svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 16:14:41 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: MLB  (Posjeta: 643 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
vedry99
Živi od kladionice

Spol: Muški

MLB
« : Travanj 28, 2010, 15:04:21 »

ja sam si dao malo truda i napravio ovo za sve one koji vole bejzbol i klade se na taj sport. ja dajem svoje viđenje svih ekipa koje igraju i njihove moguće domete ove sezone. Ako neznate MLB(major league baseball) je podjeljena na American league i National league, a svaka od njih na 3 divizije: East, Central i West. pobjednici svake od ove divizije idu u play off. To je znači 3 kluba iz American i 3 iz National league. Ostala dva mjesta su tzv.wild cards popunjavaju ekipe koje imaju u American i National league najbolji skor, a nisu pobjednici divizije. To daje 8 ekipa za play off. Rangirane po uspjehu u regularnoj sezoni. Tako igra 1. sa 8., 2. sa 7. itd.

AMERICAN LEAGUE:

East: Yankeesi najveći favoriti ove divizije, ali i Tampa Bay će ih dobro namučiti u tome, a tu je i Boston koji neće samo tako dopustiti da ih ove dvije ekipe ostave bez play offa. Vjerujem da će na kraju ovako divizija izgledati:
1.NY Yankees, 2. Boston Red Sox 3. Tampa Bay Rays, 4. Toronto Bluejays, 5. Baltimore Orioles

Central: Minnesota daleko najbolja ekipa ove divizije i sve osim njihovog prvog mjesta bi bilo veliko iznenađenje. Jedini kolko-tolko suparnik im je Detroit. Od ostalih jedino White Soxi su vrijedni spomena, ali oni nemaju ekipu za nešto više. Po meni će ovako biti na kraju sezone:
1. Minnesota Twins, 2. Detroit Tigres, 3. Chicago White Sox, 4. Cleveland Indians, 5. Kanzas City Royals

West: ova me divizija do sada najviše razočarala. Nekako mi izgledaju najizjednačenije šta se ekipa tiče i teško je ovdje predvidjeti nešto. Ipak LA Angelsi su ovdje favoriti divizije, a Oakland je jako dobro startao, ali teško da može zadržat taj nivo, a Seatle i Texas će iz pozadine vrebat. Ovdje će odlučivat možda par pobjeda višela. vrlo izjednačena divizija. Po meni kraj izgleda ovako:
1. LA Angels, 2. Texas Rangers, 3. Oakland Athletics, 4. Seatle Mariners

NATIONAL LEAGUE:

East:- Najveći favorit ove divizije, a i cijele lige je Philadelphia. teško da će im neko moći uzet naslov u diviziji. Jedini pravi konkurent im je najbogatiji klub lige NY Mets. skupili su respektabilnu ekipu i borit će se za wild card jer nevjerujem da će prestić Philadelphiu.  Ostali nemaju ovdje šta tražit. na kraju po meni će biti ovako:
1.Philadelphia Phillies, 2. NY Mets, 3. Florida Marlins, 4. Atlanta braves, 5. Washington nationals

Central: ovo je isto vrlo izjednačena divizija, ali mi ipak St.Louis iskače ispred svih. Imaju po meni najbolju ekipu u ovoj diviziji tako da njima dajem prvo mjesto ovdje. jedino chicago cubsi im možda mogu nešto tu poremetit mada sumnjam iako imaju solidnu ekipu i mogli bi nakon dugo vremena u play off. Ostali nemaju šanse.
1. St.Louis cardinals, 2. Chicago Cubs, 3. Houston Astros, 4. Cincinnati Reds, 5. Milwaukee brewers, 6. pittsburgh pirates

West: jako zanimljiva divizija, San Diego bi morao ovdje biti prvi, iako su tu dosta kvalitetni i S.francisco i colorado, a i dodgersi se moraju probudit iz ovog lošeg starta. bit će zanimljivo uglavnom. po meni će biti ovako:
1.San Diego padres, 2. LA Dodgers, 3. San Francisco Giants, 4. Colorado rockies, 5. Arizona D-backs

PLAY OFF:

1. Philadelphia Philies- 8. San Diego padres
2. NY Yankees-         7. LA Angels
3. Minnesota Twins-   6. St.Louis cardinals
4. NY Mets          -    5. Boston Red Sox

FINALE: Philadelphia- Minesota

Philadelphia prvak.

