svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 15:58:51 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Utorak 04.03. (Liga Prvaka)  (Posjeta: 776 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Ožujak 03, 2008, 16:43:03 »

Evo nakon, za večinu, katastrofalnog vikenda očejuju nas utakmice lige prvaka uz nadu da ćemo malo popraviti minus iz vikenda...

Najpametnije je pričekati dan odigravanja utakmica za uplate budući da će tada biti dostupne razrade utakmica, a sigurno će mnoge od njih biti bonus tipovi (posebno u favoritu koji su uveli 4 bonus tipa dana za nogomet svaki dan).
Apeliram na oprez kod onih klubova koji imaju pozitivan rezultat iz prvih utakmica te im igra i remi da se nebi desilo da oni sa remijem prođu, a na listiću vi tipujete na pobjedu, a ne prolaz...

FC Sevilla-Fenerbahce

Prva takmica u Turskoj je završila pomalo neočekivanom pobjedom Fenerbahcea 3:2, međutim ukoliko uzmemo u obzir da je Fenerbahce kod kuće ove sezone u europi imao odlične rezultate taj poraz nebi trebao previše iznenađivati. Oni koji su gledali utakmicu ili sažetak utakmice mogli su primjetiti da je Sevilla bila bolja momčad, te da je Fenerbahce dosta sretno pobjedio, međutim Fenerbahce je sasvid druga ekipa kada igra pred svojom publikom, ili kada igra na gostovanjima.

Sevilla se odlično drži u Primeri. Nakon što ih je na početku sezone napustio trener Ramos odigrali su nekoliko prosječnih utakmica dok nisu konsolidirali redove, te najviše tom periodu mogu zahvaljivati svoju poziciju na ljestvici jer su mogli biti i višeplasirani. Također u periodu kada je trajao Afrički kup imali su dosta izsotanaka u ekipi, međutim nakon dužeg vremena već su nekoliko tjedana gotovo kompletni i odmah se to počelo odražavati na rezultatima. Zadnju utakmicu pred svojim navijačima odigrali su 23.02. u utakmici koju sam imao prilike gledati gdje su pobjedili Zaragozu 5:0. Igrali su jako lijepi nogomet i rezultat je mogao biti i veći u korist Seville.
U prošlom kolu primere poraženi su na gostovanju kod Deportiva 2:1, međutim u toj utakmici su odmarali gotovo pola igrača iz najjače ekipe upravo za ovu utakmicu. Stadion je potpuno rasprodan te će Sevilla imati podršku od prve do zadnje minute. Igrači će biti maksimalno motivirani, a u ekipi imaju izvanredne pojedince popute Kanoutea, Keite ili Fabiana koji svojim individualnim potezima mogu riješiti svaku utakmicu.

Fenerbahce je ispunilo svoj cilj plasmanom u osminu finala lige prvaka. Naravno da će učiniti sve kako bi taj uspjeh još povečali pobjedom tj. prolazom u četvrtfinale, međutim to su ipak više snovi turskih fanova nego realne opcije, međutim u nogometu je sve moguće. U prvenstvu je Fenerbahce trenutno treća ekipa, međutim interesantno je da su prve četiri ekipe nagurane na ljestvici sa razlikom od samo jednog boda tako da im predstoji velika borba za čelnu poziciju do kraja sezone.
Roberto Carlos je ozljeđen i gotovo sigurno neće nastupiti na gostovanju u Sevilli što dodatno ide u prilog Sevilli. Fenerbahce ima svojih kvaliteta jer nije slučajnost da su se plasirali u osminu finala lige prvaka, međutim taj plasman mogu ponajviše zahvaliti igrama pred svojom publikom. Imaju nekoliko dosta dobrih igrača u svojoj momčadi poput Kežmana, Alexa ili Volakana na vratima, međutim realno gledano gotovo na svim pozicijama je Sevilla bolje pokrivena.

Očekujem zanimljivu utakmicu u kojoj će Sevilla biti dominantnija ekipa od prve minute nastojeći postići zgoditak u prvih 20ak minuta. Fenerbahce će prepustiti inicijativu Sevilli i nastojati napraviti nešto iz kontri, gdje su dosta jaki, međutim smatram da će Sevilla uz nekoliko odličnih igraća posebice u veznom redu i napadu naći načina kako postići makar 2 gola. Ukoliko pobjede 1:0 ili 2:1 Sevilla bi iša dalje, a u slučaju rezultata 3:2 igrali bi se produžetci. Ukoliko bi se desilo da Fenerbahce da 3 gola ili više Sevilla bi morala pobjediti sa dva gola razlike, međutim realno će do ove situacije jako teško doći.

