probati u nekom sistemu

Cibona - Zagreb X 20,00

Ovo igram jer bi IMO koeficijnet trebao biti 12,00-13,00 nikako više. Očekujem egal utakmicu u kojoj mislim da je čak Zagreb bliži pobjedi. Par lopti će odlučivati i uopće nije nemoguće da završi X kako to Cibona zna...

Chakvetadze-Szavay A. točan rezultat 2:1

Mislim da će biti vrlo tijesan meč. Očekujem pobjedu Chakvetadze međutim Szavay igra odlično i sposobna je uzeti jedan set, a možda čak i ode do pobjede...

Moj glavni...

Manchester United 1,42

Kohlschreiber 1,20

1,70

Evo i Pomoćni je uplačen...

Bayern 1

Portland X2

+5/ Zagreb - Cibona 1X... Ovo mi se čini dosta izgledno. Zagreb je domačin i mislim da lako mogu pobjediti, a koeficijent je 1,75 da neće izgubiti sa više od 5 poena razlike...

Real Madird - Valladolid (0:2) X2

E na ovo je super koeficijent 1,25. Dakle Valladolid smije izgubiti i sa dva gola razlike i tip i dalje prolazi a desetkovani Real će teško IMO pobjediti sa 3 gola razlike i više. Osobno vjerujem da su danas potencijalno iznenađenje na kojem bi masovno pali listići...

Kvota 6,78

Neka prođe glavni i ja sam zadovoljan, a ako još i pomoćni uleti super  ;)

RK Zagreb-Portland SA   2         2.20

Miami-L.A. Lakers         2     1.25

Aberdeen-Celtic Glasgow     2       1.60

TSG Hoffenh.-B.M'gladbach  x2       1.38

Udinese Calc.-Juventus     x2         1.32

AS Livorno-Genoa CFC     2         2.80

Kamerun-Egipat               x2   1.35

------

uk.koef:30.30

to je ovak malo cudniji listic... ali ono danas idem na kladaru da bi imao samo pratiti sta, ali ako uletu ulet... sta mislite da bi trebao ubaciti ili ako imate sta jos novoga za ubaciti

RK Zagreb-Portland SA   2         2.20

Miami-L.A. Lakers         2     1.25

Aberdeen-Celtic Glasgow     2       1.60

TSG Hoffenh.-B.M'gladbach  x2       1.38

Udinese Calc.-Juventus     x2         1.32

AS Livorno-Genoa CFC     2         2.80

Kamerun-Egipat               x2   1.35

------

uk.koef:30.30

to je ovak malo cudniji listic... ali ono danas idem na kladaru da bi imao samo pratiti sta, ali ako uletu ulet... sta mislite da bi trebao ubaciti ili ako imate sta jos novoga za ubaciti

Na ovaj listić ne bi preporučio neki veći ulog... Vidim da ne volite baš igrati na domačine...

Moja preporuka je rukomet uvijek pokriti sa X-om. Često zna zaj.... a i kad se gleda puno je ugodnije ako i X igra.

Da budem iskren većinu ostalih parova nisam uzeo u razmatranje.

Na Genou čisto 2? Dobar je koeficijent... Livorno ima neke ozlijede ili?

Sa Egiptom se slažem. Mislim da neće izgubiti, a čak mi je izgledniji X i produžetci od 2ke.

A malo sam kasnije stigao do kladionice pa sam evo stavio malo novijih parova... A od onih starih eno borrusia M'gladbach vodio 0:2 jedino Juventus on gubi pa je mozda i bolje da sam zakasnio evo sta sam uplatio

Espanyol-recreativo  1

Zagreb- portland  2

-2.5/Tau ceramica- juventut 1

catania - inter milan  2

Toronto - houston (ahl) 1

River - Gimnasia -1 

Evo par zanimljivih koeficijenata iz Lutrije...

Ovo je za neki sistem ili za stvarno sitan ulog...

Milan dobiva sa točno jednim golom razlike 3,70

Milan ima dosta izostanaka i sigurno neće rasturiti, ovo mi izgleda dosta vjerojatno

Real Madrid - Valladolid X2 3,32

Valladolid solidan u gostima, Real bez pola ekipe...zašto ne probati u nekom sistemu

Cibona - Zagreb X 20,00

Ovo igram jer bi IMO koeficijnet trebao biti 12,00-13,00 nikako više. Očekujem egal utakmicu u kojoj mislim da je čak Zagreb bliži pobjedi. Par lopti će odlučivati i uopće nije nemoguće da završi X kako to Cibona zna...

Chakvetadze-Szavay A. točan rezultat 2:1

Mislim da će biti vrlo tijesan meč. Očekujem pobjedu Chakvetadze međutim Szavay igra odlično i sposobna je uzeti jedan set, a možda čak i ode do pobjede...

Meni nije pomoglo, ali možda nekom je...

Solidni su koeficijenti a i 2/4 su prošla... Nažalost nije pomoglo  >:(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use