NaslovnicaNajave utakmicaNY METS – PHILADELPHIA PHILLIES; 14.04. MLB

NY METS – PHILADELPHIA PHILLIES; 14.04. MLB

PHILLIESI BI I DANAS MOGLI PONOVNO OSTATI NA NULI

Jučer je mladi bacač Metsa Jacob DeGrom deklasirao udarače Philliesa i ostavio ih na nula runova i sada je kristalno jasno kako će momčad iz Philadelphije imati jako velikih napadačkih problena, a to je nekako bilo i za očekivati. Metsi nisu bili ništa puno bolji, ali su na semafor stavili dva runa što je bilo sasvim dovoljno.

– Imamo sjajne bacače i želimo da nas konstantno drže u igri kao što je to bilo i danas sa Jacobom. Odradio je doista sjajan posao i to je zapravo ono što želimo, a to isto očekujemo od Harveya sutra. Mislim da imamo veliki potencijal za ovu diviziju samo moramo vjerovati sami sebi – rekao je menadžer Metsa Collins.

Kao što je rekao Collins, Metsi će danas na mound poslati svog najboljeg bacača Matta Harveya (1-0; 0,00 era) koji je nakon teške ozljede u 2014. konačno ponovno kročio na mound i pokazao koliko može biti jak. U tom nastupu je ekipu Nationalsa ostavio na nuli kroz šest izmjena i upisao devet strikeouta.

chase-utley

– Osjećam se dobro, mislim da će ovo biti jako dobra sezona – rekao je Harvey.

Protiv Philliesa Matt Harvey ima sjajne brojke. Ukupno je u karijeri protiv njih upisao 4-0 omjer uz 1,08 era, što je doista sjajno, a ujedno i jako loša vijest za napad Philliesa koji će jako teško išta napraviti protiv njega. Harvey je također jako dominantan na Citi fieldu gdje u karijeri ima sjajan 1,89 era.

Gosti će se pouzdati u mladog bacača David Bucanana (0-1; 18,00 era) koji je teško stradao u svom prvom startu sezone kada je ekipi Bostona dopustio čak šest runova kroz samo tri inninga. Za razliku od prošle sezone, ovaj mladić je ovu sezonu započeo ispočetka i ima priliku ustaliti se u rotaciju Philsa.

– On može napraviti puno toga. Znam da je naporno radio, no to mora pokazati kada izađe na mound – objasnio je menadžer Philsa.

Buchanan u karijeri nikada nije pobijedio Metse i do sada je upisao dva poraza protiv njih uz solidan 3,38 era. Dakle možemo očekivati utakmicu sa jako malo runova i velikom dominacijom bacača, posebnu dominaciju očekujemo sa strane bacača Metsa Matta Harveya.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!