Moj tip je 1, dakle pobjeda Seville sa maksimalnim ulogom. Također bi se moglo odigrati i više kartona od ponuđenog, međutim treba vidjeti granicu, međutim malo kontra ovog picka ide delegirani sudac koji je Massimo Busacca koji sudi dosta dobro, međutim nije među onim sucima koji su jako laki na kartonima, pa dosta ovi o tome kako će se postaviti na terenu. Ukoliko granica bude 3,5/ igrao bi over, ali ako bude viša onda kartone neću dirati.

Za kraj bi prenio nekoliko statističkih činjenica koje idu u prilog Sevilli:

* Sevilla have scored two goals or more in each of their
last six Champions League games in which they have grabbed a
total of 16.
* Sevilla have won their last six European home games and
have lost only one of the 37 they have played in Seville.
* Fenerbahce have lost only one of their last 12 European
games and have won three of their last four in the Champions
League.
* Fenerbahce have lost 10 of their last 13 Champions League
away games and won only one. They have lost seven of eight games
in all against Spanish clubs.
 (preuzeto sa BA).
Evidentirano

Niđo
Profesionalni kladioničar

Profil WWW
« Odgovor #1 : Ožujak 03, 2008, 21:35:20 »

Milan - Arsenal ....... 20:45h
Milan do sada u LP ima kod kuće score 3-0-0  7:2.
(Milan - Benfica 2:1, Milan - Shakhtar 4:1 i Milan - Celtic 1:0)
Arsenal do sada u LP u gostima ima score 1-1-1  2:3.
(Steaua - Arsenal 0:1, Slavia - Arseal 0:0 i Sevila - Arsenal 3:1)
Milanu se vraćaju Kaka, Pirlo i Nesta, dok je Seedorf upitan.
Arsenalu se vraća Robin van Persie, dok Kolo Toure neće nastupiti.

Prva utakmica kod Arsenala je završila 0:0, tako da bilo koja pobjeda Milan vodi dalje.
Arsenal, s druge strane, pak treba napasti ili pak držati 0:0 i čekati penale.

Osobno bih volio da Arsenal ovdje pobijedi, no Milan je kod kuće tvrd orah, a posebno
se to odnosi na Ligu prvaka. Iako u talijanskoj ligi ne blistaju, u Ligi prvaka su uvijek bili dobri.
Milan je momčad koja zna igrati na rezultat, imaju iskusnu momčad i nekoliko pojedinaca koji mogu riješiti utakmicu.
Arsenal ima mlade igrače, igraju atraktivan nogomet, no isto tako znaju stati na loptu kad je to potrebno.

Sutra očekujem jednu lijepu utakmicu (nešto poput prve utakmice, no sa golom ovaj puta  Sirast ), ali sa malo golova.
Obje momčadi će prvenstveno čuvati svoj gol, a ako se pruži prilika, pokušati zabiti koji pogodak za pobjedu.
Zato ovdje (isto kao i kod prve utamice) tipujem na under...

moj tip:  manje od 3 gola  @1.60
FT 0:2 
« Zadnja izmjena: Ožujak 04, 2008, 22:50:22 Niđo » Evidentirano

Nemam više volje za pisanje analiza... Tužan

statistika tipova(analiza): 40/51 (78,43%),
prosječni odigrani tečaj: 1,53
RayBan
Napredni kladioničar

« Odgovor #2 : Ožujak 04, 2008, 11:58:39 »

Večeras se igraju uzvratne utekmice Lige Prvaka! Ja sam se odlučio na utakmicu između Man. Uniteda i Lyona!

Manchester večeras docekuje Lyon, nakon prve utakmica koja je završila 1-1 MUFC ima veliku priliku za prolazak u drugi krug jer mu je dovoljan i rezultat 0-0. NO ne vjerujem baš da ce ova utakmica završiti 0-0 jer MUFC ove sezone igra jako dobro na svojem terenu i u današnjoj utakmici su veliki favoriti! Mancester je ove sezone LP na domacem terenu zabilježio 3 pobjede u skupini protiv dobre Rome i malo slabijih ekipa kao što su Sporrting i Dynamo Kyev! Nemaju većih problema sa ozljedama jer nedostaju im samo Gary Neville i Mikael Silvestre koje su vec doze vrijeme izvan terena dok bi ostali svi trebali biti na raspolaganjutreneru Fergusonu!

Lyon ove sezone igra promjenjiv nogomet! U prvenstvu igraju toplo hladno a i u Ligi Prvaka su jedva prošli dalje jer im je zadnja utakmica odlučivala dali ce dalje ili u kup Uefe! Uspjeli su pobjediti i tako su se plasirali u daljnji dio natjecanja te drže tradiciju prolaska skupina! U prvih par utakmica LP nisu bas igrali dobro što se vidi iz njihovih rezultata. Trenutno nemaju vecih problema sa ozljedama jedino je upitan branic Cris koji ima problema sa koljenom vec duze vrijeme!

