svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 15:53:21 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Srijeda 05.03. (Liga Prvaka)  (Posjeta: 991 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Ožujak 04, 2008, 21:34:16 »

FC Porto-Schalke 04    
   sri 20:45    1,85   3,20   3,90   1,15   1,75   1,25   3,20

Real Madrid-AS Roma    
   sri 20:45    1,65   3,50   4,60   1,10   2,00   1,20   2,70

Chelsea-Olymp.Pireus    
   sri 20:45    1,35   4,30   7,30   1,03   2,70   1,15   1,90
Evidentirano

RayBan
Napredni kladioničar

« Odgovor #1 : Ožujak 05, 2008, 09:26:24 »

Evo ja nikam bez Rome kao da su mi prirasli srcu  i nadam se da me neće razočarati. Tako danas u uzvratnoj utakmici Real iz Madrida dočekuje Romu na Santiago Bernabeu stadionu nakon što su izgubili na Olympicu od Rome 2-1 danas ce pokušati stići i prestići tu prednost iz prve utakmice!

Real se nakon serije loših rezultata u prošlom kolu vratio na pobjedni?ke staze jer su u zadnje četri utakmice zabilježili samo jednu pobjedu uz tri poraza. Oni imaju veliku trediciju u Ligi Prvaka i veliki su favoriti za prolazak dalje no imaju dosta problema sa ozljedama tako da neće moći računati na Robbena, van Nistelroya, Drenthea, Sneijdera i Metzeldera kao i na Ramosa koji mora odraditi suspenziju. No dobre vjesti su povratak Robinha i Pepea koji se vračaju u mom?ad nakon ozljeda. Tako da će Real imati velikih problema sa sastavljanjem momčadi za današnju utakmicu.

Roma....hm vec sam ih par puta proanaliziro prvi puta protiv Intera u derbiju i pick mi je pao u zadnjih 3 minute utakmice iako su odradili utakmicu bezprijekorno i uz mnogo nesreće nisu uspjeli pobjediti, u subotnjoj utakmici bez problema su demolirali Parmu tako da je forma definitivno u uzlaznoj putanji. Roma inaće igra dobar nogomet a najopasniji su iz kontra napada jer u završnici imaju nekolicinu dobrih brzih i negugodnih igrača! Oni nemaju puno problema sa ozljedama tako da će danas istrčati u najačem sastavu.

FORMA:

Real Madrid

March 1 v Recreativo Huelva (A) WON 3-2

February 24 v Getafe (H)  LOSS 0-1

February 19 v Roma (A)  LOSS 1-2 (Champions League)

February 16 v Real Betis (A) LOSS 1-2

February 10 v Real Valladolid (H) WON 7-0

Roma

March 1 v Parma (H)  WON 4-0

February 27 v Inter (A)  DREW 1-1

February 24 v Fiorentina (H) WON 1-0

February 19 v Real Madrid (H) WON 2-1 (Champions League)

February 16 v Juventus (A) LOSS 0-1

MOGU?E POSTAVE:

PROGNOZA:

Kaj se tiće ove utakmice gotovo sam siguran da će proći oba daju kao i over 2.5 što su ove ekipe pokazale u prvoj utakmici jer Real ce napadati dok ce Roma vrebati iz kontri i polukontri tako da bi tu mogao pro?i i over 3.5 no nemogu se oteti dojmu da je Roma trenutno u boljoj formi dok Real ima jako puno problema sa ozljedama pa mislim da će Roma odnjeti pobjedu iz Madrida i uspjeti se kvalificirati u daljnju fazu natjecanja!

TIP: OBA DAJU GOL ( 1-da, 2 -ne )  @  1  1,85  8.5/10  Hrvatska lutrija
TIP: OVER 2.5  @ 1.825  8/10 Bet365
TIP: OVER 3.5  @ 3.05  7/10 Bet365
TIP: Roma @ 6.25  6/10 Expekt
« Zadnja izmjena: Ožujak 05, 2008, 13:10:32 Goksim » Evidentirano
RayBan
Napredni kladioničar

« Odgovor #2 : Ožujak 05, 2008, 10:56:51 »

Večeras se igra uzvratna utakmica između Chelsea i Olympiacosa, nakon kaj je prva tekma zvaršila 0-0 u kojoj smo vidjeli jako loš nogomet mislim da se danas tako nešto nemože ponoviti te očekujem bolji nogomet i naravno više golova!

