svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 16:15:32 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Nedjelja 03.01. (New England - NYGiants 1)  (Posjeta: 1141 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
go sens go
Iskusni kladioničar
**

« : Veljača 01, 2008, 13:44:20 »

mislim da je ovdje sve jasno da će New England bez ikakvog problema doći do naslova,
U regularnom dijelu sezone imaju 17-0 i bilo preveliko iznenađenje da ne uzmu ovaj naslov koji im zasluženo pripada, ja ću uzeti čistu 1 a sad malo razmatram i hendikep na New England
« Zadnja izmjena: Veljača 01, 2008, 14:19:13 Goksim » Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #1 : Veljača 01, 2008, 14:24:30 »

mislim da je ovdje sve jasno da će New England bez ikakvog problema doći do naslova,
U regularnom dijelu sezone imaju 17-0 i bilo preveliko iznenađenje da ne uzmu ovaj naslov koji im zasluženo pripada, ja ću uzeti čistu 1 a sad malo razmatram i hendikep na New England

Molio bi Vas da prilikom otvaranja novih tema dodijeljujete imena temama po danu i datumu odigravanja susreta (pravila foruma), kako bi se članovi lakše snalazili. Npr. Nedjelja 03.01. (ukoliko želite u zagradi možete napisati susret...). Hvala

Slažem se sa pickom. Ne pratim previše sportove sa američkog kontinenta, međutim statistički gledano sve ukazuje na TIP 1, a koeficijent od 1,25-1,30 je sasvim prihvatljiv za listić sa par parova, i malo većim ulogom. Utakmicu možete pratiti uživo putem livestreaminga na http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=5612&part=sports.

Evidentirano

go sens go
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #2 : Veljača 01, 2008, 19:38:02 »

Ok, na greškama se uči, neće se ponoviti, oni koji imaju digitalne satelitske tekmu mogu pogledat na kanalu ARD koji je nekodiran, kanalu ORF1 i kanalu NASN, pozdrav
« Zadnja izmjena: Veljača 01, 2008, 19:39:49 go sens go » Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #3 : Veljača 01, 2008, 19:53:26 »

Ok, na greškama se uči, neće se ponoviti, oni koji imaju digitalne satelitske tekmu mogu pogledat na kanalu ARD koji je nekodiran, kanalu ORF1 i kanalu NASN, pozdrav

Sve pet  Namigujem

Potrudio sam se malo informirati o ovoj utakmici, pa da podijelim sa drugima što sam iskopao...

Dakle New England Patriots i New York Giants će odmjeriti snage u Superbowlu, u danu kada u Americi vlada praznička atmosfera među muškom populacijom, te se organiziraju gledanja utakmice sa prijateljima...

New England je uvjerljivi favorit u ovoj utakmici budući da su neporaženi ove sezone, te će ukoliko pobjede, napraviti rezultat koji će dugo biti zapisan u povijesti i koji će teško netko srušiti. U sezonu su ušli mlako, međutim nizali su pobjede, dok su podizali forum sredino sezone gdje su uvjerljivo pobjeđivali sa 20ak razlike svoje protivnike. Imaju najbolju logistiku, kao i igrače, te bi trebali upisati pobjedu ukoliko pruže partijukao jednu od onih kakve su pružali ove sezone.

Malo tko je očekivao da će New York Giants igrati u finalu budući da su sezonu započeli vrlo loše, no svakako ih se ne smije podcjeniti kada su dogurali do ovdje. U polufinalu su vrlo sretno, na produžetke, prošli u finale.

Utakmica će se igrati u Arizoni, stadio će biti prepun, a Amerikanci će od svega napraviti još jedan show u njihovoj režiji. Očekujem da motivacije neće nedostajati niti na jednoj strani, međutim kvaliteta i statistika sugeriraju pobjedu New England Patriotsa, tako da ću pričekati nedjelju (nadajući se većem koeficijentu) za uplatu...
Evidentirano

go sens go
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #4 : Veljača 01, 2008, 22:47:25 »

i ja se također nadam da će koeficijent u nedjelju bit nešto veći tko zna možda bude neki supertip, bonustip i sl.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!