FORMA:

MOGU?E POSTAVE:

PROGNOZA:

Mislim da danas MUFC rijesava utakmicu u svoju korist jer su u dobroj formi igraju jako ljep nogomet i mislim da imaju dovoljno kvalitete da svladaju Lyona koji je ove sezone neprepoznatljiva momčad. Susreli su se prije par godina ove dvije ekipe i u prvoj utakmici tako?er je bio nerješen rezultat no MUFC je u drugoj utakmici pobjedio tako da sličan scenarij očekujem i danas!

Man.Utd.-Lyon   @  1   1,55    8/10
Man.Utd.-Lyon   @  X2   1,80  OVER 2.5   7/10
Man.Utd.-Lyon   @  1   2,05   H 0:1  6/10

« Zadnja izmjena: Ožujak 04, 2008, 13:39:28 Goksim » Evidentirano
sino007
Početnik
*

« Odgovor #3 : Ožujak 04, 2008, 13:01:53 »

20:45 Sevilla - Fenerbahce

Evo, danas sam odlucio napisati analizu za susret Lige prvaka za koji mislim da je jako velika vjerojatnost da prolazi! Iako nisam expert za strani nogomet, nadam se da ce danasnji par proci!

U uzvratnom susretu 1/8 finala Lige prvaka, sastaju se Sevilla i Fenerbahce. Prvi susret je u Turskoj, po meni ocekivano sa 3:2 dobio Turski Fenerbahce, cime je napravio dobar posao jer mu je danas dovoljan i remi za prolaz, ali ipak ja mislim da je bolji posao napravila Sevilla koja je zabila 2 gola na gostovanju, sto znaci da im je danas dovoljan rezultat gola prednosti ako ne prime vise od 1 gola, sto mislim da ce danas tesko, ali mislim da ce zabiti barem 2. Iako nisam gledao prvi susret u cijelosti, dovoljno sam vidio na sazecima nakon utakmice. Sevilla je po meni imala inicijativu, i Fenerbahce je imao vise srece nego pameti sto je dobio ovaj susret, iako ko sesjetimo da je Sevilla zabila jedan gol- autogol, onda je i ona imala srece da nije izgubila sa vise od gola razlike.

Evo kako je to izgledalo u prvom susretu :

Turski prvak je osvojio sve bodove u domacim susretima u natjecanju po skupinama, a trend su nastavili i u prvom susretu osmine finala. Sevilla je u posljednjih pet susreta u Ligi prvaka pobjedjivala no na Sukru Saracogluu nisu uspjeli nastaviti niz. Španjolci su u dva navrata vracali neriješen rezultat, no treci puta im se sreca nije osmjehnula.Za prvi zgoditak pobrinuo se Mateja Kežman koji je necuvan nakon centaršuta s desne strane donio prvu prednost domacinima. Sevilla je, ni kriva ni dužna, izjednacila nakon autogola Edua u 23. minuti. Fenerbahce je do novog vodstva doveo Lugano koji je s deset metara neometan glavom prebacio branice i vratara Seville, a poravnao Escude u 66. minuti kada se došuljao pred Volkana Demirela te gurnuo loptu u nebranjeni dio mreže.Nakon izlaska iz igre Mateje Kežmana, Fener je došao do konacnih 3:2 preko Semiha Sentürka.

Fenerbahce: Volkan Demirel, Roberto Carlos, Lugano, Edu, Gokhan Gonul, Ugor Boral, Aurelio, Selcuk Sahin, Deivid, Alex, Kežman.
Sevilla: Palop, Adriano, Dragutinovic, Escude, Daniel Alves, Duda, Poulsen, Keita, Jesus Navas, Kanoute, Luis Fabiano.
Sudac: Florian Meyer (Njemacka)

Sevilla je nakon susreta Lige prvaka imala jos 2 susreta. Jedan je bio na domacem terenu protiv Zaragoze, gdje su dokazali sto oni znace na domacem terenu pred domacom publikom i svladali Zaragozu sa 5-0. Tadasnji sastav je izgledao skoro kao danasnji koji ce izici protiv momcadi Fenerbahce-a, jedino sto je tad igrao samo Fabiano u spici a Kanouté mu je bio iza ledja, a sad ce igrati jedan uz drugog sto je jos veca vjerojatnost da zabiju gol. Tad nije igrao u obrani Dragutinovic koji ce danas izici u prvom sastavu. Danas ce umjesto njega igrati Mosquera koji je igrao i posljednji susret na gostovanju kod Deportivo de la Coruña-e gdje je Sevilla porazena sa tijesnih 2-1, ali kad se prisjetimo da je u tom susretu za Svillu igrao samo Kanouté od prve minute (koji je i zabio gol za 0-1), a kasnije ga zamijenio Fabiano, te da tad nisu igrali ni Keita, Capel, a ni Escudé, onda je taj susret jos dobro zavrsio za njih. Keita i Capel su kasnije usli sa klupe, i odigrali dobro tako da su zavrijedili odigrati danasnji susret od prve minute.