Chelsea je ove sezone imao dosta problem sa ozljedama igrača tako da su automatski imali problema sa formom koja je znala biti promjenijva! Na svome terenu ove sezone nisu bili uvjerljivi u Ligi Prvaka jer su samo ostvarili jednu pobjedu protiv Schalke-om dok su dvaput remizirali sa Rosenborg-om i Valenciom! Sada kada su svi igrači spremni mislim da će se i njihova forma polako ustaliti i da neće biti oscilacija u njihovoj igri. Da su na dobrom putu pokazala je zadanja utakmica kada su pobjedili West Ham u gostima sa 4-0. No to je bilo lječenja rana jer su prije toga izgubili u finalu Carling kupa od Tottenhama tako da su ostali bez jednog trofeja ali još su tri u igri tak da ce biti prilika...

Olympiacos je nakon par dobrih utakmica u Ligi Prvaka malo posustao vjerojatno zato jer je protivnik za klasu bolji od njih. Oni su svoj prolazak ostvarili na ekipama kao Werderu koji je ove sezone malo podbaciju kao i Lazio. Tako da su na svome ternu bili solidni sa dva nerješena rezultata i jednom pobjedom, dok u gostima pobjedili  Lazio i Werder! Nisu losa ekipa ali trenutno imaju dosta problema sa ozljedama jer nemogu ra?unati na tri ključna igrača LuaLua, Raul Bravo i Galletti.

FORMA:

MOGU?E POSTAVE:

PROGNOZA:

Mislim da ce ova utakmica ici u jednome smjeru, Chelsea treba pobjedu i mislim da ce je ostvariti u današnjoj utakmici! Pošto su ostali bez jednoga trofeja kada us izgubili u Carling kupu sada ce se prabaciti na ostala 3, ali svi vec znaju da je najveca zelja Abramovica Liga Prvaka tako da mozemo očekivati njihov juriš na ovaj trofej kao i pobjedu u današnjoj utakmici! Mislim da bi čak mogli pobjediti sa hednijem jer Olympiakos dolazi u London bez par ključnih igrača!

Chelsea : Olympiakos   @  1  1,40 9/10  Stanleybet

(-1) Chelsea - Olympiakos  @  1  2.13 7/10 Stanleybet
« Zadnja izmjena: Ožujak 05, 2008, 13:12:04 Goksim » Evidentirano
Macak08
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #3 : Ožujak 05, 2008, 14:36:59 »

Real M. - Roma (1:2)

Real u utakmici možda i sezone za njih jer se očekuju velike stvari od njih dočekuje Romu sa dosta problema koje ima trener Schuster sa sastavljanjem ekipe za večerašnju utakmicu. Forma im je u padu igraju i u prvenstvu i u LP loše stvarno loše, s obzirom kakav kadar imaju ali uz to i ozlijede su napravile svoje. Znači večeras će nastupiti bez: R. van Nisterloya (koji je teško zamjenjiv u napadu bilo kojeg kluba, umjesto njega će igrati Baptista ali ne u njegovoj ulozi nego u ulozi Raula, ali o tome kasnije), Sneijder (on je igrač koji je davao ritam i ton igri Reala sa Gutiem i Robinhom) roben (razigrao se u zadnjih par utakmica i stvarno odlično igrao pa čak bi se usudio reći i nadomjestio čak i ugrozi mjesto Sneijderu u prvoj postavi tako da će sigurno nedostajati Realu večeras), neće bit Metzeldera u obrani ali njega će zamijeniti Pepe koji igra odlično u obrani ali je bio ozlijeđen i vraća se nakon ozlijede, neće biti ni Ramosa (suspenzija zbog kartona) na bočnoj poziciji koji je odličan igrač , ima veliku moć "ponavljanja" i dovoljno dobar centaršut, a i dobro razumije igru i prema naprijed i prema nazad, a njegove zamjene su Torres i Salgado koji su po meni duplo lošiji igrači od Ramosa i od njih dvoice bi napravio odličnog igrača i da je tipa S.Ramosa a to mislim zato jer Salgado ima veliku moć ponavljanja ali igra prema naprijed je katastrofa u obrani još kako tako jer je dovoljno brz, dok Torres je mlad igrač koji nema iskustva a i nema potrebnu moć ponavljanja za bočnog igrača koju današnji nogomet iziskuje a naročito igra Reala koji jako puno igra po bokovima, i nije dovoljno brz. Igra prema naprijed nije loša ali upitna zbog brzine i nedostatka snage za stalnim trčanjem naprijed nazad, a u obrani hmm nedostatak iskustva. Još će nedostajat Saviola. Guti isto bio nešto bolestan ili ozlijeđen.

