|
Christy
|
 |
« : Siječanj 25, 2008, 21:45:28 » |
|
PSV Eindhoven - Helsingborgs IF 13/02/08 20:45 1,35 4,20 8,00 Olympique Marseille - Spartak Moscow 13/02/08 20:45 1,90 3,25 3,70 Glasgow Rangers - Panathinaikos 13/02/08 20:45 2,00 3,20 3,45 RSC Anderlecht - Girondins Bordeaux 13/02/08 20:45 2,40 3,15 2,70 SV Werder Bremen - Sporting Braga 13/02/08 20:45 1,40 4,00 7,20 Sporting Lissabon - FC Basel 13/02/08 20:45 1,65 3,40 5,00 SK Brann - Everton FC 13/02/08 20:45 4,50 3,40 1,70 FC Zenit St.Petersburg - CF Villarreal 13/02/08 20:45 2,60 3,15 2,50 AEK Athen - CF Getafe 13/02/08 20:45 2,40 3,15 2,70 Galatasaray - Bayer 04 Leverkusen 13/02/08 20:45 2,15 3,20 3,10
Ponuda je dosta bogata i nadam se da ćemo probrati "prave parove"...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 12, 2008, 15:24:37 Goksim »
|
Evidentirano
|
|
|
|
spiga
Napredni kladioničar

Spol: 
Varteks & St.Pauli & Juventus
|
 |
« Odgovor #1 : Veljača 12, 2008, 22:09:23 » |
|
Prvi par koji izdvajam je St.Peterburg-CF Villarreal Nisam inforimran o tome koji ce igraci igrati a koji neco, no mislim da bi villareal trebao na teren izaci u skoro najjacem sastavu... St.peterburg ili ti Zenit je Ruski klub, a u Rusiji je trenutno stanka izmedu dvije sezone, sto nam vec na pocetku moze pokazati da su oni a mozemo reci van forme. Dok je villareal u Španjolskom prvenstvu na visokom mjestu i pruza odlicne igra iako je zadnjih par utakmica imao jace protivnike pa je zabiljezio malo losiju seriju... No ako malo pogledamo rezultate St. Peterburga u Ligi Uefa dok se jos igralo po skupinama na domacem terenu je opisao dva X protiv ove godine slabasnog AZ Alkmara i Nurnberga... Dok je villareal upisao na gostovanju dvije pobijede iako protiv ne tako jakih Ml. Boleslav i FC Bate Borisov. S obzirom da je cista dvojka na villarreal dosta visoka u SS 2.50 Mislim da bi najbolji tip za odigrati bio X2 sa koeficijentom od 1.35. A za one koji traze malo vece koeficijente neka probaju sa x-om ili jos bolje x na poluvrijeme.
Glasgow.Rangers - Panathin.Atena Mislim da je ovo isto tako dosta zanimljiva utakmica u kojoj bi odlucno pokusao odigrati tip 1 Svi znamo kakvi su Škotski navijaci, a time i igraci kad igraju na domacem terenu pred prepunim stadionom. Poraz sam skoro siguran da nece dozivjeti, no gledajuci njihovu seriju kod kuce u skotskom prvenstvu i kupovima sa vise od 8 pobijeda, mislim da ni cista jedinica ne bi trebala doci u pitanje posebice sto Panathinaicos u Grckom prvenstvu koje je dosta slabije od skotskog ima nusporedivo losiji skor, narocito u gostima... A na ovoj bi se utakmici po mojem misljenju mogao odigrati i par da ce biti manje od tri gola...
Slavia Prag-Tottenham ovdije takoder mislim da je situacija kao i u prijasnja dva slucaja mislim da x2 ne dolazi u pitanje, no mislim da se moze pokusati i sa cistom 2. Slavia Prag jos uvijek ima Pauzu, tj. njihovo prvenstvo se ne igra sto govori o tome da nisu bas u formi, ali su odigrali dvije vaznije prijateljske i u jednoj od njih svladali Salzburg. Tako da se u ovaj par ulazi sa dozom opreza jer mislim da bi Slavia mogla pokusati odigrati na izjednacen rezultat doma, tako da bi bilo bolje na ovome paru staviti x2. Ali kazem totenham po meni ima odlicne igrace, i zajedno sa berbatovom koji cini cuda mislim da bi mogli razbiti bunker ako ga slavia postavi.
Sve u svemu mislim da bio u ovim susretima koji sljede sutra i prekosutra moglo biti dosta x, ali sto je vaznije reci X2 , jer favoriti igraju u gostima, a najvjerovatnije ce slabije momcadi htjeti doma zadrzati praznu mrezu tako da ce vam u vecini utakmica manje od tri gola biti glavni prijatelj a za one koji nevole takve rizicne parove preporucam x2 na favorite. Evo mojih pickova nisam mogao sad sva objasnavati...