Sevilla u posljednjih 9 domacih susreta nije izgubila ni jedan susret, od cega je samo 2 puta remizirala, icak 7 puta pobjedjivala dok Fenerbahce ne impresionira svojm igrom u zadnja 3 susreta kad je osvojio samo bod. Prije ta 3 susreta je imao u gostovanjima 7 susreta bez poraza ali mislim da im je vec vrijeme da dokazu svoju slabost prema Spanjolskim klubovima.. Sevilla daje skoro uvijek u ligi prvaka po 2 gola i vise na domacem terenu dok je doma izgubila u Europskim natjecanjima samo jednom.

Evo sastava :

SEVILLA
Pocetni sastav : Palop - Alves, Escudé, Dragutinovic, Correia - Navas, Poulsen, Keita, Capel - Kanouté, Fabiano
Klupa : Maresca, De Sanctis, Barbosa "Duda", de Mul, Renato, Koné, Crespo, Mosquera
Ozlijedjeni : Nitko
Suspendirani : Nitko

FENERBAHCE
Pocetni sastav : Demirel - Vederson, Luciano, Edu, Gokhan - Boral, Sahin, Aurelio, Deivid - Kezman, Alex
Klupa :  Senturk, Bilgin, Turaci, Kemal, Kulbilge, Yasin, Kazim
Ozlijedjeni : Roberto Carlos
Suspendirani : Nitko

Tip : 1 @ 1,50 (pobjeda Seville)
« Zadnja izmjena: Ožujak 04, 2008, 13:33:17 Goksim » Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Ožujak 04, 2008, 14:06:39 »

Milan - Arsenal

Evo još od prve utakmice si razmišljam dali će zaleđa opet biti u ponudi i našao sam što sam i želio. Mnogi sa foruma su upoznati, a mogli su pročitiati i analizu gdje sam tipovao u prvoj utakmici 1/8 finala između Milana i Arsenala da će biti 6 ili više zaleđa. Utakmica je završila sa sedan zaleđa u zanimljivoj utakmici gdje je 5 zaleđa bilo dosuđeno do 55minute da bi na 6.morao čekati do sudačke nadoknade kada je palo i sedmo zaleđe. Gledao sam utakmicu ali sam dosta bio koncentriran upravo na zaleđa navijajući da ih bude dosta i mogu reći da je over zaleđa bio najviše zahvaljujući Milanu tj. Patu i Inzaghiju tj. Gilardinu. Tko god od ove trojice igrača bio u ekipi Milana gotovo redovito makar dva puta završi u poziciji zaleđa u trenutku upučivanja lopte. N
egdje su granice 5,5 a negdje 6,5 za broj zaleđa i ovaj put nebi to dirao ali bi svakako za 1,70 uzeo da će više zaleđa u utakmici napraviti Milan.
Arsenal igra dosta po krilima te sa krila ubacuje lopte. Igrači su odlično utrenirani izbjegavati zaleđe i nevjerojanto je koliko su to vješto uspjeli činiti u prvoj utakmici. Milan sa druge strane je u ovoj utakmici domačin i više će napadati, a u napadu tko kod igrao od navedenog trojca zna završiti često u zaleđu. Očekujem jednu rovovsku bitku gdje pobjednika nebi želio prognozirati budući da će biti dosta neizvjersno, međutim kao najpametnija oklada iz ove utakmice mi se čini da će Milan više puta biti u zaleđu.
U prošloj utakmici je Milan bio 4 puta u zaleđu dok je Arsenal u zaleđu bio 3 puta. Očekujem da će danas Milan igrati nešto ofenzivnije te da će češće biti u zaleđu, a Arsenalov stil igre ne nameće previše mogučnosti za zaleđa, jedino iz nekih kontri, međutim nadam se da ih neće biti previše.
Ipak birati tko će biti više u zaleđu između Inzaghija, Gilardina i Pata s jedne strane ili Adebayora i Fabregasa...
« Zadnja izmjena: Ožujak 04, 2008, 14:07:41 Goksim » Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!