nogomet liga prvaka
20:45 FC Barcelona-FC Basel/više golova 1.pol@3,0 bwinBarca je vodeća momčad grupe 3. sa tri pobjede do sada.. prvo su kući pobjedili Sporting 3:1 pa krenuli na gostovanje u Donjeck gdje su pobjedili Shakhtar sa 2:1.. u prošlom kolu razmontirali Basel na gostovanju 5:0 a sad ih čekaju kući.. ukupni skor im je 3-0-0 10:2.. od 13.9.'08. kad im je Santader uzeo kući bod nanizali su 11 (JEDANAEST) pobjeda u nizu uz gol razliku 38:8 usprkos ili možda i zbog stalnih izmjena u startnoj ekipi.. no bez obzira na početni sastav.. svi se bore i igraju da zasluže čim više nastupa .. usprkos najavama mislim da će Messi igrati ako u tjeku dana ne dobije kaznu zbog subotnjeg pljuvanja Dudua zbog čega će vjerojatno dobiti nekoliko susreta na tribini pa će imati vremena za odmor.. ipak su kamere to nesportsko ponašanje lijepo zabilježile.. naravno da je Barca vodeća momčad španjolskog prvenstva a trenutno je i najbolja momčad na svijetu (Dinamo Zg se popeo za pet mjesta te je na visokom 40-om mjestu) ..
FC Basel ima učinak u ligi prvaka 0-0-3 1:9 a taj gol su dali kući umanjujući poraz od Shakhtara 2:1.. vodeća su momčad švicarskog prvenstva sa učinkom 10-1-2 29:12 uz dva boda prednosti pred Zurichom.. u gostima imaju učinak 4-1-1 12:7 i samo su upravo Zurich rasturili 4:1 a ostali rezultati na gostovanjima i nisu nešto posebno.. dakle najbolju igru su pružili protiv najačeg protivnika.. možda daju gol i večeras.. možda.. no primiti će sigurno.. napad Barcelone pokušava riješiti susret čim prije pa mirno privesti meč kraju.. uostalom osjetili su to na zadnjim njihovim susretima kući Almeria- 1.poluvrijeme 5:0, 5. minuta Eto'o prvi gol.. Atletico Madrid- 1.poluvrijeme 5:1 , 3. minuta Marquez prvi gol.. Betis 1.poluvrijeme 2:0 , 17.min prvi gol Eto'o itd.. uostalom i Basel je primio prvi gol već u 4. minuti Messi

tečajevi na ovaj meč su dosta loši posvuda.. ovaj je veći od mnogih hendya i sigurniji.. bar malo.. jer iskreno.. teško je opet očekivati golijadu kao u prvom susretu.. mislim da ako bude više od tri gola bar jedan će biti Baselov no to nije bitno za ovaj tip:) tip može pasti samo ako Barca nakon sigurnog vodstva stane pa primi koji gol te tada opet pojačaju da izbore pobjedu kao 24.9.'08. protiv Betisa 1:0, 2:0.. drugo poluvrijeme 2:1, 2:2, 3:2 no ne vjerujem da Basel može to izboriti

sigurnost tipa odnosno moja uplata uz ovaj visoki tečaj 9/10.. pobjeda Barce@1,12-1,15 u zemaljskim a na netu i manje je zicer 10/10.. sretno svima pa tako i meni