Eto to je moja prognoza. To ne znači da će Philadelphia pobjedit sve utakmice do kraja pa da me onda neko kune da sam ga zeznuo. možda baš naleti kad imaju lošeg pičera u sastavu. Ovo je najteži sport za prognozirat i nadam se da sam vam pomogao barem malo sa ovime. Ove ekipe koje sam označio kao prvake divizija sam tako označio jer sam dobio najbolji dojam o njima nakon ovih nekoliko tjedana početka i jer otprilike znam šta njihovi igrači mogu. To ne znači da će oni i na kraju biti najbolji. može se desit neke ozljede, drastičan pad forme i još puno toga pa da završi drugačije. Ovo je samo moje predviđanje za ovu sezonu. Sretno svima i nadam se da ste bar malo dobili uvid u ovu sezonu.
Evidentirano

YNWA
Hellas Verona
Profesionalni kladioničar

« Odgovor #1 : Travanj 28, 2010, 23:10:52 »

Svaka cast ! 
       Nesto bih te zamolio ako je moguce. Da li mozes pored para koji analiziras staviti negdje , mozda u zagradi , tko ce pobijediti po tvom misljenju ?  U kladionici u kojoj igram (snai.it i better.it) je u ponudi samo konacan ishod.
   Ja cesto pred odlazak na spavanje stavim 3-4 utakmice u nocnom terminu pa  ako sta uleti  drugi dan pocinje sa pjesmom .

Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Travanj 29, 2010, 08:34:41 »

ja sam si dao malo truda i napravio ovo za sve one koji vole bejzbol i klade se na taj sport.

Pohvale za trud i baš mi je drago da imamo nekoga na forumu koji više prati taj sport.  Smješko
Evidentirano

d_eye.dee
Živi od kladionice

« Odgovor #3 : Travanj 29, 2010, 13:18:21 »

ja sam si dao malo truda i napravio ovo za sve one koji vole bejzbol i klade se na taj sport.

Pohvale za trud i baš mi je drago da imamo nekoga na forumu koji više prati taj sport.  Smješko

također pohvale i baš sad kada završe prvenstva ostat će nam praktički tenis i MLB za kaldit se (ako ne brojimo skandinavce i svjetsko prvenstvo) to je odlično!!!
Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Hokej, hokej, hokej i samo hokej
d_eye.dee
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Travanj 29, 2010, 13:32:52 »

To daje 8 ekipa za play off. Rangirane po uspjehu u regularnoj sezoni. Tako igra 1. sa 8., 2. sa 7. itd.

HM.........

nešto tu meni ne štima.......

nema veze tko je bio 1. a tko 8. nego se igra najbolje plasirani iz American protiv najlošijeg iz american (zatim dva pobjednika igraju finale american lige i pobjednik te serije i de u veliko finale) i ista stvar sa Nationals ligom (dva pobjednika igraju međusobno finale National lige, te kasnije pobjednik ide u veliko finale) a tamo u velikom finalu se susreću uvjek pobjednik american i pobjednik national lige

tako je bilo prošle godine i mislim da se ništa nije mjenjalo kao što se to nikad ne mjenja u američkim sportovima

pa tako po ovome što si napisao nikako nebi mogli igrat u prvom krugu playoffa MIN - STL, NYM - BOS

PLAY OFF:

1. Philadelphia Philies- 8. San Diego padres
2. NY Yankees-         7. LA Angels
3. Minnesota Twins-   6. St.Louis cardinals
4. NY Mets          -    5. Boston Red Sox

Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

d_eye.dee
Živi od kladionice

« Odgovor #5 : Travanj 29, 2010, 14:03:37 »

Ajd da to pokušam pojasnit na tvom primejru ekipa, dakle ako imamo na kraju regularnog dijela sezone ovakav rasplet:

AMERICAN

East:                Central:               West:
1. NYY              1. MIN                 1. LAA
2. BOS              2. DET                 2. TEX
3. TB                3. CWS                3. OAK
4. TOR              4. CLE                  4. SEA
5. BAL               5. KAN

