Jump to content
Bet365 Otvori racun

Ljepotan

Članovi
  • Posts

    147
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ljepotan

  1. Jel netko igrao kartone Atalantu u Hr. Lutriji? Meni piše da je izgubljeno, iako u pravilima piše: "Kod oklada na zbroj kartona, kartoni se računaju na sljedeći način: žuti karton računa se kao 1 karton, a direktni crveni karton kao 2 kartona. Također, drugi žuti karton (i posljedično crveni) računaju se kao 2 kartona. Dakle, jedan igrač maksimalno može dobiti 3 kartona. " Poprilična je svota u igri, pa me zanima, da li će mi uvažiti prigovor. I znam , trebao sam igrati online, priznajem, kriv sam.
  2. Jel istina da se uplaćeni iznos mora odmah u roku 24 sata uplatiti , ili npr. mogu danas nešto odigrati, a ostatak čekati vikend/ligu prvaka? " Kako biste iskoristili bonus, morate odigrati oklade u vrijednosti trostruko većoj od bonusa u zbirnim okladama unutar 24 sata nakon što ga dobijete, inače će bonus biti nevažeći. Svaka zbirna oklada mora sadržavati 3 događaja ili više. Najmanje 3 događaja unutar zbirne oklade mora imati koeficijent od najmanje 1.40. Ispunite listić, unesite iznos uloga, odaberite bonus račun i stisnite "Odigrajte okladu".
  3. Ma bila je greška s kvotom na istomina danas, bilo je nekih skoro 40 kvota. Uspio sam staviti 10€ max koliko su dali, i nakon 20 minuta mi vrate na račun novce i kažu da im se desila greška.
  4. Malo offtopic, no da li netko ima iskustva sa 18bet kladionicom? Našao sam dobru ponudu pa da provjerim iskustva...meni je osobno manje poznata
  5. 22:00 Tsonga- Nalbaldian tip 1 @1.50 supersport Tsonga je odigrao ovdje tek jedan pravi meč. Llodra mu je predao u drugom kolu, a u trećem kolu, jučer je dobio Stepaneka 2-1 u setovima. Bio je suveren na svome servisu, jako malo je Stepaneku nudio. U prvome setu je i Stepanek odlično servirao, a Tsonga dosta griješio, udarao jako, ali sve pobacao van. U sljedeća dva se konsolidirao, i okrenuo meč u svoju korist. Nalbaldian u prvome kolu dobio Staracea, pa Čilića i jučer Tipsarevića 2-1. U tome meču je po meni Tipsa bio bolji, konkretniji, no par pogrešaka je prevagnulo na stranu "debelog", tj. Nalbaldiana. Nalbaldian, kao i Wawrinka u posljednje vrijeme, izgleda tjelesno dosta masivan, no tjelesno je dosta dobro pripremljen i nosi se dobro sa vrućinom. Za mene je on ipak igrač u zalasku svoje karijere, koji će nastupati po većim turnirima, osvojiti pokoje još dolare prije svega, bodovi su sa 30-ak godina na plećima ipak manje bitni. Tsonga je bolji igrač, konkretniji, jači na servisu, problem mu znaju biti neforsirane greške, ako njih smanji, u stanju je svakoga pobjediti, a kamoli ne Nalbaldiana.