Roma nema problema sa ozljedama i nastupit će u najjačem mogućem sastavu, dižu se u formi što je vidljivo iz njihovih zadnjih utakmica gdje su dobili baš Reala, pa Fiorentinu nesretno remizirali sa Interom i u zadnjoj tekmi pobjedili Parmu sa uvjerljivih 4:0.

Današnji najvjerojatniji sastavi:

Real: (4,4,2 koji ponekad liči na 4,3,1,2 ili 4,4,1,1)
Casillas
Heinze, Pepe, Cannavaro, Torres
Robinho, Diarra, Gago, Guti
Baptista, Raul

Roma: (4,2,3,1)
Doni
Tonetto, Juan, Mexs, Panucci
Pizarro, D.Rossi
Mancini, Perrotta, Taddei
Totti

E sad da malo rasčlanimo igru Reala i Rome:
Realova igra se temelji na igri preko bokova gdje su glavne uloge imali Roben, Sneijder i Robinho zavisi kako kada su igrali u paru koji su odlični individualci sa dobrim driblinzima i centaršutevima ali i dobrom završnicom, iza sebe su imali osigurače ali i igrače koji su ih nadopunjavali S.Ramos s jedne i Marcelo ili Drente s druge strane a nijedan od njih danas nije u sastavu i igraju Hainze koji nije takav tip igrča, ima veliku moć ponavljanja ali je loš prema naprijed i u obrani često izvisi jedina prednost mu je brzina ali ju ne koristi kako treba jer dosta puta igrača zaustavlja prekršajima koji su ponekad nepotrebni i sklon je kartonima a ako se u ranoj fazi optereti kartonom bit će opasno za Real zbog igre Rome, a o igri Torresa sam već rekao što mislim. Diarra igra na zadnjem veznom i odlično to radi ali teško će danas sve poloviti sam i uspjet razbit napade Rome. Guti danas na boku i mislim da njemu tamo nije mjesto jer je on igrač sa odličnim pregledom igre i dobrim pasom ali dobro stvar trenera i nedostatka igrača. Robinho već sam rekao sve o njegovoj igri i on će biti velika opasnost za Romin gol ali mislim da će ga iskusni Panucci sa D,Rossiem dobro udvajat i zatvoriti . Gago na mjestu Gutia hmm ne želim komentirat ali mislim da je Guti jači na toj poziciji al dobro. Napad sa Raulom u ulozi Nisterloya da zabija i bude car u 16-metara a Baptista u ulozi Raula da pomogne u izgradnji napada i pomogne u fazi obrane. Obrana Cannavaro Pepe izgleda dobro ali mene brine ne igranje Pepea i sklonost Cannavara prema kartonima a svi znamo kakva je Roma u kontra napadima na koje će oni danas sigurno igrat. Znači Roma bi trebala zgusnut sredinu i stajat blizu igrača tj obrana će stajat blizu napadačke linije, dat će malo prostora igračima Reala za kombinatoriku a Realova igra od toga živi. Znači Roma će pustiti da igru vodi zadnja linija Reala i čim prenesu loptu u Rominu polovicu presingom na igrača (ne na loptu) pokušat oduzet loptu i brzim protokom prema naprijed prijetiti golu Reala. Roma igra prividno sa jednim igračem u napadu jer ima 3 igrača iza napadača koji dolaze zajedno sa dva zadnja vezna u završnicu akcije. Igraju totalni nogomet svi naprijed svi nazad kao u malom nogometu sa brzim protokom lopte i brzom transformacijom prema naprijed. Tu vidim veliki problem Reala jer teško će zbog zgusnutosti Rome u sredini dolazit u šanse a kad izgube loptu bit će vatreno pred njihovim golom.