St.Peterburg-CF Villarreal- x2 Galatasaray-Leverkusen- x2 Anderlecht-Bordeaux - x2 Gl.Rangers-Panathin.Atena- 1 Aberdeen-Bayern München - 2 Slavia Prag-Tottenham - 2 Rosenborg-AC Fiorentina - x2
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 12, 2008, 22:15:02 spiga »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #2 : Veljača 13, 2008, 12:56:21 » |
|
PSV - Helsingobrg 1
Ovo je par koji bi trebao proći bez većih problema. PSV igra jako dobro u zadnje vrijeme. U Eredivise su odigrali nekoliko bitnih utakmica, uglavnom glostovanja, koja su završila njihovim pobjedama. Taj tempo Ajax i Feyenoord nisu uspjeli pratiti te je PSV napravio veću prednost koju nebi trebao ispustiti. Igraju dobar nogomet, i u ovoj utakmici će napasti od prve minute. Pobjeda je imperativ, a svakako će nastojati ne primiti gol, te ako je moguće pobjediti sa što većom razlikom, hendikep jedosta izgledan.
Gomes Kromkamp, Marcellis, Salcido, Alcides Simons, Bakkal Farfan, Afellay, Dzsudzsak Lazovic
Helsingborgu je prvenstvo završilo prije nekoliko tjedana te nisu u punoj najtecateljskoj formi. Puno su lošija ekipa od PSVa, međutim svakako ne treba podcijeniti Helsingborg koji je uspio iznenaditi Galatasaray usred Turske. Ipak smatram da je to iznanađenje bilo više plod nekoliko podudarnosti i odličnog dana igrača Helsingborga te da će teško nešto takvo ponoviti.
Daniel Andersson Andreas Landgren, Andreas Jakobsson, Joel Ekstrand, Christoffer Andersson René Makondele, Marcus Lantz, Olafur Skulason, Martin Kolár Henrik Larsson, Razak Omotoyossi
Očekujem pobjedu PSV-a i ovdje idem sa maksimalnim ulogom.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 13, 2008, 13:03:34 Goksim »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #3 : Veljača 13, 2008, 13:02:53 » |
|
Werder - Braga
Werder u ovu utakmicu ulazi nakon jako teškog gostovanja kod Bayerna gdje su Munchen uspjeli napustiti neporaženi. Bila je to zanimljiva utakmica u kojoj je Werder poveo, Toni uspio fulati 11-sterac, međutim 2 minute nakon Bayern dolazi do 1:1 što će se poslije pokazati kao konačan rezultat. Werder igra jako lijep i ofanzivan nogomet. Znaju primiti gol, međutim izuzetno su efikasni u napadu, te obično unatoč primljenim golovima završavaju kao pobjednici. Ići će na pobjedu od prve minute, a po mogučnosti pokušati će stvoriti dovoljnu zalihu za uzvratnu utakmicu, dakle pobjeda sa hendikepom.
Wiese - Pasanen, Mertesacker, Naldo, Tosic - Baumann - D. Jensen, Borowski - Diego - Sanogo, Hugo Almeida
Braga je prosječna Portugalska momčad. Dosta su tvrda ekipa, te često utakmice završavaju underom. Očekujem da će danas igrati bunker, te pokušavati nešto napraviti kontrama. Glavna preokupacija biti će im da ne prime gol, ili da ne izgube sa više od jednog gola razlike što bi im otvorilo neke šanse u uzvratu.
Smatram da će Werder dosta lako doći do pobjede koja ne bi smjela biti upitna u ovom susretu. Maksimalan ulog
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Placar
Iskusni kladioničar

Spol: 
|
 |
« Odgovor #4 : Veljača 13, 2008, 13:34:46 » |
|
Glasgow.Rangers - Panathin.Atena Mislim da je ovo isto tako dosta zanimljiva utakmica u kojoj bi odlucno pokusao odigrati tip 1 Svi znamo kakvi su Škotski navijaci, a time i igraci kad igraju na domacem terenu pred prepunim stadionom. Poraz sam skoro siguran da nece dozivjeti, no gledajuci njihovu seriju kod kuce u skotskom prvenstvu i kupovima sa vise od 8 pobijeda, mislim da ni cista jedinica ne bi trebala doci u pitanje posebice sto Panathinaicos u Grckom prvenstvu koje je dosta slabije od skotskog ima nusporedivo losiji skor, narocito u gostima... A na ovoj bi se utakmici po mojem misljenju mogao odigrati i par da ce biti manje od tri gola...
