Jump to content
Bet365 Otvori racun

glukongla

Članovi
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by glukongla

  1. Juce sam slusao na sport klubu i cini mi se da su rekli kako bi Italijani mogli kalkulisati. Ako budu drugi, imat ce jaceg protivnika slijedecu utakmicu, ali bi tako u slucaju prolaska izbjegli Belgiju(koja bi trebala proci) u narednom krugu. Nisam siguran da li ovo ima smisla, ali...
  2. Nije zahvalno igrati na igrace u finalu. Fulio sam Jondala i Maquedu u polu finalu, iako su imali dovoljno udaraca da prebace granicu. Jednostavno nije ih islo a i golmani su bili raspolozeni. Slazem se sa Izudinom da treba probati na Hrvatsku ako nista zbog potcjenjivana kladionica. Ipak je to finale i zavisit ce od inspiracije pojedinih igraca. Morati ce povuci Duvnjak i Karacic ali ovaj drugi se ispromasivao protiv Norveske pa hade sad ga znaj koliko ce golova ko dati. Snatram da ce biti mnje golova na utakmic pa proberite sebi granicu. Ne bih se iznenadio kada bi bio ponovo X na kraju.
  3. M.Jondal 3,5 gol -vise 1,65. Pretpostavljam da ce pokusati da zaustave raspucanog Sagosena. Logicno mi je da u takvoj situaciji on vise asistira i vjerovatno ce odlicni Jondal dobiti par lopti. Jondal ce vjerovatno pucati poneki sedmerac, pretpostavljam u drugom poluvremenu, bar je do sada tako bilo. Ako bude koja sansa za kontru, Jondal je opet tu. J. Maqueda 2,5 vise 1,60 Mislim da je svaki mec isao preko ove granice. Igra dobro kada svi stanu on preuzme i pogodi. Mislim da ce dati danas minimalno 3 ako ne i vise.
  4. Nisam siguran za te golove, Svedi su vecinom stari i pretpostavljam da ce pokusati ubiti ritam utakmice.
  5. Citav turnir Norvezani igraju fantasticno. Sagosen rastura, asistira daje golove protivnici pokasavaju da ga zaustave i kada im to uspije pojavi se Rod na drugoj strani i tako u krug. Jaci su od Sveda pili oni ili ne. Igrati hendi i Sagosena vise od 6,pa sta bude. Moze se probati i Rod ili Jondal vise golova, jer ce im majstor dodati par lopti.
  6. Bolton-Portsmouth /Bolton daje gol 1,53 U zadnjh 10 utakmica kucii Bolton nije dao gol samo 2. Portsmouth u zadnjih 10 gostujucih nije primio gol samo jednom. Bolton jeste zadnji ali redovno postize gol. Kvota mi je vise nego dobra za ovakvu igru.
  7. Bit ce ovo siguran sam utakmica sa malo golova, odbrane su jaca strana obje ekipe. Uz Gensheimera cu vezati manje od 53 gola 1,55 i jos nekog igraca, razmisljam o Cindricu ili Karacicu manje. Znaju i Njemci odakle prijeti opasnost, tako da ce se na njih paziti.
  8. U. Gensheimer 5,5 gol - manje 1,85 Citav turnir igra jako lose svaku utakmicu je bio ispod 5 golova. Vjerovatno ce pucati sedmerce, ali Hrvatska je do sada taj segment igre svela na minimum sa jako iskusnom odbranom. Hrvatska igra 5-1 odbranu sa Duvnjakom naprijed, koji ne dozvoljava igracima na toj poziciji da se raspucaju. Do sada je to izgledalo jako dobro i u utakmici protiv Astrije su uspjeli zaustaviti Bilyka (3gola)
  9. Sarajevo - Zeljo 16 00 bts 1,75 Napadcki izvrsne ekipe, postgli najvise pogodaka u premijer ligi. Odbrane obje ekipe nisu na nivou njihovog napada, tako da se cesto desi da prime olako gol. Nalaze se na prva dva mjesta na tabeli, pa nemju sta kalkulisati. Za Sarajevo nece nastupiti prvi golman, a za Zeljeznicar nece moci igrati Stevanovic(bek). Mijenja ga Stanic koji ima veliko iskustvo ali i puno godina. Upravo po toj strani je Sarajevo najopasnije. Smatram da ce obje ekipe dati makar po gol, a za hrabrije bts3+
  10. Radnik Bijeljina-Sarajevo 13:30h Utakmicu sudi Elvis Mujic, sudija koji je u vise navrata sudio Sarajevu i evidentno ih ostetio. Zadnju utakmicu je sudio nedavno u kupu Bih, Siroki-Sarajevo. Dopustio je veoma grubu igru domacina, nije svirao cist penal za Sarajevo pokazo crveni karton igracu Sarajeva(navodno psovanje)...... Uprava Sarajeva je uputila dopis fudbalskom savezu i trazili izuzece ovog sudaca, nije im udovoljeno. Trazit ce izuzece ovog sudije sa svih narednih utakica. Mujic je bio u svojstvu cetvrtog sudije na posljednjoj domacoj utakmici Sarajeva i publika ga je ispratila psovkama. Radnik je ostecen proslu utakmicu(nije sviran cist penal za njih ali jeste nepostojeci protiv njh) sudija suspendovan 10 utakmica. Mislim da je ovo kompenzacija za proslo kolo i ovo je sudija zadatka. Radnik bi trebao ostvariti pobjedu i Sarajevo bi moglo dobiti veci br kartona, jer su svjesni kako je ovo igranka saveza i morat ce se potuci na terenu kako bi pokusali izvuci pozitivan rezultat.
