svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 16:22:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Ocijenite Hrvatsku Lutriju...
1 - 0 (0%)
2 - 0 (0%)
3 - 1 (25%)
4 - 2 (50%)
5 - 1 (25%)
Ukupno Glasova: 4

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Hrvatska Lutrija  (Posjeta: 919 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Siječanj 24, 2008, 00:04:05 »

Među kladionice koje češće posječujem spada i HL ponajviše zahvaljujući često za par posto višim koeficijentima nego u drugim kladionicama, što na nekoliko većih koeficijenata za par posto kao i malo jačim ulogom rezultira lijepom razlikom. Plus je također i solidna razrada za utamice Lige Prvaka, međutim velika im je mana način ispunjavanja listića, kao i isplata igrača gdje gotovo da se morate najaviti te dogovoriti za ispaltu za dobitke veće od, ovisno od uplatno mjesta, međutm često 1.000,00kn. Često autoriziraju uplate sa manjim iznosima a i proces autorizacije im zna trajati predugo, pogotovo vikendom (valjda radi zagušenja sistem i bookmakera)
Evidentirano

Bookie Bluzer
Napredni kladioničar

Spol: Muški

Profil WWW
« Odgovor #1 : Veljača 26, 2008, 14:03:16 »

Hr.Lutrija mi je najdraža. Ima li šta lipše od uzimanja love državi? Dobro...dragi su mi ponajviše radi originalne ideje da sve teniske mečeve koji recimo počinju u podne,stave da se može kladit do podne i 10,taman dok se igrači ne zaigriju. To rade samo oni,i ponekad to spasi stvar kada je žurba. Što se tiće tiketa,ja parove sastavim na internetu i samo im donesem broj listića,pa to ide dovoljno brzo. A lipo mi je i što se dobije račun pri isplati,tako da sad iman lipu kolekciju tih računčića,onako za uspomenu. A kvote su im sve isto kao u Super Sporta ili čak i bolje. Dobri su isto jer bar ovdi porid mene rade od 9 ujutro do 9 navečer (u sklopu casina),što dobro dođe ako neki teniski meč počinje u 10 ili ako se sitimo kladit iza 8 navečer. Eto...
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!