svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 15:56:40 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Srijeda 20.02.2008. (Liga Prvaka)  (Posjeta: 698 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Veljača 19, 2008, 15:54:39 »

CelticG-FC Barcelona    
   sri 20:45    3,80   3,10   1,90   1,70   1,15   1,25   3,30

Lyon-Manchester Utd    
   sri 20:45    2,70   3,00   2,50   1,40   1,35   1,30   ...

Fenerbahce-FC Sevilla    
   sri 20:45    2,60   3,00   2,60   1,38   1,38   1,30   ...

Arsenal-AC Milan    
   sri 20:45    2,20   3,10   3,00   1,30   1,50   1,30   4,10
Evidentirano

spiga
Napredni kladioničar

Varteks & St.Pauli & Juventus

« Odgovor #1 : Veljača 20, 2008, 12:00:26 »

tesko teso je tu bilo sta prognozirati, sve izgleda naizgled lako no zamke su tu, tako da evo malo mojih analiza...

Fenerbahce-FC Sevilla

Mislim da je glavno oruzje fenerbahcea i ono sto mu je osigrualo drugi krug, navijaci i domaci teren. U skupini Fenerbahce je sve tri momcadi dobio na domacem terenu, a medu njih se ubraja i Inter, pa treba i napomenuti ove sezone u nizozemskom prvenstvu odlicni PSV. Za Sevilu je tesko reci kakav je imala uspjeh na gostovanjima, jer u skupini je samo dvoboj protiv Arsenala mogao biti neka vrijednosna utakmica, a u njoj su izgubili sa 3:0. A i prijasnjih sezona dok je sevilla igrala u kupu Uefa sve bolje rezultate ubiljezavala je na domacem terenu u gostima je uvijek upisivala najcesce minimalne pobijede protiv slabijih i gubila je od jacih. Sjetite se utakmice protiv Sahtjora. Tako da mislim, iako je zadnjih dvije ili tri utakmice Sevilla pokazala da se vraca na stare puteve, ja i dalje smatram da je Fenerbahce ove sezone dosta ojacan ima odlicnu obranu i brz napad. Tako da mislim da Fenerbahce nece izgubiti, jedino sto bi Sevilla mogla izvuci je x. Tako da je moj tip ovdije 1x. Ne znam kako ce se igra kretati, no mislim da bi obodvije ekipe trebale postici pogodak.
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Veljača 20, 2008, 12:43:19 »

Arsenal - Milan

Još jedan dvoboj engleskih i talijanskih divova, a i u ovom slučaju se prva utakmica igra u engleskoj. Prijenos je na hrt2.

Arsenal u prvenstvu stoji jako dobro. Nakon što je Manchester United dugo držao prvo mjesto, Arsenal je iskoristio nekoliko Manchesterovih kiksova te je zasjeo na prvo mjesto. Igraju odlično, pogotovo pred svojom publikom, i u zadnje vrijeme bilježe odlične rezultate. U zadnjem kolu su izgubili na gostovanju od Manchester Uniteda u Fa Cupu čak 4:0 međutim treba znati da je Arsenal igrao bez više od pola standardne ekipe jer su se čuvali upravo za Ligu Prvaka.
Arsenal će pokušati sve nebili pobjedio budući da uzvratnu utaimicu igraju u Italiji te im neće biti lako, tako da bi trebali iskoristiti prednost domačeg terena i stvoriti nekakvu zalihu.
Arsenal: Lehmann, Clichy, Gallas, Toure, Sagna, Hleb, Rosicky, Fabregas, Flamini, Eduardo, Adebayor

Milan ove sezone ne bilsta. U prvenstvu su trenutno 5. a realno pretendiraju tek na četvrto jmjeto. Ove sezone su apsolutno podbacili budući da su slovili za glavnog protukandidata za osvajanje naslova Interu, međutim spali su na to da se moraju boriti za pozicije koje vode u Ligu Prvaka. Ipak u Ligi Prvaka igraju puno bolje te postižu dosta dobre rezultate, za razliku od prvenstva gdje su se tek u zadnjih nekoliko utakmica probudili, međutim remi sa Livornom i Parmom ipak je pokazao da trenutno nisu vrhunska ekipa.
Milan: Kalac, Maldini, Kaladze, Nesta, Oddo, Ambrosini, Pirlo, Gatusso, Kaka, Gilardino, Inzaghi

Milan će igrati svoju tipičnu igru na gostovanjima. Pokušati će maksimalno odugovlačiti, te igrati na X tj. braniti se i igrati na polukontre namjerno prepuštajući inicijantivu Arsenalu. Arsenal će od početn minute preuzeti inicijativu i očekujem da će upisati pobjedu. U obje ekipe ima odličnih igraća, međutim velika je prednost domaći teren, a stil igre kao i trenutna forma sugeriraju da je Arsenal bliži pobjedi.