  6. 19:00 Đoković-Andujar tip manje od 17.5 @1,85 Đoković neigra svoj najbolji tenis, to se mora priznati, no igra dovoljno dobar da Golubevu i Andersonu prepusti po 5 poena u meču. Rekao bih-igra koliko mu je potrebno. Osvojio je AO, u polufinalu Dubaija ispao od Murraya 0-2, te ovdje kao što sam rekao lagano dobio Golubeva i Andujara. Klasično je dobar u svim segmentima, ako moram izdvojiti jedan udarac, to je forahand spin. Andujar je klasičan zemljaš, igrač dugih izmjena, koji dosta napada, i grize, nešto kao Giraldo. No igrač koji nema niti jedan način u igri da bi mogao Đokoviću nešto napraviti. Dobio je ovdje Haase-a, Mayera i Ramosa. U tome meču s Ramosom, dosta je griješio, meč je bio neizvjestan, sa pregršt neforsiranih grešaka, mislim oko 80. Sretno je kroz ždrijeb prošao, a Nole kad je Andersona koji je za klasu bolji od Andujara na hardu dobio 6-2 6-3, koliko je potrebno za ovaj under, pitam se kako neće lošeg Andujara isto tako isprašiti. Sretno! 23:00 Nadal- Dolgopolov tip manje od 19.5 Nadal nakon operacije igra dobro. Kaže da je odmoran i posve spreman za najteže napore. Vidjeli smo to protiv Mayera kojemu je prepustio 4, i Granollersa, koji je osvojio 5 gemova u meču. Klasična je njegova igra, ponajprije defanzivna, pa onda ka dse ukaže prilika iz kontre, pa u napad. " Dolgopolov je lud igrač", izjavio je Nadal u najavi ovog meča. Lud u smislu da može i najboljima parirati do samoga kraja, kada ga ide i kada pogađa, a može izgubiti i od nekakvog chelenger igrača. Ima Ukrajinac dobar servis, jak forehand, i nerijetko odličan osjećaj za dropshot. Ono što on doste često igra jest jako dobar beckend slice, koji zna izluditi suparnika. Ovdje je dobio Darcisa i Baghdatisa po 2-1. Upravo Baghdatis nije imao pravo rješenje za napade forehandom i bknd slice. H2H je 2-0 za Nadala, obe lake pobjede u dva seta. Mislim kako Nadal nebi trebao imati problema sa osnovne linije sa Dolgopolovim, jedino što bi moglo pokositi ovaj under jest odlična serva Ukrajinca, no nadam se kako će uspjeti Rafa ostvariti po break u svakome setu.
  7. Stari ko ti je taj Brdić????? Berdih, u tekstu ti piše
  8. Na prvu danas: Nole -3.5 @1,50 Brdić -2.5 @1,55 5/10 germania Dosta niska granica s obzirom na Noleta. Jest da se Anderson podigao u formi, dobar servis, forehand, te da je Nole pak malo pao, no 4 gema nisu puno i Nole bi trebao pokriti. Berdih je u puno boljoj formi, konstantniji, kompletniji od Roddicka, koji gura nekako, ali daleko je to od starog Roddicka sa servisom i forehandom. H2H je 7-3 za Roddicka, no dosta je star H2H tako da to ne bih previše uzimao za zbilju. Da i ode u tri seta, hendi se može pokriti.
  9. Da te ispravim samo: Wawrinka najbolje partije u karijeri je pružio na zemlji, to govori podatak od 174 pobjede i 82 poraza u karijeri na istoj. Verdasco je u meču sa Almagrom u prvome setu izgubio samo 5 poena na svome servisu. A nije ponudio break loptu sve do servisa za meč. Kažeš da Wawrinku se služi servis: pa zabio je 11 aseva na zemlji Chardyju. U redu je to što daješ prednost Verdascu, tu nema problema, samo daj ako već pišeš analizu, onda napiši da valja, nemoj neistine govoriti, kako bi svi imali koristi od toga
  10. 14:05 Đoković-Murray 2 @3,00 Polufinale turnira u Dubaiju, gdje je Đoković postavljen za dosta velikog favorita s obzirom na to tko stoji sa druge strane. Ne znam po čemu su ovi pravili kvote, ali nikako nije realna i relevantna kvota. Đoković nikad nije bio ranjiviji, očito je da vjerojatno čuva energiju za idući tjedan i Masters i Indian Wellsu. Dobio je ovdje Stebe-a, Stahovskog i Tipsu, osim Tipse, ova dvojica su očajni. Murray ima jedan poraz u ovoj godini, upravo od Noleta u Australiji u pet setova. Ovdje je dobio Berrera 2-1, Chiudinelija i Berdicha po 2-0. Od svih igrača, upravo Murray najmanje leži Noletu zbog sličnog stila igre, no sa dosta promjena ritma, što je Noletu znalo praviti probleme. Ja bih rekao da Nole nikad nije bio ranjiviji u periodu dominacije nego sada, kvota na Murraya je za mene previsoka, te ju moram odigrati. Sretno tko prati!
