NaslovnicaNajave utakmicaTIP DANA - Srijeda 24.4: Everton vs Liverpool

TIP DANA – Srijeda 24.4: Everton vs Liverpool

Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Evertona i Liverpoola u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja FORUMU.

Everton – Liverpool

Liverpool je pobijedio četiri puta i odigrao jedan remi u posljednjih pet derbija Merseysidea. “Redsi” su još uvijek u utrci za naslov nakon pobjede od 3-1 u nedjelju poslijepodne na Craven Cottageu. Mohamed Salah je dobio odmor vikendom i očekuje se da će se vratiti u početni sastav večeras proti Evertona.

Everton je ostvario važnu pobjedu od 2-0 protiv Nottingham Foresta u izravnoj borbi za opstanak u nedjelju. Oni su preživjeli nekoliko kritičnih situacija u samom finišu prvog poluvremena. Na kraju su pronašli način da zadrže svoju mrežu netaknutom i osiguraju pobjedu. Momčad Seana Dychea sada je pet bodova ispred Luton Towna u crvenoj zoni.

Liverpool se oporavio nakon uzastopnih neuspjeha u Premier ligi i Europskoj ligi. Pobijedili su Fulhama sa 3-1 u nedjelju na Craven Cottageu. Redsi su tako ostali u utrci za naslov. Trenutno se nalaze na drugoj poziciji na tabeli sa tri boda manje od Arsenala i utakmicom manje, te dva boda više od Manchester Cityja i utakmicu više.

Liverpool je slavio pobjedu od 2-0 prvom susretu u listopadu prošle godine na Anfieldu. Redsi ulaze u ovaj susret s četiri pobjede i remijem u posljednjih pet susreta s Evertonom. Everton nije uspio pogoditi mrežu na prethodna četiri derbija Merseysidea.

Everton je izgubio samo jednu od prethodnih pet domaćih utakmica u Premier ligi. Sačuvali su mrežu netaknutom u uzastopnim domaćim pobjedama protiv direktnih konkurenata za ispadanje Burnleyja i Nottingham Foresta. Međutim, Everton je također doživio bolan poraz od 0-6 od Chelseaja između ove dvije pobjede. Sada će se susresti s momčadi koja se bori za naslov, a koja si ne može priuštiti kiks.

Liverpool se može usredotočiti samo na Premier ligu nakon što su ispali iz Europske lige od Atalante prošlog tjedna. Redsi dominiraju u ovom meču kroz povijest.

Kvaliteta je na strani Liverpoola i očekujemo da će dominirati od prvog do posljednjeg minuta. Glavna oklada je da će Liverpool ostvariti pobjedu po kvoti 1.44 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Liverpool povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Everton (4-4-1-1): Pickford; Patterson, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko; Harrison, Onana, Gueye, McNeil; Doucoure; Calvert-Lewin.

Liverpool (4-3-3): Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Endo, Mac Allister, Szoboszlai; Salah, Nunez, Diaz.

(Koeficijenti 24.4. u 12:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!