Zbog oslabljenog Reala koji će morat kako će vrijeme odmicat ganjat rezultat i otvarat sve više prostora za kontranapade Rome ovdje vidim mogućnost prolaza Rome u daljnje natjecanje što se plaća sa dobrim koeficjentom @ 2,00 što mi se čini vrlo dobrim pickom. Uz ovaj pick sviđa mi se i Roma daje gol što se plaća @1,50. Što se tiče zbroja golova u ovoj utakmici mislim da tu može biti svašta, a sve zavisi kako će krenut utakmica jer Realu je dosta i 1:0 pobjeda i ako daju gol u ranoj fazi utakmice Roma će biti ta koja će morat ganjat rezultat, a ako ne daju gol u 1 poluvremenu i na početku drugog morat će bacit sve u napad a onda tu dolazi do izražaja Roma tako da under/over prognoze ne ulazim. Za one hrabre i koji love velike kvote pobjeda Rome je dobat izbor što se plaća čak @6,00 a i X2 ili ne poraz Rome nije loš izbor @2,30.
« Zadnja izmjena: Ožujak 05, 2008, 15:38:54 Goksim » Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Ožujak 05, 2008, 16:03:14 »

Vidim da danas vlada veliko zanimanje za utakmice Lige Prvaka. Na forumu do sada ima stvarno lijepih analiza sa kojima se uglavnom slažem, međutim smatram da nije loše pogledati i proširenu ponudu koja je za ligu prvaka stvarno bogata, posebno u favoritu koji stvarno ima sve moguće (od broja kornera, zaleđa, kartona do postotka posjeda lopte...).

Smatram da su Real Madrid - Roma i Porto - Schalke 04 dosta "škakljive" utakmice te da  sitnice mogu odlučivati o pobjedniku tih utakmica. Proučavajući proširenu ponudu za oko su mi zapele sljedeće razrade za koje sam dosta siguran da prolaze...

4,5/Real Madrid - Roma 2 1,80 (Favorit) (broj žutih kartona)

Imam običaj igrati ove žute kartone gotovo svako kolo Lige Prvaka i budući da dosta pratim suđenje i situaciju u nogometu može e sa dosta velikom sigurnošću predvidjeti dali će iti mirnija ili nervoznija utakmica što za posljedicu ima i puno ili malo preoštrih startova, prigovora, pritiska na suce, a samim tim i žutih kartona.
Real Madrid i Roma ne spadaju u one ekipe koje se mogu podičiti fer playom te često u derbijima i jedna i druga ekipa skupe zavidan broj kartona. U prvoj utakmici završili su 3:3 tj. zajedno su skupili 6 žutih kartona.

Delegirani sudac za ovu utakmicu je Kyros Vassaras iz Grčke koji slovi za jednog od najopasnijih sudaca t. dosta je brz na kartonima. U prošloj sezoni od sudaca koj isu sudili Ligu Prvaka bio je prvi sudac po strogosti tj. u 6 utakmioca je dodijelio 31 žuti karton što daje prosjek od 5,16 žutih kartona po utakmici. Ukoliko uzmemo u obzir važnost utakmice i ne baš korektne ekipe koje se susreću kao i vruću atmosferu na Santiago Bernabeu, a i nekoliko dobrih tehničara sa svake strane koje će branići često u strahu zaustavljati na nedozvoljen način smatram da se isplati probati više od 4,5 žutih kartona za koeficijent od 1,80 koji daje favorit.