  11. U Sarajevu pada snijeg citav dan. Pokusavaju ocistiti teren i ako se utakmica bude igrala, bit ce teski uslovi za igru.
  12. Real M.-Villarreal -3,5 gol 2,00 U realu nesto ne stima, ima nekih informacija da igraci nisu u najboljim odnosima. Villareal je uvijek bio tezak protivnik, pa ne vidim razlog zasto i danas ne bi bilo tako. Ronaldo nije u formi, Benzema vjerovatno nece igrati. Po meni najveca opasnost je G. Bale. Villarreal u gostima ove sezone dva puta isao preko ove granice(Getafe 4-0, Leganes 3-1). Gosti su cvrsta i opasna ekipa, mogu stvoriti probleme bilo kome. Vjerovatno bi odmah potpisali bod na ovom gostovanju, pa se nadam da ce tako i igrati. Rizik za ovu opkladu je da gosti povedu, jer onda Real mora jurisati. Sretno rudari!
  13. Al-Jazira - Al-Wahda bts 3+ 1,71 Ovaj tip igram samo na osnovu tradicije i rezultata ova dva kluba. Njihova zadnja 4 susreta na ovom stadionu tip bio prolazan. Susreti ova dva kluba cesto obiluju golovima i moze se probati 3,5+ golova po kvoti 2,20.
  14. Tottenham-W.H bts3+ 2,15 Tottenham zabio gol u posljednjih 8 utakmica, a W.H posljednje 3. Tottenhamove utakmice cesto obiluju golovima, pa se nadam da ce i veceras biti tako. To sto su igrali prije 48 sati vidim kao prednost za ovaj tip, jer bi mogli vidjeti golove padom koncentracije i greskama odbrambenih igraca. Posljednjih pet duela gdje je Tottenham domacin, ovaj tip je bio prolazan (3 liga, 2 kup). Tottenham je u dobroj formi, proslu utakmicu Harry Kane je usao tek u drugom poluvremenu. Danas najavljen od prve minute. Kod W.H. stoper James Collins se povrijedio, kao i Aron Cressvell. Kvota da W.H postigne pogodak je 1,80, sto je po meni potcjenjivacki i mislim da ce postici 1do 2 gola veceras. Ovom paru bih jos dodao Celta-Barca 3+ 1,65, sto je po meni izvrsna kvot. Kup gdje se igra malo opustenije i pada dosta golova, a i tradicija ide u prilog ovom tipu Zadnjih 5, bilo 4+ Sretno rudari.
  15. Benevento-Spal bts3+ 2,31 Susret ekipa koje su na dnu tablice. Domacin zalutao u prvu ligu, a gosti ce morati da se grcevito bore do kraja prvenstva. Domaci vec odavno nemaju sta izgubiti i sada je pravo vrijeme da pokusaju doci do prve pobjede. Gosti u ovakvim utakmicama nemaju sta kalkulisati, jer moraju pobijediti. Odbrane lose primaju dosta golova.
  16. Slazem se sa kompletnom analizom. Samo bih dodao da CP u gostima ima gol razliku 0-13 i mislim da je vrijeme da postignu taj gol. Smatram da ce domaci slaviti, pa mozda nije lose probati 1&3+ 2,82.
  17. Moze misljenje za kartone: Spal-Verona 4,5 i Koln-Freiburg 3,5 Cinimi se da bi ovdje moglo biti zestoko.
  18. Tottenham-Stoke bts3+ 2,10 Tot. nema pobjede 4 zadnje utakmice. Nadam se da ce krenuti silovito od 1 minute, a to bi trebalo ostaviti prostora za kontre i nadam se 1 pogodak gostiju. Stoke u gostima redovno postize golove i nisu dali samo protiv Watforda. Posljednje 3 utakmice ovih klubova Stoke nije dao gol i danas bi trebalo da prekinu taj niz. Ja cu uz gore navedeni par vezati vise kornera, jer Tottanham cesto ide u over. Sretno rudari!