Uz pobjedu Arsenala (za veći ulog 1X) smatram da ćemo gledati dosta zaleđa na utakmici prvenstveno zbog stila igre koji gaje obje ekipe. U Milanu imamo Inzaghija koji je "rođen" u zaleđu a i Gilardino često zna ostati u nedozvoljenoj poziciji. Sa druge strane Arsenal igra lepršavo i često daju lopte u prostor pa igraći utrčavaju (Adebayor i Da Silva) iz li-la pozicija, a ponekad netko utrći iz drugog plana. Arsenal je do sada imao prosjek oko 3 zaleđa po utakmici, dok je Milan nešto lošiji tj. imao je do sada 15 zaleđa u 6 utakmica u Ligi Prvaka. Favorit daje 1,80 na over 5,5 zaleđa, dok je kod bwina koeficijent 1,65 budući da bookiji očekuju da će se granica preći...

Moji tipovi: Arsenal 1 ili 1X i više od 5,5 zaleđa na utakmici
Evidentirano

Niđo
Profesionalni kladioničar

Profil WWW
« Odgovor #3 : Veljača 20, 2008, 16:45:27 »

Arsenal - AC Milan .... 20:45h
Današnja utakmica će biti veliki ispit za Arsenal, susret sa aktualnim prvacima - Milanom.
Svim srcem navijam za Arsenal jer obožavam njihovu igru (ponekad znaju malčice pretjerati sa kombiniranjem i žele s loptom u gol, no sve ostalo je odlično), dok s druge strane nisam ljubitelj talijanskog nogometa (osobito Milana).

Igrači Arsenala i sami znaju da ne smiju srljati protiv Milana, nego strpljivo graditi napade i pokušati postići pogodak za pobjedu.
IMO, najvažnije za obje momčadi je danas ne primiti pogodak, pa stoga tipujem na manje od 3 gola.

moj tip: manje od 3 gola  @1.65 (Lutrija, Favorit)
(vrijedi probati i točan rezultat 0:0 ili 1:0)
« Zadnja izmjena: Veljača 20, 2008, 22:40:40 Niđo » Evidentirano

Nemam više volje za pisanje analiza... Tužan

statistika tipova(analiza): 40/51 (78,43%),
prosječni odigrani tečaj: 1,53
spiga
Napredni kladioničar

Varteks & St.Pauli & Juventus

« Odgovor #4 : Veljača 20, 2008, 23:43:43 »

tesko teso je tu bilo sta prognozirati, sve izgleda naizgled lako no zamke su tu, tako da evo malo mojih analiza...

Fenerbahce-FC Sevilla

Mislim da je glavno oruzje fenerbahcea i ono sto mu je osigrualo drugi krug, navijaci i domaci teren. U skupini Fenerbahce je sve tri momcadi dobio na domacem terenu, a medu njih se ubraja i Inter, pa treba i napomenuti ove sezone u nizozemskom prvenstvu odlicni PSV. Za Sevilu je tesko reci kakav je imala uspjeh na gostovanjima, jer u skupini je samo dvoboj protiv Arsenala mogao biti neka vrijednosna utakmica, a u njoj su izgubili sa 3:0. A i prijasnjih sezona dok je sevilla igrala u kupu Uefa sve bolje rezultate ubiljezavala je na domacem terenu u gostima je uvijek upisivala najcesce minimalne pobijede protiv slabijih i gubila je od jacih. Sjetite se utakmice protiv Sahtjora. Tako da mislim, iako je zadnjih dvije ili tri utakmice Sevilla pokazala da se vraca na stare puteve, ja i dalje smatram da je Fenerbahce ove sezone dosta ojacan ima odlicnu obranu i brz napad. Tako da mislim da Fenerbahce nece izgubiti, jedino sto bi Sevilla mogla izvuci je x. Tako da je moj tip ovdije 1x. Ne znam kako ce se igra kretati, no mislim da bi obodvije ekipe trebale postici pogodak.

eto pogodena oba tipa, valjda me napokon krenual analiza, oba daju gol i 1 ili 1x... vidim da ste i ostali dobro analizirali  3:2 je zavrsilo
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!