Također bi spomenuo da je u gremaniji i lutriji granica ista, međutim koeficijent da će biti 5 žutih i više se kreće oko 1,40-1,50 dok bwin i expekt daju granicu od 5,5. Dakle prema svemu sudeći očekuje se dosta kartona, pa iskoristite ovaj koeficijent dok nije smanjen...

Ovo sam uzeo sa maksimalnim ulogom

3,5/ Porto - Schalke 04 2 1,65 (Favorit) (broj žutih kartona)

Također sam i ovdje uzeo da će biti više kartona tj. u ovom slučaju 4 i više. Ovo je utakmica je od velike važnosti za obje ekipe i sigurno će biti dosta nervoze kod igrača. Kako se utakmica bude približivala kraju nervoza će sve više rasti kod one ekipe koja nebude imala pozitivan rezultat, a druga ekipa će zadržavati loptu i igru i moguće je da dobije i poneki žuti karton iz tog razloga. Prošla utakmica je završila sa samo 3 žuta kartona, međutim danas očekujem više. Sudac je Howard Webb koji se pomalo probija u sudačkoj organizaciji te počinje dobivati sve važnije utakmice. Sudi dosta dobro, a specifičnost mu je to da obično prvo poluvrijeme ili makar prvi dio prvog poluvremena ne kartonira već upozorava igrače što mi je nekoliko puta odnjelo dosta živaca, međutim onda zna u 10ak minuta izvaditi 3 žuta kartona. Dakle i ovdje očekujem vieš žutih i još bi spomenuo da sve druge kladionice imaju granicu od 4,5 što upučuje da očekuju više žutih kartona, a npr. germanija daje 1,70 da će biti 5 žutih i više, a lutrija 1,60 da će biti 5 žutih i više pa zašto onda nebi uzeli  1,65 za 4 žuta i više.  Drugi VB

Sretno  Smješko

Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #5 : Ožujak 05, 2008, 16:31:20 »

Još jedna napomena u vezi žutih kartona... Favorit računa i eventualne produžetke što nam može ići u korist ukoliko igramo over, tako da je to još jedna sitnica koja u nekoj situaciji ipak moe presuditi... A koeficiejnti kao i granice su bolji nego kod konkurencije... Namigujem
Evidentirano

RayBan
Napredni kladioničar

« Odgovor #6 : Ožujak 05, 2008, 23:46:35 »

TIP: OBA DAJU GOL ( 1-da, 2 -ne )  @  1  1,85  8.5/10  Hrvatska lutrija Cool
TIP: OVER 2.5  @ 1.825  8/10 Bet365 Cool
TIP: OVER 3.5  @ 3.05  7/10 Bet365 Š?
TIP: Roma @ 6.25  6/10 Expekt Cool Cool Cerim se Cerim se

FT 1-2 Cerim se Cerim se

Chelsea : Olympiakos   @  1  1,40 9/10  Stanleybet Cool

(-1) Chelsea - Olympiakos  @  1  2.13 7/10 Stanleybet Cool
FT 3-0 Cool Cool
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #7 : Ožujak 06, 2008, 09:22:20 »

Svaka čast svima jučer na analizama. Baš gledam i mislim da su sve analize prošle  Cerim se

Real Madrid - Roma je bilo 10 žutih kartona (trebalo mi je 5 tako da sam već u 40'minuti počeo slaviti  Namigujem ),
Porto - Schalke 04 ukupno 5 žutih ( 3 u regularnom vremenu a dva u produžetku, ali baš sam pisao o tome da Favorit računa i produžetke...btw. gledao sam utakmicu i nevjerojantan je bio kriterij Webba. Nije davao kartone za nevjerojante stvari, da je sudio "normalno" bilo bi 7-8 žutih i to bez pretjerivanja, ali i ovako je prošlo  Namigujem )
Chelsea - Olympiacos 3:0
Real Madrid - Roma 1:2

Sve pohvale svima!!!
Teško ćemo u ovom postotku pogođenosti nastaviti, ali nek bude približan postotak i ja presretan  Namigujem
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!