- pobjednici divizija zauzimaju pozicije 1. 2. i 3. (ovisno koja ekipa je osvojila više bodova) 4. ekipa je ona najbolja drugoplasirana ekipa i u playoffu se sastaju 1.-4. i 2.-3. , zatim pobjednici tih serija igraju međusobno (npr. 1.-3.) i time se dobiva pobjednik AMERICAN lige koji ide u veliko finale gdje igra sa pobjednikom NACIONAL lige (te pobjednik tog velikog finala je ukupan pobjednik lige)

NATIONAL

East:                  Central:                West:
1. PHI                 1. STL                  1. SD
2. NYM                2. CHC                 2. LAD
3. FLA                 3. HOU                 3. SF
4. ATL                 4. CIN                  4. COL
5. WSH               5. MIL                   5. ARI
                         6. PIT

- pobjednici divizija zauzimaju pozicije 1. 2. i 3. (ovisno koja ekipa je osvojila više bodova) 4. ekipa je ona najbolja drugoplasirana ekipa i u playoffu se sastaju 1.-4. i 2.-3. , zatim pobjednici tih serija igraju međusobno (np. 1.-3.) i time se dobiva pobjednik NATIONAL lige koji ide u veliko finale gdje igra sa pobjednikom AMERICAN lige (te pobjednik tog velikog finala je ukupan pobjednik lige)

* - e sad ako se nešto mjenjalo u tim pravilima playoffa onda ovo sve što sam ja napisao pada u vodu, no mislim da se ništa nije mjenjalo i da je sve isto kao i prošle sezone (ovako)

- ako nisam u pravu neka me netko ispravi...
Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

vedry99
Živi od kladionice

« Odgovor #6 : Travanj 29, 2010, 16:47:06 »

Ajd da to pokušam pojasnit na tvom primejru ekipa, dakle ako imamo na kraju regularnog dijela sezone ovakav rasplet:

AMERICAN

East:                Central:               West:
1. NYY              1. MIN                 1. LAA
2. BOS              2. DET                 2. TEX
3. TB                3. CWS                3. OAK
4. TOR              4. CLE                  4. SEA
5. BAL               5. KAN

- pobjednici divizija zauzimaju pozicije 1. 2. i 3. (ovisno koja ekipa je osvojila više bodova) 4. ekipa je ona najbolja drugoplasirana ekipa i u playoffu se sastaju 1.-4. i 2.-3. , zatim pobjednici tih serija igraju međusobno (npr. 1.-3.) i time se dobiva pobjednik AMERICAN lige koji ide u veliko finale gdje igra sa pobjednikom NACIONAL lige (te pobjednik tog velikog finala je ukupan pobjednik lige)

NATIONAL

East:                  Central:                West:
1. PHI                 1. STL                  1. SD
2. NYM                2. CHC                 2. LAD
3. FLA                 3. HOU                 3. SF
4. ATL                 4. CIN                  4. COL
5. WSH               5. MIL                   5. ARI
                         6. PIT

- pobjednici divizija zauzimaju pozicije 1. 2. i 3. (ovisno koja ekipa je osvojila više bodova) 4. ekipa je ona najbolja drugoplasirana ekipa i u playoffu se sastaju 1.-4. i 2.-3. , zatim pobjednici tih serija igraju međusobno (np. 1.-3.) i time se dobiva pobjednik NATIONAL lige koji ide u veliko finale gdje igra sa pobjednikom AMERICAN lige (te pobjednik tog velikog finala je ukupan pobjednik lige)

* - e sad ako se nešto mjenjalo u tim pravilima playoffa onda ovo sve što sam ja napisao pada u vodu, no mislim da se ništa nije mjenjalo i da je sve isto kao i prošle sezone (ovako)

- ako nisam u pravu neka me netko ispravi...

moja greška totalno... neznam kako mi to promaklo. ja se ispričavam svima i zahvaljujem ti što si mi ispravio. sad baš gledam i još mi nije jasno kako sam to uspio zeznuti. isprika još jednom svima...
Evidentirano

YNWA
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!