NaslovnicaVijestiDosegao 2163. godinu na Football Manageru, ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, a...

Dosegao 2163. godinu na Football Manageru, ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, a zatim se prijavio za posao u Liverpoolu

Dosegao 2163. godinu na Football Manageru, ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, a zatim se prijavio za posao u Liverpoolu. Ako ste ljubitelj Football Managera, vjerojatno ste svjesni da vam ova igra daje jednu vrstu ‘zavisnosti’, ovisi o broju sati koje ste proveli igrajući je.

Dosegao 2163. godinu

To uključuje ‘vrijeme za promjenu donjeg rublja’, ‘Ovo je moj život i ja ću raditi snjim što god poželim’ i ‘Bolje naručiti još jednu pizzu’.

No, ne možemo zamisliti koju poruku je Darren Bland, nositelj Guinnessovog rekorda, morao vidjeti nakon ulaska u svoju 154. sezonu kao menadžer Fiorentine.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Darren je sada i službeno svjetski rekorder nakon što je uspio postići jednu od najdužih karijera u povijesti Football Managera.

On je postigao ‘podvig’ na Football Manageru 2010, nakon što je igrao nevjerojatnih 173 dana, 16 sati i 51 minutu.

Darren je dosegao 2163. godinu

On je u igri imao oko 190 godina – što bi ga napravilo i ljudskim bićem koje je živjelo najduže u povijesti – a zatim je ušao u 2163. godinu kada se njegova karijera završila.

Zašto je njegova karijera došla do naglog kraja? Zato što je slučajno prosuo tekućinu po svom laptopu.

Njegov rekordni transfer je koštao 105 milijuna funti

Nevjerojatno, Darren je osvojio titulu u 151 od svoje 154 sezone zadužen u Seriji A, gdje je zacementirao svoj status kao najbolji menadžer u povijesti nogometa u tom procesu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Njegov najskuplji transfer je bio novorođeni igrač u igri zvani Luis Tejedor, koji ga je koštao svega 105 milijuna funti u srpnju 2040. godine.

Šest godina ranije u igri i Algeria je bila okrunjeni svjetski prvak kada je trijumfovala na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2034. godine.

Prijavio se za posao u Liverpoolu u stvarnom životu

Nakon uživanja u toliko uspjeha na Football Manageru, Darren se odlučio prijaviti za posao u stvarnom životu. Točnije prijavio se za posao menadžera u Liveproolu.

Također pročitajte: Mourinho objasnio zašto Luke Shaw ne igra za United: Razlog zbog kojeg bi Englez mogao biti na izlaznim vratima Old Trafforda

Nepotrebno je reći da je njegov zahtjev odbijen, ali to je bio samo gubitak za Redse, dok je to za virtualnu Fiorentinu bio dobitak.

Ispod možete pogledati Darrenovo izvanredno putovanje.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!