Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

Fitoz

Članovi
  • Posts

    344
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Fitoz last won the day on May 28

Fitoz had the most liked content!

3 Followers

About Fitoz

Recent Profile Visitors

4395 profile views

Fitoz's Achievements

  1. Iskreno, on mi je danas bas smrdio..ali jbg, kao sto si i rekao igramo protiv njega uz povecanje uplate.. sretno
  2. Dodao bi da danas kvalifikacije za Wimbledon igra i drugi BiH igrac Nerman Fatic koji zvanicno nikada nije odigrao niti jedan mec na travi dok je njegov protivnik Droguet igrao Wimbledon jos kao junior davne 2018.god i dosao do treceg kola. Ove godine je odigrao tri meca na travi od kojih je jedan izgubio. Misljenja sam da je Francuz itekako ovdje u prednosti nad Faticem sto se moze vidjeti iz kf koji se nudi od 1.25. Ovo je moj danasnji tiket
  3. Hvala na cestitkama kolega, sve najbolje u narednoj sezoni. Zelim ti da iduce godine u ovo doba udjes u prvu ligu umjesto @LeonardoDrugi.
  4. Tesko da bi bilo tako i sam to znas..
  5. Jbg kolega @LeonardoDrugi,puno toga imas da je ovo, da je ono.. Da meni nije Cl.Brugge u 97 primio gol za 3:3, da Fener kod kuce nije izgubio trule C.Zvezde 15 razlike, da Partizan nije izgubio u Zadru 20 razlike, da je Svedska u zadnjih 30 sec utakmice iskoristila sedmerac protiv BiH za pobjedu od 10 razlike, da ne nabrajam vise, razlika izmedju mene i tebe bi bila 5-6 pogodaka u moju korist. Stari rimljani bi rekli "Da su babi muda, bila bi djed"..
  6. Hvala, konacno da i pored tvog imena koji je jedini osvajao PS, stoji jos neko ime.. hvala jos jednom.
  7. kolega, ulozit cu sve napore da je nadjem, cak cu zamoliti i kolegu @unkdy da mi pomogne..
  8. Ovo je bilo gospodski, hvala kolega @LeonardoDrugi, neka je sretno svima koji imaju Pao na tiketima
  9. Bravo... @LeonardoDrugi
  10. Svaka cast na tome, ali ja kad budem povlasten i budem imao sve privilegije koje ti imas sigurno necu biti 5-ti na tabeli svete Posljednje Sanse.
  11. Nema nazalost pobjede Bayerna po kvoti 1.2 ali ima po 1.17 kod interwettena, posto si ti povlasten kolega @LeonardoDrugi predlazem ti da tamo uzmes pobjedu Bayerna.
  12. Hvala kolega.. sretno
  13. Pozdrav kolegama, Kolega @fic imas li neke informacije vezano za rukometnu utakmicu Hrvatska vs Austria. Moze li Hrvatska do pobjede, ima li nekih pozitivnih promjena u reprezentaciji nakon smjene izbornika, moze li najskuplji izbonik opravdati dolazak?
  14. Kolega to sam samo zbog tebe napisao da te obradujem, vidim i kv na Partizan je u stalnom porastu, jel to odlicna vijest za tebe?
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use