  11. 19:15 Olimpija-Alba tip 2 @2,20 supersport 5/10 Šesta utakmica četvrtfinalne serije, Olimpija vodi 3-2. Alba je dobila dva susreta kod kuće, 8-1 i 7-2, vrlo lagano, rješivši pitanje pobjednika već na počecima utakmice. Olimpija je pobjedila dva susreta u Sloveniji, 2-1 na produžetke 6-4, te posljednju utakmicu u Mađarskoj 1-2. U tome meču su imali brojne izostanke, uz to Alba je odigrala katastrofalnu utakmicu uputivši samo 23 udarca na gol Olimpije, što je do sada najmanje u seriji. Da napomenem kako je Olimpija "izabrala" Albu sramotnim puštanjem gola na penalima Salzburgu. Glavni razlog što ovo igram danas jest što Olimpiji fale svi igrači koji su nedostajali i do sada, no ostali su i bez prvog golmana Lamourexa, Pintarič odrađuje suspenziju, tako da će na gol stati mladi Boh. Igrači koji nedostaju su: Žiga Pance (17g+16a), Scott Hotham (10g+18a), Petr Sachl (8g+15a), Matej Hočevar (9g+11a) i Anže Ropret (6g+5a). Boh je za vikend dobio u ligi od Partizana 6 golova, to ipak govori da nema još tu kvalitetu. Alba sigurno ne može lošije odigrati nego što je bilo u prošlom meču, mislim kako su kvalitetnija momčad, kad se uzmu i nedostaci Olimpije, Alba izrasta u favorita ovog meča i očekujem njihovu pobjedu, te odlučivanje o prolazu u sedmoj utakmici.
  12. 18:35 Kohli- Dodig tip Kohli -3 @1,85 5/10 expekt Kohli je njemački tenisač, trenutno 32. na svijetu. Ima solidan servis, te jači i konkretniji forehand udarac od beckenda. Udara sa osnovne linije, te dosta rijetko izlazi na mrežu. Ove godine ne briljira, no igra ja bih rekao u skladu sa renkingom. Došao do 4. kola AO, polufinale Montpeliieta, drugo kolo Rotterdama. Ovdje je dobio Rochusa 6-1 6-4. Dodig se nikako ne može pohvaliti početkom sezone- u Australiji predao Gilu pri negativnom rezultatu. Onda u Zagrebu se patio, došao do trećeg kola ( Baghdatis). U DC poražen od Nishikorija i Soede. Onda je izgleda došao malo do sebe, U Memphisu dobio Tomića u tri seta, pa izgubio od Melzera u tai brejku trećeg seta. Ovdje je dobio Bachingera, dosta teško i tijesno, u tri seta. Puno se oslanja na servis, dosta lopti pobaca van bez razloga, jer žuri. Kohli je po meni kvalitetniji igrač, dobio je Dodiga u DC prošle godine kada je Dodig bio u odličnoj formi, najboljoj do sada, s obzirom na skorašnje igre i rezultate, Kohli je favorit i predviđam njegovu pobjedu u dva seta.
  13. 19:15 Jesenice - Graz 2 @1,80 expekt 5/10 Jesenice su već nekoliko tjedana u velikim problemima. Pisali smo to i ovdje na forumu o otpuštanju igrača,financije su učinile svoje. Nalaze se na posljednjem mjestu, te je dosta upitno o njihovom daljnjem nastupanju i kvaliteti igara. Za današnji meč imaju samo 3 napada, od toga jedna je juniorska. Graz je upao u nezgodnu situaciju, deveti su na tablici, a šesta Viena im bježi 7 bodova. Alarm za uzbunu se upalio. Po kvaliteti sigurno zavrijeđuju više, te ukoliko žele doigravanje, ovakve susrete moraju pobjeđivati. S obzirom na sastav domaćih, te protekle mečeve kada si igrali u sličnom sastavu, Graz je favorit s pravom u ovome meču te ih vidim kao pobjednika ovdje.
