NaslovnicaVijestiPOGBIN KOMENTAR OBJASNIO ODNOS SA MOURINHOM: "Želiš da umrem?"

POGBIN KOMENTAR OBJASNIO ODNOS SA MOURINHOM: “Želiš da umrem?”

Pogbin komentar objasnio odnos sa Mourinhom. Ovaj komentar je objasnio kakav odnos Mourinho ima sa svojim igračima. Nakon turbulentnog tjedna na Old Traffordu, najnovija svađa Jose Mourinha i Paula Pogbe i dalje izaziva kaos u Manchester Unitedu.

POGBIN KOMENTAR

Poraz od 3-1 na stadionu u Londonu protiv West Hama je odvela Uniteda do trećeg poraza ove sezone i ostavila ih devet bodova od vrha tabele Premier lige.

Rezultat je donio strašan tjedan za klub, nakon remija od 1-1 protiv Wolvesa prethodne subote i zadivljujućeg poraza od Derby Countyja u Carabao kupu prošle srijede pred svojim navijačima na Old Traffordu.

Dodajte tome da je u tijeku svađa između Pogbe i Mourinha i United se zaista nalazi na rubu kolapsa van terena, kao i na njemu, a portugalski trener više ne može kontrolirati svoje igrače u momčadi ili ih motivirati na terenu.

Prema Guardianu, u još jednoj sagi Mourinha i Pogbe, Portugalac je ušao u autobus ranije, dok se francuskom internacionalcu pri njegovom izlasku sa stadiona u Londonu, približio novinar i tražio razgovor, nakon čega je Pogba rekao: “Želiš da umrem?”

Ovaj komentar Pogbe zapravo je služio da osvijetli njegov odnos sa portugalskim trenerom, odnos koji je očito vrlo krhak ako se trener ljuti radi toga što čeka svog igrača dok ovaj daje intervju.

Mourinho je prošlog tjedna skinuo Paul Pogbu sa vice-kapetanske uloge nakon njegovih komentara o stilu igre tima i bio je zamijenjen u 70-oj minuti utakmice protiv West Hama kada su gubili 2-0, dok utakmica još uvijek bila uravnotežena.

Čini se kao da se 55-godišnji glavni trener Uniteda bori sa nadmoći nad svojim zvijezdama, koji će sigurno samo na taj način završiti sa lošim rezultatima u sljedećim tjednima.

Mourinho se kritizira iz svih krajeva kluba, u tabloidima, pa čak i od strane njegovih vlastitih igrača, a da ne spominjemo ponašanje momčadi u ranoj fazi sezone 2018/19.

Vjerojatnije je da će mu izlazna vrata biti pokazana prije Pogbe, pogotovo s obzirom na činjenicu da su David Moyes i Louis Van Gaal izgubili posao u Manchester Unitedu u sličnim okolnostima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!