Za ovaj par sam se i ja odlučio i mislim da je to čista jedinica. Rangersi su jako dobri domačini , a to pokazuje i statistika. Doma imaju skor 12-0-1 impresivno. Jedino se nebi složio da če biti manje od 3 gola.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 13, 2008, 13:37:48 Goksim »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Macak08
Iskusni kladioničar

|
 |
« Odgovor #5 : Veljača 13, 2008, 15:59:18 » |
|
PSV – Helsingborg
Psv je u kup uefe ušao kaop 3 plasirani klub u skupini LP i ostao jedini nizozemski klub u europi. Ždrijeb mu je dodijelio švedski klub Helsinborg koji je bio 2 u skupini sa Bordeauxom od kojeg je izgubio u gostima 2:1 i koji je bio prvi u skupini bez poraza, Galatasaray kojeg su pobjedili u gostima 3:2 koji je bio 3 u skupini, Panionios s kojim su u 1 kolu remizirali na domaćem terenu 1:1 i Austria Wien koju su kod kuće dobili 3:0. Danas će PSV nastupiti bez E.Addo i E.Mendez koji su suspendirani, de Jonga i T.van der Leegte koji se polako oporavlja od ozlijede i u pon je odigrao utakmicu za reservni sastav. Današnji sasatv PSV-a bi trebao izgledati ovako: Heurelho Gomes – Kromkamp, Marcellis, Salcido, Alcides Eduardo Mendes de Araújo Alves – Timmy Simons, Afellay, Bakkal, Dzsudzsák – Jeff Farfán, Danko Lazović. Igaju u 4 4 2 formaciji. Helsinborg je odlično odigrao skupinu, čak bi se usudio reći da su dobro to odigrali jer im je prvenstvo završilo i zadnje tri utakmice u skupini gdje su pobjedili galatasaray i austriu beč te izgubili od bordeauxa (a tu im bodovi nisu bili ni potrebni) pripremali samo za te utakmice, danas je slična situacija u susretu sa PSV-om. Danas će im nedostajati Oscar Rönningberg a umjesto njega na centralnom braniću će debitirati 19-o godišnji Joel Ekstrand, Adama Tamboura lijevi bočni u zadnjoj liniji je suspendiran, a vraća im se nakon ozlijede golman Daniel Andersson. Današnji sastav Helsinborga bi trebao izgledati ovako: Daniel Andersson – Landgren, Jakobsson, Ekstrand, Christoffer Andersson – Makondele, Marcus Lantz, Ólafur Ingi Skúlason, Martin Kolář – Henke Larsson, Omotoyossi. Trener Helsinborga je najavio pošto imaju problema sa obrambenom linijom da će sve dati u napad i napadačkom igrom pokušat parirat PSV-u. Samo da još napomenem da Omotoyossi i H.Larson dijele 1 mjesto na listi strijelaca sa L.Tony-em iz Bayerna sa 6 postignutih golova.
Po meni danas odlični pickovi na ovaj susret su over2,5 koji se plaća 1,60 ali i oba daju gol @1,85.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
RayBan
Napredni kladioničar

Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 : Veljača 13, 2008, 16:08:08 » |
|
Uefa Cup, Last 32 Srijeda 13 Velja?a 2008 Brann StadionDanas se u prvoj utakmici susre?u Brann i Everton. Brann je prošle godine prvi put nakon 1963 osvojio prvenstvo te ?e ove godine u kvalifikacije za Ligu prvaka. Dobar test ce im biti današnja utakmica protiv Evertona! Brann me?u zadnje 32 mom?adi u kupu Uefa došao sa velikom slu?ajnoš?u i sre?om. Osobno sam ih gledao kada su igrali protiv Dinama i nakon te utakmice mogu ustvrditi da su imali jako puno sre?e jer su sa tom pobjedom i nerješenim rezultatom u Rennu uspjeli proci kao treceplasirana momcad sto je po meni dosta nezasluzeno jer su Dinamo i Rennes definitivno bolje mom?adi. Njihovo je prvensto završilo još u 11 mjesecu tako da Brann nije u nekoj natjecateljskoj formi odigrali su nekoliko pripremnih utakmica ( FC Copenhagen 1-0,Helsinborg ) i to je sve od njih. Tjekom prijelaznog roka kupili su neke igra?e Njugo Demba Nyren, Gylfi Einarsson, Michael Thwaite. Everton je uvjerljivo odigrao u svojoj skupini tako da su osvojili maksimalnih 12 bodova! Trenutno dobro guraju i u Englsekom prvenstvu te trenutno drže 4 poziciju koja vodi u Ligu prvaka! Danas ?e im nedostajti njihov playmaker Arteta i veznjaci Pienar i Gravesen no dobra vjest je ta da se u mom?ad vra?a Yakubu koji se vratio sa kupa nacija. No svi sotali igra?i trebali bi biti spremni za današnju utakmicu!  MOGU?E POSTAVE: PROGNOZA:Oko danasnjeg para nisam puno razmišljao jer o?ito je da je Everton u velikoj prednosti nad Brannom. Everton trenutno dobro igra u Premier ligi a i u prvom dijelu kupa Uefa je pokazao da ozbiljno razmišlja o ovome natjecanju dok se je Brenn sretno provukao kroz skupine! Tako da mislim da pobjeda Evertona nebi trebala biti upitna! Brann Bergen-Everton 02 1.75
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|