  14. Bwin daje x2 na Inter za 1,55. CSKA nije ona močad kao prije, nema Honde koji je bio glavni pokretač svih akcija, također ni Akinfejeva koji ih ne ne mali puta znao izvući. Inter je, mora se priznati imao loš period, izgubili su prvi meč kući od Trabzona, no Gasperini je tu dosta kriv. Dobili su Bolognu za vikend u kasnijem stadiju susreta, no to je manje važno, pišu se 3 boda. Najavljen je dobar sastav: Julio Cesar; Nagatomo, Lucio, Samuel, Chivu; Coutinho, Zanetti, Cambiasso, Obi; Pazzini, Milito. Snajder je upitan, još se ne zna hoće li zaigrati. Nevjerujem da će ijedan tim srljati od početka, tako da je dosta izgledan i under, no ipak vjerujem da Inter ovo ne gubi.
  15. Cestitke Ivici, nazalost nisam stigao na uplatu prva 3 mjesta, ali sam u drugoj turi natovario osvajanje globusa. Hvala tebi, Goki, od srca, te ukoliko budes isao u Slavoniju, Osijek pogotovo, javi se za pice, veceru, sta li vec...Hvala jos jednom
  16. Jel jos vrijedi bonus za 150 kn na unibetu ako se registrira preko linka?
  17. Posto je Vonn kiksala, trenutno je na bet at homeu 3,50, da li mislis da jos vrijedi uzeti??
  18. @ EasyBet Nije Wozniacki nego je Wozniak, dobro si napisao u naslovu tipa, no u obrazlozenju si rekao da je Wozniacki pa eto samo toliko da te ispravim, Woznia je 138. igracica svijeta, Kanadjanka...
  19. Goki ocel skoro onaj tip za dugorocno kladjenje?? Ili si ti zaboravio za nas?
  20. 20:45 Milan-Lazio tip 1 @ 1,65 4/10 supersport Milan je vodeci sa 4 boda vise od drugog Napolija, odnosno 7 vise od Lazia. Kako bi rekli, derbi, premda je puno stvari na strani domacih. U odlicnoj su formi, 4 pobjede zaredom, dok je Lazio pao u formi. Proslo kolo su dobili kuci Foirentinu 2-0. Za danasnji mec Milanu nece igrati Boateng, Zambrotta, Inzaghi, Amelia, Nesta, Gattuso, Seedorf, Strasser, Ambrosini i Abate, Kod Lazia nedostaju Del Nero, Meghni, Garrido, Rocchi, Diakitè i Floccar. Mislim da je Milan ovdje s pravom favorit, jer imaju siru klupu i manje bitni igraci nedostaju, za razliku od Lazia kojemu su Rocchi i Zarate ja bih rekao pola momcadi. Pobjeda domacina!!!
  21. Nisam siguran za zrnica, ipak je on pravo i ajmo rec jedino desno krilo koje imamo. No nije da nebi mogao u over, jedna zanimljiva stvar: Hrvatska(h1.p-13,5)-Austraalija Mislim da uz pokazanu igru nemozemo ooliko rasturiti "kengure" u prvom dijelu, supersport se pokazao da ovdje dosta grijesi sto se tice granica, mislim na prvo poluvrijeme, po meni granica ipak prevelika. Sretno tko prati!
  22. Nebih se cudio, jednom je expekt krive brojeve izbacio na kosarkaski mec Reala i nekog slabog tima u spanjolskoj ligi. Under je bio 120, svagdje drugdje 140-150, isto tako brojevi poena ekipe za 15-ak manje. I naravno, stornirano, kvota 1.00.
  23. Ja sam ispratio, ali na bet-at-homeu, i tamo je jos 3,50. Pa tko nije jos uplatio, stigne...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use