|
vedry99
|
 |
« : Listopad 06, 2010, 12:54:07 » |
|
završila regularna sezona MLB lige. bilo je dosta razočaranja, ali i nekoliko vrlo ugodnih iznenađenja.
Glavna razočaranja su klubovi iz LA-a, znači Dodgersi i Angelsi koji su ostali ispod 50% pobjeda i zauzeli katastrofalna predzadnja mjesta u svojim divizijama. Uz njih je ogromno razočaranja NY Metsi. Imaju love da neznaju šta s njome, a ne mogu postići neki rezultat već jedno vrijeme. Mislio sam da bi mogli ove sezone.
SAd idemo na onaj ljepši dio, iznenađenja. Tu bi odma u prvi plan stavio Cincinati i Texas. Texas je iskoristio katastrofalnu diviziju i došao do play offa. Cincinati je s druge strane pobjedio u diviziji gdje je St.Louis po meni bio glavni favorit, ali odličnim igrama i kiksevima St.Louisa koji se prekasno probudio su uspjeli dobit prvo mjesto i put u play off.
Ostali sudionici play offa. Idemo od najboljih, a to su moji Philadelphia Philliesi. Oni su skupili najviše pobjeda 97, iza njih su Tampa Bay koji je dobio najjaču diviziju ispred Yankeesa i Red Soxa, sa 96 pobjeda, 95 pobjeda imaju Yankeesi koji su ušli sa Wild Cardom u play off, Minnesota 94 pobjede, San Francisco 92, Cincinati 91, Atlanta s Wild Cardom također 91, Texas sa 90.
1/4 finale:
Američka liga:
Tampa Bay(1)- Texas(4)- po meni ovo će biti gotovo u 3 tekme. Moja prognoza: 3-0 NY Yankees(2)wc- Minesota(3)- Yankeesi kvalitetniji, Moja prognoza: 3-1
National Liga:
Philadelphia(1)- Cincinati(4)- philadelphia favorit, ali nevjerujem da će biti gotovo u 3 tekme. Moja prognoza: 3-1 Atlanta(3)wc- San Francisco(2)- po meni pobjeda Giantsa(SF), ali najvjerojatnije u 5 tekmi. Moja prognoza: 2-3
1/2 finale:
finale Američke lige: Tampa Bay- NY Yankees- teška srca dajem prednost Yankeesima jer ih inače ne volim. Neće im biti lako. po meni će to biti odlučeno u zadnjoj utakmici. Prognoza: 3-4
finale National lige: Philadelphia- San Francisco- po meni lagana pobjeda Filadelfije. vjerojatno će SF dobit 1 tekmu, ali više nebi smjeli. Prognoza: 4-1
FINALE:
NY Yankees- Philadelphia Phillies. repriza finala od prošle godine. prošle godine Yankeesi dobili 4-2. ove godine slijedi osveta. Moja prognoza: 2-4
POBJEDNIK: Philadelphia Phillies.
eto tolko od mene... kad ću stići možda i analiziram koju tekmu... sretno svima...
|