  19. Atalanta-Lyon bts3+ 1,94 Borba za prvo mjesto u grupi, mogu igrati rastreceno jer ih pratioci ne mogu stici. Oba trenera najavili da zele prvo mjesto. Trener Atalante je izjavio da nece kalkulisati i igrati na bod, zeli pobjedu i igrat ce u najjacem sastavu. Trener Lyona ce mozda dati priliku nekim igracima koji bas i ne igraju u prvoj postavi. Mislim da bi mogli vidjeti dobru utakmicu sa puno golova a mozda i vise kornera. Z.Waregem-Lazio bts3+ 1,84 Belgijanci igraju za svoje navijace, ekipa koja cesto ide u over. Inzagi ce dati priliku nekim juniorim ali i vjerovatno ostaviti par iskusnih igraca. Utakmica u kojoj je moguce nadigravanje i igra za gol vise. C.Z-Koln gg 1,50 U ovoj je utakmici sve moguce i nezgodna je za prognoziranje, ali smatram da Koln sa novim trenerom moze do gola (Švabo vam je Njemac) Veceras ocekujem dosta golova na vecini utakmica.
  20. Sarajevo-Borac Zg2,5- 1,75 U Sarajevu citavu noc pada snijeg, teren ce biti jako los. Sarajevo sa par izostanaka medu njima i Ahmetovica (prvi strijelac). Tradicija ide u prilog ovom tipu. Sarajevo je favorit i mislim da ce na kraju slaviti, ali utakmica ce biti teska i jedan gol bi mogao odluciti pobjednika. Cisto sumnjam da ce Musemic traziti od ekipe neko srljanje. Proslu utakmicu protiv Zelje su igrali na losem terenu i nisu se bas snasli najbole, pa su zbog toga izgubili, vjerovatno i nesto naucili. Borac ima problema sa realizaciom u gostima. Na ovakvom gostovanju je i 1 bod kao kuca, pa pretpostavljam da ce nihova igra biti zatvorena sa ciljem osvajanja makar 1 boda.
  21. Stoke-Liverpool bts3+ 1,91 Stoke u 6 domacih utakmica nije postigao gol samo protiv Chelsea. Liverpool u 6 gostujucih primio gol svaki put. Gosti igraju za gol vise, posljerdnje tri utakmice ovih protivnika tip bio prolazan. Smatram da ce i danas biti golova na obje strane.
  22. Portimonense-Tondela bts3+ 2,24 Domaci od ulaska u prvu ligu igraju napadacki i veoma hrabro. Posljednja utakmica u kojoj kod kuce ovaj par nije bio prolazan su odigrali 19, 03, 17. Nalaze se na 11-12 mjestu na tabeli. Smatram da ce i danas jurisati od prvog minuta, a ovakav niz moram ispratiti sa kvotom koja je svakako vrijedna rizika.
  23. Skoro sve karte rasprodate, Željo ce imati dobru podrsku. 3 igraca iz prvog sastava mogu nastupiti i receceno je da ce biti pojacani za ovu utakmicu. Pobijedili su i jace ekipe od ove, kec ko kuca, mozda sacekati malo pa igrati domacin postize 2-3gola.
  24. Zwolle-PSV bts 1,55 Zwolle zabio gol u zadnjih 18 domacih utakmica, 1,40 da ce domaci postici pogodak je po meni vrlo izgledna opcija, a kako igraju protiv PSV-a, trebali bi i primiti. Liga u kojoj pada puno golova. PSV je prvi, Zwolle treci. Zwolle kuci 13-5 gol r. PSV 20-8 u gostima.
  25. Sampdorija je zabila gol u zadnih 9 utakmica kod kuce. Posljednja utakmica u kojoj nisu zabili je bas protiv Juventusa 19.03.17 0-1. Juve jeste favorit, ali mislim da je domacin itekako sposoban postici makar jedan gol. Juve u zadnjih 8 gostujucih utakmica nije primio gol samo jednom( Milan-Juve 0-2). Ako Juve ostvari pobjedu mislim da nece biti bez primljenog gola. Bts 1,75 Bts3+ 2,19 2&3+ 2,23 Ako se igra na pobjedu Juventusa, mislim da je onda bolje igrati na zadnje dvije opcije, uz vecu kvotu i malo vise rizika.
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use